Bu devirde ev dizmek en fazla ne kadar tutar?

2+1 ev dizmek ne kadara mâl olur? Bekar evi dizecegim. Minimalist, gerekli esyalar olacak sadece. 2. el almak istemiyorum. Sıfır olacak. Bir miktar param var ama almak istedigim seylere yeter mi emin olamıyorum.

Aldigim seylere elbette bagli ama en düşük ve ortalama fiyatlara gore düşünün. Mesela geçenlerde 12 kisilik catal bicak takımı aldim. 200 liraya bir ucuzluk dükkânından. Trendyolda falan en ucuzu 500 liraydi. O da bilmem kac parça,6 kisilik falandi.

Boyle düşünün alacagim esyalari. Beyaz esya, ocak vs durumunda da düşük ya da ortalama fiyatli bir seyler almayi dusunuyorum. Yani arçelik yerine onun alt markasi olan altus gibi. Buyuk markalarin alt markasindan alirim alırsam.

Ufak tefek seyleri zamanla hallederim. Atiyorum tost makinesi. Zamanla alirim ya da taksitle alırım. Oyle bir anda tost makinesi kahve makinesi almayi dusunmuyorum.

Temel seyler ve en cok ihtiyacim olan seyleri alacagim ilk basta. Beyaz esya, koltuk, yatak, yorgan vs gibi. En temel ihtiyaclar olarak düşünün. Digerlerini zamanla alırım. Bunlar ilk basta ortalama ne kadar tutar. 100 bin yeter mi? 200 bin ya da?

Bu devirde ev dizmek en fazla ne kadar tutar?