Diğer Boyumu nasıl uzatabilirim yaşım 19 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyum 175 cm arası 3-4 cm daha uzamak istiyorum ne yapmalıyım? ya da daha uzun nasıl gozukurum Boyumu nasıl uzatabilirim yaşım 19 ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Plaklar kapanmamissa o her türlü uzar zaten netten videolar izle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzar dimi Yorumla
Cagan10layn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Benim yaşım 13 boyum 174 5 yıldır basket oynuyorum günde 750 ml süt içiyorum 2 haftada 1 kemik suyu çorbası içiyorum ve kahvaltıda yaklaşık 200 gr beyaz peynir yiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla
cozy_cat Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Boy uzatan egzersizler var bilmiyorum yarıyorlar mı ama postürün dikleşebilir belki. İyi beslen uzamaya faydası olan besinleri araştır. 0 0 Yorumla
alleyezonme_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Boyun iyi aslında ama genetiğine bakman lazım ailen de durum nasıl dayılarında babanda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baba tarafi kısa da anne tarafında Rahmetli dedem 180-84 cm arasi Yorumla alleyezonme_ +1 yıl Aman aman arttıramazsın boyunu ama basketbol/egzersiz ve beslenmeyle bir kaç cm çıkarsın yine Yorumla alleyezonme_ +1 yıl yaş kaçtı Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doktora gidip kemik uçlarının kapanıp kapanmadığını kontrol ettir. Eğer kapandıysa artık uzayamazsın. 0 0 Yorumla
PatronDuymasın Takip Et Xper 5 Yaş: 89 +1 yıl karpuz yiyerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Síktor bro Yorumla PatronDuymasın +1 yıl tamam kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Plaklar kapanmamissa o her türlü uzar zaten netten videolar izle
Uzar dimi
Benim yaşım 13 boyum 174 5 yıldır basket oynuyorum günde 750 ml süt içiyorum 2 haftada 1 kemik suyu çorbası içiyorum ve kahvaltıda yaklaşık 200 gr beyaz peynir yiyorum
Aferin
Boy uzatan egzersizler var bilmiyorum yarıyorlar mı ama postürün dikleşebilir belki. İyi beslen uzamaya faydası olan besinleri araştır.
Boyun iyi aslında ama genetiğine bakman lazım ailen de durum nasıl dayılarında babanda
Baba tarafi kısa da anne tarafında Rahmetli dedem 180-84 cm arasi
Aman aman arttıramazsın boyunu ama basketbol/egzersiz ve beslenmeyle bir kaç cm çıkarsın yine
yaş kaçtı
19
Doktora gidip kemik uçlarının kapanıp kapanmadığını kontrol ettir. Eğer kapandıysa artık uzayamazsın.
Belli bir saatten sonra uzaman zor
Bu saatten sonra uzamaz
Uzamaz
karpuz yiyerek
Síktor bro
tamam kanka