Siyasi suçtan dolayı aranıyor olma ihtimalim yüksek olurdu, halkı kin ve nefrete sürüklemek gibi saçmaca bir nedenle kapıma dayanırlardı, bu gibi hususları sorun etmiyorum, günün birinde olacak olması da pek muhtemel, ancak ben her ne pahasına olursa olsun amaçlarım uğrunda topyekun mücadelemi sürdüreceğim.
Çaldı kapım 🙄 kim o dediğimde aşağıdan bir kısık bir ses açın kapıyı biz polisiz korkmayın sizin için gelmedik dedi 🥳 bzde açtık çok heyecanlı bir geceydi aynı gece bir daha geldiler bu sefer camdan gördüm onları direk kapıyı açayımmı diye ben sordum 💃🏻💪🏻
Süper soru 😂😂😂😂 bir çok şey geldi aklıma ahhaha 😂 karar veremedim 😂😂😂 en kötü ihtimal sonunda dayanamamış birini katletmiş olurdum galiba da peşine düşünecek insanlar değiller 😂😂😂 sonrasında da eve gelmezdim yani biraz mantık dışı oluyor.
Ben suç işlemedim k hiç bilmiyorum kesin yanlış gelmiştir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Siber suçlardan dolayı olur. Öyle bri şey olursa da hata bendedir. izlerimi iyi kapatamamış ve de açık bırakmışım demektir. İhmalkârlıktan yakalanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
eski polis sevgilimi dövmüştüm bir de evine gidip bütün ayakkabılarını çöpe atmıştım. şikayet ederse kapıma gelebilirler. polisi polise şikayet ederim ben de. çoğu manyak olduğu icin anlaşılırım zannımca.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yazık o yeni aldıgı nike ' a kaç para verdi kimbilir 🙄