Spor Paten binilir mi sürülür mü hangisi doğru? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evet soru belli hangisi Güncellemeler+1 yıl Hem niye uyumadınız millett Paten binilir mi sürülür mü hangisi doğru? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Bindiğin şeye sen hakim değilsindir. Hakimiyetin sende olduğu araçlara sürdüm dersin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vayy güzel cevap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl paten binme tabirini hiç duymamıştım... paten kaymak diye biliyorum ben. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende ilk defa duydum lsöxwşmdoemx ama kayılmıyo da tekerlekli Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Spor konusunda 385 cevap paylaştı. Binilmez tabi ki paten giyilir yok artık fkflmf 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi başkalarının cevabını alıp ona göre cevap verecektim birine xiöcpwöcpwmf çok güzelsin bu arada pü maşallah Yorumla Burbie +1 yıl Teşekkür ederim 😀 paten giyilir ve sonra sürülür bebiş 🤪 bir de buz pateni var o da kayılır öğrenelim bunları lütfen fldmgk Yorumla
Irresponsible Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Paten kullanmak de ortası olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi öyle olsun Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ata binilir araba sürülür. Bisiklet sütdüm gibi kelimeler vardır yani paten sürdüm demek daha doğru 0 0 Yorumla
mehmetkr153 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Binmek üstünde durmak sürmek ilerlemek demektir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤯 Yorumla
KalkKızYerineYat Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sana hangisi lazım 😂😂 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sürmek daha iyi sanki slmxwpmspwmel Yorumla KalkKızYerineYat +1 yıl Paten kullanıyorum demek daha mantıklı değil mi 😂😂 bu soruyu neden sordun Yorumla Soran +1 yıl Bence hiçbiri olmuyo lsmcsşmcşsög biri paten bindim dedi de garip geldi sorayım dedim Yorumla KalkKızYerineYat +1 yıl Başlatma patenine uyu ya boşver aman eskiden paten mi varmış 😂😂 isteyen kaysın isteyen binsin ötede oynasınlar yeter 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok özenirdim bee Soy Luna izledikten sonra😂 ve uykum gelmedi bir türlü Yorumla KalkKızYerineYat +1 yıl Takip atar mısın 😂😂 Yorumla KalkKızYerineYat +1 yıl Uyudun mu 🙄😂😂 Yorumla
koronakorbionabibuna Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Patenin üstüne düşme de 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Benim yok ki :(( Yorumla koronakorbionabibuna +1 yıl Olsun ya boşver zaten çok tehlikeli bişey ☺️😊 Yorumla Soran +1 yıl Çok eğlenceli görünüyor Yorumla koronakorbionabibuna +1 yıl Ama freni yok işte 😁 Yorumla Soran +1 yıl Neyse bisiklet alırız freni var onun lsmswlöxwşm Yorumla koronakorbionabibuna +1 yıl 😂 😂 😂 Yorumla
sigthorsson Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Yapılır bence 1 4 Yorumla sigthorsson +1 yıl Ya kayarsın ya da yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Pateni ben tasarlamışım gibi o da kaymakta olmaz bence çnkü tekerlekli Yorumla sigthorsson +1 yıl Buz pateni de var şimdi yani tekerlekliyae kayamayız evet kayarsak sıkıntı 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Spor konusunda 2,7b cevap paylaştı. sürülür veya kayılır ama binilmediği kesin 2 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl At mı bu binilsin kanka 😂 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Doğru valla sşöspdkekdwllf Yorumla eltigre +1 yıl Giysi mi giyilsin, takı mı takılsın, ruj mu sürülsün, araç mı sürülsün. Harbi ne lan bu Yorumla eltigre +1 yıl Oha beni tribe soktun şu an sjjdjamcmamcbsk Yorumla Soran +1 yıl Kafamda deli sorularrr Yorumla eltigre +1 yıl Vay be Yorumla eltigre +1 yıl Bence düşünmeyelim aptal oluruz sjhdha Yorumla Soran +1 yıl Bir de kaymak varama kayılmıyo da Yorumla eltigre +1 yıl O eylem ismi kanka o olmaz Yorumla eltigre +1 yıl Paten bir araçtır işte ya ahdhga salla Yorumla Soran +1 yıl Amaan sürmek diyelim biz sşxmspödwşmv Yorumla eltigre +1 yıl Oje sürer gibi paten süreriz artık Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla eltigre +1 yıl Uyanmak için bir motivasyonum olmadığı için uyumadım Yorumla Soran +1 yıl Ah be naptın öyle Yorumla eltigre +1 yıl Naptım bir şey yapmadım Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Paten sürülür. 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Spor konusunda 4b cevap paylaştı. paten sürülür 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beynim yandi 😀😀 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide cevap vermişler gördün mü 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Bugünde bilgilendik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha heatshot😀😀 Yorumla
Cografyamm Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Uçulur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Paten değil sen uçmuşsun Yorumla Cografyamm +1 yıl Sanane Yorumla Soran +1 yıl Saman ye hıh Yorumla Cografyamm +1 yıl Yemicem sanane Yorumla Soran +1 yıl Zıkkım ye Yorumla Cografyamm +1 yıl Beraber yiyekmi Yorumla Soran +1 yıl Yiyek Yorumla Soran +1 yıl Ay sen ye Yorumla Cografyamm +1 yıl Beraber hayatım fhgjgg Yorumla
piyonerrman1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl takip et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla piyonerrman1919 +1 yıl dediğimi yap korkma Yorumla Soran +1 yıl Neyden korkucam pardon? Soruma cevabın yoksa boş yorum yapma hadi defol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kayılır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tekerlekli ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun Yorumla Soran +1 yıl Olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bindiğin şeye sen hakim değilsindir. Hakimiyetin sende olduğu araçlara sürdüm dersin.
Vayy güzel cevap
paten binme tabirini hiç duymamıştım... paten kaymak diye biliyorum ben.
Bende ilk defa duydum lsöxwşmdoemx ama kayılmıyo da tekerlekli
Binilmez tabi ki paten giyilir yok artık fkflmf
Bana da öyle geldi başkalarının cevabını alıp ona göre cevap verecektim birine xiöcpwöcpwmf çok güzelsin bu arada pü maşallah
Teşekkür ederim 😀 paten giyilir ve sonra sürülür bebiş 🤪 bir de buz pateni var o da kayılır öğrenelim bunları lütfen fldmgk
Paten kullanmak de ortası olsun
Hadi öyle olsun
Ata binilir araba sürülür. Bisiklet sütdüm gibi kelimeler vardır yani paten sürdüm demek daha doğru
Binmek üstünde durmak sürmek ilerlemek demektir
🤯
Paten sürmek, paten kaymak
Sana hangisi lazım 😂😂
Sürmek daha iyi sanki slmxwpmspwmel
Paten kullanıyorum demek daha mantıklı değil mi 😂😂 bu soruyu neden sordun
Bence hiçbiri olmuyo lsmcsşmcşsög biri paten bindim dedi de garip geldi sorayım dedim
Başlatma patenine uyu ya boşver aman eskiden paten mi varmış 😂😂 isteyen kaysın isteyen binsin ötede oynasınlar yeter 😂😂
Bende çok özenirdim bee Soy Luna izledikten sonra😂 ve uykum gelmedi bir türlü
Takip atar mısın 😂😂
Uyudun mu 🙄😂😂
Patenin üstüne düşme de
Benim yok ki :((
Olsun ya boşver zaten çok tehlikeli bişey ☺️😊
Çok eğlenceli görünüyor
Ama freni yok işte 😁
Neyse bisiklet alırız freni var onun lsmswlöxwşm
😂 😂 😂
Yapılır bence
Ya kayarsın ya da yaparsın
Pateni ben tasarlamışım gibi o da kaymakta olmaz bence çnkü tekerlekli
Buz pateni de var şimdi yani tekerlekliyae kayamayız evet kayarsak sıkıntı 😂
😂😂
sürülür veya kayılır ama binilmediği kesin
At mı bu binilsin kanka 😂
Doğru valla sşöspdkekdwllf
Giysi mi giyilsin, takı mı takılsın, ruj mu sürülsün, araç mı sürülsün. Harbi ne lan bu
Oha beni tribe soktun şu an sjjdjamcmamcbsk
Kafamda deli sorularrr
Vay be
Bence düşünmeyelim aptal oluruz sjhdha
Bir de kaymak varama kayılmıyo da
O eylem ismi kanka o olmaz
Paten bir araçtır işte ya ahdhga salla
Amaan sürmek diyelim biz sşxmspödwşmv
Oje sürer gibi paten süreriz artık
😂😂
Uyanmak için bir motivasyonum olmadığı için uyumadım
Ah be naptın öyle