Bir insan neden, ne için astral seyahat yapar?
Nasıl yapar?
Ben güvene bileceğim, emin olacağım biri olsaydı kesinlikle denemek isterdim

Bir insan neden, ne için astral seyahat yapar?
Nasıl yapar?
Ben güvene bileceğim, emin olacağım biri olsaydı kesinlikle denemek isterdim
Astral seyehat şu prensiplerle işliyor. Öncelikle sırtüstü yatıyorsun başın hafif titremeye başlıyor öyle olması lazım sanki deprem oluyormuş gibi hissediyorsun kolların ve vücudun titremeden sonra giderek azalıyor ve bedenin hafiflemeye başlıyor. Transdental meditasyon üzerine yoğunlaşarak ve çakralarını açarak bu işi kolaylaştırabilirsin. İyi bir astral seyehat için Taç ve üçüncü göz çakrasını açmalısın. Astral seyehat yapacagın gece az yemek yemelisin. Karnın hafif aç olmalı. Uyku-uyanıklık arası zihinle de rahat yapılıyor gecenin bir vakti kalkıp da astral seyehat yapabilirsin yani. Bu astral seyehat aslında zihninin ruhunun uçması gibi bir şey ama bağlı kalıyorsun.
Sanırım siz yapmışsınız. Nasıl denediniz birinin yardımıyla mı yoksa araştırarak mı. Çünkü siz bu çark marktan bahsedince baya bi birikim gerekiyormuş gibime geliyor
evet astral seyehatle bir zamanlar ugrasırdım. Zihin gözüyle görmeyi öğrenmeniz lazım bunu yapıp seyehat ederken bir yerleri anlamak için. Bunun için gözünüzü kapatıp istediğiniz şeyi gözünüzün önüne getirmeniz lazım. Hayal etmek değil bildiğin rüya gibi berrak bir şekilde görme pratiği yapmalısınız. Bu şekilde kendinizi geliştirip zihin gözünüzü açmalısınız.
Peki bunu kimin yanında yapabilirim ya da nerden yardım alabilirim. Her ne kadar denesem de doğru olup olmadığından emin olamam çünkü
Okultizmle ugrasan birileri yoktur Türkiye'de. Yardım alabileceğini düşünmüyorum. Yani ingilizcen varsa kitaplar alabilirsin amazondan Türkçe kaynak da bilmiyorum maalesef
Peki siz nasıl öğrendiniz ve yaptınız
O bahsettiğim farklı dillerdeki kaynaklardan, kitaplardan, makalelerden, bu işi yapan kişilerden internet üzerinde tanıdıklarım vardı
Okültizm ile uğraşan birine denk gelmiştim vakti zamanında adını buradan veremem. Sonra evlendi soyadı değişmiş olabilir. Çünkü artık sosyal medya da göremiyorum. Evet Türkçe kaynak yok. Fakat denemiş olan biri daha var tabi yakın çevremde
Astral seyehat gerçek değildir. bilime göre böyle bir şey söz konusu değil ama merak ediyorsanız genelde meditasyon gibidir. kişi ruhla gezinti yapar ama tabi ki söylenti
Cevap
3Cevap
Opel astra ya biniyon depoyu dolduruyon veriyon gazi istediğin yere gidiyon
Oluyor sana astral seyahat
Yok öyle bir şey. İnsanlar kendilerine çok anlam yüklüyor sadece. Bilinçaltımızım ötesinde bir şey değiliz hiçbirimiz.
Biraz soğan sarımsak falan işte ama ruhun korkmaması lazım. 🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?