Güncellemeler
1 yıl
miktar deyin ne kadarı uygun olur
Güncellemeler
1 yıl
millet ne kadar takıyor mesela?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer ayrıntılı anlatır mısınız yakınşık seviyesine göre ne kadar takılır? birde çok takarsam ayıp olur mu gelmiş hava atıyor derler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç ayıp olmaz çok mutlu olurlar emin ol
bak yurtdışından gelecem düğüne uzaktan akrabam ama eskiden çok samimiydik araya mesafe girdi ama
ne kadar taknalıyım? bütçem yeteri kadar var çok olur yani ama ayıp olursa diye
Akrabalık derecen ne
kuzen çocuguyuz ama beraber büyüdük
Tak takabildigini ev kuruyorlar kimse kinamaz içinden geliyorsa ağanin eli tutulmaz. Güzel bir bilezik tak kiyagin olsun borcun icindelerdir simdi
kanadada yaşıyorum ben de sence ne kadar takmalı
30 bin tl takasım vardı ama ıygunmu sence?
Evet zaten anca bir bilezik ediyor
ha iyiymiş o zaman bir bilezik az olmasın? gelmişken değer verdigimi belli etmek istiyorum çünkü
60 bin iyi gibi normalde düğünlerde kim ne kadar takar mesela?
Gelinin damadın çekirdek ailesinden insanlar muhakak en az bir bilezik takmalı. Büyük babası dedesi vs varsa onlar da bilezik takmalı en az. Ondan sonra gelin damadın amca hala teyzeleri vs her biri eğer evliyse durumu iyiyse bir bilezik takar kötüyse tam altın takar. Bir aileden bir takı takılır. Eğer mesela halası bir bilezik taktı diyelim halasının kızı da evli kendi bir aileyse o atkısını ayrı takar genelde altın takar. Birlikte büyüdük diyorsun normalde senden beklenen altındır. Anladığım kadarıyla maddi durumun da iyi taa yurtdisindan da geliyorsun diye bilezik tak bence. İki bilezik görgüsüzlük olur
İlla çok değer veriyorum diyorsan da yine bir bilezik tak da gramajı ayarı yüksek bir bilezik tak
Herkesin durumuna göre takılır