Mesela bu durumda böyle olay olsa farzı misal ne olur cezası varmıdır
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
makam odasına kendi veya başkasının çıplak fotosunu koyarsa ceza alır
lakin sana telefondan falan foto attıysa bir sonuç çıkmaz kolay kolay
Neden cıkmaz
durup durup attıysa belki ifade verir ama fazlası çıkmaz
hele de sen onla cinsellik konuşmuşsun hiç bişey çıkmaz
Konustum
o zaman bişey olmaz savcıya
Savcıyı bilmem de sen %100 ceza yersin ben diyem özel hayatı istismardan
Makam odasında ekmesin madem
Dene bir herkes ülkede bana bişey olmaz der.. Hakimi yakarım savcı ne ki..
Anlamadım ceza almazmk
Öyle bir dünya yok.. İstediği kadar torpili olsun, ceza almasa bile herkese rezil ederim onu. Kisenin yaptığı yanına kar bırakmam. Şimdi sen izle gazeteye çıkacam bir kaç. Ay sonra şiddet kesinlikle olmıycak bir kızı rezil edicem gazeteye çıkacak tüm ülke görecek öyle rezil edicem... Savcı hakim olsa ne olur devlet ceza vermezse şiddet olmadan bile cezasını ben veririm
Ne yaptı ki bu kadın?
@buss-e uzun hikaye.. Kimseyi tanımam hakim miş savcıymış. Devlet ceza vermesin torpili olsun ona devletten beter ceza veririm. Birde yasal olarak veririm. İfşa etsem suç işlerim yapmam.. Ama evden çıkacak yüzü olmıycak
Kim bu kız
Yazdım adını
Ben gibi manyakla uğraştı salak.. Ben ile başbakan uğrşamaz Twitter da chp genel merkezi kafayı yedi her yerde etiket etti hesabımı ben ateist Türkçü yüm partim tanrım yok. Mhp ler bile deliriyor bana onları bile bitiriyorum. Bu kızı nasıl yapıcam gör.. Hepsi yasal olacak savcı, hakim ne bunlar çerez gözümde.. Ben bunların on kat büyüklerini harcıyorum
Nasıl uğraştı tartışmaya mı girdiniz?
@buss-e eski sevgilim di. Ama benim psikolojik tedavi ye gidiyorum şu an o derece beni yıktı.. Karşılığını vericem hemde çok sert vericem inan şu an sayfada okuyor bunları sadece herkesin içinde yüzleşmek istiyorum sadece neden dediklerimi herkesin içimde cevaplasın kapatıcam şu an okuyor bunları.. Cevap vermez ise onu bitiricem
İhanet mi etti normal bir ayrılığa bu kadar kinlenilmez çünkü.
@buss-e boşver önemli değil ah ihanet yok ama ihanet olsaydı keşke daha beteri
Çok merak ettim böyle anlatınca. Umarım her şey hallolur iyi günler.
Ablam çok sarhoşum.. Kaldıramıyorum rüyalarım bile orada bir kelime dedi nefes alamıyorum.. Anlatıcam
26 kasım gecesi tanıştık. İntihar edicem dedi sebep bu şu an bile özelime kimseyi almam.. Hiç bir hesabıma kimseyi. Almadım almam da o gün intihar edicem deyince özelime aldım.. Sebep eski erkek atkadaşı. Sonra hamile olma ihtimali. Abi daha milyon olay var başlangıç bu kızın adı kevser Akgün afşin maraşlı sadece yüzleşelim. Hemde burada. Herkes görsün.. Sonra sevgili olduk evliliğe kadar olay büyüdü dediki ben eski sevgilim arasa ona dönerim.. Abi yıkılmak ne ya seni ölmemen için tam 34 gün hiç uyımadım. Abi. Daha dibini insem hayattan soğusun
300 üzerinde kızla ilişkim oldu. Bir tanesinin teli yok yemin ederim yok.. Ama bu kız bunlar kadar. Şerefsizce hareket etmedi. Allah şahit olsun. Onu bu dünyada bir gün nefes aldırmıycam. Konu savcı. Ya o kadar çok kitap okuyorum.. Savcı hakim tanımam vir gün ceza yatmam ama o itinde cezasını ben veririm
Konu savcı ne alaka
Bir şey olmaz en fazla uyarı alır belki de almaz adalet yok adalet olsa işler değişir.
Olmaz diyorsunuz yani
Sanmıyorum.
O işine elveda der ama sana da zararı dokunur.
Bna ne zararı dokuncakki birde eminminiz bazıları ceza bile almaz demiş
Makam odasında ahlaksızlık mı ceza almayacak? Medyada da yer alacağını düşünürsen o mevkide birinin sürüklendiği rezalete kimse göz yummaz. Ama dediğim gibi sen de zararlı çıkarsın.
Hapis cezası olarak mı
Orasını bilmiyorum
Sen nasıl gördun ki 🙄
Attu
Ooo olayin seyri değişti 😂😂
şikayet etmek yerine yaysana millete
O fotolari almak icin sen ne yaptin?
nerden gördün kanıtla derler
Resim attı mesajlarda var
çıplak fotolarını mı attı
Adamın cıplak resmlerndrn sizene afsdsagag 😂😂😂
Vardır
Anlamadım
Ceza vardır
Isten atilir
Emin misin özel hayatı demez mi ya da resim değilde konusma kaydı olsa kendi agzıyla itiraf etse buda delilmi
Delil ama yasak bunu yapmak yapan kisi de ceza yer
Cezamı yer işten mi atılır
Bence hic uğraşma
Neden
Tehlikeli isler
Hertürlü soruşturma yer her nekadar makam odası olsada kamusal alan ve kamusal ahlak ve etik olmayan davranış muhtemelen görevde disiplin cezası yer
nsll resimleri warr
Çığlak
kaç ay önceydi bunlar
Yeni bir hafta
yeniymiş..
we 5-6 tane..
büyük jest
büyük güzellik, şans..
az bakk
Kendi fotoğrafı mı
Evet
İlla ki bişeyler çıkar. Şikayet ortaya çıkarsa seninle uğraşır ama