Arkadaşlar düğün yaptığınızda kaç bin TL masrafınız çıktı?
5-10 bin tl
10-15 bin tl
15-20 bin tl
20-25 bin tl
diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düğün Salonu ( Pek gösterişlii olmayanı ) : 7 bin lira falan
Orkestra : 2 bin
Gelinlik , kına elbisesi , damatlık ayakkabı saç baş : 3 bin
Beyaz Eşya ( Buzdolabı , fırın , ocak , bulaşık makinesi , çamaşır makinesi) : 5 bin
Küçük ev aletleri : Bin beşyüz
Mobilya (Yatak odası, oturma odası , yemek odası , salon ) : 4 bin
Takı makı : 15 bin
Ev eşyası ( televizyon vs içinde dahil) 3 bin
Balayı : 3 bin
Hayırlı olsun daha ucuza da yaparsın belki ama daha dün bitti düğünümüz sıka sıka yaptık herşey, 35 bin gitti. Tanıdıklar vasıtasıyla falan. Balayı hariç.
Lüksün sınırı yok, kuzenim bir ev parası kadar harcama yaptı, yalnızca sınırsız içkili yemek için kişi başı 90 tl ödediler diye hatırlıyorum , o da epey indirimliydi.
düğün var düğün varrr. şimdi buraya tek tek masrafları yazsam yazmayla bitmez. çiftin tercihleriyle alakallı biraz düğünün maaliyeti. tama olarak neyi öğrenmek istediğini yazarsan cevap verelim. istanbuldaysan eşya gelinlik v.s. için tavsiyerledede bulunabilirim.
istanbuldayım. 3 ay sonra düğün yapıyoruz. almam gerkenler 25 bin tlyı geçti :) daha eksıkte var. gelinlik için önerebilicegin yer neresi?
Erkek tarafı için ta kisi evin iç döşemensi falan filan 50-60 bin kız tarafı el ense incik boncuk üç beş kuruşluk hir saat falan ama yöreye göre değişiklik gosterir genelde damat kazana n taraf olur hem kızı alair hem takılan takilari
Ben evlenmedim ama düğün yaptım biliyorum
Kendileri kardeşim olur 50-60 bin lira bedava bir düğün salonu ortalamsi 6-7 bin lira
Cevap
20Cevap
dün farkilikten insan haklarından açlıktan garibanlıkdan yıllardır dem vuran bir arkadaşım lüx bir otelde 80 bin masraf yaparak evlendi çok ilginç dimi
d sıkkına hersey dahıl bır dugun yapılabılır, insanları korkutmamalı..evlılige tesvık etmek lazım, sevaptır..
yuh be bu kadar masrafa nasıl evlenmeyi göze alıyosunuz :)
yaptığın düğüne göre değişir ucuza kazancına göre değişir isteklerine göre değişir ama ortalama bir düğün kız erkek toplamı dahil 40-50 arası tutar kız erkek dahil sadece erkek 30- 35 bin civarı tutar
bu 15 20 yazanların hepsı hıkaye sadece mobılyalar 17 18 tutuyor... beyaz esya takı dugun salonu falan fılan en az 30 bın 35 bın hazıla sen he bu arada tadılat olacak bır ev fılan varsa bu rakam 50 bın 55 bın olur demedı deme
Sadece düğün salonu falanda 10 a yakın tutar güzel bir düğün.Ama ev eşyaları falan derken 50yi geçer
henüz dügün yapmadım ama abımın dügünün de 45 milyar para harcandı nişan hariç :)
aileden bir şey gelmezse takacağı altınlar felanda sana patlarsa 50 bin civarı lazım :D
Takı beyaz eşya aiyah eşya derken en az 50.000 lira
yok arkadaş evlenmicem ben o paralar ne öyle be bir mevlüt okut daha iyi :D
nasıl bir düğün düşündüğünede bağlı bu durumlar. ayrıntılı olarak yazarsan cevap alabilirsin
orta halli bir düğün 10-12 bin tl arası oluyor
selam dügününe göre degişir
15-20 bin tl arasında değişir.
O size bagli kiza kardesiminde 25 i gecti herhalde
Enn az 12-13 bini bulur sadece düğün. :)
kardeşimin dügününü ben yaptım 20 bin felan gitti
Evlenmemek gerek :D
15-20 arası olmuştur
düğün yapmadım :)
kız tarafına baglı.
25 tl gidiyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar