Diğer Bu ne demek ne yapmam lazım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 3 hafta önce evkurdan telefon aldım Huawei. Bugün böyle bir mesaj geldi ne demek oluyor bu ne yapmam lazım? Bu ne demek ne yapmam lazım? Cevapla Huawei Soruları Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Türkiye kayıtlı değil yurt dışından alınma bu cihaz. 3 aylık kullanım hakkı var sonra kapanıyor aramalara. Götür hemen iade et paranı al. İmei atalım vs derse kabul etme çünkü kaçak mala yüklesen bile satışta ucuza gidiyor. 0 0 Yorumla
Zenafromearth Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl O numarayı kopyala İnternete IMEI sorgulama yaz e-devlet'in sayfasına gir. Bu numarayı oraya yapıştır ordan telefonun durumunu anlarsın. 0 0 Yorumla
SevcanKAYA Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Telefonu evkura götürün size kaçak telefon satmışlar... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geri almazlar ki ama😒 Yorumla SevcanKAYA +1 yıl Almak zorundalar mahkemeye verseniz kazanırsınız... Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Telefon kaçak diyebiliriz aldığın yere söyle ilerde büyük sorun yaşarsın ayrıca iade alacaklarını da zannetmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ee ne yapmam lazım 1 ay kullandığım telefon kapanacak mı şimdi? Daha taksitlerine başlamadım Yorumla luizdavid +1 yıl Aldığın yere git telefonu iade et, kredi kartıyla mı taksit yapmıştınız Almazlarsa Hakem heyetine başvuracaksın geçmiş olsun Yorumla
Kalemağlarkâğıtsusar Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Bir telefon tamircisine sorun kolayca hallederler.. 0 0 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ben zaten evkura güvenmiyorum bu tarZ çok şikayet aldı 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Hemen evkura git mesajı göster. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne bu gerçekten anlamadım Yorumla Hellboy29 +1 yıl Telefonun seri numarasının kullanılamayacağını söylüyor genelde yurt dışı cihazlarında yaşanır bu durum Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kaçak bence yasal hakkını kullan 0 0 Yorumla
Hibritkolik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl kaçak falan mı bu :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil gibi ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Türkiye kayıtlı değil yurt dışından alınma bu cihaz. 3 aylık kullanım hakkı var sonra kapanıyor aramalara. Götür hemen iade et paranı al. İmei atalım vs derse kabul etme çünkü kaçak mala yüklesen bile satışta ucuza gidiyor.
O numarayı kopyala İnternete IMEI sorgulama yaz e-devlet'in sayfasına gir. Bu numarayı oraya yapıştır ordan telefonun durumunu anlarsın.
Telefonu evkura götürün size kaçak telefon satmışlar...
Geri almazlar ki ama😒
Almak zorundalar mahkemeye verseniz kazanırsınız...
Telefon kaçak diyebiliriz aldığın yere söyle ilerde büyük sorun yaşarsın ayrıca iade alacaklarını da zannetmiyorum
Ee ne yapmam lazım 1 ay kullandığım telefon kapanacak mı şimdi? Daha taksitlerine başlamadım
Aldığın yere git telefonu iade et, kredi kartıyla mı taksit yapmıştınız
Almazlarsa Hakem heyetine başvuracaksın geçmiş olsun
Bir telefon tamircisine sorun kolayca hallederler..
Ben zaten evkura güvenmiyorum bu tarZ çok şikayet aldı
Hemen evkura git mesajı göster.
Ne bu gerçekten anlamadım
Telefonun seri numarasının kullanılamayacağını söylüyor genelde yurt dışı cihazlarında yaşanır bu durum
Evet bir dolandırılma vakası
Kaçak bence yasal hakkını kullan
Dolandırılma hissediyorum
kaçak falan mı bu :D
Değil gibi ama
Acilen götür evkura
Evkura bir git