Çok kötüyüm ve durup dururken ölmek ıstıyorum :( Can sıkıntısından ölmek. :( Nedeni ise tipsizliğim. Dışarı cıktıgımda canım cok sıkılıyor :( güzel insanları görünce onları kıskanıyorum gidip öldürmek geliyor içimden ben neden böyleyim diye. Hiç arkadasım yok. Kız arkadasımda olmadı zaten bakmazlarda insanlar. :( Gerçekten durumum cok ciddi ya böyle bir mucize olacak bir anda beni bu işten cekip cıkaracak ya da batışım olacak. İntiharda da cehennem olur dıyolar :( ama ne olursa olsun kafaya koydum :( Nasıl ölebilirim böyle acı cekmeden. İlac icip uyusammı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun yıllar esrar, alkol ve hap kullanan biriydim.
Sonra tövbe ettim.
Dört yıl boyunca hiç bir şey kullanmadım.
Sonra eski arkadaş ortamıma takıldım.
Yine ot içmeye başladım.
Uzun süre devam ettim.
Aynı zamanda dindar biriyimde.
Bu ot içme ortamlarında öyle bir olay yaşamaya başladım ki Yüce Yaratan'ın azabı ile karşı karşıya kaldım.
Otun keyif verici etkisi başlar başlamaz dehşet verici bir korku hali başladı.
Sanki ecelim gelmiş ve içtiğim ot yüzünden ruhumu şeytan alıyormuş gibi son anımı yaşıyordum.
Öyle bir korku hali ki bu ruhum azap içinde yanıyor.
Sanki dikenli tellerden çekiliyormuşcasına canım acıyor.
Korkuyorum.
Ve konuşamıyorum.
Sanki ruhum boğazımdan çıkacakmış gibi dehşet içerisindeyim.
Resmen hiç şüphem yok ki ecel anını yaşıyorum.
Sağa dönüyorum, sola dönüyorum olmuyor.
İnanılmaz pişmanlık var.
Ama o durumdan kurtulamıyorum.
Çok feci bir azap.
Bitti artık diyorum.
Çaresizim.
Ama elimden hiç bir şey gelmiyor.
Bu olayı üst üste yaşadım.
Arkadaşlarıma söyledim.
Hatta onların yanında yaşadım bu durumu.
Bana bu anı yaşarken otu uzattılar " içecek misin " diye.
Ben sadece " tövbe " diyebildim.
Çünkü konuşamıyorum.
Benim sesimi, soluğumu kestiler.
" Tövbe " dedim.
Çünkü o an son anım olduğunu, ecelimin geldiğini bildiğimden onlarda şahit olsun ki bu çocuk ölmeden önce tövbe etti de gitti desinler.
Onları şahit tutabilmek için sadece " tövbe " dedim.
Hayatımda böyle bir azap, böyle bir acı yaşamadım.
Yani beni ateşe atsınlar, bedenim yansın daha iyi.
Ama ruhum yanıyor.
Böyle bir acı yok.
Berbat bir durum.
Yaşamayan hiç kimse bunu anlayamaz, bilemez.
O günden beri de artık ot mot içmiyorum.
Böyle bir azap görmedim.66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer böyle bir düşüncen varsa bu çektiğim azabı sonsuza kadar yaşayacaksın emin ol.
Çünkü daha önce okuduğum, intihar düşüncesinde olan insanların yaşadığı tecrübelerde, intihar edip ölen, ölümü yaşayan ve bir şekilde Yüce Yaratanın bağışlaması ile kurtulan insanların ölüm anındaki yaşadıkları şey benimki ile aynıydı.
Ölüm kurtuluşun değil.
Bilhakis sonsuz bir azaptır.
Ve o azapta benim hissettiğim azap ile aynıdır.
Okumuş olduğum o yazılarda intihar edenlerin kapkaranlık bir yerde, hepsinin tirtir titreyek ses çıkardıkları buz gibi bir ortamda olduklarını yazar.
Dostum bu azap gerçekten çok acı bildiğin gibi değil.
Ben sadece ot içiyorum diye Yüce Yaratan beni çok ciddi bir şekilde uyardı.
Bir de ben tasavvufun içindeyim her halde onun da etkisi var.
Bildiğim bir şey daha var ondan böyle bir azap gördüm onun da zamanı var ileride söylerim inşallah.
Soran+1 yılHayatın gercekten cok kötüymüş çok üzüldüm :( :( Ölüm benim için kurtuluş gibi gözüküyor. Dalga gecılmekten bıktım abi :/
Cevap sahibi+1 yılAma gittiğin bu yanlış düşüncesinin sonunda seni böyle bir son bekliyor.
Sana tavsiyem olumlu ol.
Hayat inişli çıkışlı.
Herkesin bir derdi , bir sıkıntısı var elbet.
Bu dünya sınav dünyası.
Bende çok hatalar yaptım, çok acılar çektim.
Suç işledim cezaevine girdim.
8 ay hücrede yattım.
Toplam 17 cezaevinde yattım.
İçerde kavga ettim.
Haksızlığa uğradım.
Sevgilim oldu.
Sevdim ayrıldım.
Hayat olumlusuyla olumsuzuyla devam ediyor.
Sen başka beklentiler yerine sahip olduklarını düşün.
Her şeyde önce bir varlığa, beden, ruha, akla sahipsin.
Görüyor, duyuyor, kokluyor, dokunuyor, hissediyorsun.
Bunlar bile paha biçilemez değerlerdir.
Ve bize bedavaya verilmiştir.
Senin düşündüğün bu olumsuz düşünce ile gelecekte yaşamakta olacağın bir çok şeyden vazgeçmek olacaktır ki bu mantıksızdır.
Sadece zor bir dönem geçiriyorsun.
Bunu da sabredersen atlatırsın.
Ama olumsuz düşüncenin sonucu korkunç bir azaptır.Allah kimseye yaşatmasın.
Çok acı.
Bildiğin gibi değil.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi zor bir dönem geçiriyorsun.
Çevrendeki insanlar buna sebep oluyor.
Bu onların karektersizliğidir.
Hayat onları pişirmemiş.
Benim bildiğim nice insanlar var ki hayat onları en diplerden çıkarıp çok yükseklere ulaştırmıştır.
Belki sende ileride çok yükseklere çıkacaksın.
Bunu kim bilebilir.
İntihar etmek dediğim gibi o hissettiğim sonsuz bir azaptır.
Elini ateşe sok, dayanabildiğin kadar dayan ne kadar dayanabileceksin.
O hissettiğim azaba karşı keşke beni ateşe atsalarda yansam daha iyi.
Böyle bir acı yok.
O nedenle böyle bir durumu çok iyi düşünmen ve vazgeçmen lazım.
Hatta sana tavsiyem kesinlikle bir psikiyatri ile görüşmendir.
Sana yol gösterecektir.
Ama o düşünceden cidden uzak dur.
O azap bildiğin gibi değil kardeşim.
Düşün yani ben ot içmeyi seven birisiyim.
Tövbe ettim.
Etmek zorunda kaldım.
Korkuyorum çünkü.
Bazı şeylerin hiç şakası yok.
Allah'ın azabı gerçekten çok ama çok şiddetli.- +1 yıl
Seni yeni gördüm bende nasıl ölebilirim diye araştırırken seni buldum istersen senle arkada olabilirim yeterki bana dürüst ol.
- +1 yıl
Kendimi nasıl zehirlerim
En İyi Cevaplar
Sen büyük ihtimalle sevgilin olsun istiyorsun.Git kuaföre üstelik giyim kuşamını değiştir.Sende haklısın biliyorum benim de başıma geldi peşinden koştuğum kızlar bakireyken kabul etmiyorlardı ne zaman bakireliğini yitirip terkedildikleri an yaklaşıp evlenmek istiyorlardı unutma evleniceksen bakire ve sana sadık olan birisiyle evlen.Bak ben duumu anladım kendim yanaşmıyorum kızlara.Bazı kızlar var ki elaleme gelince şapır şupur bizim gibi iyi niyetli insanlara gelince yarabbi şükür:) Şaka bir yana sana bana gelince de iffet abidesi görünmeye çalışıyorlar bende kadınlara güvenmiyorum.Uuntma para kaliteli ortam ve saçlarına tarz yap öyle emolar gibi de yapma.Bence ALLAH daha iyi bir kadın çıkarıcak senin karşına.
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen sevgilim olsun ıstıyorum :( değiştirsemde olmayacagını dusunuyorum. Hiç ortamım yok nası konusurum nası muhabbet ederım bılmıyorm bıle :(
Soran+1 yılPAra sevgilisi mi :D ne anladım sevgiliden.P Samimi olan arkadaslarım ugrasmaz bile. Çünkü kmse benim gibi biriyle cıkmak ıstemez :(
Soran+1 yılladlka benmi :D saol güldürdün :D
Soran+1 yıl:( :( inşallah ya bugün gidip elbise falanmı alsam napsam :(
Soran+1 yılYook kardsm saol :( tşkler ama malesef
Soran+1 yılYook saol k.bkma kardeşim :/ allah razı olsun ama yapamam
Hay Allahım bir film aç izle, bir dizi izle dışarıda bir dünya var eve kapanırsan böyle olur bak ben denizden geldim az önce güzel bir yaz başlıyor ayrıca bir adet dahi arkadaşım yok , etrafımda bir tane yaşıtım yok :))) artık hiç takmıyorum kedim var o bile beni sevmiyor :D günde iki defa eve uğruyor :)) sen öleceksin de ne olacak? yok olup gideceksin ismin bile kalmayacak ilgi alanları bul kendine ben bu aralar taş boyayacağım tavsiye ederim :) ölümden güzel anlar olduğu kesin.Yüz bin defa dedim yine derim güzellik bir halt etmiyor bu çağda tarzın olsun sen bir erkeksın her haltı saç sakal bir modelle örtersin yeni başlıyorsun yaşama 18-24 yaş aralığın bozma moralını uygun tarzı bul.
23 Yorumla
Soran+1 yılYok olup giderm en azından bu duyguları yaşamam. Sahipsizlik duyguları vs
Soran+1 yıl:( :( of cok kötyüm
imanın zayıf senin Allaha yönel intihar eden ebedi cehennemlik olur. ahiretini yakma aileni üzme. kendi aihretni yakmaaa !
1119 Yorumla
Soran+1 yılİnan artık inancımı bile kaybedicem :/ yeminle gid gide uzaklasıyorum :/
Soran+1 yılHuzuru sadece namaz sırasında bulurum. Bu dert hep aklımda. :( ne yaparsam yapayım gıtmıyor. Namazın ıcınde dusunmek ıstemıyorum bu kötü düşünceleri
Soran+1 yılSAolun sende allaha emant olda :/
Soran+1 yılDüşündüm. Kndime bir şans verıyoorum
Soran+1 yılNamaz kılıyorum :( belki unuturum inşallah
Soran+1 yılİNşallah :( :( ama başarabilicekmiyim bilmiyom. İnşallah oluur
Soran+1 yılİnşallah ya inşallah sıkılmam da :( namazı mundar etmem :(
Soran+1 yıl:( :( :( inşallah
Soran+1 yıl:( Rica ederim kardeşm rica (:
- +1 yıl
Ne yapalım ARKADAŞLAR ACI MI ÇEKELIM? YINE ÖLECEĞIZ 20-30 YIL AZ YASAMISIZ NE OLMUS
- +1 yıl
o zaman ben neden kendi yükümü taşıyamıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
35Cevap
sen ölmeyi çocuk oyuncağı zannettin herhalde günahların çoksa canın dikenin içinden pamuğu nasıl ayıklarlarsa onun gibi çıkacak
eğer günahların çok azsa yağın içinden kıl çeker gibi çıkacak ayetlerde böyle yazıyor
şimdi sen ilacı içip uyumayı düşünüyorsun filmlere benzemez...ara sıra kalkıp miden böyle kazıncak çok kötü bir hale gelcek mide kanaması geçircen uyanacaksın illaki nefessiz kalıp zorla can vercen yani ilaç içilerek kolay ölünmüyor. aklına yer etsen iyi olur
bide hazırlıklı mısın? "günahlarım az cehenneme gitmem belki" diyorsan yanlış diyorsun intihar sebebiyle cehenneme gideceksin ama mesela baban eve almıyordur seni o zaman intiharda etsen belki cehenneme gitmezsin çünkü babanın suçu olur o senin günahlarını alır. ama seninki böyle bir konuda değil
abdest al namaz kıl Allah sana yüz güzelliğide verir kalp güzelliğide daha nice olaylar var şu hayatta şükretmesini bil26 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil en azından bu dnyada cektiğim üzüntü kadar üzüntü cekmem :/ Hiç sorun değil sonunda ölmek varsa herşey yaparım :/ :/
Soran+1 yılBende yüz güzelliğide yok kalp güzelliğide yok :/
Soran+1 yılBişe olmadı :( öldüremiyorum bile kendimi o kadar salağım
- +1 yıl
kendine çok haksızlık ediyorsun böyle diyip durma hayatta durmasını bil arkadaşın yoksa yeni arkadaşlıklar kurmaya çalış emin ol çok tipsiz bir tanıdığımı biliyorum bütün kızlar peşinde tip yoksa sosyal olcaksın güzel giyinmesini bilceksin özgüven yap kendine gelecekte ne olacağını düişün hemen karamsırlağa bürünme ölünce her şeyden kurtulmıcaksın emin ol ailen senin için çok üzülcek ölünce 2 sorgu münker-nekir melekleri hesap sormaya gelcekler bunuda düşünsen bir iyi olur
+1 yılİntihar etmek, küfre yakın çok büyük günah olduğu için, ölürken dayanılmaz acılara maruz kalınır. Ölüm acısı, sanıldığı gibi bir an değildir. İntihar edince ahirette de daha büyük acılara girilir. Ahiret sıkıntıları dünya sıkıntıları gibi değildir. Çok ağırdır. Dünya sıkıntılarına dayanamayıp intihar eden, ölüm acısına ve ahiret sıkıntılarına nasıl dayanır? İntihar eden, dirilene kadar intihar acısını duyar. Kendini öldürmek, başkasını öldürmekten daha büyük günahtır.
Kur’an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:
(Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29]
Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Bir şeyle canına kıyana, Cehennemde onunla azap edilir.) [Buhari]40 Yorumla
+1 yılöldükten sonra her şeyin daha iyi olacağını nereden biliyorsun ki? Çevresi geniş insanlara bir bak hepsi güzel veya yakışıklı değil ama hepsi yaşamayı ve kendini sevebilen insanlar. Baksana sen kendini sevemiyorsun böyle ne olmasını bekliyorsun ki? Bir hayatın ve bunun tadını çıkar, kendini sev, insanlara gülümse, yaşamdan zevk almasını bil inan bana her şey daha güzel olacak. Önce kendine güven ve inan sonra insanların hayatında olmasını seyret. Böyle düşüncelerden de uzaklaş seni daha da dibe batırır.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmazsa da yinede bu duygudan kurtulurum :( Kendimin sevecek noktalarım yok diyebilirim :( :/ insanların suratlarına bıle bakamıyorum :(
- +1 yıl
neden bakamıyorsun ki? bence bir insanın yüzüne bakmaması gerekenler insanlığa yakışmayacak seyler yapandır onlar bile rahat rahat bakıyorken senin bir sebebin yok. her insanın bir güzelliği, iyi bir yanı vardır yeter kı bakmasını bil ve kendini keşfet. bence sen kendini sev herkesi boş ver kendini düşün git sevdiğin şeyleri yap :)
Soran+1 yılUtanıyorum cünkü dalga geçip gülüyorlar aralarında :(
Ne sacmalyosun oglum ya tipsiz diye olur mu insan bir biyik biraksan sakalinin seklino degstrsen bambaska olursun.Ben acikcasi su anda tipsiz olduguni sanmiyorm.gitsen sen simdi estetikle brad pitt olsan yine begenmezsn bu senin dusuncenle ilgili cunku.Lutfen pazartesi randevu al ve hemen pskiyatra git o sana yardmci olacak.Yasamak kadar guzel bisey var mi insanlarin ne dertleri var yine de yasamak icin kendilerni parcaliyolar.Allah akil fikir versin ne diyim
23 Yorumla- +1 yıl
Ayrica hicbir ölüm acısz ölürken pisman olacaksin ama gec olacak ve evet bu dunyayi kaybettign gibi ahiretni kaybedeceksn bunj yaparsan.Ama eger yasamaya devam eder kendine yardim edersen belki cok yakinda duzelecek problemlerin bilemezsin.Gun dogmadan neler dogar demisler bosa degil
Soran+1 yılBu dünyadan kurtuluymda öbür dünya umrumda bile değil :/
- +1 yıl
Selam nasilsin
Gercekden zor durumdayim. söz konusu aile olduğunda elinden bişey gelmezse zor bişeymiş. benim icin kimse üzülsin istemiyorum ayrica ailem. bir manyağin eline düştüm çikamiyorum. sonu aileme takilcak. nasil yapabilirim onlari üzmekde kirmakdan çok korkuyorum yapmam çunku öyle hadsizlik ayrica abim babam gibi bakti bize pna bu aciyi yaşatamam. acaa ölsem beni affederlermi. çünkü hiç yüzüm yok yüzlerine bakmaya. ķéske hiç doğmasaymişim. her gün Allaha soryorum canimi almasini gercekden hiç umudum yok hayattan. ölmek istiyorum kendimi denize atsammi yukardan atsammi. napsam bilmiyorum keşke Allah canimi alsa keske
10 Yorumlakardeş psikoloji okuyan biri olarak bu konudaki düşüncem kendine hobi bulman. sosyal yönleri zayıf bireyler kendilerini genelde örgütlere adarlar. cemaatlar, çeteler, terör örgütleri vs...
kendine bir yol seç, kişilik gelişimi olumlu yönde etkiler. kendini daha iyi keşfedersin mutlu olursun.00 Yorumlabir laf vardır ya hani. Sen ölmeyi bayılmak mı sandın?
Hayat bu kadar güzelken yaşanacak o kadar güzellik varken sen intihar edeceğim öleceğim diyosun.Bi kere dünyaya geliyosun. Bırak insanlar seni dış görünüşün içini değil sen olduğun için sevsin. Aşağıda arkadaşların da dediği gibi bir sakal bırakırsın bir giyim tarzını değiştirirsin bambaşka biri olursun ama her şey kafada başlar. Sen benden bir şey olmaz dersen o zamana mucize bekleme.Umudunu kaybetme hiçbir zaman.02 Yorumla
Soran+1 yılBenden birşey olmaz :(
- +1 yıl
biz umudumuzu çoktan kaybettik yaşamla ilgili hiç bir sevincim yok bu hayattan hiç bir beklentim kalmadı artk
+1 yılEvet, cehenneme gideceksin. Madem çok istiyosun, git denize atla ya da küveti doldur ve hiç nefes alamayarak öl. En acısız olanı hap alıp uyu. Ama ben olsam kendimi bıçaklardım. Yani bana birşey olmazdı çünkü acı çekmeye alışığım. Yine de sen bu 3ünden birini yap. Bu 3ü acısız olan, sakın bıçaklamayı ya da kendini atmayı deneme.
02 Yorumla- +1 yıl
kendini bıcaklarsan ahirette sürekli kendini bıcaklarmıssın, birde ucurumdan atlarsan ahirettede öyle olurmus.
- +1 yıl
OlurMUŞ, bu tür söylentilere pek inandığım söylenemez.
allahın verdıgı canı sadece allah alır, yerın cehenneme olur namazın kılınmaz, gıt bır calış aktıvıtelere katıl sosyal ol o cevrelerde mutalak bırı cıkar eksıklık hıssettıgın sey kaale alaınacak bır mevzu degıl, mutlak ıyı oldugun konular vardır onlardan yol ac kendıne, dılını degıstır mesela..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin inancın zayıflaşmış seni sen yaratmadın Allah yarattı kardesim sen kendini yaratsaydı buludnugun tıptemı yaratırdın solesene? Allah'ın yarattgna cırkın dememelısın sukrtmelısın saglıgın yerınde su an klavye basında ellerını kullanabılıor parmaklarını oynatabılıyorsun buna sukret bee.. yaaa kardesim nolru bole bısı yapmaa cehennem azabı cekersın hersey tıp demek degldr. olmeyı care olrk gorme psklga gıt dıcem smdı sen cekınırsınde yanı bana ole gelıyor ne desem bılemedımkı smdı
049 Yorumla
Soran+1 yıl:( iman yakında kaybolacak inancımı kaybetmek üzereyim.Sanki artık gibi hissediyorum kendimi dünyada :/ Piskolog sanki düzeltcek :/
Cevap sahibi+1 yılSeni seven sayan kimsen yok mu bu hayatta? Yakısıklı olsan nolcak yaslanınca o tıpın zaten burusup cırkınlesmıcekmıydın he kardesım hyaa nolur gozunu sevım ya
Soran+1 yılYok ki. Öz abim ablam dalga geçiyor tipimle. Başkaları gecmesin mi. :( o zamana yaşarmıyım bılmıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılabinle ablanın tipleri nasıl? olgun varlıklar bıde dalga gecmemelerı gerek yazık tüüü onlaraa.
Soran+1 yılAbim cok yakıkslı yani etrafında kızlar olan zamanını bol bol geçirdiği biri. Ablamda kötü değil güzel yani herkes cok beğeniyor hergün istemeye gelenler falan :( sanki ben onlara zıt bir şekilde doğmuşum gibi :(
Cevap sahibi+1 yıllanbende cırkınım ama mutluyum anasını satım takmıyorum bıleee
Soran+1 yılBen takıyorum zoruma gıdıyor :( öz abimle ablamın dalga gecmesi. Kim olursa olsun bıraz tartıstıgımda heemen " Senin tipini s*kym " " Tipsiz " " Yamuk suratlı " onlara farketmıyorum ama geride cok aglıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılyaakardesim ne dıcemı blmıyorm Allah onları ıslah etsın ya hıc dalga geclrmı yaa of
Soran+1 yılAslında diyilcek birşey de yok gibi :( geçiyorlar işte. Yinede kızamıyorum onlara haklılar.
Cevap sahibi+1 yılhaklı degıller.
Soran+1 yılNeden haklı değiller. Kendileri güzel tipleri var arkadasları ortamları var en azından sahip çıkıldıgını bılıyorlar :(
Cevap sahibi+1 yılya bırak ne bok yerlerse yesınler
Soran+1 yılDAyanamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılyaa sakına bak!!!
Cevap sahibi+1 yılgıt abdest al dua oku ıcını ferahlat
Soran+1 yıl:( :( teşekkürleer
Soran+1 yılYapmadımmı :( allah onuda kabul etmedi :(
Cevap sahibi+1 yılsen sabretmesını bılmıyosun sukretmesını bılmıyosun kardesım
Soran+1 yılSabredicek bişey kalmadı ki be kardeşim. 18 yasında bktım yani :(
Cevap sahibi+1 yılyaa off be kardes
Soran+1 yılTeşekkürler o kadar yzdın ugrastın k.bkma :(
Cevap sahibi+1 yılya bısı yapmadım sen bole sacmalamayı keessen dıyorum :)
Soran+1 yıl:( :( yaptın ya cok ugrastın yazdın da ben salak oldugum ıcın anlayamıyorum :( kesemıyorum hep aklımdaa
Cevap sahibi+1 yılölmeyi bosver sen. zamanla bu durumuna kabullenıp ılerde bu halıne guluceksın
Soran+1 yılİnşallah :(
Cevap sahibi+1 yılölüm yok. tamam kardesim..
Soran+1 yılİnşallah :( :( tamam krdesm tşekkür ederim :/
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyisin dimi
Soran+1 yılHer zamanki gibi işte stabil. Değişen bişe yokki
Cevap sahibi+1 yılben senı merak edıyorum :S
Soran+1 yılBoşver ya :( gerçekten merak edilcek biri değilim yani :(
Cevap sahibi+1 yılsacmalama insan evladıyız
Soran+1 yılBn öyle değilim sanırım :/
Cevap sahibi+1 yılya sana sövesım varya bılıyomusun
Soran+1 yılİstediğin kadar istediğin şekilde sövebilirsin kardeşim. Zaten en ufak kavgada ti*pini s*kyiym < yamuk suratlı denmesıne alıstım
Cevap sahibi+1 yılya kendıne gel bee hersey tıpten ıbraret degılll annen var mı senın?
Soran+1 yılVar :( tipten ibaret bu devirde tipin yoksa insana benzemıyosan yaşamanada gerek yok bence. Var ama keşke olmasalardı hic doğurmasalardı :/
Cevap sahibi+1 yılbende tıpım bıraz bozuk dıye calısmıyorum bak yalan degl gunduzlerı cıkmam aksam olnca dısarı cıkarım ınsan ıcıne gırerm.s
Soran+1 yılİnaan kardeşim benim gibi değilsindir bundan eminim. Ben hic cıkmıyorum cıkamıyorum utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılbende utanıyorum yuzum bıle kazıyor ama bazenleri
Soran+1 yılBılıyorum bana güven vermek ıcın dıyorsun ama kardeşim ne yapsam boş :( sen öyle değilsindir. Şahsen benden kötüsünü göremedim daha dnyada :(
Cevap sahibi+1 yılben sana bısı dıyemıyorm artk krdes kendınle barısık olman lazm Allah'a dua edmen lazm yatalak olup altını baskasınıda alabılırdı :? utanmazmıydın :?
Soran+1 yıl:( diyicek bişe kalmadı. Uf bunlarıda düşünüyorum bılıyorum böyle olmak daha kötüydü. Allah kmseye vermesın ama malesef ben buna bile üzülüyorum :(
Cevap sahibi+1 yılengelli vatandasları arastır hallerıne bak bir sonra ben neye uzuluyormusum dıceksın bak benım arkadasım soba yanıgında yandı yuzu mavoldu mamayla beslenıyo bılıncı kapalı hafıza kaybı yasyor yaa sen neye takılıyosun
Soran+1 yılBende takılmak ıstemıyorum ama yinede zoruma gıdıyor sonucta :( insanız hepimiz. Elimizdekinden daha fazla istiyooruz :(
Cevap sahibi+1 yılkardes nasılsın
Soran+1 yılAynıı :( siz?
Cevap sahibi+1 yılben iyiyim.
Soran+1 yılAllah iyilik versin. :(
kendini öldürmek allaha isyan etmek demektir.
allahın verdiği canı ondan başka alacakta yoktur..
cennet /cehennem konusu na gelince bir örnekle verebilirim.
bir kadın kendini demir ile öldürüyor kıyamet günü mahser yerine kadar o kadar uzaklıkta o demir kendine nasıl sapladıysa o şekilde mahser yerine kadar saplayıp durur..yani saplayıp cıkar taaaaa mahser yerine kadar böyle devam eder...
allah muhafaza tevbe et...00 YorumlaPsikolojik destek alman lazım. Herkes zaman zaman zor zamanlar yaşıyor. Önemli olan pes etmemek intihar etmek bana göre hayata karşı pes etmektir. Bana göre çok basit ve kısa bir yol. Kendine biraz güven ayakların yere biraz sağlam bassın kendine hedefler koy bunun için planlar yap. Ondan sonra her şey yoluna girer dostum.
00 YorumlaDiğer konusunda 735 cevap paylaştı. 37.media.tumblr.com/.../...86xGPm1tztykso1_500.jpg kendi tipinden mennun olan ka çkişi var ki bir de engelli olanlar var tabi
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sana bu sorunlarına çare olacak çok basit bir tavsiyede bulunacağım. Eğer bu dediğimi yaptıktan sonraki haftalar içinde gün geçtikçe bu psikolojinden sıyrılmazsan şerefsizim. burayada yazdım. Çözüm şu ; Git bir fitness salonuna yazıl ve beslenmenle uykunu ona göre ayarla. salondaki hocana sorarsın. sana söz veriyorum faydalı olacak.ölüpte ne yapıcaksın amk.deli mi sikti. Daha bir sürü yapacak şey var lan dnyada. hadi git dsalona yazıl hemen.
21 Yorumla herkesin bir eşi vardır şu yeryüzünde zaman karsına getirir o da tipsizdir belki ama sen güzel görürsün..mecnun asormuslar leyla kara kuru bir kız sen nesine aldandın demiş ki maşuk sen bir de ona benim gözümle bak!! umarım anlatabilmişimdir
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim kaderm yanlız ölmektir bence :/
+1 yılsaçmalama. bende çok yakışıklı değilim ama işini bildikten sonra çok çevren olur. yakışıklı değilim öyle biraz tatlıyım ama az. buna rağmen çevremdeki tüm erkekler kıskanır beni. yani ölmek için bir sebep değil seninkisi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte öylesin sen. Beni ne beğenen var ne kıskanan var ne arkadasım var :(
- +1 yıl
benimde çevrem önceden öyleydi ama araştırarak düzelttim her şeyi. ölmek bunun için bir sebep olamaz. kaldıramayacak olsan Allah böyle bir dert vermezdi sana. aslında dert bile sayılmaz biliyor musun? :) hiç üzülme özelden yaz bana konuşalım biraz :)
dostum kendini bir şeye ada...
ve gör o zaman düzelir birçok şey.
sana iki tavsiyem var; ikisine birden sarıl.
DİN ve SPORa yönel... olmadı birine yönel. en az birine yönel bunlardan.
Allah yardımcın olsun.00 YorumlaDostum şu saçma düşünceleri bir kenara bırak ve bir spora yazıl, gitar kursuna git buralarda kendine çevre edin en fazla 1 sene sonra hayatta her şey istediğin gibi olacak ve sonra gelip bana buradan teşekkür edeceksin.
21 Yorumla
Soran+1 yılSpor'a yazılsam ne değişcek gitar kursuna yazılsam ne değişcekki. Tip yine aynı tip. Bu düşünceden kurtulacagımı zannedmıyorum :(
+1 yıldeneme herşey bir sınav..buda senin sınavın..bunu başarman lazım..sen zayıf olmamalısın..güçlü ol ve savaş bu hayatla..herkesin bir derdi var..şükür et..
012 Yorumla
Soran+1 yılBu derd bana ağır geliyor. Kazanamıcağım sanırım :(
- +1 yıl
kazanmaya gayret etmeden olmaz ki..gayret etmelisin..kimseyi umursama yaradan vermiş boyun büküp kabul ediceksin..herşey güzellik değil..kendini geliştir..insanlar seni sever yükselirsen eğer..
Soran+1 yılNeyin gayretini edeyimki gayred dicek noktam bile yok. Herşeyde başarısızım. Sırf tipimden utandıgım ıcın insanlar dalga geçer diye ehliyet kursuna gidemeyen malın birisiym ben. Bunlar yanında devede kulak :(
- +1 yıl
güvenin yok kendine..kendine güven kimseyi umursamamyı öğren..bnce kendine yazık ediyorsun..bnce yardım almayı deneye bilirsin..bir piskoloktan..bölece belki güvenin yerine gelir..
Soran+1 yılGüven özgüven herşey 0. Bunları öğrenmeme gerek yok zaten pek kalıcı görmüyorum kendimi.
- +1 yıl
kensdine güven vce Allahtan yardım iste
Soran+1 yılCok istedim etmiyor ama :( beni yaratmışta takip etmiyor :/
- +1 yıl
sana öyle geliyor..bu bir sınav sen bunu böle düşünerek geçemessin..Allah tüm kullarını görür ve onları korur..sınav ve bunu geçmek için sabır et..
Soran+1 yılSınavı kaybedicem... :(
- +1 yıl
kaybetme..diren..Allah yardımcın olacaktır..
Soran+1 yılAmin direncek nokta kalmadı. Teşekkür ederm yinede
- +1 yıl
Rica ederim.bnce kendini uzuyorsun. Kimseyi umursamamalisin
+1 yılolm tarlada mı yetişiyorsunuz ya, saçma sapan sebeplerle ölmek istiyorsunuz. Git ekmek bulamadığı için ölen çocuklarla ilgili bir hikaye oku. Sonra saçma sapan bir şekilde öldür kendini. Yaşamanın amacı kız tavlamak mı sadace ya.
21 Yorumla- +1 yıl
angellgirll sondan önceki cümle hariç haklı, kendini falan öldürme.
Çok tipsiz olan ama çevresinden kız eksilmeyen arkadaşlarım var... gidip kendini bir alanda geliştirmelisin. arıca kişisel gelişim kitapları okumanı şiddetle tavsiye ediyorum. çok yararı olacaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben onlardan da tipsizim :(
Soran+1 yılNe türlü düşünürsem düşüneyim aynıyım :(/ bir senin resimdeki kıza bakıyorum bide kendime yemin ediyorum ben maymundan da kötü bişeym sanırm :/
Gizli sekmeye girdim ve yazdım kendimi en acısız nasıl öldürebilirim ve buraya girdim insanların o kadar sıradan nedenleri var ki inan daha kötüleri var bana bunu yazdıracak sebepler bile bin katı herkesin kendince sebepledi var küçümsemiyorum ama inan seni seven kişiler tipini önemsemez umarım hayattaki tek derdin bu olur :)
10 Yorumla
+1 yılKardeşim yapma etme sakın lütfen yapma ahirette çok üzülürsün cehenneme gidersin gel yapma bunu kız arkadaşın erkek arkadaşın olmamış ne ki sen sadece ibadet et bu dünyadan güzel olmasa bile aamel defterin güzel olsun ahiretin güzel olsun lütfen yapma
00 YorumlaBikere geliyoruz çiçeğine koyduğumun dünyasına bırak o lanet olası insanlar böyle şöyle bu bikere geldiğimiz dünyaya o ya evlatlarindan kimse mudahale edemez tamam bu böyle düşün
00 Yorumla
+1 yılkendini öldürmek yerine daha çok çalış ve cebinin içi hep para dolsun bak bakalım o zaman arkadaşın mı yok sevgilin mi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılPara mı yediriym kızlara :(
+1 yılÇok sıkıldıysan hayattan, bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir ; Yaşamak güzeldir... (Necip Fazıl Kısakürek)
118 Yorumla
Soran+1 yılO ölülerin yanında olmak ısterdım. En azından bu dünyadan haberleri olmazdı :(
- +1 yıl
Bazen ben de çok sıkılıyorum hayattan. Sonra kendimi lunaparkta rokette buluyorum dün akşam yaptığım gibi yine.. Az da olsa rahatlıyorum, içimdeki sıkıntılar gidiyor biraz. Denemelisin..
Soran+1 yılGidecek arkadasın var mı diye sorsana. ya da orda onca kız ın arasında gezecek g*t varmı. Utangaclıktan :(
- +1 yıl
Ben de tek gittim. Tek başıma bindim tek başıma gittim geldim. Hiç arakadaşım da yok. Emin ol seni anlayabiliyorum. Güzel olduğumu söyler herkes. Bu yüzden kız arkadaşım sıfır :/ erkeklerde sıfır :/
Soran+1 yılBeni anlamak gercekten cok zor. Böyle olmadan kmse anlayamaz :(
- +1 yıl
Çok kişiye yardımcı oldum ben. Hepsi de beni anlamazsın dedi. Ama öyle değil işte. Yaşamasam da anlıyorum.
Soran+1 yılAllah razı olsun :(
- +1 yıl
Sen biraz giyiniş tarzını , saç stilini değiştir. kendine bakım yap. O zaman güvenin yerine gelmeye başlıycaktır. değişiklik herkese iyi gelir.
Soran+1 yılkmse bakmadıktan sonra onları yapmamımda bir anlamı yok sanırım :/ kafaya koydum ölücemde nası öleceğime karar veremıyorum :(
- +1 yıl
Kimsenin bakmaması belki hep aynı stil takılmandır. Tarzını değiştir bir de öyle dene. Hiç yoktan bir hafta böyle dene.
Soran+1 yılİnsanlar dalga gecıyor benle ! :(
- +1 yıl
Boşver hiç kimsenin dediğini takma kafana. herkes bu kadar mükemmel mi yani. İnsanlar hep elestirir ve dalga geçecek bir konu bulur. Benim dalga gecilcek bir durumum yoj ama bulmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Bulamazlarsa da boyumla dalga geçiyorlar hiç yoktan. Kimseyi umursama lütfen !
Soran+1 yılÖz abim ablam bile dalga gecıyor :( :(
- +1 yıl
kaç yaşındasın? kim olursa olsun takma kafana. hayat güzel ve yaşamak değerli..
Soran+1 yıl18 :( ablamla abim diyorum :( aynı anneden doğma cocuklar. Onlar geciyorsa baskası geçmesin mi :(
- +1 yıl
Öz ya da üvey farketmez. İnsan olan hic bir canlida dalga gecmez zaten. sen ölmeyi düşünme sadece Allaha dua et. Dalga gecenlerin hepsine ahirette sorulacak. Sen iyi bir insan ol
Soran+1 yılDua etsem ne değişecek. Suratımmı değişecek. İnsanların dalga gecmesi mi değişecek :(
- +1 yıl
Bak hayatta hic kimse mükemmel ve kusursuz değildir. Ortaya çikarcak olsak binlerce kusur buluruz hepimizde. Yakışıklı ya da yakışıklı olmamak kimsenin elinde değildir. Sağlıklıysan şükret. Yüzü yanıp yüz nakli geciren ve iyi ya da kötü de olsa yüz bulmak isteyen çok kisi var hayatta. kolu bacaği eli olmayan. burnu olmayan gözü olmayan. Demem şu ki hepsi sağlikli olmayi isterdi. Bu durumda bir cok insan varken ve hayatla savaşiyorken sen neden pes ediyorsun ki. Abin ya da ablan bir organini kaybetse emin ol artik seninle dalga gecmez. Tek istegi sağlik olur.
Kaderde ölümün ne zaman yazıldıysa o zaman ölürsün. Yani intihar etmen ölüm zamanını değil günaha girip girmeyeceğini değiştirir. İntihar en büyük günahlardan biridir Allah korusun
10 Yorumlasacmalama kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin
16 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ama zoruma gidiyor :(
Soran+1 yılNe kadar öyle derseniz diyin cok ciddiyim benim kadar çirkinini görmemişsinizdir.
Soran+1 yılNiye habere cıkıcak ben onu anlamadım. HEr intihar habere mi cıkıyor.
fotokopi makinesindeki mürekkebi iç, en az 2-3 bardak çıkar büyük bir makine ise.
ve kimse seni neyin hasta ettiğini anlamaz, doktorlar bile
ama alkol alma mürekkebi içtikten sonra, iyileşirsin yoksa :D04 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel akıl veriyosun :D
- +1 yıl
Eminmisin :)
sakın kendimi öldüreyim deme direk cehenneme gidersin affı yok isyan falan da etme böle. isyanda çok günah dünya dedğin nedirki önemli olan ahiret ahirette senin tipine bakılmıcak cennete gidersen huriler falan :) öyle bişe yapıyım deme
02 Yorumla
Soran+1 yılBence öbür dnyada bile tip ayrımı olacak :( öyle düşünüyorum. Dünya zoruma gıdıyor. 18 yasında hayattan bıktım :(
- +1 yıl
bak insanlar 2 ye ayrılır iyi insanlar kötü insanlar ahirette de bence bu bakılır tipe neden bakılsın ki cennete gidersen sebesiz bir şekilde seninle ilgilenen huriler olucak mesala kendine bir hobi bul ben şahsen resim falan çziyorum yaz başladı gez dolaş bişeler yap hayıtın tadını al kısmetin illa bir gün çıkar zaten rahat ol :)
insan canına kıymak en büyük günahlardan yaşarken daha az günaha girersin
09 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda mı sanıyorsun :(
Soran+1 yılDeıl ama malesf :/
Soran+1 yıl7 ay.
Soran+1 yıl7 ay kıldım ve kıldıgım son zamanlarında artık kılasım gelmedi :( cünkü ne kadar dua edersem edeyim hep üzülüyodum hep aklımdaydı :( Şöyle lanet bir düşünce bile geldi. İnsanlar dışarda geziyor dolaşıyor el ele kol kola. Bende burada namaz kılıp kendimi avutuyorum :(
Soran+1 yılKötü bir snav şekli :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen kendini öldürmeyi düsünmeden önce bir doktordan yardim al ve kendinle barisik olmayi ögren bende güzel birisi degilim ama saglikli oldugum icin sükrediyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( ben sukredemıyorum bile :(
Cevap sahibi+1 yıletmelisin eger Yaradana inaniyorsan intihari bile düsünmen cok sacma Allah seni böyle begenmis yaratmis ve sana kim bilir nasil bir özellik vermis tamam ben belki coguna göre cirkin olabilirim ama kimseye karsi kötülük düsünmeyen herkesi seven bir kalbim var eger inancin varsa Allahin isimlerini arastir düsüncelerinden kurtulmani saglayan isimler bulcaksin
Soran+1 yılİnanıyorum ama baska cıkıs kapım olmadıgını dusunuyorum. :/ :/ kurtulamıyorum ya of
Cevap sahibi+1 yılbaska cikic kapin var sen dedigimi yap ve her SIKINTIDAN kurtulursun
Soran+1 yılBütün çıkışlar bana kapalı :(
- 01 Yorumla
ya bir git işine afedersin ama mal gibi düşünme herşey senin elinde sil baştan yenile kendini sacını değiş giymini değiş herşeyi evetini hayır yap olmazını oldurt ortamlara gir kendini boğma değiş değiş
00 YorumlaYa niye bu kadar karamsar oldun ki? mesaj at, dertlerini anlat. rahatlarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim saolasın :( kmseyi sıkmak ıstemıyorm ne derseniz deyin derdimle ugrasmayın ıstıyorum. Zoruma gıdıyor durum bu tipsizliğim :/ dışarı cıktıgımda yanyana gezen erkek-kızları görünce bile moralim bozuluyor :/
Soran+1 yılGüldürdün saol. :D Valla o kelimeler ben haric sanırım. Cünkü sevilecek hiçbir noktam yok. Kmsenin seveceğide yoktur :(
Bu akşam oluruuum beni kimse tutamaaaaaz diye diye diye diye kafamızı şişirdi yıllarca. Hala yaşıyor anasını satayım. Bize bir kekilli yeter.
00 Yorumla
+1 yılisini garantiye al panpailac ic bileklerini kesip kendini as gitsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılKesme biçme terste. İlac var mı ilac
- +1 yıl
niye canin kiymetli mi udzjffu.
Soran+1 yılAcı cekerek ölmek ıstemıyorum :(
- +1 yıl
sebep?
Soran+1 yılİşte.
Asla ölüm konusunu aklından geçirme, hayat devam ediyor.Ben de tipsizim ben de mi kendimi öldüreğim yaşayıp gidiyorum, ben dünyaya böyle gönderildim başka şansım yok kabullenmek zorunda kaldım.
00 YorumlaMilletin ne düşündüğü çok mu önemli? Insanlar seni sevecekse bu tipin için olmamalı zaten. Tipsizsen nolmuş? Kendini başka konularda geliştir.
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence cok önemli. Geliştirecek başka noktalarım bile yok her işte beceriksizim her işte malım. Utandıgım ıcın dısarı bıle cıkamıyorum :(
Soran+1 yılHayır k.bkma özgüven 0 hiç fotoğraf yok :/ cekilemiyorum moralim bozuluyor :(
Soran+1 yılAynen öyle :/ psikolog 1 gün iyileştirir. 2. gün aynıyım öyle deılmı :(
Soran+1 yılÖyleyim öyle :( psikolojik fiziksel bütün herşey :(
Soran+1 yıl:( saol ynede
Soran+1 yıl:/ :/
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. lan ankaradaysan ulaş bana yapma aptal mısın :D 20 sinde gel rakı içek kendine gelirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte intihar edelim mi? Ben çirkin değilim ama kendimce sebeplerim var?
17 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :/
- +1 yıl
bende geliyom
Cevap sahibi+1 yılHobi mi bulsak acaba herkes öyle demiş
Cevap sahibi+1 yılGel gel
Soran+1 yıl:/ bence hrkes etsin.
Cevap sahibi+1 yılHerkesten sana ne et gitsin yaşayıp napcz sanki
Soran+1 yılAynen :/
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maymun değilsen hala ümit var demektir, kendini boşuna öldürme, erkeklerde estetik yaptırıyor artık durumu kurtaracak kadar yapılabilir
00 YorumlaKanka sen ne içtin böle mk :D Ne içtiysen bizede ver :DD Ortam içine karış biraz böle ağlamakla hiç bişe olmaz be kardeşim :) Bak ne demiş şair "mutlu olmakmı istiyorsun kimseden bir şey bekleme" :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabahaca bu soruyu ks kaldırır
bana da öyle yapmışlardı aynı durumdan muzdariptim04 Yorumla
Soran+1 yıl:( : (:(
Cevap sahibi+1 yıllanet gitsin benimkini kaldırmıştı seninkini kaldırmamış
isyan edesim var
Soran+1 yılBunuda kaldırırlar :(
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dış güzelliğe bakmıyor yaradan kalbine bakıyor dünya geçici bir yer hem Dünya'nı hem ahiretini yakma
03 Yorumla
Soran+1 yılDış güzelliği olmayan bir insanın iç güzelliğine bakılmayan bir dünyada işimin olmadıgını düşünüyorum :(
Soran+1 yılDurum bu :(
İnan bende öyleyim. herkes sanki nefret ediyor benden. sevilmemekde çok kötü bir duygu ama :((( neyse ya muzik dinle kafani dağıt. bende oyle yapiyorum
10 YorumlaTipsiz olsan ne olur ki kendine biraz dikkat et ve ne kızlar var hiç bakılmayacak insanlara bakıyorlar konuşman, muhabbetin sarsın yeter :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNası sarcak muhabbet? ne yapmam lazım cevremde kız bile yook
Soran+1 yılNasıl etkilicem ki :(
Soran+1 yıl18 :(
Soran+1 yıl:D bılmıyom ki nası yapcam :(
Soran+1 yılAynen :( 0'ım hiç bilgim yok hiç :/
tipsizim diye ahiretini yakma intiharın affı yok.Allah yardımcın olsun.
015 Yorumla
Soran+1 yılAmin dayanması zor geliyo bana :(
Soran+1 yılNası ugrasılar :( ?
Soran+1 yıl:( öyle birşeey olmaz :/ kapalı alandan cıkamıyorum :(
Soran+1 yılOrtam yok arkadas yok nası olcak :( tekmi geziyim :(
Soran+1 yılBu durumda ne cabası ki ya :(
Soran+1 yılBrşey yapmadım ama yapsamda olmycak (:
Soran+1 yılZaten olmaz hiçbişey benden. (:
Soran+1 yıl:( : (:(
+1 yılKardeş sen ayık değilsin galiba kendi ne gelde öyle soru sor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyığım malesef :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikiyatriye hemen git oradan da plastik cerrahiye git bakalım sana ne diyecek..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tipsizim ve bir çok problemim var psikolojik ama ölmek çezüm değil hem tipin sana öyle geliyor da olabilir aşağılık kompleksi sebebiyle
04 Yorumla
Soran+1 yılAşağlık kompleksi olabilir :(
Cevap sahibi+1 yılİntihar kaçmaktan başka bişey değildir tavsiyem kal ve savaş güzelce iç kafanı dağıt dünyaya yeni bir gözle bakmalısjn hayatında senin hayatından daha değerli daha güzel bişey olmamalı kendini rahatlat ve takma sana laf söyliyene sende söyle bu kardeşin de olsa gerekirse üzerine yürü
Soran+1 yılZaten kacmak ıstıyorum :( :( yeni gözle bakamıyorum :( :(
Cevap sahibi+1 yılMüslüman isen islamiyete göre bir kişiyi öldürmek tüm dünyayı öldürmek gibidir bu kişi kendin isende sonsuz cenennemdir dediğim gibi biraz alkole başvurup gevşemelisin
sen kendını oldurursen gıdersın ben senı oldurursem gıtmezsın.
00 YorumlaBen hayattan artık bıktım bir tek sevdiğim vardı hep sen ölmezsin diyiyordum ki yanılmışım huzur içinde yat Papatyam...
00 Yorumla
+1 yılAğrı kesici ilaç al suyla iç sonra dışarı çık sonra paran varsa istediğini al
00 Yorumla
+1 yılBurası ben gibi ölmeyi düşünenlermi var yorulda hayat çok yoruldum
00 YorumlaAradığın cevabı bulursan bana da haber et oölmek istiyenbiri daha var :)
00 YorumlaÖl madem çok istiyorsan.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olcak zaten :(
Tipini görmeden ne desek boş.
05 Yorumla
Soran+1 yılGörsende boş olcagı ıcın sorun yok :(
Soran+1 yılTabi. O sokakta çirkin diye gördüğün erkekler varya. İşte onlar benim yanımda kıvanc tatlıtug kalıyor. :/
Soran+1 yılÖlmek tercihim :(
sen kendini sevmessen kimse sevmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi seversemde sevmezlerki insanlar.
Diğer konusunda 526 cevap paylaştı. film izle.kafan dağılır :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNası yani ne alaka ki :(
Soran+1 yılCiddi yazdım :/ ama kendimde o cesareti bulamadım :( annem babam üzülür diye :(
Soran+1 yılOnu dusunuyorum :/
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği