Diğer konusunda 516 cevap paylaştı. aslında anne baba ve kardeşlerinden olmadığı sürece bir sıkıntı yok bence ama ilerde eğer kanlarda bir uyuşmazlk falan olursa sende onde ya da çocuklarınızda tedavisi mümkün olmayan hastalıklar olabilir biyolojik olarak tehlikeli biraz. geleyi işin toplumsal boyutuna yaşadığın yere göre değişir o kısmı babanım annenin hala dayı vs. lerin dünya görüşüde önemli ama tüm bunları bir kenara attıran bişi var ona hissettiklerin :) amacın neyse vazgeçme mutlu olursun umarım :) bu arada bende babamın kuzeninin kızını çok beğeniyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Değildir bence. Şahsen bende olaya anlayışlı bakıyorum, çünkü bende daha önce kuzenimle bir birliktelik yaşadım sevgiliydik. İnsan karar vererek aşık olmuyor ki aşık olmuştuk ve herkesten gizli tutmaya çalıştık en azından bir süreliğine oldu da neden olmasın. Gönül kimi severse aşk onda güzeldir :)
10 Yorumla
Nerde ya hepsi bebeki hoslanayım hep en büyük benim :D günümüzde sacma karsılanır bnce akaba o sonucta ya da söyle olr dıdısının dıdısı onda sıkıntı olmaz ama kuzen flan sakat ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılYakın akraba değilde babamın çocukluk arkadaşının oğluna karşı oldu ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılOda iyimiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
abes lik bir taraf görmüyorum da akraba evliligi ileride dogacak çocuklarınız için birer kader çizgisi olcak tır çünkü akraba evliligi sonunda çocuklar engelli dogarsa siz bir süre sonra kabul etmesenizde bıkarsınız onlardan ve çocukta hayatı boyunca normal yaşamadıgı için hep acı çekecektir emin ol bu tarafı kötü yaaa ayrıca akraba oldumu taraflar tanıdık oldumu ileride ilişkinizin her şeyine burunlarını sokarlar sen en ii simi yabancı tanımadıgın birini al ya ileri de :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYa uzaktakilerde herşeye burnunu sokuyo zaten hatta yabancı oluyo diye çekemiyolar bile ayrıca evlenmeden yapılacak risk oranı testleri var benim ailemde kuzenimin aileside akraba ama sağlamız Allah'a şükür ya hem benim derdim evlilik değil ya onun ne düşüneceğini bilsem yeter
Soran+1 yılyok işte ben sokulmam öyle kadere bakar o iş olursa olur olmazsada geçer gider :D ama teşekkürler
oldu gectı bıttı,, bızde bu rıtuelı yasadık çok şükür:)) nıkah dusulen herkesle cıkılabılır evlenılebılır, ama akraba ıslerınde durumu 40 kere dusunmek gerek, omur boyu gorusup yuzyuze olacagın ınsan netıcede.. atsan atılmaz satsan satılmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılinsan bir kere sevdimi kimse atılmıyo zaten ya benim derdim o değil de onun görüşü ne olurdu yönünde
Benide kuzenimle teyze kızıyla evlendirmeyi istiyorlardı fakat ben izin vermedim, iyikide izkn vermemisim, çok güzel kız Allah için bende çok begeniyodum. Ama çoluk çocuk sakat olur korkusu vardı hep içinde.
112 Yorumla
Soran+1 yılanladım. benm dediğim sırf evlilik aşk değil ben sadece yakın olmak istiyorum çokmu abes geliyo kulağa yakın iki insan olsak yeter zaten
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yılDoğu sayılmaz ya İstanbul'da yaşıyorum diğer akrabalarım çevre illerde falan çoğu okumuş insanlar ama kuzeniyle evlenen çok var yani görücü usülü değil aşık olarak. benim annemle babam kuzen ve babam 4 yıl aşıkmış anneme alana kadar uğraşmış öyle yani ailemden falan sıkıntı yok o ne düşünür acaba ben zaten aşk meşk değil onun biraz sevgisinin derdindeyim gerisi boş
Soran+1 yılYa seviyorum ama aşk değil derdim evlenme falan zaten olacak iş değil o beni yakını olarak bile görmezken ama sevse beni değer verse falan yeter heralde.
Soran+1 yılakrabam hatta kuzenim.
onu sevdiğimi de tabiki bilmiyo o bilmediği için bende onu bilmiyorum yani benim herşey çorba zaten :D uykumda geldi cümle kuramıyorum :D
Soran+1 yılO kadar cevap varki bu kafayla hak geçmesin yarın bakiyim dedim herkesede +1 verdim zaten yetmezmi namaz kılmadım bugün ya perdeler kapalı gün doğmuş bile yeni gördüm uyanınca İnşallah ya ve ben yatiyim konuşuruz yine çoook teşekkürler herşey için iyi sabahlar :)
+1 yılHiç olmadı ben de de akrabamızın arkadasına aşık olmuştum o sayılmaz sanırım :)
18 Yorumla
Soran+1 yılAkrabanada olabilirdin ama çokta kötü değil dimi?
- +1 yıl
Akrabada olabilirdi ama küçük yaşlarda hep olur ya teyzene aşık olursun ya bir ablan olur akraba dışında tüm arkadaşlarına aşık oldum sanırım :)
Soran+1 yılSen baya hızlıymışsın ya bende çok yok öyle şeyler ama işte oldumuda gitmiyo
- +1 yıl
Sonuç aaa ne tatlı cocukmuş kaç yaşında bu oldu :) Gider gider. Hızdan değil etrafta o kadar çok karşı cins vardı ki mahallede çay sefasını özledim apartmanda pinekliyoruz şimdi ah nerde o eski mahalle kaynatmaları :)
Soran+1 yılALensin ya :))
Soran+1 yılAlemsin
- +1 yıl
sende cok alemsin hadin iyi sabahlar :)
Soran+1 yıliyi sabahlar bb :))
Oldu. 12 yaşında falandık. O yaşta kız kalktı olur mu abi kardeş gibiyiz dedi. Şu yaşa geldim hala utanırım.
15 Yorumla
Soran+1 yılOff ulan of
Soran+1 yılVurulmadım sadece özel bana göre diğerlerinden çok farklı ve insanlara pek anlatamıyorum nasıl özel olduğunu kendimede anlatamıyorum açıklaması yok ama özel hepsinin toplamından daha değerli belkide nedendir bilinmez
Soran+1 yılTeşekkürler
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKoskoca memlekette aşık olacak kız kalmadı gidip kuzenime o gözle bakacam. Yok arkadaş bana ters.
14 Yorumla
Soran+1 yılSana ters bana değil. yaşasın farklılıklar. memleketi hesabı katarsak 30 milyonla çıkman lazım arkadaş oda bana ters
- +1 yıl
30 milyon içinde elbet sevecek birisi bulunur. Ama gidipte sırf dinen nikah düşüyor diye de kan bağım olan birisine o gözle bakmam. Kaldı ki benim ailemde hoş karşılanacak birşey değil. Sana mutluluklar...
Soran+1 yılDinen nikah düşüyo diye değil kalbim onu seçti diye severim ben düşündüğün gibi aile içinde evlenip duran kezban biri değilim segililerimde oldu ama nedense kuzenim dediğim insan hep başka geldi halada öyle ayrıca mutluluklar derken yanlış anlamışsın ben kalkıp evlenmiycem kuzenimle olacak iş değil o ama ondan hoşlandığımı sezerse ne hisseder diye bir meraktı bu sorunun sebebi ilerisi yok ama kalbimin sevdiği insanıda inkar etmem olay bundan ibaret yani
Soran+1 yılVe 30 milyonu bir araya toplasan bir o etmiyo demekki
+1 yılAkraba ile gönül ilişkilerine girip ikinci defa akraba olmanın anlamı yok..
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten hiç bir gönül ilişkisinde anlam yok
- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılanne babam amca çocukları.ama dert olan bu değil biliyon mu.anne kızlık soyadı sıkıntı.soruyo bankada bir yerde memur bende söylüyorum.hayır annenizin evlenmeden önceki soyadı diyo yine söylüyorumsonra sonra oluyo en son akraba evliliği diyorum.ama asıl konuştuklarım akraba evliliği sonucu dünyaya gelmiş olmalı
00 Yorumla
+1 yılaçıkcası biraz ağır olacak ama senin gibi kızlar yüzünden bende sevgilime güvenemiyorum bu kuzen muhabbetinden dolayı gayet samimiler sınırları olsada fakat ben aşırı karşıyım samimi olmalarına selam sabahı kessinler bile istiyorum gönlümce hatta bir ara öyle bir kavgaya tutuşuk ki seçim yapacağını söyleyecektim vazgeçtim çocuklada aramız iyidir ama güvenmiyorum sizin gibi saçma insanlar yüzünden
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçma insanlar derken? birincisi sen beni yargılama hakkına sahip değilsin. ikincisi dinin müsade ettiği bişeyi sen kötü göremezsin. üçüncüsü sevgiline güvenmiyosan o senin problemin. ağır konuşma hakkınada sahip değilsin istediğim insandan hoşlanıp sevebilirim ve bunu sana soracak değilim genel kanıyı merak ettim ama bu beni eleştirebileceğin anlamına gelmez sevgilin ya da kuzeni ya da bilmem nesi umrumda değil güvenmediğin insanla neden sevgilisin sen git önce bunu düşün beni yargılayacağına. ben birinden hoşalanabilirim bu benm sorunum ama sen ne sevgiline güveniyosun ne onun iyi anlaştığın kuzenine seçim falan düşünüp sonra susuyosun daha ne kadar susacaksın acaba ya bu düşünceyi unut ya da git konuş ama napıcağın bile belli değil bu durumda sensin saçma.
Soran+1 yılbenim 30 kuzenim var 20si erkek ama birinden hoşlanıyorum bu beni kuzen delisi yapmaz tamammı diğerleride canım ciğerimdir ama biri farklı işte bir olaya bakarak her açıdan çamur atılmaz insana. kaldıki yargılama işide sana kalmaz. diğer yorumları okuduysan akrabasını seven bir çok insan var karşı çıkanda bu senin sevgilinle arandaki problem bu yüzden bana saçma diyemezsin ağır yorumunuda istemez onuda al git benim sorduğum sorudan. saçma bir insansamda cevap verme.
Hayır olmadı çok erkek kuzenim vardır ama öyle birşey olmaz yani :)
125 Yorumla
Soran+1 yılBenimde çok vardır yaklaşık 40 tane ama birileri özel oluyosa nolucak
Soran+1 yılYa sırf aşk meşk değil benim kastım onu insan olarakta çok seviyorum gerçekten varlığı murlu ediyo beni en yakını oliyim istiyorum mesela sırdaşı falan en sevdiği arkadaşı bilmem ne küçükken çok yakındık sonra uzaklaştık öyle yakın olmak istiyorum neden bilmem
Soran+1 yılHayatlara başkaları girince öyle oluyo ama biz şimdiden uzağız ilerde kaç ayda bir konuşuruz kim bilir şimdi bile anca ayda bir işte demin yazdı uyumadınmı diye o yani samimi değiliz aslında tek isteğim samimi olmak belkide
Soran+1 yılYani sendemi hoşlanıyodun o kişiden?
Soran+1 yılO zaman o sana karşı boş değildi demekki. ben bundan bunu anlarım ya
Soran+1 yılCanım nasıl ciddi olamam valla ciddiyim samimi olduğun insan başka türlü evlenince selamı sabahı kesermi belkide onla evlenmeni bekliyodu ondan bu uzaklığı sen evlenince mesafe koyması gerekti. Bilemeyiz derdini ama insanları biraz tanıyosam olay budur bence
Soran+1 yılHee. o zaman biraz malmış o senden hoşlanmış kesin ama sonra evlenip değişmesi falan klasik türk mallıkları işte kaçırmış treni. ama erkekler boş konuşmaz bizim gibi evlilik diyede boşa dememiştir kaç yaş vardı aranızda
Soran+1 yılCanım ben sana şaşırdım asıl nasıl anlamazsın ya gezme tozma neysede evlenince kaybolan ilgisi uzaklaşması falan ne biliyim akıl işi değil e telefon olayı anlayıto zaten herşeyi hem çok abi yaşındada değilmiş 4 5 yaş neki
Soran+1 yılYaa baya kaçırmışın canım ya ben uyuycam şimdi yarın yine konuşuruz olurmu ya iyi sabahlar :)
Soran+1 yılTuhaf iş yani :))
Soran+1 yıl:d dertliyim bende giiyo benm kuzen :(
Soran+1 yılbaşka şehre :( gitti bile
+1 yılAşık olmak değilde şort falan giydiyse yükseliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSende iyi halt yiyosun :)
- +1 yıl
Ne yapabilirim , bağımsız çalışıyo
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hoşlanmadım hiç. Bizim ailede çok fazla güzel kız yok zaten :)
18 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D çok güldüm buna ya :D
- +1 yıl
E yok ama napiyim :) Erkeklerde çirkin sayılır. Ben fena sayılmam bir tek işte aralarında :)
Soran+1 yılBizimde aile tam tersidir kızlarda çirkin yok erkeklerdede tipsiz yok iyizdir hepimiz ya ben güzelim kuzenimde feci yakışıklı genelimiz öyle zaten ya bide bizi yıllardır herkes yakıştırır birbirimize beraber çok ey paylaştık falan e gelde sevme :D
- +1 yıl
Valla gönül bu otada konar bokada :D mutlu olman için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım kardeşim :)
Soran+1 yılBenim gönlün seçimi gayet iyide işte o mükemmel insanda akraba :D zaten akrabam olmasa tanımazdım kimseyi almam öyle hayatıma :D ve teşekkürler ya yapılcak bişey yok böylede mutluyum ben :D
- +1 yıl
allah mutluluğunu daim etsin mümin kardeşim :D
Soran+1 yılSağol mübarek :D
- +1 yıl
sürekli birşeylermyazıyorsun , bende bildirim görüp kendi kendime kesin kızın biri mesaj attı tribine giriyorum. Yorum yazma artık canım benim :D :D
herkersin olmuştur buna emin ol istisnalar hariç :D bazıları çok anormal oluyoda
11 Yorumla
Soran+1 yılherkes kardeş gibi vs ıy diyo ama aklından geçirmeyene denk gelmedim ben ya :) kader
yok olmadı kednilerinden ne fayda gördük çocuklarından göreceğiz
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mantık
Kardeşim gibi gördüğüm insanlardan hoşlanabilecek kadar kıt beyinli barzolardan değilim..
Adı üstünde: akraba.
Kardeşin yani..29 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bu kadar kendini bilmez olma ya bir aç bak nesline bakiyim adem peygamberle karısından sonra sen nasıl olmuşsun. aynı mahsulsun dert etme
Soran+1 yılİzmirini yesibler ya İzmirli olmak ne demek her kızla düşüp kalkıp ahkam kesmeye gelince kardeşim falan demekmi ben İstanbul'da mutluyum canım İzmirinle kardeşlerinle bilmem kimlerinle mutluluklar diliyorum tekrar sana leş kültürün alasına sahip olsanda gönlün olsun (senin tabirinle) leş kültürümle mutluyum ben çakma modernliğinle baş başa kalıp burdan gidermisin?
- +1 yıl
Merak etme, seninle de düşüp kalkmaya tenezzül edecek bir İzmir'li çıkar belki.
https://www.youtube.com/watch?v=huYYPnwK_mk
Soran+1 yılCanım sen beni görsen zaten dibin düşer. Ama ben senin leş kültürüne sahip değilim düşüp kalkmam kimseyle en fazla severim onunda akrabam olup olmaması beni ilgilendirir zaten hadi artık sana bir naş ya
- +1 yıl
Kendi kültüründeki barzolardan başka erkek görmediğin için, aynı onlar gibi fiziki güzelliğe dibimin düşeceğini sanıyorsun yani, gülünç.
Kırk fırın ekmek yemen gerekir sana dibimin düşebilmesi için. 40 yıl uğraşsan, boşa uğraşırsın bu bön beyninle..
Akraba evliliğinden bahsederken, sanki opsiyon sahibi olabiliyormuş gibi ''beni ilgilendirir'' diyor bir de..
Ne kadınlar var Sebastian, hiç kadına benzemiyorlar di mi?
Soran+1 yılHay Sebastian'ınıza ya of sıktı artık ya. bide gelmiş bilmiş bilmiş cümleler kuruyo ya bön beyinli diyo ay ne hoş. iki kitap okudun iyiki ama inan ben senin için güzel cümle kurmaya bile üşenirim. erkeğin kezbanı gibi bişey çıktın bak cümlenin başına büyük harf koymayı bile bıraktım o kadar değmezsin herşey senin bildiğin gibi ya zaten ne desem anlamazsın benimkinden daha bön beynin kendi saçmalıklarınla dolu çünkü şaka gibi bişeysin. övündüğün izmirinde bir bok olduğunu düşünmüyorum izmirli ukalalığı taşıyosun ve beş para etmezsin barzodan başka kelime öğrenmeyi dene.
İnsanlar ne mal dimi Sebatian beyinleri iki gram diye kullanmaya korkar olmuşlar.
Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. benim annemle babamda kuzenlermiş ama bn sacma buluyorum kuzenım o sonucta kız kardeşimden bir farkı yok benim için ikisinide korur karısırım ama sevgili olmak ihanet gibi bencee..
10 Yorumla
+1 yıldayımın kızından hoşlanıyor gibiyim ama çok sevdiğim içn öyle geliyor heralde bana :D
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle oluyo ya :)
- +1 yıl
büyük olasılıkla çok sevdiğim bir kuzenim çünkü diğer kızını da seviyorum.D onları sinir etmek çok güzel oluyor :D
Soran+1 yılNe güzel :D
- +1 yıl
evet :D
+1 yılen küçüğü bende 6 yaş büyük :))
dine göre evlenmek normalse dine göre de bakmak abes olmaz112 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
aslında itiraf etmek gerekirse biraz gözümüz kaymıyo değil ama ciddi farklar var :D
Soran+1 yılBende evlenmekten değil gönlümün kaymasından bahsediyorum zaten ya. Herşeyini bildiğin her haline şahit oldun her yaşında tanıdığın bir insan elbet özel olucak ama işte arada dahada özel olanlar var gönlü kaymayanada inanmıyorum ben boşa ahlak dersi veriyolar. :)
- +1 yıl
dinen uygun ama riskte var suda en azından ii bildiğin biri tanıdıgın biri o yönden olumlu ailesini biliyon kendisini biliyon ama sakat bebek riski işi bozuyo gönlünkayarsa ilerde evlenmeyede gider işte benim kaysade kaymasada düşünmem cok büyükler benden
Soran+1 yılYa ben sağlık okuyorum zaten riskler önceden öğrenilebiliyo tıp gelişti testler oranlar vs. vs. çünkü akraba evliliğinden doğan çocukların hastalık sebebi eğer ebeveynde hastalık varsa ve iki ebeveyn akrabaysa aynı hastalığı genlerinde barındırıyo olmasıdır. Eğer iki kişide sağlıklıysa problem yoktur vs. vs. yüz tane test var bunlar için. sadece bil diye söylüyorum çünkü benm duruma yaramaz bende evlilik olmaz gönül kayınca evlenemem zaten oda beni seviyo hiç öğrenemiycem o yüzden sorum yok ki sevmiyodurda zaten :D
- +1 yıl
birbirinizi sevmişiniz ama testler bunu onaylamı o zaman durum nolur bilgin için cok saol aranız ii değilmi bizim bir uzaktan akraba vardı 1 de 2 bişey yok ama en cocukları dilsiz oldu
neyse ALlah herkese hayrlı sağlıklı evlatlar verisn :)
Soran+1 yılAmin. Zaten diyorum ya evlenmeyiz biz hem nasipte varsa kimle olursan ol sağlıksız bir çocuğun olur en iyisi dua Allah herkese sağlıklı evlat versin aynı dediğin gibi.
- +1 yıl
amin ii geceler :))
Soran+1 yılBenim ablam içinde %90 sakat demişler sapasağlam doğmuş işte herşey nasip. Gerçi ben bazen ablamın beyinsiz olduğunu düşünüyorum ama sorun değil sanırım :D
- +1 yıl
:DD
Tam tersine nefret ederimde.
Ama olursada aşkımı yaşardım heralde bana çok ters gibi gelmedi14 Yorumla
Soran+1 yılSevindim teşekkürler
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılBana Ters Ama Ablam İle Halamin Oğlu 2 Çocuklari Var Gayette Mutlular Gönül Bu Sevince Seviyor
121 Yorumla
Soran+1 yılTabi bide iki kişininde sevmesi gerekiyor
- +1 yıl
anladım işin çok zor ama arkadaşım yaa :(
Soran+1 yılzaten olacak iş değil o yüzden zor değil onun kalkıp beni öyle düşündüğünü sanmıyorum hatta beni normalde düşündüğünüde sanmıyorum çok zıttız o soğuk ağır efendi ben konuşkan gülüp duran bir insanım güzel olduğumu falan düşünüyo ama o kadar seveceği insan değilim benm hoşlandığımı bilse ne düşünür tahmin bile edemiyorum. ben sadece geneli merak ettim tekmiyim acaba diye
- +1 yıl
Asla Yalnız Değilsin Arkadaşım Örnek Verdim Ama Sende Başkasını Sevmeyi Denesen
Soran+1 yılDenedim sevgilimde vardı ama kuzenimin adı geçince içim hep bir tuhaf oluyodu nedense halada öyle ama zaten başkasını yine sevicem hayat umut olmayan bişeyi beklemeye değmez ki beklediğim şeyde asla gelmez
- +1 yıl
evet isin zor sonunda umut olsa beklersinn
Soran+1 yılBence umut o bide şey yakışıklı bana güzelsin diyo ama bana yakışacaktan daha yakışıklı ve seveni çok bana kalmaz ya
- +1 yıl
öyle deme ya bak benim adım umut hayata umutlu bakmıyorum ama sen Ondan daha iyilerine layiksin bencee
Soran+1 yılDeme öyle ya oda gerçekten iyi biri ve ben kendimi bildim bileli 10 yaşımdan beri falan hep en özelim o oldu ki o yaşlarda çok tipsizdi ben yinede severdim şimdi yakışıklı ben yine seviyorum ama o eskisi kadar yakın değil bana nedense gerçekten iyi biri ama beni sevmez işte hiç aynı değiliz. Kader artık yapıcak bişey yok
- +1 yıl
Demek Ki Neymiş İmkânsızı Sevmişsin Arkadaşım Nereye Kadsr Seveceksin Peki
Soran+1 yılBilmem başka birini sevene kadar hoş sevgilim varkende onun adını duyunca bir kaç saniye duraksıyodum ama devam ediyodu hayat yine öyle olur heralde gördükçe konuştukça duru herşey bikaç saniye sonra onsuz devam eder yapıcak bişey yok
Soran+1 yılGerçi ona verdiğim değeri bilseydi 10 yıldır ne kadar sevildiğini utanırdı bence beni sevmediği için. bir gün geçer karşısına söylerim belki ömür bitmek üzereyken falan ya da ikimizde yaşlanmışken ama daha önce söylemem lesinlikle ya gururuma ters
- +1 yıl
bu kadar bagliysan hayatin da biri varken bile onu sevmis unutamamissan senin isin zor cok zor hem de git simdi söyle erkek gibi korkmaa
Soran+1 yılkorkarım çünkü söylediklerim havada kalır karşılık vermez biliyorum. yapamam ben öyle şeyler sevgilim var dediğimde onlada az buz değil 4 yıl çıktık ve benim özellikle o kuzenimle konuşmamı istemezdi pek ne anladıysa bilmiyorum ne zaman kuzenime gitsek mesaj yağmuruna tutardı beni boş bırakmazdı nedenini bilemiyorum en kıskandığı insan kuzenimdi hep. yapıcak bişey yok ama ben kalkıp söyleyemem ona bişey o söylerse can feda ama o kadar
- +1 yıl
maalesef sen mutlu olamazsın o olmazsa saplantı olmuş sende
Soran+1 yılOlmaz bişey ya geçer gider
- +1 yıl
geçse bu zamana kadar geçerdi bence sanmıyorumm
Soran+1 yılYa öyle hep aklımda değil sadece hatırlayınca sorun yoksa unutuyorum birilerinden hoşlanıyorum falan o aklıma gelince özlüyorum tabi artık oda zor başka şehre taşınıyolar bu hafta :((
- +1 yıl
Aklından Yüreğinden Tamamen Cikaramazsan Mutlu Olamazsın Arkadaşım Maalesef
Soran+1 yılKim mutlu olmuşki biz olalım arkadaşım malesef :) yapıcak bişey yok mutlulukta olduğu kadar :)
- +1 yıl
ya öyle deme be arkadaşım biz mutluluğu yanlış insanlarda aramisiktir belki :)
+1 yılBence benim abim, kardeşimdir o; ne güzel işte çok iyi çok şanslıyım diye düşün ama ötesini düşünme. Eminim başkasını bulursun. Eskidenmiş o akraba işleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yillarca dayimin oglundan hoslanmistim tabi bu durumun akrabalarin etkiside var yani hep yakistiriyorlardi
15 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayız öyleyse. benmde dayımın oğlu ve ablama kadar herkes siz evlenirsiniz der dururdu küçükken. O ne düşünüyodu biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum sadece onu görünce ben çok tuhaf oluyorum
Soran+1 yılHeh işte ya bende kendi hislerimide bilmiyorum ya görünce içim bir tuhaf oluyo değişik hissediyorum samimi konuşutuktan sonra mutlu oluyorum yakın olmak istiyorum ya da o bana yazınca falan yanlış bişey demekten korkuyorum ama hep konuşasım geliyo çok tuhaf oluyorum bende
Cevap sahibi+1 yılyaşını öğrenebilir miyim
Soran+1 yıl19 ben oda aynı
+1 yılçok yanlış bişey sizin gibiler yüzünden insan sevgilisine güvenip kuzenlerinin yanına gönderemiyor lan
02 Yorumla
Soran+1 yılBu senin sevgilinle arandaki güven problemi işte. bizim gibiler derken. bir kere saygılı konuşalım lütfen. benim bir sürü erkek kuzenim var ve biri özel o özel diyede kuzen delisi değiliz. hepsinin yeri başka akraba olarak ama birisi en başka bunuda kimse değiştiremez. içine sinmiyosa kuzeninin yanına yollama onudamı ben söyliyim
- +1 yıl
Yaptığın çok doğru bişeymiş gibi birde akıl vermeye kalkma o senin kardeşin lan nasıl başka gözle bakabiliyosun? bak asabım bozuldu gece gece bu kadarmı basitsin yazık
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldu gibi de bu işin oluru yok diye uzak durdum şimdi hala kuzen olarak samimiyiz
113 Yorumla
Soran+1 yılbende o samimiyeti istiyorum sadece. o senden hoşlanıyormuydu peki?
Cevap sahibi+1 yılhiç konuşmadık böyle şeyler ama tavırlarından hareketlerinden hoşlanmayı bırak aşık gibiydi :D aslında hala öylede bilemiyorum.d
Soran+1 yılhihh acaba oda benm hakkımda öyle düşünüyomudurki korktum şimdi
Cevap sahibi+1 yılne yapıyor mesela konuşmalarınız falan nasıl ya da mesajlaşıyormusunuz mesela sık sık
Soran+1 yılbir hafta falan konuştuk devamlı sonra onun smsi bitti bide o yapmaz sms sevmez falan bir aradayken laflarız ama tabiki ben daha çok konuşurum o çok az konuşuruz herkesle az konuşur güler falan dinlediğine soğuktur iki hafta önce bizdelerdi güldük eğlendik bir saat önce sen uyumadınmı yazmış konuştuk biraz sonra yattı heralde yani aramız oldukça uzak bide bizim sevgili olduğumuza dair bir dedikodu çıktı onu seven biri yüzünden ondanmıdır bilmem daha bir çekingen
Cevap sahibi+1 yılsen ondan mı hoşlanıyorsun anlamadım ki? eğer öyleyse ben her zaman söylemişimdir kuzenler arasında birşey olmasında bir sakınca yok diye. dinen bile uygun yani dinin üstüne söz mü var? ben dediğim gibi uzaklaştım çünkü çok aşık değildim yani sürekli irtibat halinde olduğumuzdan sadece hoşlanma vardı bir de karşı taraf kendimi dünyanın merkezinde hissettiriyordu adete çok övüyordu falan çok samimi konuşuyordu. ama benim aşık olduğum başka birisi vardı uzaklaşmak istedim bir ara ama bu aralar yine samimiyiz. değişiyor yani duruma göre ama konuşmalarımızı görsen kesin aşık bu kız sana dersin ama dediğim gibi net emin olamıyorum onun için böyle gelmiş böyle gidecek diyelim :D
Soran+1 yılEvet ondan hoşlanıyorum galiba bende bilmiyorum ama onla konuşurken saçmalıyorum bolca ve elimde olmayarak benmde onu övesim geliyo neden bilmem. anlıyomudurki
Cevap sahibi+1 yılBen anladigima gore?
Soran+1 yılPeki sen anladığın zaman başkasına aşık olmasan ona karşılık verirmiydin?
Cevap sahibi+1 yılBenim asik oldugum kisinin bana hicbir zaman gelmeyecegini bildigim icin elbette verirdim.cunku karsimdaki yabanci degil hemen hemen her seyini biliyorum aile yapilari benzer kulturel ortam ben e begendigim de birisi daha ne isteyim ki
Soran+1 yılEverseydin karşılık aşkın gelemeyecek madem sanada belli ediyomuş hislerini bir yoklasaydın bence olurdu bu iş
Cevap sahibi+1 yılOylede daha cok detay var aslinda. Uyk geldi cok yarin konusuruz isterseniz.d
Soran+1 yılOlur tabi bende yatıcam zaten güneş doğdu iyi geceler :)
Olmaz diyemem olani da yargilayamam ama bunun siniri onmli eger aileye buyuk zararlar verecekse bu saadece onda kalmali. Yani bu gonul.meselsi hakim olmazsinki benim olmadi olmazda.
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo aileye zarar vermez dediğim gibi akrabalarımdada oldukça fazla kuzeniyle evlenenler falan aile açısından değilde acaba o bu yakınlığımı bilse nasıl bakar çokmu yadırgar bilmiyorum
Soran+1 yılNikah düşer düşmesinede o istedikçe işte ya insanların düşüncesini soruyorum çünkü böylece onun düşüncesi hakkında bir fikrim olur çünkü o bunu duysa ne der bilmiyorum çokmu yadırgar kızarmı falan diye meraktan nikaha varmaz zaten bizim iş
netcen akrabalarını olum yok mu hiç sağında solunda başka yerlerde aaa sende yani ama yok ele gitceğine bize gitsin diyosan helaldir :) kardeşin falan değildir inşallah kuzense nikah düşer gardaş kafanı yorma basnikahı geç :)
00 YorumlaKuzenine hangi gözle baktığına göre değişiyor bence
00 YorumlaDiğer konusunda 533 cevap paylaştı. hayır hiç hoslanmadım. akraba evliliğine giriyor sonucta bence hoş değil
05 Yorumla
Soran+1 yılAma kuzeninle o kadar yakın olmadığını ayda yılda bir görüştüğünü düşün bide sizi tanıyan herkes küçüklüğünüzden beri evleceğinizi düşünse falan?
Soran+1 yılTeşekkürler. Beklenti var ya bunlar sevgili diye dedikodumuzu yapan bile var ama o ne düşünüyo bir bilsem dedikodu yüzündenmi bilmem pek bir soğuk
Soran+1 yılYa zaten belli edemem ben böyle bişeyi tuhaf bir sevgi benmki söylenecek bişey değil
Annemin kuzenine abayı yakmıştım bir zamanlar
15 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın elinde olmuyo işte
Soran+1 yılaşık değilim olmakta istemiyorum ama hep en yakını olmak istiyorum biz küçükken çok yakındık onunla sonra koptuk neden bilmem ama öyle olsak diyorum en yakın arkadaşı falan ben olsam en çok benle konuşsa benim en yakınım olsa falan çok uzak duruyo takıyorum yani aşk değil kesinlikle ama ona yakın olmayı seviyorum hatta kardeşim ikizim olsa falan yani farklı bir sevgi benmki
Soran+1 yılYa işte bana kalsa olurda oda hep beraber bişeyler yapalım der ama çok soğuk durur yapısı öyle bende çekiniyorum haliyle tesadüf olmadıkça gelemiyoruz bir araya bir cafede falan otururuz demiştik ama oda olmadı ben biraz rahatsızım midem bulanır evimden başka heryerde diye korktum gitmedim hasta olup mahfetmiyim diye yapıcak bişey yok pek :/
amcasından hoşlanan muittini amcasını tarafından pıçaklanarak öldürüldü çevir dürdüncü sayfayı çevir
10 Yorumlahayır onlar benim bacımdan farksız ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılYa biri özel olsa? olabilirdide bilemezsinki
Soran+1 yılanladım
oldu ama bişey olmadı
17 Yorumla
Soran+1 yılAma normal dimi
Soran+1 yılkuzenim işte
Soran+1 yılpek sayılmaz ya onunda sevdiği bir kuzeni arkadaşı olmak istiyorum sadece zaten başka bişey olamaz bence
Soran+1 yılHayır öyle bişey değil benm istediğim bakınc gülümsesin yeter yolda karşılaştık bir kaç ay önce ilk ben gördüm gidip meraba dedim bir an gülümsedi beni görünce o yetti bana bir 6 ay daha yeterheralde ya
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. benim annem kuzenimle evlenmemizi istiyordu :)
118 Yorumla
Soran+1 yılEskiden öyleymiş tabi ama işte şimdilerde enteresan ya bu işler
Soran+1 yılHayırdır kuzeninlemi :D
Soran+1 yılKaçırdın desene :)
Soran+1 yılPeki istermiydin onla sen evlenmeyi?
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılyani isterdin belki oda isterdi kim bilir bir deneseydin. ama ageçmiş şey artık belki oda düşünüyodur senin gibi ben umutsuzluktan ölmeden söylermi acaba
Soran+1 yılKader diyip geçmekten başka çare yok
Soran+1 yılHaha sende fenasın ya :D bendede çok varda biri özel
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayıma aşıktım açık açık söyledim :))
12 Yorumla
Soran+1 yılYuh :D nasıl aşık oldun bu bir nasıl söyledin bu iki senin durum feciymiş ya :D
Cevap sahibi+1 yılDayımla aramda 10 yaş var ben 18 yaşındayım geçen sene çok iyi hatırlıyodum 21 mayısta sana söylemem gereken çok önemli bişey var dedim söyle güzelim dedi öyle konuşur benimle dayı dedim ben sana aşığım dedim dediki tabi güzelim yeğenler dayılarına aşıktır her zaman dedi hayır öyle değil ben sana gerçekten aşığım dedim şaşırdı ne diyosun sen kızım dedi kötü bişey demiyorum ki doğruyu söyledim dedim şaşkın şaşkın bana bakıyodu durdum durdum dudağının yanını öptüm tabi bana tokat attı özür dilerim dedim sonra döndü dediki böyle bişeyi bana söylemedin yapmadın bende duymadım dedi peki öyle olsun dedim ama aşığım hala daha :)) evlencek temmuzda :(
Hayır olmadı hepsi kardeşim abim gibi...
20 YorumlaMaalesef Ki Teyzemın Kızından Hoslanıyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) oda iyi :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. oldu fakat doğru olmadığına inanıyorum
10 YorumlaBana uzak olsun böyle şeyler.
10 Yorumla
+1 yılhııııhı :) :) :)
19 Yorumla
Soran+1 yılkimden?
- +1 yıl
küçükken kuzenimden :)
Soran+1 yılPeki ya şimdi?
- +1 yıl
Şimdi o en sevdiğim kuzenim :)
Soran+1 yılheh işte bende en sevdiği kuzeni olmak istiyorum
- +1 yıl
Zamanla olur ya. Aynı yerde kaldıysanız ondan bir sempatisi olmuştur ilerisi olmaz yani :)
Soran+1 yılİlerisi olmasın zaten ama başka şehre gidiyo artık ya zor o yakınlık. bu arada aynı yerde kalmak derken?
- +1 yıl
Ailesi size geldiginde falan ya :)
Soran+1 yılya biz yakınız kalırız falan güler eğleniriz ama mesaja falan çok bakmaz ayda yılda bir arar sorar ne biliyim durum enteresan yakınken herşey güzel uzakken puff
+1 yılEvet
13 Yorumla
Soran+1 yılNeyindi?
- +1 yıl
Annemin dayisinin ogluna
Soran+1 yılne güzel :)
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Iııh bence abes olur.
10 YorumlaÖnceden normalde şimdi pek öyle değil :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldu ama babası bende yana anası nazlandı ;(
10 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Oldum platonik
12 Yorumla
Soran+1 yılkuzeninemi?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
akrabadan uzak durucan der bizimkiler:)
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi demişler
+1 yılevet kuzenimden
19 Yorumla
Soran+1 yılo senden hoşlanıyomuydu peki?
- +1 yıl
hayır:(
Soran+1 yılnerden biliyosunki?
- +1 yıl
bilmiyorum işte
Soran+1 yılyani belki seviyodur. ah şu belkiler :/
- +1 yıl
bazı şeyler içimizde kalıyor işte evli o
Soran+1 yılhee o daha kötü tabi benimki bekar ama fark etmez kalır içimizde :)
- +1 yıl
aynen
yok olmadı
10 YorumlaAllah korusun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılOlmadı
10 YorumlaYok hiç lazım değil
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyormusun yoksa güven mi duyuyorsun
00 Yorumla
+1 yılHayır olmadı.
10 Yorumlaevtt
10 Yorumla
+1 yılasla düşünmedim
10 Yorumla- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılYok olmadı.
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler