6-7 yaslarinda tecavuze ugradim?

Daha ilkokul 1. Siniftim. Cok yakin bir aile dostumuz ve onlarin 17 yasinda bir oglu vardi. Devamli ya biz onlardaydik ya onlar bizde. Ben abi derdim hep ona, ve cok severdim lanet olsun. Bir gun onlara gittigimizde beni odasina cagirdi. O sirada annemler nereye gittiler ne yaptilar hatirlamiyorum. Annem bizi o kdar saf o kadar herseyden uzak yetistirmisti ki ben o zaman onun bana ne yaptigini bile anlayamamistim. Cinsellik adina ve hatta kotu olan her sey hakkinda en ufak bilgim yoktu. Ben salak kelimesini bile kufur sayarak buyudum.. O zaman korktugumdan mi ya da neden bilmiyorum, hatirlamiyorum ama bunu yillarca kimseye hic kimseye anlatamadim. Anlatmadim. Aradan yillar gectikce ruyalarimda gormeye, olanlari hatirlamaya basladim. Sonra sonra farkina vardim bana yaptiklarinin. O gunden sonra yillarca oraya gitmemistik. Cunku o gun annem eve dondugumuz benim pantolonumun zibinin acik oldugunu farketmis bende neden bilmiyorum anneme cikismis tuvalete kapatmistim kendimi. Neden anlatmamisti. Hala bilmiyorum. Simdi arada sirada goruyorum onu. Hic bisey olmamis gibi sesleniyor. Bu saatten sonra polise gitsem de bisey ispatlayamayacagimi biliyorum. Annem biseylerin farkinda bunu da anliyorum ama bana hic sormadi. Belki de cevabindan o da korkuyor. Ama artik icimde tutamiyorum psikologa her gittigimde icindekileri kusmalisin, bastirma diyor bana. Iyi ama bu zamana kadar anlatamadim. Bu saatten sonra nasil aciklayacagim, kendimi nasil ifade edecegim ki. Kimw anlatabilecegim derdimi. Yardim edin akil verin bana lutfen delirmek uzereyim :-( 23 yasi lndayim ve karanlikta uyuyamiyorum, evde yanliz kalamiyorum :-(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olayi ilk defa buraya yazdim. Boyle dogrusuyla yanlisiyla ilk defa konustum anlattim. Buraya yazmaktaki tek amacim biraz olsun icimdekileri hafifletmek, belki benzer durum yasayanlardan akil almak, biraz kendi dusuncelerimle yuzlesmek istememdi. Psikologumda beni hep bu yonde yonlndirdi. Yardimci olmaya calisann, dusuncelerini paylasan herkese cok tesekkur ederim. Burasi benim icin cok buyuk adimdi bana gore. Cunku ben artik saglikli bir insan olmak duzgun bir hayat surmek istiyorum.
6-7 yaslarinda tecavuze ugradim?