Arkadaşlar, bundan 1 ay öncesine yakın apartmanın arkasında ki beton yere biz toprak döküp hobi bahçesi yapmayı düşünüyorduk eşimle, oda yönetici ile ayak üstü sohbet ederken durumu söylemiş oda bizde çok istiyoruz aslında yapalım demiş. Eşimle anlaştılar, babamın arabası ile 2 hafta içinde taşıyacaktık ki yönetici apartmandaki 2 ayrı komşuyada kafasına göre haber vermiş, neyse toprakları taşıdık, en çok emek verende 2-3 kişi iken hazıra konan kişiler oldu. kocaman yer 5 kişiye pay edildi. Onada sustuk, fideleri ektim ben yerime tahta çaktım yerim belli olsun diye 2,5 metrelik bir alanım vardı. Bahçeme özendiğim için bahçem de 1 tane çileğim çilek verdi diğer fidelerim de yapraklarını baya bir açtı, gözlerini dikmişler yukardan bakıyorum sürekli işaret ediyorlar, adamın biri bahçemin sulama yerinden ayak basıp diğer bahçeden soğan kopardı, benim bahçeme niye geçiyorsun saygısız. Neyse bunu zaten uyarıcam ama dün bir baktım çileğim koparılmış. Ben cebimden para vericem fide alıp emek vericem, adamın biri ya da çocuk çileği yiyecek. Çocuk yaptı diyelim ailesi hiçmi uyarmıyor oğlum ayıp sakın bu bahçeden birinin birşeyini habersiz alma demiyorlar mı. Canı çekmiş desem apartmanın komple durumu iyi, hadi aldılar sonra helal et aldım çileği ya da oğlan, kız neyse koparmışlar diyebilir. Herkes herkesin bahçesinden bişi alma hakkına sahipmi anlamadım izinsiz. Biz yapsak olay olur. Napıcam bilmiyorum. Çeri domateslerim de büyüyor yarın onları da alırlar ise. Ne yapmamı önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada komşulara böyle sitem etmemin sebebi, hepsi birbirinin arkasından konuşup yüzlerine gülüp muhabbet eden insanlar, banada aynısını yaptıkları için muhabbeti kestim. Sebepsiz değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer