- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsun, erkek olsun öyle kişiden midem bulanıyor, yanındakiler bilmiyor sanki onun güvenilmez birisi olduğunu lakin onlar da onun gibi oldukları için görmezden geliyorlar, b ok b oku çekiyor çünkü, aynı b okun adamı oldukları için mideleri birbirini götürüyor, tam da birbirlerine layıklar, aralarındaki ilişki çıkar ilişkisi, birbirlerine karşı gerçek bir sevgileri yok bu kişilerin, birbirlerine kayırma sebebleri bile kişisel hesapları bir olduğu için yoksa aralarında gerçek bir güven, gerçek bir sevgi asla yok
Ben böyle kişilerin ellerinden yapılan yemeği dahi yemek istemem, böyle bir kişi bana aşure göndermişti , çöpe döktüm, onun fesat yüreğinden , kirli zihninden gelen güzellik gibi görünen hiçbir şeyi kabul etmem, beni de kendi dalkavukları gibi arsız sandı lakin böyle kişiler yalaka, ikiyüzlü, sinsi, laf taşıyan, bana kötülediği kişiyle can ciğer olan hiçkimse hayatımda bulunmasın, böyle kişiler birisinin bir hata yapmasını bekler ve o kişiyle eğlenmek ister, böyle karaktersiz, kazuret, irin kişilerdir bunlar ve böyle mikroplardan, şeytanlardan uzak durmak en güzelidir
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kişinin dedikodusunu yaptığı bir insanla sarmaş dolaş olması, özellikle dedikodunun hedefindeki kişiyle yakın ilişki içinde olması durumunda daha da etik dışı olarak değerlendirilebilir. Bu durum, dedikodu yapan kişinin ikiyüzlü bir davranış sergilediği izlenimini yaratabilir ve diğer insanlar arasında güvenilirliğini sorgulatabilir.
Ancak, bu durumun tamamen yargılanması için olayın bağlamı, dedikodunun doğası ve ilişkinin niteliği gibi faktörler de dikkate alınmalıdır. Örneğin, dedikodu yapan kişi hakkında bilgi sahibi olan insanların sayısı, ilişkinin niteliği ve dedikodunun doğası gibi faktörler, kişinin davranışını nasıl değerlendireceğimizi etkileyebilir.
Sonuç olarak, dedikodu yapmak ve hakkında dedikodu yapılan bir kişiyle sarmaş dolaş olmak, genellikle olumsuz olarak değerlendirilir. Ancak, her durumun kendine özgü bağlamı olduğu unutulmamalı ve tam bir yargıya varmak için durumun tüm yönleri dikkate alınmalıdır.
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılO kafalari hiç anlamıyorum. Sanırım dostlarından çok düşmanlarını yakınında tutanların politik oyunları bunlar. Ben oyun filan anlamam engeller hayatimdan uzak tutarım. Dedikodu yapmıyorum arkadan konuşmuyorum fıtratımda yok. Dedikodumu yapanlara hesap sorduğumda özür dileyip ağlıyorlar.
O anlattığın kisilerde menfaat çıkar üstüne ilişki kurmuş yaratıklar ve zerre umrumda değiller. Benden uzak olsunlar.
42 Yorumla- +1 yıl
💁♀️ biz de yapmıyoruz, bi konuşmaya başlarsak birbirileriyle bir araya gelemezler bir daha
- +1 yıl
Komikmiş🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılBen o kişi ile konuşmazdım. yani bir kişi benim dedi kodumu yapacak üstüne birde o kişi o kişi ile sarmaş dolaş olacak yani eğer arkadaşım değilse umursamam. yani görmezden gelirim ve muhtemelen beni sevmediğini düşünürüm o kişinin. ama arkadaşım bunu bana yapıyorsa o zaman arkadaşlığımı keserim direk. çünkü benim dedi kodumu yapan kişi ile samimi olması ben aşırı rahatsız eder. belki de haberi yoktur derim ama haberi yoksa bile uyarırım işte senin sarmaş dolaş olduğun kişi benim dedikodumu yapıyor onunla konuşma yoksa ben de seninle konuşmam derim. yani dostluk ve güven benim için önemlidir..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
u +1 yılBüyük konuşmamak lazım aslında.
bazen insanlar göründüğü gibi olmayabiliyor.
ya da en başta enerji tutmuyor daha sonrasında tanıdıkça ilk baştaki izlenim kaybolup yerini sevgi saygı alabiliyor.
Bu sebeple de arkadaş olmak kaçınılmaz oluyor.
Ama kişiliksizce arkasından konuşup yüzüne gelince hiç bir şey yokmuş gibi davranan insanlar var.
Onlara ekmek su vermemek lazım.43 Yorumla- +1 yıl
Hmm canım konu o değil, tanıdığı insanın dedikodusunu yapıyor misal çünkü neden? Çünkü arası bozuk :D sonra dönüyor dolaşıyor o göme göme bitiremediği insanla sarmaş dolaş oluyor. Sonuç itibari ile şöyle bir şey; şunu bunu yapıyor/yaptı şöyle böyle insan o hayatta bir daha konuşmam gibi. Sonra bi bakıyorsun enaa lan karakter fukarası siz hangi ara sarıldınız djdj
- +1 yıl
Hee anladım 😅
Yarın yine birbirlerinin arkasından konuşurlar merak etme.
Uzak olsun böyleleri. - +1 yıl
Her gün yeniden tanıyoruz bazılarını, hayat ne garip 😅
- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılValla en basitinden her ne kadar buradaki olaylara karışmak, kimseyle dalaşmak istemesem de, bir şekilde kaosun içine sokuldum.
Hiç tanımadığım, kulaktan dolma bilgilerle beni engelleyenleri gördüm. Neyse, bu gözler neler neler gördü. Komiğime gider, yüzsüz der geçerim.
24 Yorumla- +1 yıl
Bayılırlar bir şeylerin içine çekmeye insanları
- +1 yıl
Ay valla öyle canım, 😅neyse herkesin kendi bileceği iş..
- +1 yıl
Bilsin, bilmeyenlere bildirelim 😬
- +1 yıl
Kesinlikle bebeğimm🤞💜
+1 yılArkadas grubunda dedikodusunu yapıp da yüz yüze gelince gülüp samimi olan biri vardi. Çok ikiyüzlü ve samimiyetsiz bulduğumdan ciddi ciddi uyardim. Böyle samimi olduğun birinin arkasindan dedikodu yapma diye. Gidip benim dedikodumu da digerine yapmiş. Ruh hastası. 😅
12 Yorumla- +1 yıl
En sonunda yalnız kalır böyleleri
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle oluyor
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün bu tür insanlarla karşılaşıyorum birbirlerinin arkasından konuşuyorlar. Sonra bir bakıyorum kanka gibiler, çok iyi anlaşıyorlar. Ben bu tip model insanlara iki yüzlü yılanlar diyorum. Kendim böyle olmadığım için hayretle seyretmeye devam.
26 Yorumla- +1 yıl
😌🌸
- +1 yıl
Her yerdeler. Çıngıraklı yılanlar 🐍😂
- +1 yıl
Ezmek lazımm :D
- +1 yıl
Böcek gibi hemde 😁
- +1 yıl
Tıslamaya başlamadan :D
- +1 yıl
😂🤣
Birbirinin arkasından konuşup yüz yüze gelince gülüşen insanları görmüşümdür ;
36 Yorumla- +1 yıl
Hahah ben de ben de 😅
- +1 yıl
İnceden sokuyoruz birilerine yine sanırım ahahaha
- +1 yıl
Ben lafımı ortaya korrrum :D ince mi kalın mı giriyor umrumda değil
- +1 yıl
Ooo bak bu güzeldi 😎
- +1 yıl
Dii mi¿ 😅
- +1 yıl
Yeapp. Harikasınn
+1 yılne düşünelim... Bu sitenin normali o değil miydi yaaaa aklımdan çıkmış tamamen..
herkes aşırı namusluydui dürüsttü, hiç kimse kötü hiç bir şey yapmıyordu, herkes salkım yutarken talkım kenarda köşede yalnız oyuruyordu, pardon :)
22 Yorumla- +1 yıl
shsh biz konuşmadığımız için kendini öyle sananlar var.
- +1 yıl
artık kimse beni ilgilenidrmiyor. konuşma gereği duymuyorm.
Çünkü günnü sonunda canım; herkes kendine yakışanı yapıyor o yüzden ne söyledikleri kendilerini nasıl aklama derdinde oldukları beni bağlamıyor...
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu gözler neler gördü neler ama konusmuycam sadece gülerek seyrediyorum şu an bile şu soruda kiskancliklarindan hasetlerinden çatlayan ama utanmadan şu soruya gelip samimiyetsiz bir şekilde ben öyle yapmam ben şöyle yapmam diyen bazı kişiler var
25 Yorumla- +1 yıl
Hayretle seyrediyorum gerçekten midesiz, geniş, g*vat. Ben bunu kadınlar için değil, kadını kötüleyen erkeğim diye dolaşanlar için söyledim.
- +1 yıl
Bence bazı kadınlar için de söyleye bilirsin
- +1 yıl
Onu da sen yapıver 😅
- +1 yıl
Ben napayim
- +1 yıl
Uyanda gel 😅
+1 yılDedikodusunu yaptığım insanla asla sarmaş dolaş olmam, insanın bir sınırı, çizgisi, duruşu olmalı.
Bende görüyorum arkadan atıp tutuyorlar sonra bir bakıyorum barışmışlar hiç bir şey olmamış gibi anlam veremedim hiç bu insanlara.24 Yorumla- +1 yıl
Edis sevgilim ya 😍
- +1 yıl
Anlam veremedim veremiyorum insanlar yapıyor hep rol :D
- +1 yıl
Boş ver uzak durup şükretmek en iyisi
- +1 yıl
Öyle yapıyoruz balım
+1 yılYani ben böyle olan insanlara karşı tabii bir şeyler söylüyorum da şimdi burada yazsam da kabul edilmeyecek veya görüş kaldırılacağı için yazmaya gerek yok böyle insanlara kısaca yanar döner demek istiyorum, aynı zamanda buna benim annem babam da çoğu zaman dahil oluyor insanların arkasından böyle atarlar tutarlar ağzına geleni sayarlar ondan sonra iş gerçeği bildiği zaman da hiç o sözleri söyleyen onlar değilmiş gibi davranıyorlar genelde bunu babam çok yapar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılDedikodusunu yaptiği kişi, bensem eğer şu an da benim dedikodumu yaptiğini düşünürdüm.
Onun içindir ki insanlarla yakın olmaktan korkar hale geldim. Kimsenin iç yüzünü karakterinin kirliliğini temizliğini yakından tanımadan göremiyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılUcuz ve basit biri olduğunu güvenilmez olduğunu düşünürüm ayrıca birinin arkasından konuşan insanla da işim olmaz yarın bir gün benim arkamdan da konuşur
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel oynuyorlar onlar
- +1 yıl
Oscar'lık hemde 🏆
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayatımda böyle arkadaşlarım oldu. Üniversitede hatta. Benleyken diğer arkadaşımı kötüleyip o kişiyleyken de beni kötülüyorlardı.
Onların ben taaaaaa

Ama hepsine yol verdim
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baştan aşağı samimiyetsiz ve çıkar peşinde besbelli. Bir de yemeden içmeden kim kimle ne yapıyor gibi dangalakça işler peşinde olanlar oluyor.
21 Yorumla- +1 yıl
shsh onların hayatı yok be 😅
Yani bence ikiyüzlü bir insandır öyle insanlar bence terazi gibi neresi ağır basarsa oraya gider ikiyüzlü olmayın kamu spotu jsjfjsjfjfj
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle be, beyin fakiri fukfukarası onlar :D
Bayanlar zaten bunu genelde yapmıyor mu ben bizzat şahit oluyordum, o yokken dibe sokup çıkarırlardı sonra yanına gelince ay canım aşkım falan hahah
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır, benim kastettiğim mesela “erkek” :D
- +1 yıl
Niye hemen kadınlara saldırıyorsunuz ki :D
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. bu söylediğini ilk tecrübe edındıgım zaman resmen afallamıştım ((: hatta bir süre kendimden şüphe etmiştim bende mi bi itnelik var diye , sonra anladım ki işler böyle yürüyormuş baaaazı kişiler için , napalım
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bazı kişiliksiz kişiler için böyle yürüyor, Allah benzetmesin onlara
+1 yılBen bunu daha çok kadınlarda yaşıyorum, tanışıyoruz hoş beş güzel sohbet sonrası ne mi diyorum ne zaman gidecek içimden hop gidiyor... Konumuza gelecek olacak olursak kötü ya yüzünden diyemeyeceğin birşeyi arkasından demek hoş değil...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hem ayranım dökülmesin... lafı gibi.
Hem samimi olayım hem de dedikodusunu yapayım. 🌝11 Yorumla- +1 yıl
Ama foyası ortaya çıkana kadar
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOfff tam KS de ki yalakalara söylenen söz.
Umarım soruyu okuduğun da yüzleri azıcık kızarıyordur15 Yorumla- +1 yıl
Sence? Kızarıyor mudur? Hiç sanmam onlarda yüz mü var ki, kızarsın.
- +1 yıl
Bir kaç kişi var. Aşırı sinir olduğum. Adres numara da verdim. Reele gelmediler. Ahhh ahhh.
Umarım KS buluşması olur da oraya gelirler. - +1 yıl
Heee birbirinize girersiniz zaten buluşmayı da o sebepten yapıyorlar 🙄
- +1 yıl
Gelmez çoğu. Sanalcı tipler.
- +1 yıl
Kavga etmeyin, sevin sevilin dksk
+1 yılcok sey düşünmene gerek yok.
İyi biri degil
Hemen uzaklaş birdaha görüşme11 Yorumla- +1 yıl
Görüşülmez zaten midem bulanır üstüne kusarım
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSlime, jöle gibi karakteri olan insanlarla pek muhattap olmam midemi bulandırıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Haha kız nerden geldi aklına
- +1 yıl
Bana geliyorlar 😂
+1 yılKarakter meselesi diyip uzak durmak en sağlıklısı 😬😃
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın sağlıklı yaşam
- +1 yıl
Kesinlikle daha yavaş yaşlanma formülü💅😜
+1 yılKopamıyor demek ki, seviyor demek ki... Ne yapsın garibim 🤔
16 Yorumla- +1 yıl
He sen yardır yardır sonra kopamıyorum de shsjsk
- +1 yıl
Yardırmak bile onu hatırlamaktır 😂
- +1 yıl
Haha ya bi git romantik hiç bir şey yok burada :D
- +1 yıl
İşiniz gücünüz romatizm ya😂 nedir bir romantizm hastalığınız? 😂 Ama her zaman ben odunum demekten de çekinmezsiniz 😂
- +1 yıl
Sen buraya romantizm iliştirmeye çalışıyorsun 😂
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım 😂
+1 yılHiç umrumda olmaz öyle insanlar her yerde çünkü. Değer vermem. Bir insanı düşündüğün kadar hayatında seni meşgul eder. Düşünmeyince hiç oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBu sitede yaşadım bunu. Gercekten akıl almaz insanlar var. Soğudum herkesten. Tesekkur ederim ona buradan bana kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettiği için.
10 Yorumla
+1 yılEvet iyi tanımak için uzak kalmak gerek
Sonrasında neye dönüştüğünü görebiliriz
Ben bu konuda negatif durumlar yaşamadım
Aksini gördüm karşılıklı kendini bozmamak🌙10 Yorumla
+1 yılOmurgasız bu nerde görsem tanırım. Zamanında yakından dost canlısı görüntülerdi şimdi uzaktan daha iyi tanıyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onlara insan dememeyi tercih ediyorum..
Zira bu soylenilen sey buyuk master yapilip uygulamaya dökülebilicek bir durum :/10 Yorumla
+1 yılAslında düşününce bmyle yapan erkekler daha çok
Ne düşünündüğüme gelirsek ikiyüzlü kendine saygısı olmayan biri derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşyerinde çok vardı bunlardan senin ağzından laf alır başkasına yayar bunlar anasını boyayıp babasına satanlar iste karısı buna koca çocukları baba der insan muspetteleri bak yine sinirlendim 😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılDedikodusunu yaptığı insanla sarmaş dolaş olan biri benim için bitmiştir. ama çok gördüm arkasından konuşup yüzüne dostum diyen
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir şey ama duymadığı sürece sıkıntı yok duyarsa sıkıntı boş ver eskiden öyle konuşurduk dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin sorularında mı sorun var bende mi sorun var anlamadım soru aile toplum kategorisinde görseldeki hanım kızımız siyak hoş bir kıyaefet?
neyse beee bana ne kategoriden cevaben iki yüzlü riyakar diye adlandırıyorum ben onları
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Dedikodu malzemesi çıkarmak için hayatından silemiyor kendisini. Başka da bir mantığı olamaz sanırım.
10 Yorumla
+1 yılBu sorunun altında birilerine gönderme var gibi hissettim. Bizim iş yerinde kızları tarif ediyorsun bu arada
10 Yorumla
+1 yılOnla arama ne kadar mesafe koymam gerektiğini göstermiş olur bana. Samimiyeti sıfır insanlara tahammülüm de sıfır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİbretlik ne diyeyim. Ben birini sevmiyorsam o bunu net anlar, seviyorsam da net anlar. Dedikodu yapmam zaten, tiksiniyorum, hatta susturuyorum.
10 Yorumla
+1 yılDedikodu yapan insanlardan her zaman uzak durmuşumdur.. Her zaman en iyisi bu kesinlikle..
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çoğu böyle eleştirmeyin birbirimiz boşuna 🙂
10 YorumlaSesimi bile etmem izlerim şok olurum ne hali varsa görsün derim
10 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim İnsan tipi.. Çevremde bulundurmam..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu tip insanlar için pek bir şey düşünmeden hayatımızdan çıkarmalıyız.
10 Yorumla
+1 yılKim kime gitmiş kim kime gelmiş ilgilendirmez beni..
10 YorumlaBir şey düşünmemeliyiz her insan yaptığı bir hata da yakalanır burnundan getirilir 😄
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTencere kapak misali.
Uzaktan kısa süreliğine bakmakla yetinirim.
Kesinlikle hayatıma giremez10 Yorumla Benim sarmaş dolaş olmamam gereken bariz kişi olduğunu gösterir
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli uzak durmak.
10 Yorumla
+1 yılİki yüzlü oldugunu düşünmelisiniz ve güvenmemek gerekir
20 YorumlaEğer yakın arkadaşın değilse o seni yakın olarak görüyor oalbilirr
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyla alakayı kuramadım pek.
+1 yılKarakter yoksunu...
Yani bu rastgele söylenmiş bir cümle değil...
Herhangi bir duruşu ve çizgisi yoksa, her renge dönüşür tabi ki10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne denir biliyorsun 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Aklımdan bir sürü küfür sıralandı, sanırım tam olarak bilmiyorum
- +1 yıl
Modluk yapmış oluruz djdj
+1 yılUzak dururum. Yoksa aynısını bana da yapar.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar da yüzsüz olabiliyorlar
Valla bir şey düşünmeye gerek yok sağlığa faydalı sonuçta. Sağlığını düşünüyor o yüzden dedikodu yapıyor deyip normal karşılayabiliriz.
10 Yorumlaaslında insani olarak dogru olanı yapıyor. arkasindan konussan bile yuzune iyi ol
10 Yorumlaİki yüzlülüktür sende çok güvenme belki senin de arkandan konuşuyor
10 YorumlaSamimiyetsiz insan sevmem çevremde barindirmam dostum olsun acı soylesin o ayrı bir sey
10 Yorumla
+1 yılArtık o tarz insanlar hakkında düşünmeyi bıraktım. İğrenç geliyorlar gözüme tiksiniyorum.
10 Yorumla
+1 yıliki yüzlü denır ve uzak durulmalı. Nefret ederim boyle insanlardan
10 YorumlaHerkesle eşit mesafede olmak lazım ya. Sevgili hariç
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGevşek insanlara tahammül edemiyorum açıkçası
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😏
- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım