Evet Taşır 400 Değil 800'de Taşır Fakat Fotoğraftan Net Anlaşılmıyor Ama Sanırsam Parçanın Et Kalınlığı 1.5-2 mm Kadar Senin Yaptırdığın Kaynakta Punta Yani Şöyle İzah Ediyim Lehim Gibi Düşün Lehim Napar 2 Demir Kabloyu Birbirine Birleştirir Tutar Ya Buda Onun Gibi Seni Uzun Yıllar Götürür 400 Kilo İle Fakat Ömürlük Birşey Olmaz. Parça İnce Düz Dikiş İle Parçan Deforme Olur Ama Metod Kaynak Yaptırsaydın Çok Daha Sağlıklı Olurdu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet Taşır 400 Değil 800'de Taşır Fakat Fotoğraftan Net Anlaşılmıyor Ama Sanırsam Parçanın Et Kalınlığı 1.5-2 mm Kadar Senin Yaptırdığın Kaynakta Punta Yani Şöyle İzah Ediyim Lehim Gibi Düşün Lehim Napar 2 Demir Kabloyu Birbirine Birleştirir Tutar Ya Buda Onun Gibi Seni Uzun Yıllar Götürür 400 Kilo İle Fakat Ömürlük Birşey Olmaz. Parça İnce Düz Dikiş İle Parçan Deforme Olur Ama Metod Kaynak Yaptırsaydın Çok Daha Sağlıklı Olurdu.
Kardeş bu kaynak değil punto 1. 5 cm büyüklüğünde bir punto 700 kilo taşır
nasıl yani punto derken?
Tutturma demek
valla pek anlamam kaynak yapıldı diye biliyorum... yani net olarak 400 kiloyu sürekli olarak taşır diyorsun hocam doğru mu?
Taşır sıkıntı olmaz neden kaynatmamış. Onu anlamadım saç mı inceydi acaba
bilmiyorum ki... yani bir eksiklik mi var?
bu şekilde olmasında herhangi bir olumsuzluk var mı görünümü dışında
hocam punta kaynak olayını araştırdım ve anladım
Çok eserse biblasyon dediğimiz olay punto atar
Taşir kardeşim 1 punta 1 tona kadar taşima kuvveti vardir
Bir araba 🚗 kaç tonsa onu bile taşır
ciddimisin hocam :)
Tabiki ciddiyim bu arada hayırlı olsun geçenki sorudan hatırladım kestirip halletmissin
aynen hocam :)
Bu resimdeki kaynak yapılmış kısmı söküp ranzanın daha üstüne kaynak yapmak mümkün mü? ↗
İyi olmuş güzel bir zımpara ardından pas kapatıcı boya üzerinide ranzanın renginde bir boya fıstık gibi olur
Bence 3mm sac kalınlığın var ise taşır
3mm var
Tam seçemedim ama kaynak method gibi duruyor, punta ise methoda çevir
abi saç kalınlığınna baktımda 1.5 mm
Bence taşır ama yine de önlemlerini al, sakat bir durum
hocam bak snn için resim çektim... kalınlığını gör diye... elimdeki 1 lira
https://hizliresim.com/FDetM8
400 kilo kim la
eşya
Pek sanmam reis
taşımaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve