Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuldan atılmazsın böyle bir sebep için savcıya gitse bile ceza almazsın. Ama yaptığın hareket odunca özellikle bir bayana göre nesin kız sen mafya mı? Babasının biraz kafası basan avukatsa bunun şikayetle bir yere varılamayacağını bilmesi gerek bildiğin çocuk kavgası nihayetinde bu sebepten başına bir iş gelmez. Ancak gidip o kızdan özür dile bir daha aynı hatayı tekrar etme yani kısaca odun olma. Ailenin bu durumu öğrenmemesi mümkün değil ancak sana da çok aşırı tepki göstereceklerini sanmıyorum. Bu şekilde tepki verdiğine göre ailende ALLAH'a inanan insanlardan bunu savunduğun için çok üzerine gelmezler ama yanlış tepkinden ötürü biraz kızabilirler. Dini konuları ciddiyetle öğren anlat ama ALLAH bile ısrar etmezken sen kimseye böyle bir şey yapmazsın zorbalık yapma bununla birlikte biraz kişisel gelişim kitapları oku kendini iletişim konusunda geliştir. İçin ferah olsun kötü bir şey yaptın ama bunu yapma sebebin iyi bir şey o yüzden tek rahatsızlığın karşındaki kişiyi incitmek olsun ona güzel bir hediye al özür dile hatalı olduğunu dile getir. Alacağın hediye uyduruk bir şey olmasın güzel ince düşünülmüş bir şey olsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılne özürü be asla özür dilemem. suratı dağıldı zaten kızın
Cevap sahibi+1 yılgüzelim o zaman ceza alırsan müstahak ki inşallah alırsın belki aklın başına gelir. Kurduğun cümleye bak özür dilemem suratı dağıldı zaten özür dilemeyi ne sanıyorsun sen? ALLAH sana akıl fikir versin bu gidişle bu mantıkla başını hep belalara sokarsın. Pişkinliğin sinir edici ama her şeye rağmen umarım bir gün neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek bir zekaya sahip olursun cahillikten kurtulursun.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPolislerden ceza alınmıyor zaten, hakimler karar veriyorlar Türkiye'de.
En azından şu anda öyle...
Eğer dava konusu olursa, kaybedersin, tehdit ekleme bari birde cürümlerin arasına :D21 Yorumla
Soran+1 yılsorun kalmadı zaten anlasdı aileler
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinimiz hoşgörü dini. Inanıp inanmamak, emirlerini uygulayip uygulamamak kişinin KENDI tercihine bırakılmıştır bu bir. İkincisi de hani sen Allah'a inanıyorsun ya Allah'a inanan insan onun yaratıcı cana zarar vermez, Allahtan korkar. Allah herseyi görüp biliyor elbet hesabı sorulur. Kız 18den küçük olduğu için başına büyük bela almissin. Bu konu okulunada yansiyacaktir okulunda aileni arayacak belki ailen babasının ile konusursa davadan vazgeçer ama okuldan atilman okuluna bağlı bir konu. Babası avukatsa okuluda surundurmekle tehdit eder.eee esegi zken o.suruguna katlanır demişler
00 Yorumla
ahahaha, ciddi mi bu soru ya? dalga geçmek için yazılmış bence bu, sorunun sahibi ironi yapıp bizi kafaya alıyor, di mi? öyle olmalı yani. yoksa nasıl bir insan tipi gururla anlatır böyle bir şeyi bilemiyorum. soruyu soran arkadaşın Allah'ından hepimize akıl fikir diliyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Cahilliğini şiddete dönüştürdüğün zaman insanlıktan nasibini almamış o karakterinin iğrenç özverisi ile attığın yumruğun sana geri dönüşü umarım aileni bile yıkan sonuçlar doğurur. Senin gibi insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Fikir özgürlüğünü hiçe sayan sizler, yeri geldiğinde evrime inananları maymundan geldiniz gibi ifadelerle aşağılayıp her türlü hakareti ederken, karşı taraftan gerçekleri duymaya başladığınızda işte böyle kıçınızın üzerinde oturamazsınız. Sana ne yapılırsa müstahaktır. Lanet olsun sizin gibi bağnazlara. Oturup iki laf etmek aciz olan şiddet yanlılarına.
20 Yorumla
+1 yılİnanmak kadar, inanmamak da bir tercihtir. Hatta ateistlik inanmamak ise, inanmamak da inanmaktır.
Sizin onu ikna etmek adına anlattıklarınıza inanmayabilir. Ayrıca kızıp onu döveceğinize, onu nasıl ikna edemedim diye kendinize kızmanız gerekirdi.
Allaha ve Kurana inanmamak, ateist olmak suç değildir. Sadece insanlar için kutsal sayılan değerlere hakaret etmek, sövmek suçtur.
Yaşınızın 17 olması hakkınızda adli soruşturma açılmasına engel olmaz. Sadece çocuk hükmünde yargılanırsınız, buna göre alacağınız cezada düşüş olabilir.06 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşım 18 onunki 17
- +1 yıl
Özür dilerim yanlış anlamışım. Bu durumda son paragrafı yok hükmünde sayacağız :)
Soran+1 yılhapis yatmam ama dimi katiller yatmıyor hapis vallaha :D
- +1 yıl
Son cümlemi yazmayı unuttum. Ailenizden saklamanız size bir şey kazandırmaz. Bilakis durumun daha da kötüye gitmesine sebep olur. En mantıklı davranış; ailenize, babanıza durumu anlatarak, aileler arasında sulh sağlamak olacaktır.
Soran+1 yılöldürür babam beni ya.
- +1 yıl
Sizin ölmeniz halinde babanız, babanızdan saklamanız halinde sizin, ne kadar ceza alacağınız hususuyla ilgili bir avukat olarak dövdüğünüz çocuğun babasına müracaat etmeniz halinde daha doğru ve sağlıklı cevaplar alacağınızdan emin olabilirsiniz.
:)
Ceza meza almaz. Her halükarda suçlusun. Kimse müslüman değil diye dışlanamaz, hor görülemez, dövülemez. Şeriat yok bu ülkede bacım. Okuldan atılmazsın bir dayak attın diye. Disiplin alırsın, siciline işler. Ailenin de haberi olur. Okuldan çağırırlar disiplin cezasını göstermek ve konuşmak için. Peşin peşin söyliyim.
64 Yorumla
Soran+1 yılsuratı baya kötü oldu ama çizikler morluklar varmış. off keşke saçını falan çekseydim. yüzüne vurdum hep tırmaladım da.
- +1 yıl
Ne yaptığının önemi yok saçını çekmen de darp yanağını patlatman da. bir kemiğini kırmadığın, bir yerinde kalıcı hasar vermediğin sürece darp adı altında hepsi. Okuldan atılman için bayağı bir tanıdık sokması lazım uğraşması lazım atılman için. Ama uzaklaştırma verirler bir 5 gün. Lise son olman lazım yani ona göre yorum yapıyorum. Ailenin haberi olur, uzaklaştırma alırsın ve siciline işler. Devlet dairesine almazlar. Ama en kötü okuldan atılmazsın ellam
Soran+1 yılbir sene daha var benim biraz sorunlu oldu okul
+1 yılİlk önce savcılardan konuyu ele alayım ablam avukat olduğu için savcılar işe din duygusallığı getirdiği için kızdan taraf olur savcı bey ya da hanım bu bir her neyse iki iyi yapmışsın ellerine sağlık aferin ama zamanını tutturamamışsın her neyse nurculardan destek al fakat sakın kendini nurculara kurban edipte beynini yıkatma okul için ise din kültürü hocandan ricada buluna bilirsin disiplin kurulundakilerle görüşebilir , seni duruşmaya çağırdıkları vakit ailenden birininde gelmesi mecburi gitmemezlik yapma senin için çok kötü olur dosya masrafın ağırlaşır avukatı kendin tutman gerekecek çünkü 18'sin ve fevri sakın davranma. sakin ve ağır başlı. KAFANA TAKILAN OLURSA SOR.
06 Yorumla
Soran+1 yılkızın suratı dağıldı onun kanıtı var. ama benim bir kanıtım yok bana bunları dediği için. kesin babası başka bir konu söyler tartışmışlar sonra kızımı dövmüş der.
- +1 yıl
konu az öz iyi kötü anlatmışsın fakat işin içinde darp korkma ilk kez mahkemeye çıkınca 2 tane vurdun diye de hapse girmezsin fakat sende o da bana din üzerinden fikriyatımı lekerle dolu hakaretler savurdu , beyinsiz cahil falan dedi dersin babası başka bir konuyu dosya yaptırırsa da ispatlattır dersin avukatına o onun yapcağı iş beni aşar , tanık falan bul kendine korkusuz satıcı savcı mahkemeden korkmayan haklıdan yana olan bir ark. tanık göster. falan.
Soran+1 yılyalan mı söyleyim bir de?
- +1 yıl
bak iyi okumamışsın kafandaki kuramların üzerinden bana düşünceni yansıttın şimdi babası ihaleye fesat karıştıracak diyorsun sende onun gibi yemeğini kendi tabağından yiyeceksin işin ucu bucağı gittikçe büyürse sende onlara karşın taktik geliştir sadece için içini yemeden kafanı kullanacaksın. o kadar.
Soran+1 yılkafirlere uya uya bu hale geldik zaten. ben yalan konuşmam. özür de dilemem kızdan.
- +1 yıl
Ben sana özür dile dedim mi? hiç yazdığım paragraflarda o kelimeye rastladın mı? yok yalanda konuş demiyorum parmağını kıyma makinasına kaptırmadan kuşbaşıyı kıyma gibi çekip vereceksin Haklı olduğunu düşünüyorsan eğer evet düşünüyorsun o zaman doğru bildiğinin arkasından git. görüşünü savun ''Zafere giden yolda çekilen keder çile dert kutsal ve muaffaktır. BUNU UNUTMA...
İslam dini inanç özgürlüğünü savunur
İslam dini inanç özgürlüğünü savunur
İslam Dininde zorlama ve baskı yoktur.
İslam inanç konusunda insanlara açık ve kesin olarak, tam hürriyet tanır. İslam'ın yayılmaya başladığı günden günümüze kadar geçerli olan bu anlayış İslam Ahlakı'nın temelini oluşturur. Bu konu ayetlerle çok açıktır.
"Dinde zorlama (ve baskı) yoktur. Şüphesiz, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah'a inanırsa, o, sapasağlam bir kulpa yapışmıştır; bunun kopması yoktur. Allah, işitendir, bilendir." (Bakara Suresi, 256)
İnsana, Allah'ın katından bir hidayet olarak indirdiği İslam dini anlatıldığında kendi isteğiyle iman eder, hiçbir baskı ya da zorlama altında kalmadan karar verir. İnsan doğruyu ya da yanlışı seçmekte özgürdür. Eğer yanlış seçimi yaparsa ahirette bunun karşılığını alacaktır.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız iyi (er) kekliyor.İslamı bilip de ateiste anlatan kişi İslamın öyle anlatılamayacağını eğer öyle anlatırsan adamın iyice dinden uzaklaşacağını bilmez mi? Zaten islama göre dövülür mü o adam onu? Ahirette senden sorarlar o adamı da
diğer diyeceğim de şu:
Birisi sana sen yalancısın hep masal uyduruyorsun dese
Hakaret ya da saygısızlık olmaz mı? Sen Burada kendine de edilmiyor.Senin inandıgın en yücenin sözlerine yalan -uydurma-masal deniliyor.Bu hakarettir, saygısızlık tır.Kendimizi kandırmayalım.
Ateistlere bişey demiyorum da bazıları diğer milleti yolundan çevirmek için yalan uyduruyor.Ona çok kızıyorum02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi senin içini bilemem ama milleti yolundan çevirmek için yalan uyduranlar çok piyasa da Münafıkların cehennemdeki yeri daha azablı ;
Sonuçta Cennetinde cehennm de mertebeleri var:
Soran+1 yılkusura bakma kimse Rabbime öyle şeyler diyemez. yine olsa yine veririm ağzımın payını. hep onlar çile çektirdi biz sustuk yeter.
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaye. Dindarların (saygılı olanlar muaf) anlayışı bu kadar işte :) Git bir bu Allah yok dedi de. O ceza almaz. Düşünce özgürlüğü var bu ülkede. Üstelik ateizmin temel noktası Tanrı yoktur zaten. Sen tehdit edecek konumda değilsin. burada bir hakaret yok. Kesin olarak bilinmez Tanrının varlığı yokluğu o sadece yok olduğuna inanmış. Bu kadar basit. Sevgili anlayış abidesi arkadaşım. Biraz saygı please.
50 Yorumla Eğer anlattıkların doğruysa öncelikle kendi inancının kuvvetini sorgulaman gerekiyor. Bizim dinimiz hoşgörü dinidir. O inanmadığı için haşa Allah yok diyebilir fakat sen bir inanan olarak, Allah'ın yarattığı bir kula şiddet ve baskı uygulayamazsın. Umut edilir ki her insan son nefesini imanlı olarak verir.
32 Yorumla
Soran+1 yılbence hakaret eden dövülür
+1 yılSaçmalamışsın. Sen nasıl inanıyosan oda ınanmayabılır. Istedıgınıde der. Diyemez deme sen kendinde o kişiyi dövme hakkını buluyosan oda dıyebılır. Anlattın anlamadı mı kalk git. Saygısızlıga lüzum yok. Düşünce özgürlüğü var. Sanaldan anlayışlıyız diye ötmekle olmuyo.
48 Yorumla
Soran+1 yılanlayışsızım ben dinime masal dedirtmem. ama artık daha sakin olcam
- +1 yıl
en güzeli. Böyle olursa haklıyken haksız durumuna duşersin. Kız da cok sıkıntı var mı yuzunde falan ona göre soruna cevap verıcem de
Soran+1 yılevet biraz tırmık var kanamış. dudağı patlamıştı bir de.
- +1 yıl
Babası avukat diyosun akıllıdır da o he. Yüzüne vurmasaydın iyiydi. Darp raporu alırsa -ki bana göre almıştır- evine bir kagıt gelir zaten. Para cezası geliyo artık ne kadar ödüyosan arkadasım yasadı biliyorum bunları. Okul için sıkıntı olurmu bilmem belki uzaklastırma oyle kavgadan cok sıkıntı cıkmaz herhalde ya
Soran+1 yıluff iyi ki sordum burada ya yoksa tehdit edecektim başım daha kötü belaya gircekti
- +1 yıl
İstiyosan kızla bir konuş diycem de ne yapmış olursan ol tükürdügünü yalamıs gibi olursun hiç tavsıye bıle etmıyorum.
Soran+1 yılaynen konusmam zaten
- +1 yıl
Hadı bakalım, hayırlısı
+1 yılİnancı farklı diye onu dövenmi daha çok günaha girdi , yoksa inandığı şey yanlış olan mı? Onun yaptığının kimseye zararı yok , ama seninkinin var. Konuya gelirsek. Polislik bir durum olursa durumu özetlersen hiçbirşey olmaz. Katilin bismillah dediği için omuzlara çıkarıldığı bir ülkedeyiz.
23 Yorumla
Soran+1 yılama ailem öğrenir mi? okuldan atılma uzaklaştırma falan alma durumu var mı sence
- +1 yıl
bir bok olmaz.
Soran+1 yılama bir arkadaşım okuldan atılmıştı birini dövdü diye hem dövdüğü kişi okuldan biri değildi offf
alır twitırda sırf adını Allah cc yaptı diye ban yedi :D o şerefsiz kaltaktan sende şikayetçi ol. Mahkemeye cıkarsan da su cumleleri söyle lütfen. Hakim bey, ben hatamı kabul ediyorum bu sekilde davranmam hukuken aykırı evet ama kimse benim rabbimi benim inandıgım varlıgı kucumseyemez beni duygusal anlamda bu kadar küçük düşüremez manevi olarak yıpratma hakkı yok. yok diyip bilimsel hkanıt sun diyemez.Benim inancım banadır onun inancı ona. benim bu arkadaşa böyle bir tepki vermemin sebebi budur. Ayrıca bir avukat 18 yasında bir genç kızın sırf kızıyla kavga etti diye okul hayatını bitirecekse ki okul hayatı insanların geleceğini BÜYÜK ÖLÇÜDE etkiler, ben bu avukat beyin insanlığından şüpheliyim. saygılar. iyi olur bu sözleri kullanırsan sanırım
00 Yorumla
+1 yılAllaha dua et kurtarsın seni :))) babası avukat ve yargıya yansıtırsa olayı hayatın kayar. :))) muhtemelen 17 yaşında olduğu için ceza almayacak, alsa bile 300 tl paraya çevirilir. Öder ve sicili bozulmaz.
Sana gelince 18 yaşında olduğun için cezai ehliyetin var kasıtlı şahıs yaralamadan 3-6 yıl arası hapis cezası alırsın. Çünkü dudağını patlatmışsın elinde darp raporu vardır...:))) Kadınlar koğuşunda oturur bol bol dua edersin allaha :)))30 YorumlaSeni korkutmuşlar bence... Bunda abartılacak bir şey yok. Yapmasan iyiymiş tabi ki... Ama bunun için seni okuldan atacaklarını ya da savcılığa başvurulacağını sanmam. Ciddi bir durumsa eğer, bırak giderse gitsin. Hatta selam da söylesin ;) Savcı adam yerine koyup sallamaz bile bunu yapan " avukatı ".
01 Yorumla
Soran+1 yılkızın yüzü dağıldı be korkudan ölmesin diye bıraktım baygındı en son. çok hafife alıyonuz bu sefer ben savunma yapamıcam bişi olsa.
ailen senden öğrensin bence. gidip özür de dilemelisin bence. insanlar farklı görüşlerde olabilirler ama bu birbirlerine hakaret etmelerini gerektirecek bir durum değil. savunma olarak da tahrik etti hakaret etti dersin dayanamadım pişmanım filan dersin. hem şiddete başvurmak fikren mağlub olanların izleyeceği bir yol olduğundan kendini fikren geliştirmen lazım ki bu şekilde söylenen lafları ağzına tıkayabilesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılfikren geliştirmek derken ne demek istedin?
- +1 yıl
yani kendini fikirlerini inançlarını şiddetle değil sözle savunabilirsin. neden sonuç ilişkilerine dayanarak, bilimi - mantığı temel alarak. onun söylediklerini çürüterek. bunları yapabilmek de bilgi birikimi gerektiriyor. kendini geliştirmek derken bu bilgi birikimin edinmek kastım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHale bak. "Allah yok dediği için ceza alır mı?" diyor. O zaman "Allah var." diyenler de ceza alsın. Onlar da inanmayanlara saygısızlık yapıyor "Allah var." diyerek bu mantığa göre?:))
Bir gülünç nokta da şu ki, inandığın Allah'ı küfür ederek ya da şiddet uygulayarak mı koruyorsun sen? Allah'ın ihtiyacı mı var buna? Şaka gibi.
Her neyse, yaptığının sorumluluğunu üstlen, hala totonu kurtarma derdine düşmeden.20 YorumlaTamamen hatalısın. Babası kalkıp okula geldiği an haberdar olacak ebeveynlerin. Yahu adam sana ben allaha inanmıyorum diyor. Sen inanmadığı allahın gönderdiğini iddia ettiğin kitaptan örnekler veriyorsun. Saçma değil mi?
33 Yorumla
Soran+1 yılnesi saçma Allah'ın gönderdiği kitaptan iyi kanıt mı var. sen inanmıyor musun
+1 yılBende inançlı biriyim ancak inanmayan kimseyi dövmez ama onun Müslüman olması için elimden geleni yapardım. Şimdi sana gelirsek artık olan olmuş, senin şuanda yapacağın tek şey, sonucunda ne olur senin karın mı olur zararın mı olur ona bakacaksın. Görünüş şunu gösteriyor her halükarda zararına gibi duruyor. O yüzden hemen git bir çiçek yaptır özür dile. En mantıklı bu olur diye düşünüyorum. Bunu yaparsan senin karına olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılhayatta gitmem o bana gelsin özür dilesin. Allah'ın sözlerine masal diyene eğilmem.
- +1 yıl
Sen çok büyük yanlış yapıyorsun bir insanı eğer dine davet edeceksen bunun yöntemi bu olmaz. Sen pegamber efendimizi hiçmi örnek almıyorsun. Peygamber efendimiz olsaydı sence inanmayan birini dövrmiydi. Bence dövmez ona iyi davranız ve dine davet ederdi. Sen ne yapmışsın iyice bir güzel pataklamışsın. Bana göre gene sen bilirsin ama Müslüman olacaksa da senin sayende bir daha kesinlikle müslüman olmaz haberin olsun o yüzden senin yaptığın yanlış git özür dile bari
Soran+1 yıldinimiz yayılsın diye kaç savaş yaptık sözden anlamayan insanlara napacağız başka.
- +1 yıl
:) ya bak belki bende aynısını yapardım dayanamazdım, bir nevi iyi yapmışsın ama bize yakışmaz doğrusu bu değil. Hemde sen zarar göreceksin benim kadar o insanları tanımazsın. Öyle insanlar amaçları uğruna herşeyi yaparlar helekide böyle bir zamanda onları haklı çıkartırsın
Soran+1 yılerkek olsam zaten böyle kadınları fena yapardım
- +1 yıl
:) zaten yapacağını yapmışsın erkek olmaya ne hacet
ona lalhın sözleri oldugunu söyleseydin bilim ile kuran aynıdır. farklı ğören aptalalr zaten ateist olur.. tartışman gereksizdi. ğridin tartışmaya bu konuda bilğin kubvvetli olmalı ve öyle ğirmelisin yoksa böle kavga olur o yuzden bilğisizlerin bu konulara ğirmesi iyi değil..
00 YorumlaSen ne tip bir cahilsin arkadaşım? Bende ateistim ama dine küfretmemiş ki arkadaşın.Allah yok Kuran masal diyerek hiçbir hakarette bulunmamış, saygısızlık yapmamış.Umarım hakettiğin cezayı alırsın yazık...
23 Yorumla- +1 yıl
Kız iyi (er) kekliyor.İslamı bilip de ateiste anlatan kişi İslamın öyle anlatılamayacağını eğer öyle anlatırsan adamın iyice dinden uzaklaşacağını bilmez mi? Zaten islama göre dövülür mü o adam onu? Ahirette senden sorarlar o adamı da
diğer diyeceğim de şu:
Birisi sana sen yalancısın hep masal uyduruyorsun dese
Hakaret ya da saygısızlık olmaz mı? Sen Burada kendine de edilmiyor.Senin inandıgın en yücenin sözlerine yalan -uydurma-masal deniliyor.Bu hakarettir, saygısızlık tır.Kendimizi kandırmayalım.
Ateistlere bişey demiyorum da bazıları diğer milleti yolundan çevirmek için yalan uyduruyor.Ona çok kızıyorum - +1 yıl
Hak veriyorum din konusuldugunda uslubu ile konusulur herkez istediğini düşünebilir dövmek ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de ALLAH dövmeni mi emrediyor ki dövdün?
İyi bir şey mi yaptın?
Karşıt fikir olabilir onun o sözünü de ALLAH yarattı sonucta.
Takılmayacaksın tartışmayacaksın onlarla.
Kıyamete kadar inanan da olacak inanmayanda olacak müşrik de olacak münafık da olacak...
Hepsini dövseydik inan bizim yaşamaya zamanımız kalmazdı.
ALLAH yardım etsin konuşun savun dini inançlarımla dalga geçti falan bence kurtulursun :Dd06 Yorumla
Soran+1 yılsinirime hakim olamazdım masal dediğinde
Cevap sahibi+1 yılSavunursun kendini.
tahrik etti falan dersin.
Okul müdürüne anlat o inanıyorsa falan belki senin tarafında olur yumuşatır ortamı
Soran+1 yılbabası bunun peşini bırakmam demiş ya of paraları da var. nerden çattım buna ya
Cevap sahibi+1 yılİşte araya birilerini koy savun kendini.
Biraz duygusal gir bir bucuk milyar insanın iman ettiği kitaba masal nasıl der falan.
Tahrik etmiş seni onun yaptığı da suç resmen hakaret benim bile gidip dövesim geldi ama neyse ALLAH verir cezasını zaten yakında.
Soran+1 yılinşallah
Cevap sahibi+1 yılBelki de senin okulu bırakman daha hayırlıdır ALLAH bilir bende o kadar dua etmeme rağmen bırakmak zorunda kalmıştım ama daha sonra çok çok çoook şükrettim iyiki bırakmışım :)
Ayette geçiyor ya bizim şer sandığımız hayırlı , hayırlı sandığımız şer çıkabilir biz bilmeyiz ALLAH bilir ;)
ateist olmak dine hakaret etmek değildir. ülkede düşünce özgürlüğü var o da allahın var olmadığını düşünebilir. bunun için ona saldıramazsın. evet muhtemelen okuldan atılırsın ve ceza alırsın.
34 Yorumla
Soran+1 yıloff ya
Soran+1 yıldilemem ki
düşünce özgürlügü olabilir ama benim saygı duydugum degerlere laf etti inciten kötü tabirler kullandı özgürlük başka birinin özgürlügünün başladıgı yerde bitiyorsa oda benim inancım a saygı duyup böyle konuşmamalı falan de polise belki acırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılbakıcam artık
ailenden saklama bence.ama insanların düşünceleri seni ilgilendirmemeli.benimde bir çok ateist arkadaşım var.açıkcası karışmamak daha doğru bence işi tatlıya bağlamaya bak.açıkcası suçlu olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaO kadar muslumansin dininin inanc ozgurlugune duydugu saygidan ve Allah ile kul arasina girilmeyeceginden haberin yok. Sana mi kaldi milletin inanisini sorgulamak sen kimsin ki veya sifatin ne ki bu hakki kendinde goruyorsun
20 Yorumla
+1 yılOnlara enbuyuk cevap saidi nursu Risaleleri dayak cozumdegil risakelelerde ateistler icin tokat gibi cevap lar var ki onlar ateist degil ateistlik bir din cesidi taa sovyetler zamaninda ortata cikmis ateustlik farkli hi yasam bicimi onlarinkibilgisuzlik kanka takilma pek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsışmışsın :D düşünmeden hareket edersen böyle olur. Fasıl Say düşüncelerinden dolayı 9 ay yattı ama senın arkadasın ceza almaz ama hele de babası avukatsa okuldan atılırsın ya da uzaklastırılırsın ama okul bıttı o yuzden okul dısında oldugu ıcın pek bısey olmayabılır
00 Yorumlacanım benim sen eğer Kur'andan örnekler veriyorsan iyi peki bu çok güzel ama uygulamıyorsan karsındaki asla sana inanmaz çünkü inandığın seye sahip çıkmıyorsun.Ben de olsam ben de inanmazdım.Dövmek çözüm değil döveceksen eğer sözlerinle döv ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın daha çok okuyacağım. ama söz ile uslanmayanın hakkı kötektir :)
+1 yılO ceza almaz. Sen suçlusun maalesef. Kimisine göre masal kimisine göre gerçek. Başkasının yerine sen karar veremezsin.
20 Yorumla
+1 yılAllah Bile Din Seçiminde Özgür Kılmış Sen Niye Bu Kadar Sert Davranıyorsun Yakışıyor Mu Bir Müslümana?
20 YorumlaAllah yok demek suç mu arkadaş. sen ben inanıyoruz ama herkes istediğine inanır ya da inanmaz bize ne. senin burdaki hatan bile bile onunla tartışmak olmuş. böyle şeyler tartışmakla bir sonuca varmaz ve malesef böyle kalp kırarak sonuçlanıyor.
30 Yorumla
+1 yılnecün allaha dua edip yardim istemiyorsun panpa ateist arkadasin ile ayni düsüncede oldugun icin mi?
36 Yorumla
Soran+1 yılne anlamaadım
- +1 yıl
sasirmadim.
Soran+1 yılne diyon sen ya of yat uyu
- +1 yıl
he.
Soran+1 yılne gülüyonuz be
eger yaptıysan ellerin dert görmesin. okuldan atılmazsın. benım inançlarımla dalga geçti. %90 nı musluman olan ulkede benı hor ve küçük gördü diye savunma yaparsın... kı anlattıgına gore durum bundan ibaret. yalan soyleme kaybetme...
16 Yorumla
Soran+1 yılatılırsın dıyenler oldu ya kızın suratı dağıldı cunku elimde kaldı resmen. korktum ondan bıraktım onu öyle.
Soran+1 yılniye atılsın kanıtım yok ki öyle desem babası itiraz eder başka bir şeyden tartışmışlar der. ama onun kanıtı var suratı dağıldı kızın.
Soran+1 yıltartışmak için konu mu yok ya bulur babası bir tane bu yüzden olmuş der. ayvayı yedım ben
Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Din sana inanmayanları döv mü diyor hem günaha girdin hem okulundan olacaksın hem ailen öğrenecek ki müstahaktır sana.
22 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle san
neden dövüyorsun ki?
çok saçma?
herkesin fikrine saygı duymayı öğrenmelisin...
ona hiçbir şey olmazç anayasanın 25. ve 26. maddesi gereği yaptığın ciddi suç.
herkes düşüncesini ifade etmekte özgürdür.11 Yorumla:) madem sabrın yok, tahammülün yok neden tartışmaya girersin e be bücür? basit yaralamadan yargılanırsın, şikayetinden vazgeçmese ceza bile yersin. Ona bişey olmaz.
32 Yorumla
Soran+1 yılbücür müyüm 18 yasındayım 17 yasında olan o. babası vazgeçmez işte o var. bok gibi de paraları var.
+1 yılO hiçbir ceza almayacak, sen ise fikir özgürlüğüne karşı ona bir yumruk atarak ceza alacaksın. Babası da avukatmış, senin peşini bırakmazlar.
20 YorumlaÇok yobazsın, senin adına üzüldüm. İnşallah yaptığının karşılığını bulursun.
41 Yorumla
Soran+1 yılhee ok
Silbus'a katılıyorum. Cahilce davranmışsın. Ödetirler bunu sana. Ödetsinler de zaten. Belki aklın başına gelir.
30 Yorumla
+1 yılBenim yerimede çaksaydın ağzına 2 tane -_- bir b. k yapamazlar korkma boş teneke çok ses çıkarırmış o iş ^^ ayrıca ailen bence seninle gurur duymalı
00 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. cezai ehliyetin de mevcut kolay gelsin bacım mahkeme celbi gelir yakında evinize
10 YorumlaArkadaşım yanlış yapmışsın.. Ama birşey olmaz kışkırtma var Din'e hakaret var.. Ama dinimize sığmıyor yaptığın. İslam dini hoşgörü ile yaklaşmadır.
20 Yorumlatabikide ceza almaz... o haklı olan fikrini belirtti diye kimseye vurmaya hakkın yok inanmayabilir zorlamı inandıracaksın... bir bayandan beklemezdim
20 YorumlaAteist birine kurandan ornekler mi verdin? cok komiksin yahu
10 YorumlaKavga yuzunden alacagin ceza en fazla para cezasi olur bence. Din konusundaysa sende dini dalgaya aldi degerlerimizi kucuk dusurdu dersin
00 Yorumla
+1 yılOzurdileyip pişman olduğunu ailesine ve kiza söyle okulda ise bisey olmaz eğer ilk defa gideceksen uyari alirsin rehberlikci ile de konus
00 Yorumla
+1 yıldua et karşına bir zerdüşt çıkmasın totondan çakar çakmağı görürsün kutsal ateşi ;))
12 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeli konus
Soran+1 yılhaa görürdük
Öncelikle kutsala hakaretin cezası çok ağır ve burada bir kışkırtma var sana karşı seni tahrik etmiş hiç bir şey olmaz ne sana ne ona takipsizlik çıkar hiç merak etme 18 yaşında olsaydı o kişi cezayı o alırdı
00 Yorumla
+1 yılkeske ceza alsa dıcem ama burası turkıye cumhrıyetı burada dın ınanc ozgrlugu var kımse kımseye karısmaz kı keske yapmasaydn kendı cahıllıgyle kalsaydı
01 Yorumla- +1 yıl
Siz müslümanlar daha cahilsiniz anca islam hoş görü dinidir diye etrafta dolaşıyorsunuz :D inanmayan birini gördünüz mü ne hoş görü kalıyor ne saygı
+1 yılÖyleyse sen 18 yıldır yaşayan 5 yaşındaki bir arkadaşsın düzelirsin umarım
20 Yorumla
+1 yılSen yalnız değilsin korkma allaha sığın
Allah seninle olsun kardeşim00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Korkma bişey olmaz ya. Ağır tahrik vardı de, o da bana vurdu ama ben dövebildim de. Salla bişeyler.
00 Yorumla
+1 yılAilene herşeyi anlat. Bırak büyükler kendi aralarında halletsin. Tecrübeli onlar.
00 Yorumla
+1 yılAllah neler yaptığını biliyor ve her şeye şahittir. Bence git polise teslim ol...
02 Yorumla
Soran+1 yılifadem alındı zaten mahkeme olacakmış ailem okuldan aldı ama sicile işlicekmiş.
- +1 yıl
Arkadaş kör ateistlerle niye böyle tartışmaya girersiniz ki. Yapacak bir şey yok bekle ve yaptıklarının sonucuna katlan...
Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. trolc'ümüsün lan sen once onu de bana (arkadaşlar uyanık olun
05 Yorumla
Soran+1 yıltrolc ne be ne diyon sen. zaten o kıza değil hep bana saldırın. sanki kötğ bir şey yaptım. hayret bir şey
Soran+1 yılkaç yaşında olcanız hem
Soran+1 yıltanıdık biri var ki gizliyoz keyfimizden değil.
Beter ol mk. Sonrada islam hoşgörü dinidir diye dolaşırsın ortada
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes istediği şeye inanabilir. Senin dinine bir şey dememiş. Burada ona saygı göstermen gerekirdi. Herkesin inandığı şeyden sana ne? Disipline gidersin siciline işler.
10 Yorumlagünaha girmişsin:)) püüüüüüüüüühhhh:))) zaten savaşları çıkaranlar da hep Allah'a inananlardır.:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişekilde anlaşma sağlanıur bence babasıda ateistse o zaman zor gibi ceza alcagını sanmam basit kavga seni korkutmak için olabilir babasıda böyle basit kavgalarla ugrasmaz herhalde
05 Yorumla
Soran+1 yılasla peşini bırakmam demiş. zaten zengin insanlar. çok korkuyorum bu yüzden ya. okula gelirse kesin ailemin haberi olacak.
Cevap sahibi+1 yılailenin haberi olabilşr ama ileriye gitmez tahminim sonucta dinin içinmiş ailen anlamazmı
Soran+1 yılhayır okuldan ceza yersem anlamazlar. kızın yüzü kötü oldu cunku
Cevap sahibi+1 yılsen git müdürle konus ya da din kültürü hocasıyla oda onlarla konussun tabi okula gelirse
Cevap sahibi+1 yılsakın tehdit edipte seyini cıkarma
iyide senin yaptığın yanlış Kafirun suresinin manasını lütfen oku tatlım.s
00 Yorumla
+1 yıldeli misin depek misin yoksa bir troll mü anlamadım ki :(
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası