Hem okuyup hem çalışmak hem de gece gezmek mümkün mü?

Aile baskısından bıktığım için seneye Lys ye girdikten sonra evden kaçıp İzmire gidicem ve tek başıma ayaklarımın üstünde durmak zorundayım çünkü ailemin tek kuruş vermeyeceğini biliyorum
Dokuz Eylül hukuk veya tutturamazsam uluslararası ilişkiler istiyorum çünkü Tm yim pek seçeneğim yok.

Kyk den kredi alıcam ve part time işte çalışıcam. Ama yine de geçinemem diye korkuyorum. Ev arkadaşı bulup evde kalmayı düşünüyorum çünkü yurtların giriş saatleri var ve ben gece cluplarda takılmak istiyorum.
Biraz bilgi edinmek için ekşi sözlüğü okudum. Orda hem okuyup hem de part time çalışmanın çok zor olduğunu, gezmeye vakit bulunmadığını söylemiş yazarlar. Ama ben zaten geceleri rahat rahat gezebilmek için evden kaçıcam zaten.
Sizce de vakit bulamaz mıyım gece dışarı çıkmaya içmeye falan?
bir de geçinebilir miyim acaba? Hukuk kitapları çok pahalıymış tanesi 1000 lira falan diye duydum. Olmazsa uluslararasi ilişkiler de okurum ama onun da litapları pahalı mıdır acaba? Nasıl ödeyebilirim ki?
Aslında ciddi anlamda güzel bir kızım ajansta fotomodellik yapsam elime 1000 lira civarı para geçer herhalde.

Eee siz ne diyorsunuz ne yapabilirim sizce gece dışarı çıkabilir miyim ve geçinebilir miyim? Bilgisi fikri olanlar yazsın
Ama lütfen evden kaçma falan demeyin ben kararlıyım bu konuda
Hem okuyup hem çalışmak hem de gece gezmek mümkün mü?