Medyum ali hoca adında biriyle görüştüm ben, özellikle havas vs. gibi ilimleri bildiği için tavsiye etmişlerdi, yaptırdığım vefkten sonra resmen karşıdakinin bana olan tüm davranışları, bakışları bile değişti, bir senedir hiçbir zararını görmedim, gayet güzel gidiyor ilişkim medyumalibey @ gmail adresinden iletişime geçebilirsin veya sitesi de var araştırıp bulabilirsin medyum ali gürses tam adı. Ben öneririm yani...
Sana buradan hoca tavsiyesi verecekler onlara sakın inanma bana da verdiler bursa dünyalık hoca ve İstanbul kayışdağı mahmut hoca birde doktor mustafa zonguldaklı elif otçu bilmem kim hoca bunlar alayı dolandırıcı dikkat et 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Medyum ali hoca adında biriyle görüştüm ben, özellikle havas vs. gibi ilimleri bildiği için tavsiye etmişlerdi, yaptırdığım vefkten sonra resmen karşıdakinin bana olan tüm davranışları, bakışları bile değişti, bir senedir hiçbir zararını görmedim, gayet güzel gidiyor ilişkim medyumalibey @ gmail adresinden iletişime geçebilirsin veya sitesi de var araştırıp bulabilirsin medyum ali gürses tam adı. Ben öneririm yani...
trabzonlularda akıl yokki zaten hacı hocadan medet umuyorlar
ne alaka trabzonlu
Gute nacht burada aramamalısın çıkarcı insan sayısı fazla.
gute nacht liebes ich weis aber ich brauche jemanden weis garnicht wo ich ein hoca finden kann cok caresizim
Sana buradan hoca tavsiyesi verecekler onlara sakın inanma bana da verdiler bursa dünyalık hoca ve İstanbul kayışdağı mahmut hoca birde doktor mustafa zonguldaklı elif otçu bilmem kim hoca bunlar alayı dolandırıcı dikkat et 😀
Biyoloji hocası olur mu
biolojiyi napim
Bana karı bul almanyadan
kardesim dalganin sirasi degil sen bulamadiysan ben nasil bulayim sana
Ayarla arkadaşlarından işte bir tane türk diyince kaçıyorlar almanlar güney amerikalılar birtek ilgili
brasilyali var elimde sana gore iyi gelir
Yok ya napıcam brezilyalılar türkiyede yaşamak istemiyor durumu iyi değil oranın
sanada avran beyendiremioz napcaz ya
avrat
Avrupadan olsun
avrupaliyi napcan senin kapasiten yetmez
Kişiye göre değişir ceo istemiyorum
ah be dayi avrupali sana baaz
bakmaz
Niye yahu bakmasın
yasli baslisin bu devirde gence bakarlar
Gencim ne yaşlısı
tamam soz bulcam tarif alayim
Yok senden çıkmaz birşey