Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. öncelikle sevgili kardeşim, utanmayın...
Sizden bağımsız bir duygu olmalı. Zira maruz kalan olmuşsunuz, en ufak bir hata aramayın kendinizde vicdanınızı sızlatacak..
yaşadığınız olaya bayan olarak fazlasıyla empati yapabiliyor, içselleştiriyorum. çok çok zor bir durum. His olarak da tarifsiz..
Asla başınızı eğmeyin, dik olun. Utanması gereken insan kisvesindeki yaratıktır...
Nasıl baş edeceğinizi konuşalım... Elbette atlatımı çok ağır. ciddi bir travmadır bu. Bedeninize isteğiniz dışında ihlal. Üzülmeniz çok doğal.. Fakat tek rahatlatan yönü, sizin masumiyetiniz..
Küçük yaşta olmanızı kullanarak yaptığı bu pislikle o yaratık aldığı veballe sanıyor musunuz ki mutlu olur hayatında.. Onun arkasında bırakmayan bir çığlık olacaktır nefes aldığı sürece.
En ufak vicdan kırıntısı varsa, girdiği kul hakkıyla huzur bulamıyordur. Vicdanı yoksa bile, ahirette çetin sınavı beklemekte..
Gelelim ne yapmanız gerektiğine; lütfen ama rica ediyorum lütfen, içinizde tutmayın. Biriktirdiğiniz her duygu baskılanmış olarak kalır ve öyle bir büyür ki korkularımızdan canavarlar yaratırız.. Yüzleşmediğimiz sürece bu tamamlanmamış bir olay olarak belleğimizde durur.. Ta ki tamamlanana kadar..
O yaratığa bu yaptığını söylemelisiniz. kesinlikle ama.. Bilmeli yaptığı şerefsizliği.. Yanına kalmamalı.
Toplum baskısından çekiniyorsanız annenizle bunu konuşun. Ben annenizin olumsuz bir durum hissetmesinde muhakkak sizinle konuşmuş olacağını düşünmüştüm. Acaba sadece taciz mi oldu ve siz canınız yanınca kaçtınız v. s hatırlamaya çalışsanız? Umarım öyledir. gerçi bu da ağır travma ama diğerine göre en azından daha kolay kapanabilir yarası.
Varsayalım ki başlıktaki olmuş olsun; Susmayın.. korkmayın.. İçinizdekileri kusun.. Yoksa ilerde taşıyamayacağınız yükler olarak dönecektir maalesef.
Mıknatıs düşünün, nereye kadar çekim kuvveti devam edebilir ki? Biz insanlarında limiti bittiğinde aynı yıkımı yaşarız..
Beni bir abla, arkadaş- derttaş olarak düşünebilirsiniz.19 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Ama onun yuzunu gordugumde tiksiniyorum donup kaliyoru. Oldugum yerde.. Konusabilecegimi sanmiyorum.. Anneme anlatmak istiyorum. Ama neye nerden baslamaluyim nasil anlatmaliyim bilmiyorum. Tek basima tasimaktan yoruldum arrik :(
Soran+1 yılBilmiyorum.. Sadece parca parca hatirliyorum. onun cinsel organini gordugumu ve kendi organimi cok net hatrliyrm br de beni susturmaak icin soyledigi bir kac kelimeyi. Ama canimin yandigini hatirlamiyorum.
Soran+1 yılUstumdeydi birde onu hatirliyorum. Ordan nasil ciktigim da yok aklimda sonrasinda tek hatirladigim kendi evimiZe geldigimizde annemle aramizda gecen konusma ve kendimi lavaboya kapatmam...
- +1 yıl
o halde o tecavüz değildir inş. öyle olsa mukavemet ederdin, canın çok acırdı ve illaki burdan yazmak istemiyorum anlarsınız umarım, o bölgenizde kesikler olurdu ve bunu anneniz anlardı banyo yaptırırken..
teyzemin kızıda benzer yaşlarda aynı şeyi yaşamıştı maalesef ve oda korkup ağlayarak kaçmış. yani olmuş olsaydı kanamanız olurdu. kanama olmadığını varsayalım, keskin bir acı olurdu hala unutamıyor olacağınız... İnş. bu korktuğumuz olmamıştır ve o aşamaya gelmemiştir. bunu şöylede anlayabiliriz. ne oldu ki siz o yaratığın yanından uzaklaştınız? Cinsel organını görmüş olabilirsiniz, önemli olan sizin hangi durumda oradan uzaklaştığınız. biri mi geldi. gelmediyse siz neden uzaklaştınız yanından gibi.. - +1 yıl
üstünüzde olabilir ama yazamıyorum anlayın lütfen, bu... ğunu göstermez. kanama olur, hatta kesikler olur dayanılmayacak, ve bir anne banyoda anlar muhakkak oranızdaki değişikliği ve sorgulardı. her anne bunu anlar. fizyolojik bir durum ve o yaşta anneniz duş yaptırıyor. deforme olur, üstte yazdıklarım olur. zorla olan bir cinsellikte muhakkak bu arazlar olur. acımaması olanaksız. en azından o yaşta da olsanız şunu hatırlayabilirsiniz. ne kadar süre kaldınız yalnız.
Soran+1 yılOrdan nasil ciktigimi hala bilmiyorum. her sey yarimyamalak aaklimdakiler. Nasil o duruma geldik onu da hatirlamiyorum. ustumdeydi, bana brseyler soyluyrdu susman icin ve baska br kac sey, onun cinsl organi acikti benmde oyle ve ustumdeydi temas ettigini de hatirliyrm o kdar bilmiyrm lanetbolsun ya offd :(
Soran+1 yılMesaj yollayamiyrm sze
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok zor bir dönemdesin. Başına kötü bir olay gelmiş ama sen hala ayaktasın, ben olsam belki daha kötü durumlarda olurdum. Yardım alman gerçekten çok güzel bir davranış. Sende hala umut var, kurtulabilirsin bu durumdan. Çünkü karamsar değilsin, ümidin var. Herkesin imtihanı farklı. Senin de imtihanın buymuş. Sabret. Sen bu anları hatırlamaktan korkuyorsun, belki buraya yazarken aklına gelince ne kadar zorlandın, ellerin titredi. Ama korkunun üstüne git. Uzan yatağına ve dikkatlice düşün. Olan oldu artık, hiçbir şeyi değiştiremezsin ama bunu kabullenip hayatının sorunu haline getirmekten vazgeçebilirsin. Karanlıkta uyuyamamak bir tek sende olan bir şey değil, ben de öyleyim. Çünkü karanlıkta göreceğin, oyalanacağın hiçbr şey yok. Sadece düşüncelerin ve iç dünyan var. Korkuyorsun, çekiniyorsun onlarla yüzleşmeye. Umursamayım, zamanla gider diye düşünüyorsun ama sen onlarla dövüşmedikçe onlar seni ezecek. Ama şunu da unutma, gözler karanlığa da alışır. Karanlıkta uyumayı dene, uyuma hatta, sabaha kadar düşün dur, çok zor gelir, bunalırsın ama sonu güzel olacak be. Sabret. Alış yani karanlığa, yalnızlığa, başından geçen olaya. Alıştıkça mutlu olur insan. Aştığını düşünür. Alışınca, eskisi kadar acı vermez geçmiş. Ne olursa olsun, ne hissedersen hisset, sakın ha sakın, kendini suçlama. Senin yapabileceğin hiçbir şey yoktu. Sen küçüktün, savunmasızdın. Şimdi büyüdün, koca bir kız oldun ve sorunlarınla baş edebilirsin. İnsanların yaklaşımlarını çözebilirsin. Neyin ne olduğunu biliyorsun artık. Bunu geri döndüremezsin. Ama dediğim gibi, alışmaya çalış artık. Ve belki sana uzak bir ihtimal gibi gelir ama intikamını al. Al işte bir şekilde. Sen tüm olanlara rağmen ayaktasın ve ondan intikam alırken, geçmişte sana yaptıklarından güç al. Sakın yılma ve pes etme. ''allahım dayanamıyorum artık'' deyip salma kendini. Bir yerden sonra artık başaracaksın, başardığın anın verdiği huzuru, mutluluğu, rahatlığı düşün. O an hissedeceğin şeyler, bütün bu çektiklerine değecek. :) Güçlüsün.
1012 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yazdiklarin icin.. Gittigim doktorumda dusuncelerimi bastirdigimi yuzlesmem gerektigini soyluyor.. Bunu nasil yapicam bilmiyorum. Sadece sen istersen ynebilirsin diyor istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum :(
- +1 yıl
Tabii ki de biliyorsun. Mesela kaçmaman gerektiğini, karanlıkta uyumayı denemen gerektiğini, yalnız kaldığında kendinle konuşman gerektiğini.
Soran+1 yılOnceden yazarak rahatlardim. Yazarken aglardim rahatlardim. Sonra yirtar atardim o kagitlari ya da yakardim. Ama artik kalemi elime aldigimda be nim duruyor sanki dusuncelwrim susuyor
- +1 yıl
Bir yerden başladığında devamı gelir. Ya da belki de artık zamanı gelmiştir diyordur beynin. Aş artık kendini, ezberledin artık ne hissettiklerini. Belki de bu acı ezberden bir acıdır. Tekrarlaya tekrarlaya beyninde yer edinmiştir ve en ufak bir sorunda bu konu aklına geliyordur ve psikolojinin bozukluğunu buna yoruyorsundur. Sen savaş artık bunlarla. Aş bunları. Daha fazla bu şekilde devam etme.
- +1 yıl
bence ailene analtma hele annene kendini suçlayacak içine atacak. kardeş abi abla kanka dost ama gerçekten dost varsa ona anlat. sevgili olusa daha iyi sırtını dayayacak bir dayanağın olur. hayatına devam et ne kadar zorda olsa. eğer okuyorsan meslek sahibyse kendini kariyerine ver.. tavsiyelerim bunlar ama hala ben o adama okkalı bir cezadan yanayım.. hadım etmek iyidir iyi..
Soran+1 yılHaklisinn :/
- +1 yıl
soran kişi adına bende sana teşekkür etmek istiyorum cevaplayan arkadaşım. Sizingibi yardım sever insanları görmek mutlu edici. Eminim arkadaşım söylediklerini dikkate alacaktır
- +1 yıl
Kendisi zaten bizden yardım bekliyordu, dikkate alacaktır :))
- +1 yıl
Hemşerim benim yaa.. ayakta alkışladım ulen seni ;)
- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
Ne anlatmaya çalışıyorsun türkçesi bozuk insan?
- +1 yıl
Oha bu kadar şeyi nasıl yazabiliyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılolanları anlatmaya cesaret edip anlatsan bile pek bir şey değişmeyecek ki yine içinde kalacak acısı hem bu sefer acılar çevrenin dört bir yanını saracak küçük yaşta bunları ayırt etmek çok zordur tahmin edebiliyorum
bu korkuları yenmeye çalışmalısın zor ama yenmelisin o korkularını
dünyada şerefsiz bitmez abim dediğin insan bile bunları yapabiliyor işte Allah belasını versin diyorum ben
böyle olayları okuyunca kendimden utanıyorum bazen bunları erkek diye nasıl nitelendiriyorlar diye bildiğin p**evenk bunlar ( kusura bakma başka türlü ifade edilmiyor )01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum anlatsamda degismeyecek :-(
Hukuki yollara başvurursan bir sonuç alma ihtimalin yok denecek kadar zayıf malesef. Bu yola girerek kendini maddi manevi yıpratmamanı öneririm. Tavsiyem kendini güçlü hissettirecek birşeylerle uğraşman. Bilmiyorum kendini koruma üzerine sporlarla ilgilenebilirsin, kadın derneklerinde çalışabilirsin. Kendini ifade etmek içinse mektup yazmayı deneyebilirsin. Umarım kısa zamanda daha mutlu ve daha güçlü bir insan olarak devam edersin hayatına.
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim tavsiyelerin icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılMerhaba bende senin yaşadığın gibi bir olay yaşadım. Sanırım 5-6 yaşlarımdaydım olayın nasıl başladığını pek hatırlamıyorum o yüzden hatırladığım kadarıyla anlatacağım. o gün abimle oturuyorduk ne yaşandı bilmiyorum ama birden altımı indirdi. (o kısımları hatırlamak istemiyorum) o zaman hiç bir şey anlamamıştım çocukluğun cahilliği. abim neredeyse her gün tecavüze uğruyodum. Başlarda pek anlamamıştım dedim ya ama sonra bana ne yaptığını anladığımda kimseye söyleyenedim. bir gün cesaret edip anneme söyledim (ama anneme ne olduğunu anlatamadım tam olarak) . Annem abime çok kızmıştı. Sonra beni bir piskoloğa gönderdiler hiç bir şey anlatamadım çok utanmıştım çünkü. şu an ağır bir depresyona girdim. Sana bir tavsiye vermek istiyorum bu konularda büyüklerinden tavsiye alabilirsin ne kadar erken o kadar iyi. ayrıca ne olursa olsun korkma çekinme de. Ben cesaret edememiştim. Yaşdığın seyleti sevdiğin güvendiğin annene, babana herkese anlat anlattıysan yine anlat anlatacak kimse yoksa kendinle konuş mektup yaz susma asla. Gerçekten iyi olacak eminim bir dene.
00 YorumlaBiraz yırtık ol, kullan saksıyı...
Çık o şerefsizin karşısına, geyik yaparken laf arasında aniden ''6-7 yaşımdayken bana tecavüz etmiştin, hatırladın mı?'' de ve gülümse..
Şöyle önce, yüzünde oluşacak ifadeyi zevkle seyret.
Kem küm etmeye başladığında arkanı dön ve tek kelime etmeden git..
Tebrikler, artık elinde bir adet istediğin gibi tepe tepe kullanıp, davar gibi güdüp, etinden-sütünden istediğince faydalanacağın bir o... çocuğu var..
Hatta bu olayı senelere yay..
Yavaş yavaş acı çeksin it oğlu it..
Acıma, yaptır istediklerini..20 Yorumla
+1 yılEmin ol bu ülkede her 4 kızdan birinin başına geliyor bu. Herkesin başına geliyor diye senin de yaşamış olman normal değil tabi. Ama bu yaşadığın olayı tüm erkeklere mal edip ileride kuracağın bağları, mutluluğunu tehlikeye atma. Hayatını birleştireceğin adama da bunu anlatma. Yıllar sonra bir katil ve bir ölü yaratmak istemezsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet gercegimiz bu ne yazikki..
Soran+1 yılOyle insanlarin zihniyetini anlayamiyorum.. Insann aklinaa geldikce dunyadan butun insanlardan uzaklasiyorr. Artik oyle ki kadinlar bile yapiyor bunu. Insan kime guvenecegini bilemiyr.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcilar anlattikca azalmaz, boyle seyler anlattikca hatirladikca her defasinda yeniden yasanir. Annenlere duyurmadan icindeki herseyi tum nefretini ofkeni o serefsize kusmalisin, gayet kendinden emin bir durusla , guclu oldugunu hissettir ona hatta yanina cok guvendign bir dostunu alabilirsn yuzlesirken. Bunu yapmalisin ki hayatina devam edesin, cunku diger turlu her hatrladgnda ayni seyi yasamis olacaksin bunu yapma kendine. Allah yardimcin olsun insallah..
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkr ederm..
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Suanda iyi niyetle yazilan bircok yazi görüyorum ama sende biliyorsun ki bunlar seni asla sakinlestirmeyecek hep içinde bir yerde ömürboyu kalacak ama hep savunduğum birşey var ki bu yasadiklarini seni gercekten çok seven ve olduğun gibi kabul eden biri hayatinda var ya da olursa bir gün emin ol o zaman bunları unutacaksin sevgi ve aşk içindeki gecmiste yaşadığın bütün kötü olaylarin babasidir. insallah böyle biri karşına çıkar da bütün geçmişinden kurtulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederm...
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmişi bir tarafa bırak geleceğine bak, piskoloğa da durumu anlatabilirsin, doktor hasta arasından laf çıkmaz.. Açıkcas iyi tarafından bakarsakı o da 17 yaşındaymış tamamen meraktır onda ki sana bir şey yaptığını sanmıyorum, en fazla bakmıştır, şu an o da pişmandır.. Piskolojini bozma böyle bir şey için, çabuk toparlarsın piskolog yardımıyla
12 Yorumla
Soran+1 yılIns pismandir.. Bu neyi degistirir balm yorum ama en azindan cani yansin onun da her gun...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bir erkek olarak öz abin tarafından yaşasan ne hissedersin peki?
ben söyleyim sana zamanla rüyalarında canlanırken bu her gün uzaklaşıp nefret etmeye başlıyorsun öldürsem mi diye düşünüyorsun. o gidiyor uzaklara rahatlıyorsun biraz sen ailenden kaçıyorsun uzak bir şehre gidiyorsun hala öldürüp öldürmeme arasında gidiyorsun ama kendi hayatını nasıl mahvedebilirsinki?
kimseye anlatamıyorsun durumu anonim olarak bazı sitelerde yazıyorsun ağlıyorsun daha ağırları da var bastırılıyor bir şekilde05 Yorumla
Soran+1 yılOkurkn bile ck kotu oldmm :-/
Cevap sahibi+1 yıl5 yaşından beri bununla yaşıyorum uzaklaştıkça kabus gibi hissetmeye başlıyorsun üniversitem bitince bütün aile bağlarımı kopartacağım mesela hayat zordur önemli olan onu nasıl karşıladığın
Soran+1 yılAllaah senn de yardmcn olsun.. Allahm islah etsin oylelerini
Cevap sahibi+1 yılne kadar kafana takarsan o kadar acıtıyor ben aklımdan oluşturduğum bir hayal ürünü olarak düşünüyorum asla kaybolmayacak ama hafifletiyor en azından bu olayı seni üzmek için ya da acındırmak için yazmadım daha kötülerini yaşamış insanların olduğu ve atlatılabildiğini göstermek için yazdım umarım hayat yüzüne güler bundan sonra hep
Soran+1 yılIns senin de oyle.. elbette biliyorum. Kat kat daha beterleri var. Ben yine de sukrediyorum halime.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenı cok ıyı anlıyorum bende ufakken tacıze ugradım ama kızlıgıma zarar gelmedi ucuz kurtuldum.
bende salagın malın kufur oldugunu zannederdım
bız aılemızden saf olarak buyutulduk bızı uyandırmadıla gozumuzu acmadılar
herseyı 16 yasna gelınce anladım karakola gıdıp skyt edmek ıstedm ama kanıt yoktu nabıcaksınkı
o cocuk hc bısı olmamıs gıbı gozmn onunde sureklı
saldırmak onu oldurmek ıstıyorummmm !!
ailem bıldıgı halde polise gitmediler o dönem ogrenmısler
bu yuzdende aıleme cok kızıyorum04 Yorumla
Soran+1 yıl:-( nefret ediyorum bu durundan :( devamli karsilasmak zorunda kalmaktan :-(
Cevap sahibi+1 yılsaglam güvenceğin bir abin felan ykmu bu cocugu bulup dovsunler bence bısı yapamıcak hale soksunlar
Soran+1 yılDovdursem ne gecicek ki elime? 2 gun sonra iyilesecek.. Sonra hc bsey olmamis gbi devamedecek yine
Cevap sahibi+1 yılkalıcı sakatlık yaratcak seyler yapmalısınız bence
- Diğer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yıl7 neya ya zaten yecavuz yeterince mide bulandirioken yedi yas inanamiorum yaa ya aslinda inaniorum amma insancil tarafim yok olamaz yaa dio bu nasi dicek sey bulamiorum yalnizca sunu dicem gogsunu gere gere yuru basin dimdik dursun asla basini onune egme git bir deniz kiyisina bagir sadece agla ama sakin haa basini one egme sen en onurlu insanlardan birisin bu evrende dik dur sadece bunlari diyebiliorim keske fazlasini yapabilsem
10 Yorumla https://cinsel-istismardan-hayatta-kaldim. blogspot. com. tr/ Bu link işine yarar diye düşünüyorum. Cİnsel istismar mağdurları ve yakınları için güzel öneriler, uygulamalı terapi yöntemleri, yararlı yazıların Türkçe çevirisi vs. var. Blogun ismi abes gelebilir başta ama yabancıların 'survivors' kavramının çevirisi olduğu için öyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım kardeşim babana ve annene anlat durumu çok emin ol için rahatlayacak ve ferahlayacaksın onların bilmesi bütün dünyanın bilmesinden daha önemliki sen zaten reşit bir yaşta değilmişsin bilerek bile yapsan çocuksun aklın ermıyor çünkü bence bu çok sıradan bir durum inanki kafana takıcak zerre kadar önemi yok ama annene babana bu sorununu anlattıgında hiç bir sıkıntın kalmayacak emın ol Allah kalbine huzur versin inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılBaabam duysa gider oldurur onu
Ne desem bilemedim ki!
6-7 yaşındaki bir çocuğa nefsi uyanan insanların olduğu bir dünyada yaşamak artık çok boğucu ve manasız geliyor.
Benim bildiğim bir psikolog var diyeceğim ama psikologa zaten gittiğinden bahsetmişsin.
İşin hukuki boyutunu araştırmamız gerek.03 Yorumla
Soran+1 yılBir hak iddia etme ihtimalim olsun isterdim..
Soran+1 yılBen 6-7 yaslarindaydim taam hatirlamiyorum. Saniri. 7 ve 23 yasindayim...
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger sevgilin yoksa sevgili yap en azindan kafan dagilir. hee bide muhakkak annene soyle. iyi de olsa kotude olsa yaptigin neyse bunu annenden saklama. annen seni herkesten fazla taclandiracak olandir. annee guven korma. ve soyle belki biraz kizar ama emin ol annen seni rahatlatacaktir. doktor moktor hikaye yani. Geçmiş olsun...
10 Yorumlaöncelikle bir baba olarak yaşadıklarına inan çok üzüldüm. Bu saatten sonra hayatla savaşmayı kendine ilke edinmelisin. Hayatını tamir edebilirsin. Buna inan ve bu yolda ilerle. Ve psikoloğunla açık açık konuş. sana mutlaka bir yol gösterecektir. yüzüne bakarak anlatmaktan çekiniyorsan. burada yazdığın gibi yaz ver. okusun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene anlat istersen.
Ama önce psikolog ile görüş.
Derdini ona anlat.
O sana yol göstersin.
Sonuçta doktor, bunun eğitimin almış.
Sana yol gösterecektir.
Allah sabır versin.
Hayat devam ediyor.
Üzme kendini.
Allah onun da hak ettiği cezayı verecektir.
Geçmiş olsun.10 YorumlaAnnenle konuşmayı denesen, psikologdan daha çok yardımcı olacakdır , en azından seninle oturup bu konuda fikir yürütüp destek çıka bilir, böyle bir olayla tek başına baş edemezsin, ağır gelir. Yalnız olmazsın tekrar onun suratını görmezsin en azından. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumlabilemiyorum ama o adama testere filmini uygulamak şart. huzuru o kişi zarar görürse bulursun gibi gelyor. bunuda yapamaycağına göre bence yapabiliyorsa yaşadığın çevreyi topyekün değiştir ama öncesinde o kişiyi herşeyi anlat varsa onun eşinede hatta..
03 Yorumla
Soran+1 yılDedigin gibi belki zarar gorse rahatlardim... Ama bunu da yapamiyorum :/
- +1 yıl
adam şu an 33-34 yaşlarında olmalı. eğer evliyse bence eşine bir şekilde hissettir. bilemem ben kinciyimdir baya asla yanlarına bırakmam. bir şekilde içinde kalmasın diye ona kendine arar getirmeyecek şekilde zarar ver bence. sonrada yapabiliyorsa çevreni değiştir ya da bunu bilecek ve sana sonuna kadar destek olabilecek birini hayatına sok.. illa sevgili değil abi kardeş arkadaş kanka farketmez.. bu arada gerçekten üzüldüm. böyle durumda keşke testere gibi adamalr olsa diyorum...
Soran+1 yılBnde istyrm onun da cani yansin oda uzulsun aglasin kahrolsun bn gbi olamaz biliyrm ama olsun iste. Ama hic bsey yapamiyrm. Evli degil hala.. Belki bnden baskalarina da yapti bilmiyrm allah bildigi fibi yapsi onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH yardım etsin o şerefsiz de çekecektir bu şerefsizliğini.
Onun da çocuğu karısı olacak şeytan diyor git o adamın karısını anasını zorla kapat tövbe ya dinden çıkartırlar :/
Eğer istersen benimle konuşabilirsin arkadaş olabiliriz.
Ne anlatırsan anlat yargılamam zaten senin de hiç bir şekilde yargılayamam o şerefsiz ALLAH ' tan bulsun çok sinirlenirim ben bu namus meselelerinde vallah gider vururum bizim de anamız bacımız var.06 Yorumla
Soran+1 yılHic beddua etmedim allahindan bulsun. O da cocugundan bulsun demek isterdim. Ama cocugunun gunahi ne:-( ama benim gunahim neydi ;(
Cevap sahibi+1 yılKarısından bulsun evlenecek elbet gaylar da onu sıkıştırsın nasıl beddua verilirse işte ALLAH Sonsuz Cehennemi neden Yarattı? Orada zaman diye bir şey yok yaşlanmak yok hep azap var.
Sen bunu anlatman gerekiyor içinde yaşamakla olmaz bence evleneceksin falan kocana anlatacaksın mecbur.
Ailene açıklamaktan başka ne yolu var?
Oturduğum yerden terledim sinirden karısını sattığımın piçi sapıp sübyancı
bu küfürler az gelir ona ALLAH azap etsin ona İnşaALLAH.
Soran+1 yılInsallah :-(
Cevap sahibi+1 yıl:/ Bir yolunu bul kanıtlamak için mesela o şerefsizle görüşüyorsanız hala söyle ses kaydı falan al yani bir yol bul anlatmasını sağlarsın evlendiğinde falan sıkıntı olmaz.
Hemde polise verdiğin de cezasını alır belki 17 yaşında diye az alır ama o hapishanede 3 günde kırmadık kemiği kalmaz.
Soran+1 yılHakli olabilirsi belki. Gordugumde o sesleniyor hala bisey olmamis gbi ama ben hic konusmuyrm yokmus gbi davraniyrm ellerimin ayaklarimin titremesini saymazsak. Nasil konusturabilirim ki :/
Cevap sahibi+1 yılSen değil ya başka birisi onunla konuşsa ağzından laf alsa bir kız olabilir onunla konuşurken senden öğrenip de ona bilmiyormuş ayağından soru sorsa falan bir şekilde işte bilmiyorum.
Sen iyice bir düşün plan yap.
Ondan bir şekilde lafı al ya da aldırt. O zaman karşı da çıkamaz dersin dna örneğinden falan baktırdım diye de iyice sıkışır ;)
+1 yılOfff içim acıdı ya :( Ne iğrenç insanlar nefes alıyor aramızda be.. Kafasını ezmek istedim sana bunu yapan çocuğun!
10 Yorumlabenim eski sevgilime de aynısı olmuştu kahroldum fakat şunu bilmeni isterim ki sen güçlü birisin kendini güçsüz hissetme sakın ondan dolayı daha çok aklına gelir ve beni yanlış anlama sakin ama düşündükçe beynin de daha çok büyütür ve yeni şeyler katar. inş bunları sana unutturacak ve seni koruyacak biri çıkar karşına ve geçmişini geride bırakırsın. piskoloğa gitmeye devam et
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasil simdi o kiz?
Soran+1 yılAnladim :-/
Soran+1 yılTesekkur ederim.. Ins.. Benm yaptigim yanlis, farkina vardgm zamanlarda susmamdi bna gore.. Su saatten snra da bisey yapamiyrm.
Soran+1 yılAnlamadim demek istedigini /
:-/
+1 yılÜzüldüm adına. :( Zor bir durum, uzman yardımı almayı kesmemelisin. Kendin için güçlü olmak zorundasın. Bunu yaşamak senin suçun değildi sonuçta. Annene konuyu aç derim. Kanıtlaması zor sanırım. Pekte bir bilgim yok açıkcası.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta imkansiz gbi. :-(
+1 yılÇok geçmiş olsun ya bu durumdan nefret ediyorum bunu yapanların hepsini odaya kapatıp tecavüz ederek oldurceksin çok üzüldüm gerçekten :(:( off yaa tekrar geçmiş olsun öldürsen adam diye içeri alırlar o. çları Allah belalarını versin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapicam bilmiyorum artik delirmek uzereyim :-(
- +1 yıl
Sıkma canını ya gerçekten çok zor, durumdasın ama guçlu olman lazım :(:( beni çok etkiledin ya
Soran+1 yıl:-(
- +1 yıl
Şu smileyler beni kotu etkiliyor gül ya tamam zor ama başarabilirsin ;);)
işte burada o herifin boğazından kesilip gebertilmesinin cinayet olduğu konusunda türk adalet sistemiyle ters düşüyorum, kızların durumu çok zor gerçekten , psikoloğa git derim gerekirse o seni polise yönlendirir rehberlik yapar sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sekilde bende kuzenim tarafindan uyurken tacize ugramistim ama tecavuz degil bende yeni hatirliyorum herseyi meger ozamnlarda babam okutuyormus kuzenimi bizde kaliyormus hersey yeni yerine oturuyor ama kimseyle paylasamadim bunu unuttum gittim gencligine verdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBn gencligine veremiyrm.. Genc olmak kimseye bu hakki tanimiyr. Cok cani isteyenler icin club denen bisey var. Kucuk cocuklar ne ya. Taciz, tecavuz ne. Insan ilk zamanlarda kucuklugun verdigi saflikla mi neden bilmiyrm anlayamiyr zaten, sonra sonra zihninde yer ediyor, canini yakiyor. Dunyadan insanlar hayatindan nefret etmeye basliyr.
