rüyada mı musallat oluyorlar önce ve o kişi kuran sure okuyabilir mi
belirtisi ne başına gelen yakınınız var mı
belirtisi ne başına gelen yakınınız var mı
Seyyid Abdülhakîm Arvâsî hazretleri buyurdu ki:
Yatağına abdestli olarak, Euzü Besmele okuyarak gir! Sağ yan üzerine kıbleye karşı yat! Sağ avucunu sağ yanağın altına döşe! Euzü Besmele ile bir Âyet-el-kürsi oku! Sonra her biri için Besmele okuyarak, üç İhlâs suresi, sonra bir Fatiha, sonra birer defa Felak ve Nas surelerini oku! Sonra üç defa istiğfar duası, yani (Estağfirullahel’azîm ellezî lâ ilâhe illâ hü) oku! Üçüncüsüne (el-hayyel-kayyûme ve etûbü ileyh) ilave et! Sonra on kere (Tevekkeltü alellah ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh) oku! Onuncusuna (hil aliyyil azîm ellezî lâ ilâhe illâ hü) ilave et! Sonra, (Allahümmağfir lî ve li valideyye ve lil-mü’minîne vel-mü’minât), bir kere (Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed), bir kere (Allahümme Rabbenâ âtinâ fiddünyâ haseneten ve fil âhıreti haseneten ve kınâ azâbennâr bi-rahmetike yâ Erhamerrâhimîn), üç veya on veya kırk yahut yetmiş kere istiğfar yani (Estağfirullahel’azîm) ve bir kelime-i tevhid yani (Lâ ilahe illallâh Muhammedün resûlullah) oku! (İslam Ahlakı)
hep bir yalnız kalmak istersin.. evde bulunduğun zmnlar ışıkları açmazsın tv, pc ışığında oturursun.. tuvalet ya da banyoda vakit geçirmekten hoşlanırsın farkında olmadan uzunnnnnn süre tuvalette ya da banyoda kalırsın.. geceleri uyurken sanki biri sana dokunuyormuş dürtüyormuş gibi sıçrayarak uyanırsın.. uyumak içn gözleriini kapattığında karşıdan bir çift göz senin gözlerinle doğru hızla gelir göz göze geldiğinde nefesin kesilecek gibi olursun ve ani bir uyanış sergilersin.. geceleri yolda yürürken sanki arkanda biri seni takip ediyormuşçasına hissedersin.. yüzünü yıkayacağın zmn arkanda seni izleyen biri varmış gibi hissedersin içine bir korku yüklenir ve biran hızlıca yüzünü yıkayıp kurularsın.. şu da var bazı kişiler tuvaletteyken ya da banyokadayken birileri ile konusma ihtiyacı duyarlar içlerine korku yüklenir vs.. vs.. kısaca bu belirtiler işte hee bir de geceleri gözlerinin ucuyla karartı görüorsan ve birileri senin adınla sesleniyor ise ama etrafta kimse yok ise bir musallatın var demektir.. ^_^
ayrıca rüyalarda korkuturlar seni bunlar genelde serseri diye tabir edilen cinlerdir rüyalarda evinin ışıklarını yakıp söndürürler sonra evdeki suları açıp kapatırlar tabi rüyalarda yaparlar çok daha güçlüleri gerçektede bunları yapabilir bana musallat olanlar serseri mesela onlardan korktuğun sürece seninle eğlenirler hatta senin korktuğunu gördüklerinde gülerek eğlenirler kısaca korkularla beslenir o serseri olanlar.. genelde sırf üstü yatarım çok sık gelip göğüsüme otururlardı falan hee bir de kedi köpek kılığında rüyana girerler sana saldırırlar zmn zmn bir bakarsın rüyandaki sana saldıran köpek bir an çirkin bir insan olmuş falan.. ^_^ rüyanda köpek seni kolundan ısırır uykudan uyanırsın kolunda bir ağırlık vardır.. ^_^
bana musallat olup olmadıgını nasıl anlarım
o kadar şey yazdım hala nasıl anlarım diyorsun.. sınanıyorum sanırım.. dfdsfsdfsd
ya bunlar tamam da bunlar varsa kesin var mı yani
büyük ihtimalle.. bak canım arkadasım insanı en iyi tanıyan yine insandır yani kendin üzerindeki değişikliklerin farkına varamıyor musun? ben hemen farketmiştim bir karartı vardı bnmle birlikte hep beni takip eden negatif bir enerji işte sonra böyle saçmalıklar oldu inanılmaz dalgınlıklar falan direkt aklıma cin geldi ve yanılmamışım işte bir kere musallat oldu mu göndersen bile sonra zmn zmn gelior dinden uzak insanlara gelir genelde evin duvarında ayetler bulunmayan evde kuran okunmayan sigara alkol tüketilen kedi köpek beslenen evlerden cıkmazlar mesela gece klüplerinde de çokça vardr.. ben bekar yaşayan biriyim senelerdir de musallatım vardır gelir gider ama seni dinden uzaklaştırmaktır amacı vs.. vs..
ben böyle uyanıkken bişey görmüyorum ama rüyamda korkutma oluyo bir de devamlı korkuyorum dediğin gibi banyoda gözlerimi falan kapatamam vs
zaten uyanıkken görünmezler çokkkkkkkkk nadir görünürler insanlara rüyalarda korkuturlar zaten insanları dediğim tarzda olur genelde kabuslar işte evin ışıkları açılıp kapanır sular da aynı şekilde.. sonra kaçmak istemesen kaçamazsın vs.. cinler öyle varlıklardır ki insanlara hastalık verirler boynun ağrır boyun fıtğım mı var dersin hastaneye gidersin MR çekilirsin birşey çıkmaz doktor doktor gezersin sen iyisin birşeyin yok derler ama oraya bir cin yerleştiği aklının ucuna bile gelmez.. cinler tıpkı sigara dumanı gibi ağızdan burundan girebilirler insanın damalarına yerleşebilirler..
size mesaj attım bakar mısınız
bende cevap yazdım mesaj gönderemiyorum ama
hesap ayarlarından "Sadece takip ettiğim üyeler bana mesaj gönderebilir" deaktif edersen cevap yazabilriim..
aslında açıktı msjlar ama. şimdi açtım
bende banyoda yüzümü yıkarken sanki aynada bana biri bakıyormus gibi geliyo evde yalnız olduğumda ya da banyodan çıkınca saçımı havluya bağlamak için eğiltiğimde saçımı sarana kadar arkamda biri varmış gibi geliyor ÇOK KORKUKORUM bana tavsiye verir misiniz?
@ılgıntolan banyoya girerken sol ayakla gir bismillah de sadece bismillah bak bismillahişrrahmanirrahim değil biismillah de evde salonda odanda ayetel kürsi amenerrasulü nas felak surelerini oku odanda resim heykel olmasın sıgara içme odanda toplanmasınlar bunları alışkanlık et 40 gün namaz kılarsan ne musallat kalır ne cin
Peki yanına gelmelerini istiyosun ama çağırırsan lusallat olurlar ve cinle arkadaşlık kurmak istiyorum bu konu hakkında ne yapılabilir
@Zehragüneş onlarla arkadaşlık kurmak çok riskli çok yalancılar ve çok kıskançlar senden hoşlanırlarsa seni bırakmak istemezler yatağında bile onları hissedersin. Onlarla irtibat kurmak iyi birşey değil bundan emin olabilirsin. Bana bayan olanlar musallat olmuştu. Çok güzel giyiniyordum bana aşık olmuşlar kurtulana kadar canım çıktı diyebilirim. Zor durumlar. Uzak dur başına bela alma.
Birşey soracağım dilinin dönmemesi ezana kurana gelememek geceleri sesler duymak bir his bir ürperti göremeyeceğin bir karanlık yüz vucutta ağırlık boğulma daralma konuşmakta zorlanmak vücut titremesi uyanırken bile titriyorum bende bunlar var sizce bende varımdır
bende de bu anlattıkların oluyor ve bu son 3 4 haftadır var. Ve birde bir çocukla tanışmıştım o günden bu yana bu korkularımda çocuk hergün evimin önünde fotoğraf çekip atıyor bana ve nereye gittiğimden naptıgımdan an ve an haberi var çok korkuyorum o yüzden. Evin içinde dahi sanki beni izliyormuş gibi hissediyorum 😔ve durumu kimseye anlatamıyorum ailemden napıcam bilmiyorum da
@Pınarolgun sen dilinin donmedigini anlamisin birde okudugu zaman dilinin donmemesine ragmen dogru okudugunu iddaa edenler var ki onlar icin gec olabilir en kisa zamanda destek almalisin bence
Bende saydıklarınızın bazıları var mesela yanlız kalmayı seviyorum tv ışında otururum devamlı ışık sevmem ama wc ya da banyoda uzun süre kalmayı sevmem bgn biri bana baktı ve bana ugradıklarını söyledi ama hiç bir belirti yok acaba bende gerçekten var mı varsada ne yapmak gerekiyor yardım edermisiniz
Yakin zamanda kolumda ve gogus kismimda agri vardi ciddi sekilde gece uykum uzun zamandir yok ve surekli uyumak istiyorum uyandigimda vicudum cok yorgun oluyo bazi zamanlar dediniz ruyalari arka arkaya goruyodum tek kalma istegi ama tek kalincada korkuyodum ama bilmiyorum sizce nedir
Bu aralar bende iyi değilim etrafmda biri lerin varlgini hissediyor ve nefesini hissedyrm kendi evimin vc sinden ve yatak odamdan korkuyrm sanki hep oradalar ne yapabilirim?
Hâlâ öyle hissediyor musun?
Şu cinler neden ateistlere musallat olmuyor? Biz de cin istiyoruz hshdksş
sen zaten yoldan çıkmışsın sana neden musallat olsun
Hea benim kalbim mühürlü
onların amacı Allah yolundan şaşırtmaktır. sen zaten yoldan çıkmışsın neden seninle uğraşsınlar ki. bir kişi istediği şeyi yapan bir kimseyle neden uğraşsın ki?
hadi o ateist bende müslümanım bize niye gelen giden yok?
@nemesis_elis inan gelmelerini istemezsin ve grldikleri zamanda cok gec kalirsin uykuya sevgiye herseye hasret kalirsin ama gercekten gelmelirini istiyorsan abtest alma pis gez yikik harabe yerlerde gez onlaf seni bulur
Cevap
15Cevap
Açıkçasi yıllardir yaşayıp aşina olduğum bir durum haline geldi bende bu. Ben şu anda oturduğumuz eve (25 yıl önce) taşındığımızdan beri çok tuhaf rüyalar ve haller yaşadım. Evden uzakta olduğum zamanlarda da ( üniversite dönemim) çoğu kez bu devam etti ki. Halen de devam ediyor. Bunda şu an hamile oluşumun da etkisi var gibi geliyor. Öncelikle amacım sizleri yalan uydurma sözlerle korkutmak değil lütfen bunların yaşanmış şeyler olduğunu bilin ve kendinizi bu tarz şeyler karşısında korumak için gerekli çabayı gösterin. ( Abdestli uyumak, dua etmeden uyumamak vs) Bende çoğunlukla rüya yoluyla (yarı uyanık yarı uykulu hâl) gerçekleşse de çok nadir de olsa saydam gri puslu bir sulietin akması şeklinde de gördüğüm olmuştu. Anneme gençliğinde büyü yapılmış belki bana hamile olduğu zamandı bilmiyorum annem çok ayrıntı vermez benim durumumu bildiği için. Bu sebepten de olabilirmiş gibi geliyor. Bana türlü türlü şekillerle rahatsızlık verildi korkmamanız için ayrıntı vermek istemiyorum çünkü bu onların ekmeğine yağ süren bir şeydir. Korkudan beslenirler. Ve genellikle hep saldırıya uğradım ve hep mücadele eden dirençli bir yapıda oldum. Rabbim bana yardım ediyor çünkü ne zaman tehlike sinyali çalsa bende rüyamda otomatik olarak Ayetel kürsi okumaya başlıyorum. Bu hep aynı senaryoyla sonlanıyor. Dün gece uzun zaman sonra ilk defa ciddi manada tehlikede hissettim ve etimde birinin koparmak istercesine ısırıgını dişlerine kadar hissettim. Yüz ifadesini anlatmak istemiyorum. Son zamanlarda tekrar sıklığı arttı çünkü sanırım bebeğimi istemiyorlar. Ama ben onlara bebeğimi bırakmam. Rabbim izin vermedikçe kılına zarar veremezler. Yine o can alıcı canımın yandığı esnada Ayetel Kürsi kurtardı. Bir gece önce de. Şimdi hocaya falan gitmediniz mu falan diyeceksiniz. Bu konular çok dikkatli olunması gereken konular. Bu işin gerçek âlimini bulmanız hiç kolay değil. Para kazanmak için aksine ömür boyu çekebileceğiniz bir dert haline gelebilir bazı yalancı hocalar yüzünden. Biz de birde şöyle bir olay da oldu daha önce abime ciddi manada musallat olundu ki Rabbim hiç kimseye yaşatmasın yalnızca yaşayan bilir. Ben bir şeytanın konuşmasına ilk o zaman şahit oldum. Çünkü bu abimin hiç bilmediği bir dildi. Ve ben daha önce de hiç duymadım. Gözleri yerinden fırlayacak kadar ateş saçan bir halle iki kişinin zor zaptettigi bir anda duasını ben okumak zorunda kaldığım için bana tükürükler saçarak bağırdı nefretle ve söylediklerinden anladığım tek kelime şeytan oldu. Rabbim bana o gücü verdi ben o duayı bağıra bağıra okudum yüzüne karşı o da bana bağırıyordu yabancı bir dilde. Çok ağır bı duaydi üzerinize tonlarca ağırlık çöktüğünü yere çekildiğinizi hayal edin. Hoca çok uzun gayretlerle arayıp bulduğumuz biriydi ve uzaktaydı. O nedenle her şeyi ben onun yönlendirmesiyle yapmak zorunda kaldım çünkü başka kimse yapmak istemedi. O benim canım dedim kabul ettim. İyiki de ettim. Rabbimin yardımı ile abim kurtuldu. Bin kere hamdu senalar olsun. Rabbim bir daha ona böyle bir şey yaşatmasın. Evlatlarindan da ırak eylesin. Biraz da o zamanlardan kalma kinleri de olduğunu düşünüyorum. O hoca bana da bakmış haberim yoktu annem bana söylemedi. Kızının üstünde ciddi bir baskı var ama o direniyor demiş. Direnci dua ile korunuyor o yüzden korkma demiş. Kızın her ne yapıyorsa yapmaya devam etsin onların üzerinde ciddi bir direnci var demiş. Yaptığım özel bir şey yok gerçek güç sahibi Allah'tır o dilemedikçe bana zarar veremezsiniz veriyorsanız bu benim eksikliğimdir diyorum uyandığımda. Ben Ayetel Kürsinin koruculugu bana Allah tarafından gerçek manada gösterildi. O yüzden benim dilimden düşmez. Sizin de düşmesin. Bu kadar uzun neden anlattım? Bu varlıklar gerçek ve insanoğluna bazı şartlara sahip olduklarında zarar verebilme gücüne sahipler ki insanoğlu da onlara zarar verebilmektedir. İnsan en çok bilmediği şeyden korkar. Bu varlıkları iyi tanıyın. Her varlığın bu alemde zayıf bir noktası vardır. Onların kâfir ve insana zarar vermekten zevk alan kabilelerinden ancak iman ile korunulabilir. Hiçbir duayı ve ibadeti küçümsemeyin. Ve onların zarar görecekleri şeyleri yapmaktan imtina edin. Özellikle gece evinizde dolaşmanız gerektiğin de destur demeyi unutmayın. Ve besmele çekin. Onlar geceleri fâl olan varlıklar. Biz bu alemde onlarla iç içe yaşamaktayız. Herkes herkesin yaşamına o nedenle saygı duymali. Büyü tarzı şeylerden kesinlikle uzak durun. Bunlar çok riskli hareketler ve her zaman bir bedeli vardır. Fal baktirmaktan imtina edin. Fal bakan kişiler bunlarla iletişimi olan kişilerdir. Onlara ne kadar yakın durursaniz sizinle hemhal olmaları çok yüksek ihtimaldir. Onlar geleceği bilemezler ancak geçmişi bilirler. Sizin gecmislerinizden topladıkları bilgilerle size bilgi verildigi için hayret etmeniz ve inanmanız doğaldır. Pislik bir yer var ise dikkatli olun temizleme imkanınız varsa mutlaka temizleyin. Düzenli olarak evinizi sirkeli suyla silmeye özen gösterin. Onlarla ilgili yapılan muhabbetlerden bire bir yüzyüze olandan uzak durun. Konuyu mutlaka kapatın. Çünkü onlarla ilgili konuşmamızdan korksaniz da zevk almanızı sağlarlar ve onlarla ilgili konusmanizdan mutlu olurlar. Çünkü ne kadar korkunuz derinlesirse zayıf dusmeniz o kadar olası ki onlara lazım olan da budur. Çünkü kibir sahibi varlıklar güçlü hissetmekten zevk alırlar. Aslında insanoğlundan daha zayıf oldukları halde onlara zayıflıklarından ötürü zarar verebiliyor olmak onların egosunu tatmin etmektedir. Bu yüzden bunu sık sık yapmak isterler. Kâfir olanlar özellikle şeytanla işbirliği halinde oldukları için amaçları şeytanla aynıdır. O yüzden inançsız ve özellikle Allah'a inanmayanlarla pek işleri olmaz. Neticede hırsız dolu eve girer. Amaçları imanları zedelemektir. Nasıl onlar olduğundan emin olacaksınız konusu şu şekilde. Onlar size bunu hissettirirler. Herkese hissettirme şekilleri farklıdır. Şu his var ise goremedigim dokunamadigim bir varligin varlığını hissetmek. Ve onun tarafından tehlikeye atıldığını veya saldiriya uğradığını hissetmek. Dini durumlara karşı soğukluk. İnançta aşırı şüpheye düşme halleri vesaire. İşin özü onlar varlıklarını hissettirirler. Çok korktuğunuz bir hal olduğunda. Kendinize şunu hatırlatın. İnsanoğlu sahipsiz değildir. Güçsüz de degildir. İnsanı kendisi gucsuzlestirir. Rabbim ona dua gücü vermiştir ki ona inancı olmayanda tesir etmez. Duaniza inanın ve güvenin. Büyük bir güç duyarar bir düşmanla savasir gibi gormeseniz de yüksek ve sert bir ses ile duanızı okuyun. Gücün asıl sahibinin Allah olduğunu kalbinizde tekrar edin. Ve yaşadığınız olayı ehlinden başkasına anlatmamaya çalışın. Allah'a yakın hissettiğiniz insanlara dikkatli bir şekilde eğer danisacaginiz bir şey var ise anlatın. Benim olayimin özü ne bilmiyorum. Ama onlarla sinandigimi biliyorum. Rüyalarım da normal olarak da çok sinaniyorum. Kendimce sebep bu görüyorum. Belki de Rabbim onlarla Allahı zikrederek onlara asıl gücün O'na ait olduğunu sürekli hatırlatarak savaşmamı seviyor bilmiyorum. Rabbim beni umarım inşallah onlardan ırak eyler. Kendinize bir iyilik yapacaksanız o da kendinizi dua ve iman ile donatmanızdır. Rabbim hepinizi böyle seylerden korusun inşallah.
Dua yı yollama şansınız var mı?
@ilker01kaan merhaba sıkımtılarınız gecti mi nasıl oldunuz bende öyleyim cünkü cevap verirseniz sevinirim
Sebepsiz sinirlenme, enseden başlayıp başa doğru çıkan ağrılar, göğüste sıkışmalar, kalp ritmi bozukluğu, kollarda sebepsiz uyuşma, kasıklarda ağrılar, uyku düzeni bozukluğu, sürekli yorgun hissetme. Bunlardan bazıları ya da hepsi var ise sizde musallat olabilir.
Özellikle ayaklarda yanma var ise büyü yapılarak musallat edilmiş bir varlığa sahipsiniz demektir.
Musallat bir insana nasıl yerleşir? Yerleşir tabirini kullanıyorum çünkü tam olarak olan budur. Çoğu insan bunun farkında bile değildir.
İnsanlarla cinler aynı ortamda yaşamaktadırlar sadece boyut farkı olduğu için cinler insanlar tarafından görülmezler bu nedenle insanlar cinlere zarar verdiğinde; cinler sinirlenir ve o insana zarar vermek için içine girerler. Örneğin lavaboya euzu besmele çekmeden sıcak su döktüğünüzde; sizin yemek artıklarınızı yemekte olan cinlere denk gelebilir ve sıcak su feci şekilde canlarını yakar. Bahçe, tarla, piknik alanı vs. yerlerde bevl ederken (işerken) onlara denk gelirse, denk geldiği kısımları felç olur.
Bunun dışında büyü ile de insana cin musallat yapılır ve genellikle bu tür cinler daha güçlü olur.
Cinler kendi aralarında değişik güçlere sahiptir, kimi halüsinasyon gördürür kimi iradeye hükmeder... İradesine hükmedilen kişi hiçbir fark anlamaz tamamen kendim yapıyorum sanır lakin neden yaptığını bilmez.
Musallatın nihai amacı insanı öldürmektir. Musallat olan cinin gücüne göre, insanın dini yaşantısına göre bunda başarılı olabilmektedir.
Musallat olacak cin, kişiyi uzunca bir süre gözlemler ve uygun bir anda kişinin vücutuna girer. Bundan sonra da dini yaşantıda zaafiyet varsa güçlenir.
Sormak istediklerinizi konu altında cevaplayabilirim. Yukarıda yazdığım sıkıntıları olan ya da musallat olup olmadığını öğrenmek isteyen varsa özel mesaj atsın, yardımcı olmaya çalışayım.
Selamın aleyküm zaten uzun süredir kalpte olan yırtılma hissi kaslarımı sıktığımda giren kramplar iki kaşımın arasındaki basınç gece uyurken diş sıkma yattığım yerde kafama kitap düşmesi vb. Sayamadığım birsürü olay başıma gelmeye başladı. Korkup dua ettiğimde eğer etrafımda bir cin varsa bir işaret versin dediğimde yanımda yatan kardeşimde bir hareketlenme olmaya başladı genellikle kaşınma hırıltılı nefes alıp verme gibi yorganı kafama çekip uyumaya başladım ve kulağımda sanki birisinin nefes alıp verdiği hava benim boynuma ve kulağıma yansıyordu tam uykuya dalıcaktım belimin hizasında olan fotoğraf albümü enseme düştü yardım edin ne yapmalıyım?
Ömer ulasabilirmisin bana
çözümü nedir? Bana bakan hoca vaz geçiyor
Selamın aleyküm bende kuran okuduğumda ya da dini bir faaliyetle uğraştığımda çirkinleştiğimi hissediyorum yüzüm şişiyo vs. Etrafımdan da o yönde tepkiler alıyorum sebebi ne acaba
Merhaba. Ben sürekli korkuyorum, geceleri Albasıyor eşim ya da çocuklarım uyandırıyor beni. Bir gün Ayetel Kürsi okudum ve git yeter dedim sağıma dönüp. Ben yıllardır böyleyim. Hafız bir amcamdan iki duam vardı birini kaybettim. Diğerini de takmıyorum şu an. Oğlum da 8 yaş ve söz geçmez halde oluyor. Çıldırtıyor bizleri. Aniden ruh değişikliği yaşıyor. bunlar musallat olmuşşar mı yani şimdi bana ve oğluma. Birde bebeğim var o sürekli düşüyor evde😔 3 kez oğlum düşürdü bir kez de benimle birlikte düştü😔 birde bu gece dikey süpürgem gece aniden kendisi çalıştı eşimle koştuk kapattık 🤯 yoruldum bıktım bu aksiliklerden olumsuzluklardan.
benim babaannem annem ve babam zamanında ayrılsın diye ben küçükken eve hamsa büyüsü yapmış büyüyüde Kulyas kabilesinden bir ifrite zimmetlemiş sonra tabi babam bir gece kül olarak yandı annem de olanlardan kafayı yedi banada kabuslar oluyo ama muska takıp kendime mühür vurdum vede annemle yaşadığım evede mühür astık şimdi iyiyiz.
babam biz geldiğimde yanıyodu küllerindende Ümmüz Zemazim yazmış hani şu ani vakaları araştıran polisiye ekipleri yok mu onlar araştırdı külleriyle ifrit min hunna ya lefutin zazema şerrimin min kulyas yazmış sonra babaannemle de anlaşmaları şuymuş babaannem her ay ona kemikle yapılmış yiyecek getirecek ama babaannem yatalaktı ve getiremedi aç bıraktı ifriti ifrit onuda yaktı.
bu anlattıkların gerçekten doğru mu? 😱😱😱
@tugce00001 ne sacmalamis bu ya cinler insana zarar veremez ki
@RuhKız cinler musallat oldukları kişiye zarar verebilir tabi kolay kolay musallat olamazlar ve bir cin ne kadar güçlüyse o kadar çok zarar verir ayrıca büyü yolu ile musallat olan bir cin çok güçlü olur ve zarar vermeyi bırak aileyi tamamen öldürebilir hatta isterse sülalesine bile musallat olup öldürebilir.
Banyoda İşemeyin, Mutfakta Lavaboda sıcak su kullanırken besmele çekin. Besmele çekmediğinizde onların yuvasını yakıyorsunuz o suyla onlar pis yerlerde yaşıyorlar. Size Aşık Olduklarında sıkıntı yaşıyorsunuz çocuklarınız bile oluyor onlardan çok farklı bir durum.
Annem var ama cin olduğundan emin değilim uykusundayken öldürmeye çalışıyorlarmış bağırıp durunca bizde tartaklıyarak uyandırıyoruz birde abim arkadaşlarında namaz kılarken arkadaşının ablası ona saldırmış namaz kılana kuran okuyana saldırıyormuş ilk başlarda inanmıyodum ma gerek köye gittiğimde gerek başıma gelenlerle çok iyi anladım varlar
Yav ONLAR HEPİMİZE MUSAALLAT , biz yolumuzdan gidersek bişey olmaz dinimizin gereğini öğrenelim korkmayın onlardan , korkulacak bişey Yok onlar sizden korkak
Dengesiz ve kararsız davranış en belirgin olanı ruh halini her gün değişik birbirine zıtsa olma ihtimali var
https://scontent-b-fra. xx. fbcdn. net/hphotos-xap1/t1.0-9/10264582_793798217298029_8622867253058978484_n. jpg
aha olmadı
cinin suretini cogu ınsan goremez ruyada musallat olur asık olur musallat olur zarar verırsınız olur yanı kısaca herseyle olur korkmayın adem olu onlardan ustundur. saglam bir hocaya gdin
Genellikle allahdan bahsetmez ezan okurken kacicak delik arar. yikanmaz evden cikmaz
Evwt okuyabilir anlayannina gosterip pwk karismamak gerekir
Kıbleye dönsün abdestli ama secde etsin 50 kere sesli subhane rabbi el azim desin cin varsa bedeninde beninde birşeyin canlandigini hisseder zaten
Okuyamaz sureleri okurken istemdende olsa kelimelerin yerleri degisir bogarlar bogulur bogazi dugumlenir va okudugu seyide dogru okudugunu zanneder
Ya sktrin gidin yav konusacaginiz baska konu mu kalmadi burda Ruh hastalari !!
Belanizi s. keyim @soran
Dövüş etmeyin ayırmam bakha
Lan hadi ordan olup gitsene ozmn ne işin var bu sitede başlığıda mı okumuyosun yoksa yanlışıkla aratıp mı girdin bu siteye hıı
Içine kaçmişsa mi yoksa uğraşıyorsa mi?
ugraşıyorsa
evet benim aslında emin değilim ugrasıyor mu başka bişey mi
Bak şu kadarını söyleyeyim bizim için nasıl fal baktirip cinlerle ugramamiz yasaklanmışsa onar için de insanlara yaklaşmaları yasaklanmiştır. Bunu hissettiğin zaman nas felak süreleri var onları oku. Aklına geldikçe de estağfurullah el azim de. Ve sakin korktugunu belli etme
Yaşadıklarını özetlersen yardımcı olabilirim sana
@Bahar1298 Kardeşim bende şuab o durumdayım sendw geçdimi geçdiyse nasıl geçdi bana yardımcı olurmusun istagramdan alican_19055 lütfen bekliyorum ciddi biraz
tövbe yarabbim akıl kalmamış arkadaslik kurmak ne
Cin diye birsey yok çok polisiye izlemeyin
Tamam knk herkes var diyor ama sen yok diyorsan yoktur bu dünyadaki herkes canım bi sen zekisin biz inanıyoruz sen inanmıyorsun 12 yaşındaki bir velet yok diyorsa bundan sonra hiç birimiz inanmıyoruz hatta dinimizide değişelim sen çok biliyorsun onu da sen söyle
Gece gece ne gereği var güzel düşündlim :D
Bende var nasıl gönderebilirim peki 🙏🏻😐
gece uyuyamaz mırıldanır durur anlasılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar