İyi günler arkadaşlar önemli bir sorum olacak yardım istiyorum.?

iyi günler arkadaşlar benim size bir sorum olacak.
dün evime arkadaşım ve annesi misafirliğe geldi kahve içtik ben fala bakayım dedi benim falıma baktı evinde muska ve ya büyü var dedi. gitti abdest aldı ben bulabilirim dedi. böyle şeylere bakabiliyorum dedi.ardından yatak odamdan başladı misafir odama geçti beni buraya çekti bir şey dedi. misafir odamın kapısının arkasını gösterdi bir el izi ve akmakta olan yağ şeklinde bir sıvı aynı yeni sürülmüş gibiydi. 1 günlük 5 saatlik olan bir şey değilde 5 dk lık bir şey gibiydi çünkü damla şeklinde akmaktaydı. ben niye böyle yeni sürülmüş gibi akıyor peki dediğimde ben okuduğum için kendini gösterdi aktı dedi ben buna inanayım mı yorumunuz ne arkadaşlar bilenlerden yorum bekliyorum ben böyle şeylere inanmazdım pek başıma geldiği için acabalarım var kendimce.bu doğru mudur DUA OKUDUĞUMUZDA DOMUZ YAĞI ERİRMİ
Güncellemeler
+1 yıl
ya ben onu bunu geçtim arkadaşım yanımdaydı annesi abdest almaya gitti bence o an yaptı annesi ben ondan şüphelendim hayırmadem yerini göstercek niye yaptı ya ben şok oldum ve hani bahanesi şeydi ben okudum bu yağ kendini gösterdi erimeye başladı dedi
İyi günler arkadaşlar önemli bir sorum olacak yardım istiyorum.?