Ümmü sübyan cin musallatı bilgisi olanlar bakabilir mi?

2 senedir uyku problemlerim var uykuya dalarken gözlerimi kapattığımda sürekli korkuçt silüetler , yüzler, görüyorum ve rüyalarımda cin tarzı şeylerle uğraştığımı görüyorum çok fazla anlatılacak şey var ama çok uzun işin aslına gidersem sadece bu durum geceleri tekrarlıyor normal yaşamımda böyle şeyler yaşamıyorum

bu durumdan sıkıldığım için ailemle birlikte bir hocaya gittim. Hoca çok detaylı anlatmadı ama odanın diğer kenarında bir cinle konuşuyordu cini göremedim ama hissettim gibi sonra bir sürü dua kurandan sureler kendinden bişeyler okudu bende ruhi sübyan kalbi sübyan ümmü sübyan varmış sanırım koruyucu muska verip gönderdi eve ilk geldiğim gece uyumakta sorun yaşamadım ama gözlerimi kapattığımda
yatağımın altından çıkan bir kadın gördüm ve o gün hocanın dua okurken baktığı tarafta korkunç bir silüet gördüm 2 gün daha rahat geçti yaklaşık. 1 hafta gayet düzgün bir şekilde uyudum fakat bu sabah sabah namazından sonra yine korkunç bir kabus gördüm ve yaklaşık 20 dk karabasan bastığı için uyanamadım duvara baktığım zamanda yine korkunç yüzler gördüm
hoca bu olayların tekrarlanmayacağını söyledi ve ben muska takıyorum normalde görmemem lazım neden görüyorum?

Lütfen sadece bilgisi olanlar yorum yazsın olayın psikolojik olabiliceğini düşünerek bir psikiyatridende yardım almaya düşünüyorum sadece bilgisi olanlar?
Ümmü sübyan cin musallatı bilgisi olanlar bakabilir mi?