Nişanlıma ve ailesine çok sinir oluyorum, ne yapmalıyım?

Herşeye herkeze alınıyorum sinir oluyorum en cokta nişanlıma ve ailesine, cok kücük şeyleri bile sorun ediyorum ama elimde degil. Nişanlımın annesi corap giy üşürsün dışarda dedi yok dedim sonra düz ayakkabi vereyim dedi istemedim topuklu giymistim daha rahat yürürsün dedi hayir dedim nişanlımda arkasindan giy deyince bagırdim sanane giymicem ne var ayakkabımda istedimi giyerim yürüyemezsem söylerim gibi şeyler söyledim bagirdim küstüm, yürümek istemiyorum orası cok uzak gidecegimiz yer dedim arabayla gidelim dedi onuda kabul etmedim sonra yolda kizdim yoruldum diye arabayla gidelim dedim sana dedi yine bagırdim başta arabaya binsen gelirdim senle ama gönülsüz diyorsun laf olsun diye sordun sen dedim laf ede ede yürüdüm. bu anlattigim gibi kücük şeylere hep bişey buluyorum sinir oluyorum neden napmaliyim? :-( :((
Güncellemeler
+1 yıl
burada herkez bni sucluyor olabilir ama o kadini sevemiyorum yuzunu görünce bana yaptiklari bna dedikleri geliyo aklima bni başta istemiyordu seni almicam ogluma gelip evime zorlami oturcan istemiyorum yabancilara yer yok diyordu ama simdi bir senedir nişanlıyız ama eskiler hep aklima geloo bna dedigi laflar ettigi hakaretler onun yüzünden nişanlıma tavır yapiyorum sinirleniyorum tahmul edemiylrum o kadini görmeye
Nişanlıma ve ailesine çok sinir oluyorum, ne yapmalıyım?