En kötü hatıram, eskiden çok sevdiğim kişinin arkadaşımla konuşmasını yakalamış olmamdı.
Göz yaşı kolay kolay döken bir insan değilimdir, ama askere gitmeden önce bir olay yaşamıştım ondan ötürü ağlamıştım. :)
Cevap
8Cevap
Is yeri merkeze uzakti yemek kotu cikmis arkadaslar bana ben gececiydim oglen geliyordum tantunu al biz sana parasini verelim dedi ler bende alamam dedim onlarda beni yanlis anladi tavir yapri sanki biz gelince sana parano vermiyicemzi dediler bende gozlerim doldu param yoktu cebimde o yuzden alâmadim dedim sen niye calisyorsun dediler bende butun parami eve veriyordum ve bunu onlara soyledim bana tavir aldiklari icin utnadilar acidilar belkide calisyor ama cebinde parasi yok dediler bilmiyorum
2015 yılının başları bir anda her şey patlak verdi yazsam bayaa uzun olur ama çaresizlikten oturup ağlamışlığım bayaa oldu o dönemde şimdi yine iyiyiz geçti o günler şükür
Benden büyük güvendiğim abi dediğim kişi tarafından aldatılmıştım. Bununla da kalmadı alay etmişti. Katil olmamak için kendimi zor tutmuştum.
Kötü anılarım var da hiçbiri aklıma gelince beni ağlatmıyor. Geçmişte kaldılar sonuçta.
Acıyla değil öfkeyle hatırladığım hatıralarım var şu anlık aklıma getirmemeye çalışıyorum
Merhaba hayırlı sabahlar dürüst düzgün itaatli ibadetli bekar çalışan biriyim kapalı bekar bayanla tanışmak amacım. Evli çiftleri görünce özeniyom bende birgün bu anı yaşarmıyım diye bazı rüyamda hissediyom evliliği.
Anlatırdım da üşendim 😬
Ben mal tipsizim bir kız lise de tipini skm dedi.
Gözyaşi boncuk gibi dokulmez kardeşim
düşünmek istemiyorum da kolay kolay ağlamam
masumiyetimi kaybetiğim gün
Değer verdiğim birisini kollarımda kaybetmek.
Hatırlamak istemiyorum.
Özür dilerim ama girmesek buralara
Sil yorumu reis sakin ol evdeyim
Hatırlamak istemiyorum
Çok var ya
Bilemiyorum
Burası KS
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?