Diğer Profil fotoğrafınıza göre sizi birbirinize eşleyem mi 😜💁💘👫? SalsanaLanGrozayı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaklaşın bakalım yanıma çirkin ve suratsız şeyler 😂 Kimseye torpil yok sadece profil resimlerinize bakarak sizi eşleyeceğim. Güncellemeler+1 yıl saat tam 2.30 da baslıyorum 😌 Güncellemeler+1 yıl 7 erkek 2 kız var ben ne yapayım kızlar arkadaşlarınızı çağırın 😂 yoksa erkekleri birbirlerine eşleyeceğim ajasjsj Profil fotoğrafınıza göre sizi birbirinize eşleyem mi 😜💁💘👫? Cevapla Resim Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
solakbiraz Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl birbirimize eşleme:( 1 3 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl 😂 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @ImThePrinceLeo 😂 Yorumla ImThePrinceLeo +1 yıl Doverim seni 😂 Yorumla
Karanlık_adamm Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 988 cevap paylaştı. Grozayla birlikte susturucu da verecek biri olsun 😂 0 4 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl droptan vector düştü koşşşş🏃♀️ Yorumla Karanlık_adamm +1 yıl Droptan vector düşmez ki ya 🤔 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl siz bir pabçi atın 😂 @Deli_Oğlan Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl @salsanalangrozayi ah deli oğlan ah. Cinsiyet belirtmezsen böyle olur ıste. Gel knk bende susturucu var mk 🥺 Yorumla
ObservableUniverse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Benim profili eşlesen eşlesen başka bir galaksiyle falan eşleyebilirsin anca 😂 0 7 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl 😂 Yorumla ObservableUniverse +1 yıl Var mı bildiğin helal sütü emmiş temiz bir uzaylı? 😂 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl bekliyoruz 😂 Yorumla ObservableUniverse +1 yıl Şaka yaptım ya aman dur eşleme hiç çekemem kimseyi gece gece 😂 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @Quattroo5 Yorumla ObservableUniverse +1 yıl Uuu tam benim tarzım beybi 😂 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl haha Yorumla
ImThePrinceLeo Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Beni esle ama uzun boylu zayif seksi bir kiz olsun pls. 0 0 Yorumla
Çaylakamiral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl KizlarSoruyor ile izdivaç 0 5 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @SpormenAdam Yorumla SpormenAdam +1 yıl Kaçıyorum ben 😀 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl 😂 Yorumla Çaylakamiral +1 yıl @SpormenAdam korkma gardaş benden sana zarar gelmez 😀 Yorumla SpormenAdam +1 yıl Aman olmasın 😀 Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pubg oynayan biri olsun pls 0 1 Yorumla Sıla0607 +1 yıl 😃😃😃😃 Yorumla
Sıla0607 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Hadi bakalım 1 3 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @ScorpionKaan07 Yorumla ScorpionKaan07 +1 yıl Güzel kadın ama bana pas vermez sanırsam😏 Yorumla Sıla0607 +1 yıl Teşekkür ederim teveccühünüz 🙃 Yorumla
edafalanamadiyette Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl eşle bakallıım. puahahah 0 2 Yorumla edafalanamadiyette +1 yıl ay kim çıkıcak acaba Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @myd1oez Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl olur tabii 0 1 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl sana kimse kalmadı abi 😂 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. eşle 0 3 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl kusura bakma kaldırmak zorunda kaldım da engelli bende, sevmem kendisini Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl 😮 bılmıyordum sorry Yorumla Ehlivukuf +1 yıl önemli değil Yorumla
emre196_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Dene 0 1 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @kaptantusubasa Yorumla
beyzbi Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Eşle 0 10 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @VisneeVodka Yorumla beyzbi +1 yıl Bana dört erkek eşle madem kız yok benim sevgim hepsine yeter Yorumla beyzbi +1 yıl Zjmdmxkdkd Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl 😡😡 burada kuralları ben koyarım akıllım Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl 😂😂 Yorumla beyzbi +1 yıl Neyse en azından içlerinden belki de en tiplisini eşledin ona razı gelelim.. zjxnnxnx Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl en yakışıklısını kendime alıcam 😂 Yorumla beyzbi +1 yıl Ya dur ya bir tane yakışıklı vardı onu bana eşle gelirse nolluur 🤪🤪 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @lMelodrama yı verelim yabancıya gitme 😂 Yorumla beyzbi +1 yıl Zaten söylicem yakışıklı oydu yaaa 🤪 @lMelodrama şş fıstık gel buraya Yorumla
Lelele Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. olur 0 3 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl @Çağann19 Yorumla Çağann19 +1 yıl Ayıp ya Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl maksat şamata gırgır ya o kadar takılmayın 😂 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Olar 0 6 Yorumla myd1oez +1 yıl Kime etiket yaptıysan engellemiş 😂 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl evet kotu sans 😂 ama kızlar gelmedi soruya ya. Bir anlamı kalmadı eşlemenin Yorumla myd1oez +1 yıl Erkekte olurdu 😂 Yorumla myd1oez +1 yıl O da engellemiş ne kadar seviyorlar beni 😂 Yorumla SalsanaLanGrozayı +1 yıl seni niye bukadar engelliyorlar 😂 Yorumla myd1oez +1 yıl Çünkü ben kimseyle anlaşamam bütün herkese engellettim kendimi. Genelde sadece kendi mutluluğumu düşündüğüm için insanları çok kırıyorum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
birbirimize eşleme:(
😂
@ImThePrinceLeo 😂
Doverim seni 😂
Grozayla birlikte susturucu da verecek biri olsun 😂
droptan vector düştü koşşşş🏃♀️
Droptan vector düşmez ki ya 🤔
siz bir pabçi atın 😂 @Deli_Oğlan
@salsanalangrozayi ah deli oğlan ah. Cinsiyet belirtmezsen böyle olur ıste. Gel knk bende susturucu var mk 🥺
Benim profili eşlesen eşlesen başka bir galaksiyle falan eşleyebilirsin anca 😂
😂
Var mı bildiğin helal sütü emmiş temiz bir uzaylı? 😂
bekliyoruz 😂
Şaka yaptım ya aman dur eşleme hiç çekemem kimseyi gece gece 😂
@Quattroo5
Uuu tam benim tarzım beybi 😂
haha
Beni esle ama uzun boylu zayif seksi bir kiz olsun pls.
KizlarSoruyor ile izdivaç
@SpormenAdam
Kaçıyorum ben 😀
😂
@SpormenAdam korkma gardaş benden sana zarar gelmez 😀
Aman olmasın 😀
Pubg oynayan biri olsun pls
😃😃😃😃
Hadi bakalım
@ScorpionKaan07
Güzel kadın ama bana pas vermez sanırsam😏
Teşekkür ederim teveccühünüz 🙃
eşle bakallıım. puahahah
ay kim çıkıcak acaba
@myd1oez
olur tabii
sana kimse kalmadı abi 😂
eşle
kusura bakma kaldırmak zorunda kaldım da engelli bende, sevmem kendisini
😮 bılmıyordum sorry
önemli değil
Dene
@kaptantusubasa
Eşle
eşle
Eşleştir bakalım yeniyim ben 😀
Éşĺë
Eşle
@VisneeVodka
Bana dört erkek eşle madem kız yok benim sevgim hepsine yeter
Zjmdmxkdkd
😡😡 burada kuralları ben koyarım akıllım
😂😂
Neyse en azından içlerinden belki de en tiplisini eşledin ona razı gelelim.. zjxnnxnx
en yakışıklısını kendime alıcam 😂
Ya dur ya bir tane yakışıklı vardı onu bana eşle gelirse nolluur 🤪🤪
@lMelodrama yı verelim yabancıya gitme 😂
Zaten söylicem yakışıklı oydu yaaa 🤪
@lMelodrama şş fıstık gel buraya
olur
@Çağann19
Ayıp ya
maksat şamata gırgır ya o kadar takılmayın 😂
Olur
Eşle
Olar
Kime etiket yaptıysan engellemiş 😂
evet kotu sans 😂 ama kızlar gelmedi soruya ya. Bir anlamı kalmadı eşlemenin
Erkekte olurdu 😂
O da engellemiş ne kadar seviyorlar beni 😂
seni niye bukadar engelliyorlar 😂
Çünkü ben kimseyle anlaşamam bütün herkese engellettim kendimi. Genelde sadece kendi mutluluğumu düşündüğüm için insanları çok kırıyorum 😂
Buyrun 😊
Olurr