Sadece görürsek kaldiramayabiliriz o kadar:)
Sen kendini korumaya alirsan sana kimse zarar vermiyor zaten korkunca bedene geri dönüyorsun istediğin gibi ve insan en üstün varlıktır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Murat Yalman'ın öğrencisi olarak; itilme-çekilme, düşüyormuş hissi, titreme, ağırlık veya hafiflik hissi gibi belirtileri bende yaşamış biri olarak söyleyebilirim. :) Onun dışında cekilme vücudun her yerinden hissedilebilir. Varsa başka sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Vesselam.
Çıkmadım ama nasıl çıkıldığını öğretir misin.
Youtube da bilen kişiler var şaman bir kız var küçüklüğünden beri bu işleri yapiyor zaten astrale bende çikmadim ama odaklanirsaniz çikabilirsiniz çok denemek gerekiyor.
Shamandore
Murat yalman
Youtube dan bu kişileri izlemeni tavsiye ederim
Yok be ne delisi çıkıyorlar var gerçekten böyle birşey dünya sadece bu fiziksellikten ibaret değilki farkli boyutlarda mesela yer çekimi yok düşünceyle gidiliyo heryere herşey enerji formunda oldugu için ama burda maddelerin icine sıkışıp kaldigi icin enerji hemen gelemiyor önüne belli bir süreç gerekiyor
Yahu yaz yaz üşeniyorum.
as. t. ral diye bir hesabım var orada bilgiler paylasiyorum yeni açtim
Ordan konusuruz beraber deneyebiliriz istersen
Cevap
4Cevap
Astral seyahatta habis cin ve ifritlerden zarar görürsünüz
Astral konusunda emin değilim ama o tarz şeyleri yaşayan kadınlarda da 3 harfliden kaynaklı oldugunu soyleyıp dururlar. Hangisi daha şüpheli bilemiyorum belkide psikolojiktir.
Gıdıklanmanın sebebi cinler seni sevmiş 😄😉
Si kerim cinleri a q
Astral diye bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?