evlendiniz diyelim Balayında odanıza içkiyi beklersiniz...?
Rakı ....
Şarap
Viski
Vodka
Ayık kafa daha iyi..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
alkol alıp eşimle yaşayacağım ilişkiye üçüncü biri olarak şeytanıda yanıma alacağıma ve besmelesiz tohum ekeceğime yada eşimle şükürsüz gergeğe gireceğime alkol almadan 2 rekat şükür namazı kılıp sadece ben ve eşim gerdeğe girmeyi yeğelerim. alkol alındıktan sonra etkisi bendenden 40 gün sonra tamamen etkisini kaybedip terk ettikten sonra ancak helal bir ilişki yaşanabilir.bu zamanın kuşaklarının neden tanrı tanımaz olduğunu anlamak için sanırım bir kuşak geri gitmek lazım. eski türk filimlerinde içki içerek gerdeğe girme rolleri empoze edile edile ikinci kuşakta aynı yola başvurmak üzere sanırım. teşekkür ederim ben alkol almayayım.su-şerbet-limonata gibi alkolsüz ve içecekler ve asitli içecekler arasından sade ve orjinal soda tercihimdir.teşekkür ederim.
çok içmeyin sarhoş olur ilişkiye giremezsiniz sonu hüsran olur ilk geceden soğuyabilirsiniz. ilkler her zaman önemlidir. istekli olun eşinizi sevin ödüllendirin şımartın mutlu edin aynısı size döner.
gönül ister bir rakı sofrası kuralım ama o kadar da abartmayalım romantik olsun şarap iyidir.
Şıkları okudum güldüm ama. Düşünsene çilingir sofrasını gelinkle damatlıkla ahaha
Cevap
29Cevap
alkolle neden guzelım geceyı kısaltalım ki :) zaten dugunun yorgunlugu olucak bıde kafalar guzel olursa adet yerını bulamaya bılır :):):)
şampanya çok klişe olur. bende herkesin yaptığından farklı şeyler yapmak isterim, o zaman viski olsun.
5 shot kadar premium tekila yaninda tarcin ve portakal :) tuz limondan daha guzel oluyor, carpmiyor sarhoş etmiyor :)
güzel bi kırmızı şarap olablr.. yanında bi de çilekle krema olrsa harika olr..
Ortam Şarap diyor yapacak birşey yok. Normalde şaraptan nefret ederim ama ortam öyle diyor içicez kaçarı yok :)))
ŞERBET İÇ İKİ REKAT NAMAZ KILDA ÖYLE OL HANIMINLA HAYIRLI OLSUN DERİM
insansevgilisinin yanında neden başka ürünler ile sarhoş olsun
İçki mi beklicem kardeşim :D işimiz gücümüz var :P
Şarap iyi gider dozunu kaçırmamak şartıyla =)
şampanya yada viski..
e dedim içki içmiyorum.
Şampanya en iyisi bence. Şıklarda olmalıydı.
mum ışığında şarap...
Şampanya. Vodka da olur.
viski yada şampanya,şarapta olabilir.
Ayran içek ayrı düşek muhahaha!
tekila olaydı yarış da yapardık :)
domates suyu . kan yapar .
İyi bir fransız şarabı
içki değilde iki tek yeterdi :D
balayında içki içmem ;)
ben alkol almıyorum meyve suyu olsa olurmu :D:D
öküz öldüren mi neydi ondan alayım :)
Ayık kafa full performans..