travmaların çoğu çocuklukta yaşanır ve atlatılamazsa geleceği etkiler derler haklılarmış bence psikoloğun ne diyorsa onu yap ne yapılacağını en iyi o bililr çok geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılDusuncelerimi bastiriyormusum. Ilk once kendinle yuzlesmen gerk dedi hep ama insan icine cikmak bile gelmiyo icimden. Ya birilerine anlatmissa ya birileri biliyorsa, bu dusunceler yordu beni. Yolda yururken herkes bna guluyor, benim hakkimda konusyor gbi geliyor :-/
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yinede abi saydıgın birinde yaşamışın , ben öz abimle yaşadım hemde ablam bile öz abimle yaşadı bize tecavüz etmeye kalkıştı iyikide sonunu yapmadı ama üzerimizi çıkarmayı denemişti odayı üstümüze kilitlemişti ozaman bende senin yaşlarında varımdır sanırım hatırlamıyorum eskiden rüyamda o odayı görürdüm korkardım şimdi abim niye öpmüyorsn beni dediginde sanki eskileri unutmuşum gibi davranıyorum başımdan git falan diyorum , boşver biz birşey yapmadık
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben 19 ablam 21 abim 24 bu arada
Soran+1 yılIgrenc bisey.. Annen baban blmiyr mu
geçmiş olsun.. malesef böyle sapıklar hep var ve bir kaç kişiden daha duymuştum.. senin utanacağın bisey yok.. sana bunu yapan şerefsiz utanmalı !! sen daha güçlü olmalısın.. içinde tutma bunaldığında çık bağır kendine gel... gez dolaş..
10 Yorumla
+1 yılabi böyle adamlara küfür edince suçlu oluyorsun bunları öldürecek sen gıram günaha girersem bişey bilmiyorum sevap a girerim valla kızlar var küfür edemiyorsun işte..
10 YorumlaAllah yardımcın olsun bende 5 yaşındayken kadın bakıcım tarafından ve erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradım çok zor birşey.
18 Yorumla- +1 yıl
kadı erkeğin kadına tecavüz etmesini anlarımda kadının 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etmesi nedir mk (asla küçük kız/erkek çocuklarının taciz edilmesinden yana değilimdir )
Soran+1 yıl:-/ ayy allhim
- +1 yıl
ya harun sen ne aacılar cekmısın her konuda her soruda bı magdurıyetın var kardesım yaaaa
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun...
seni anlayacak bir arkadaşına anlat, güvendiğin biri olsun. hiç olmazsa böyle gizli olarak birine anlatabilirsin belki az da olsa rahatlatır seni. berbat bir durum üzüldüm gerçekten.
00 YorumlaDiğer konusunda 686 cevap paylaştı. Hayvan herif ! Canim bunu mutlaka annene ya da baska birine anlat icine atarsan daha kötü olur bir zaman sonra icinden cikilmaz hal alir ve mutlaka bir psikologdan yardim al ! :(
00 Yorumla
+1 yılÇok Zor allah kolaylik versin. o kansiz hala geziyor yani ortalikda yazik günah çocuk istismarina idammmmmmm gerekli.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk pedofiliymiş yapacak bir şey yok
Ama nasıl oldu ben anlamadım hiç mi karşı çıkmadın çocuğun koca yarağı gördükten sonra tepki niye vermedin ki ve sikerken nasıl bağırmadın kan akmadı mı o yaprak sana nasıl girdi hiç detay vermemişsin00 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. çok üzüldüm inan senin adına :( ne diyelimki sana , bunu kafana takmışsın büyütmüşsün kendi içinde biz ne dersek boş
00 Yorumla
+1 yılofffff ne insanlar var. bu zamana kadar atlatman gerekırdı. aslında bir yol var onla konusup goruntulerı kayıt edersen adamın hayatını kaydırırsın. ses kayıt delıl olarak sayılmıyor ama onu konusturup goruntulu kayıt edersen ıntıkamını alırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bri daha verdi burdan bu akli ama ben yuzunu girmeye tahammul edemiyorum. Bilmiyorum.. Ama hayatini mahvetmek istiyorum..
- +1 yıl
eger yapıcaksın cok dıkkatlı olman gerek.. nısanlısında bence unut gitsın hayatına bak. ama sana baskasınada yapar o zoruma gıdıyor ıste belkıde yapmiştır it soyu
Soran+1 yıl:-( hala rahat rahat gezmesi bile can yakici
- +1 yıl
bence unut nısanlısın guzel guler senı beklıyor kuzucum
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Burada yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır... Bence üzerine git durumun ve hallet ömür boyu rahat bir yaşam sür.
00 YorumlaAy canim.. cok acili bir hikaye, ve evet maalesef polislerde artik bisey yapamazlar. Bilmiyorum, ama ben simdik sen olsaydim, su itin önüne cikardim, ve ona hesap sorardim. Iyice utansin
00 Yorumla
+1 yılAyakta dur ve kendini toparla kötü birsey yasamissin gecmis olsun bacim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçindekileri kesinlikle bastırma. Bu kötü durumu ancak anlatarak atlatabilirsin. Annene anlat hatta psikoloğa da emin ol sana yardımcı olurlar. Çok kötü bir durum gerçekten üzüldüm. O ibnenin de allah belasını versin inşallah
00 YorumlaAllah onun belasini versin. Doktora gitmende fayda olabilir. Çok üzgünüm
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. bence adamı karşına al ve ona kus her şeyi. Annenlere bir şey anlatmana gerek yok. Tecavüz değil taciz gibi geldi anlatımından
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.. Canimin yandifini hatirlamiyorum. Zaten o gunu de parca parca hatirliyorum. Onu ustumde hatirliyorum en kotusu bilmiyorum yaa allahim bildigi gibi yapsin :(
+1 yılSen bize adresi ver o cocugu zikelim
Sana gelince kendini daha derinlere cekme kendini onun yokluguna şartla unut onu baska bır yere tasının mumkunse onu gorme00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböylelerini hadım ediceksin... allah yardımcın olsun burada anlat gizli olarak en azından biraz paylaşıp rahatlarsın
10 YorumlaAllah yardımcın olsun çok üzüldüm okurken. O kadar şerefsiz insanlar var ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 8 yadında bişeyler yasadım korkuyordum tane hatırlamıyorum bakire değilim sanıyordum evlenince anlafımki bskireymişim üzülme o anını anlat psikologuna ve unut düşünüp düşünüp üzmez kenfini
03 Yorumla
Soran+1 yılSen anlatmis miydin birine peki?
Cevap sahibi+1 yılHayır anlatmadım doktorundan başka kimseye anlatma ilerde sevdiğin adamın huyu na göre anlatabilirsin brn çok korkuyordum eşimede anlatmadım sadece taciz etmiş megerse ben bekaretim zarar gördü zannediyordum
Soran+1 yılAnladimm... M:-/
Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kardeşim Sabır Et ne o. ç ver şu dünyada y yaşındaki tövbe tövbe bunlar insan olamaz
10 Yorumla- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlaç tedavisi görmen de gerekebilir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adına çok üzüldüm
Sana o işi yapan kişiye gelsin bu !
https://inciswf.com/1287955941.swf20 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. :'( o* çocukları ya. Şuracıkta olsa ağzına sıçardım şu an onun. Çok üzgünüm...
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. En azından burada içini döktün, umarım ruhundaki yaralar artık kapanır.
10 YorumlaAllah belasını versin onun. Sakın içinde tutma mutlaka güvendiğin biriyle konuşmalısın bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbidaha gelir falan diye mi korkuyosun? geçmiş olsun zor bir durum bu arada sana bişey sorcam şu an sevgilinle ilişkiye girsen bir hatayla aynı psikolojiyi yaşarmıydın?
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle bisey yasatabilecegimi sanmiyrm. şu an nisanliyim, ama evlenmekten korkuyrm. Iki sebeppten dolayi. Birinci ya beni o anki seylerin hepsini hatrlamaya iterse diye, ikincisi de ya bakire degilsem aldiysa benden diye. Cunku bilmiyrm hatrlamyrm. En cok canimi yakanlardan bri de bu.
Cevap sahibi+1 yılbakire olmama ihtimalin çok düşük çünkü 17 yaşındaki bir çocuğun penisi 6 yaşındaki bir çocuğun vajinasına girmesi için bir hayli zorlaması lazım büyük ihtimal yüzeysel bişeyler yapmış. onun dışında sana öyle bir tehdit uygulayacak kadar ahmak değildir çünkü uzun zamandır aranızda mesafe varmış ve birilerinin duyması onu senden daha çok rahatsız eder emin ol
Soran+1 yılBilmiyrm belki de haklisin.. Ama rahatsiz oldugunu hic Sanmiyrm. Oyle olsa bunu mutlaka belli ederdi. Oysa o hala bakislariyla itiyor..
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmiyorum seni unuttu sanıyor bence..
Soran+1 yılO da olabilir..
+1 yılBu haltı o yemiş bırak o düsünsvn defet bebegim dua et küçükmüsün birde büyvk olsan Allaha sıgın tatlı kız
:)00 Yorumla
+1 yılgecmiş olsun unut desem zor polis zaten olmaz rezil oldugunla kalırsın psikolog yardımcı olurmu bilemem
00 YorumlaO ibnenin allah cezasını versin nasıl bir şerefsizliktir sen annene söyle ve rahatla ama doktorada danış bu konu hakkında
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl15 senedir saklıyon allah yardımcın olsun ne diyim ama anlamadığım bu o yaştaki insan bunu tutamaz içinde sonuçta çocuksun
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum o zaman neden soylemedim neden sustum. Ama zaten icime kapaniktim cok konuskan degildim.
- +1 yıl
ya sonuçta yaş 7 nei ne kadar biliyonki evcilik oynamış gibide hissedemezsin ben okudum uzunca ama ne bilim içinde tutman tuhafıma gitti
- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPsikologa gitmeye devam et umarım geçer gerçekten çok kötü bir durum yaşamışsın :S
00 Yorumla
+1 yıla. kdumun çocuğu... böylelerini suç aletinden sallandırıcan !
10 Yorumlao yaşlarda neler yaşamışın bilinmez ama çok da büyütme kafanda belki o merakla şuyla buyla olmuştur o kadarda takma kafana rahat ol
00 Yorumla
+1 yılÇok özür dilerim bütün erkekler için böyle hayvanlar var
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım