Kilolu bir bayan çekici olabilir mi? Ve güzel giyinebilir mi? Nasıl? Kiloluyum nasıl giyinmeliyim örnek atarmısınız? :)
Cevabın nedir?
+1 yılYeşil kahve iç aç karnına gerçektenen saağlıklısı bide günde 1-2 saat yurursen gözle görülür bir şekilde kilo verebilirsiniz bende kilo sorunu vardi çok olmasa da ben rahatsız oluyordum bu yöntemle en azindan balik etli denilecek kiloya geldim sende dene tadi biraz kotu ama yapicak birşey yooook :)
16 Yorumla
Soran+1 yılNerden alabilirim peki :) Günde kaç tane sabah mı :)
- +1 yıl
Aktarlarda satiliyor yarim kilosu 5 TL ye almistim ben ama sakin ogutulmemis alma ise yaramaz öğütülmüş yeşil kahve de alirken :) ayni türk kahvesi gibi ama rengi yeşil istersen kahveyle karistiripta icebiliyosun ana karistirmadan daha çok faydasi var :) günde 2 defa aç karnina 1 fincan :) internete yaz kullanici yorumlarini oku bak faydasi gerçekten cok büyük :)
Soran+1 yılHmm kilo vermeme yarıcaksa içerim ayyhh çok heyecanlı :)
- +1 yıl
İnşallah yarar canim hemen al başla aç karnina ve şekersiz unutmaaa :)
Soran+1 yılŞekekr yok canik zaten aayy ay :)
- +1 yıl
:)))
En İyi Cevaplar
+1 yılKilolu bayanlarda güzel giyinebilir ve çekici olabilir elbette kendine yakışanı bildikten sonra :) her zaman için özgüvenin olsun ama çekici olabilmek için de saçma sapan giyinmeye gerek yok :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canik :)
- +1 yıl
rica ederim canım :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. yüzün güzelse birde abartısız tatlı makyaj yaparsan çok ilgi çekersin , bol giyineceğin kesin yani üzerine yapışmayan , etek giyemezsin kıçın fıldır fıldır çıkar mağazaları zayıflardan çok daha fazla dolaşacaksın , fakat kilolu bayanlardan hoşlananların sayısı tahmin edemiyeceğinkadar fazla,
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kilolu kadınlardan hoşlanan birini beklemiyorum :) Zayıflıcam fakat bu süreçte çekici görünmek istiyorum en azından oha ayı demeleri yerine kilosuna göre güzel giyiniyor hoşmuş demeleri daha iyi olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekici görünüm dar giyimle kazanılır ve dar giyimi de malesef ki kilolu bayanlara yakıştırmıyolar :(
017 Yorumla
Soran+1 yılHmm :)
Cevap sahibi+1 yılboyun uzunmuş aslında kilonu da söylesen keşke? bence sana da yakışır ya çok çok kilolu olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılYok balık etliyim ama balık diyince aklına hamsi gelmesin sonuçta ton balığı diye bişey var
Cevap sahibi+1 yılahaha ton balığı :D iyisin iyi bence kalçanı kapatacak uzunlukta bir tunikle siyah taytlardan giyebilirsin. boyun uzun olduğu için topuklu falan giyersen daha da uzun görünürsün sanki boyun uzun diye kilolu göründüğünü falan düşünürler. ayrıca kilolu kızların yüzü çok güzeldir :)
Soran+1 yılTeşekkürcükler :) Hırka giyerim kapatır o kalçamı :)
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle harika olur. üst tarafına biraz bol, altına tayt giy bu kombin günlük olduğu için her zaman böyle gezebilirsin. hem çok yakışır, hem de sade giyinmene rağmen çok güzel olursun :)
Soran+1 yılDershaneye başlıcam şimdi orda mal gibi giyinmiyim demi :)
Cevap sahibi+1 yıloo bir de ortam içine gireceğin için hoş ve çekici giyin hep :) kış geldiğinde dize kadar uzun yüksek topuklu çizme falan giyersin, şimdi de normal burnu açık dolgu topuk falan giy ama tırnaklarına da oje sür ^^
Soran+1 yılSürerim tımam :)
Cevap sahibi+1 yılolcaksın sen olcak :) yazın uzun elbise, kışın da diz üstü elbise veya eteklerle siyah çorap giy o da seni çok güzel yapacaktır :)
Soran+1 yılSen adamsın adam :)
Cevap sahibi+1 yılsen de öylesin canım benim güzelliğinin farkında ol hep :)
Soran+1 yılTeşekkür ederiiim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim verdiğim kombinleri hep yap tamam mı görsünler güzel kız nasıl oluyomuş :) dikkat et kendine hadi hoşçakal :)
Soran+1 yılTekrar teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılSimdi de ben tesekkur ederim guzellik :)
- +1 yıl
Bence yakışıyor kilolu bayanlarada dar giyinmek
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
42Cevap
Aşırı kilolu değil de, balık etli bir kadın aslında daha çekici ve albenili olur.
Yani iş çekiciliğe geldiğinde hayatım boyunca balık etli kadınlar daha da dikkatimi çekmiştir.
Elbette onlara da yakışacak giyim tarzları var, yeter ki bilinsin.
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşa dememişler.10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. kilolu olduğundan eminmisin? boy kilo kaç. buradaki çok bayan balık etliyken kilolu sanıyor kendini. kendine yakışanı giydiğin sürece güzel giyinirsin ötesi yok
15 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ben direk kiloluyum balık etli desem şimdi kendime bu nasıl bir balık dersin :D
Soran+1 yılBoy yetmiş ve ben 70 olmak için deli gibi uğraşıyorum ama hormonlarım ve bazı problemler sağolsun çok çok kiloluyum kiloluda değil bildiğin obez ayı gibi..
Soran+1 yılİnşallah olucak oda :)
Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Bide şu acıdan bak saglıgın için kilo vermeye çalıs güzellik deilde saglık daha önemlidir her zaman..
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir, internetten büyük beden mankenleri arastir, onlar sana örnek olabilir, güzel giyinenler var aralarinda :)
124 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canım :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim :)
Cevap sahibi+1 yılAma saglik icin kilo vermen gerekiyorsa saglikli bir sekilde verebilirsin ama moralini bozmadan kendini fazla elestirmeden. Ben mesela son 2 yilda 10 kilo aldim :( bu hafta spora basladim vermeyi düsünüyorum.
Soran+1 yılBen de vericem kız ama vericeğim kilo 10-20 ile sınırlı kalsa :)
Cevap sahibi+1 yılKac kilosun? Ikimizde gizliyiz bak cekinmemize gerek yok :D
Bende 10kilodan fazla vermem lazim, boyum 1.72 ve 94 kilo oldum, iki yil önce 84lerdeydim ondan bir kac yil önce 70...ilk hedefim 80, sonra 70, yani 24 kilo vermem lazim :(
Soran+1 yıl80 olsam yeter diyorum daha yaşımda küçük yani herneyse vermem gereken kilo cidden ama cidden fazla 30 versen yeter diyorlar daha fazlası gerekiyor :( Şimdi bir çocuktan hoşlanıyorum kilo vericem ben birini sevdim onu sırf kilom yüzünden kaybettim ama bunu kaybetmeye hiç ama hiç niyetim yok
Cevap sahibi+1 yılCanim benim ya...bende birisinden hoslanir gibi olmustum, ögrendim ki cocuk baliketlileri bile sevmezmis zayif istiyormus...
Ama baskasi icin verme o seni begensin diye degil, kendin icin yap bunu, kendini sev kendine güven.
Aslinda seni seven öyle sevsin demek istiyorum, kendimede dedim hep beni seven oldugum gibi sevsin diye. Ama kiloyada bakiyorlar malesef...en azindan 80 olsam iyi diyorum bende o zaman baliketli dururuz en azindan. Kilolu kizlara asik olanlar sevenlerde var cok ama nasil denk gelsin ki tesadüf gerek sans gerek, benim cevremdekilerde pek hoslanmiyor kilolu kizlardan, vücudu iyi olanlar daha sansli...
Ama güclü olmaliyiz, kendimiz icin, saglilimiz icin, daha cekici olmak icin vercez bu kilolari :) ben nasil motive oldum biliyormusun? beterin beteri var...youtube a gir ve "extreme makeover weightloss edition s02e02 jacqui" yaz ilk videoya bak kadin nasil verdi bir yilda, ama onun asiri kilosu var sarkiklari var yani beterin beteri var onunla hic ilgim yok benim
Soran+1 yılBpyum 170 80 kilo olsam gerçekten çok rahat ederim :) Kilo verirsem benimde sarkıcak hemen ameliyata girerim izlicem hemen videoyu :)
Cevap sahibi+1 yılKadinda kilo verdikten sonra ameliyata girdi sarkiklardan dolayi. Sonunda nasil cekici bir kadin ortaya cikti, mutlaka izle bunu :)
Ama birsey söyleyim mi, sarkiklarin olusmamasi icin spora cok önem verceksin kilo verirken, vücudu sikilasitirici toparlayici hareketler yapman lazim düzenli, sabahlari yaparsan daha cok yag yakarsin mesela. Birde dus alirken asagidan yukari dogru masaj yap vücuduna bide dustan sonra krem sür onunlada masaj yap kan dolasimini süper hizlandirir cildini düzlestirir.
Beslenme konusundada youtubea gir yine "Ayca Kaya kilo" de süper videolar cikiyor, kadinin önerdikleri cok kolay doyurucu ve onun hastalari kalici kilo veriyor saglikli bir sekilde :) Hatta arada kendini ödüllendirebilirsin, yani günde bir parca cikolatadan birsey olmaz diye düsünüyorum mesela :)
Soran+1 yılYa şu kilo gitsin de :) Toparlayıcı hareketlere örnek verebilirmisin :)
Soran+1 yılNe tarz bir krem?
Cevap sahibi+1 yılKaslarini calistircak güclendircek hareketler, mekik mesela, Squat, kol ve bacak hareketleri, internetten gir cikar bir sürü, tarif etmek zor :D
Her türlü krem olabilir, maksat onunla masaj yapmak ve cildi yumusatmak, ama koenzim q10 varsa kremin icinde sikilastirici özelligi oluyor, veya limonlu yaglar falanda iyi.
Soran+1 yılKilo verirken sıkılaşsam çabucak he birde ben çok çok fazla su içiyorum bu deriyi toparlamaya yardımcı olur mu? Yani günde 3-4 ltre garanti içiyorumdur :)
Cevap sahibi+1 yılSüpersin, bende 2 litre iciyorum, en az 2 litre icmelisin, su hem yag yag yakmanda yardimci daha cabuk kilo verirsin ve cildin saglikli kalir bol su icersen. Sekerli icecekleri mesela hayatindan kesinlikle cikarmalsiin bende icmiyorum.
Soran+1 yılHmm şeker kullanmam tuz çok az oda arada :) Abur cuburda bazen engel olamıyorum tatlı krizi geliyor.. Bu arada neredeyse 10 yaşımdan beri diyet yapıp 2 kez 20 kilo verip almış biriyim :) Mesela şu an diyete başlasam çok eminim 10 gün sonra 5 kilodan fazla vermiş olurum ama daha sonra hemen duruyor ve pooof üzülüyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSeker kullanmaman, tuzu az kullanman iyi. Tatli krizi bendede oluyor...
Bende bir kere 60kiloya düsmüstüm sonra geri aldim...
Bak kalici kilo vermek icin yeme seklini degistirceksin saglikli dengeli olcak ama ömür boyu sürdürebilecegin birsey olcak yoksa kilo verdikten sonra geri alirsin eskisi gibi yemeye baslayinca.
Pes etmemen lazim, tartida hemen belli olmuyor, bir dönem rahat gider kilolar sonra daha zor, sen pes etmeden devam etmelisin. Ayrica 10günde 5 kilo vermek saglikli degil daha cok su ve kas kaybi olur bu yag o kadar hizli yakilmaz. Bir ayda versen o kloyu daha saglikli olur.
Soran+1 yılSağlıklı değil ama doktorumun verdiği diyetle bile 2.5 ayda 20 kilo vemriştim daha sonra sıkıntılar oldu yedim.. Ama hemen gidiyor kilo herkes aa kilo vermişisin diyor 10 gün sonra ama durduğunda ise tam duruyor..
Cevap sahibi+1 yılIste o durdugu zaman sen devam etmelisin ve sporunu artirmalisin, tartida belli olmaz hemen, ilk kilolar zor gider sonraki kilolardan inatla kurtulmalisin, pes etme durdugu anda bile ;)
Soran+1 yılPekala :) Birşey sorucam bu kadın kaçtı kaç kilo verdi :)
Soran+1 yılDaha cideonun sonuna gelemedim :D
Cevap sahibi+1 yıl355 pound yani 161 kiloyken, 148 pound yani 67 kilo oldu bir yilda 94 kilo vermis inanilir gibi degil dimi :D gördügün gibi imkansiz degil, beterin beteri var.
Soran+1 yılOhaa inanmıyorum ya oha ben şu halimle kilo veremedim aağğğğhh kilo vericem bu kadın varya benim hırsım olacak..
Cevap sahibi+1 yılAynen, bu kadin senin hirsin olsun, bu o haliyle kilolarindan kurtulduysa sende kurtulursun ondan daha avantajli basliyorsun zaten onun kadar olmadigin icin.
Soran+1 yılAynen öyle :)
- 10 Yorumla
+1 yılGiyinebilir tabiki. Önemli olan vücut tipi. Vücut tipi guzelse kilonn ne kadar olduğu önemsiz.hem herkesin bir begeneni vardır. bir de erkekler çok dikkatsiz kendinde az değişiklik yap dun yüzüne bakmayan bugün sana hasta olabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKilo versem varya :)
Ben zayif kiz zaten pek sevmem ha beli ince olup poposu büyük olur orasi ayrı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Tayt giymedigin sürece her türlü kiyafet yakisir ablama.d
21 Yorumla
Soran+1 yılEhehe :D
+1 yılkusurlarını örtecek ve yakıştıracak sekilde giyinmelisin aynaya baktığında görürsün zaten neyin nasıl olduğunu açık askılı kıyafetler uygun olmaz açık renkte çok tercih etme derim
11 Yorumla
Soran+1 yılpekala :)
balıketli olabilirde şişman kızlardan çok çok nadir güzel olabiliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılBana yüzün güzel diyorlarda pek inanasım gelmiyor aldığım tepkilerden biri şu ulan o güzel yüzüne yazık kilo versen fıstık gibi olursun..
Soran+1 yılBelkide :)
Şahsen ben kilolu bayanlardan çok hoşlaniyorummm ;)
Yüzleri çooook tatli oluyor ve bakmaya doyamiyorummmm :)) ;)10 Yorumlabence her kadın istediğinde çekici olbilir bu onun yeteneğine kalmış
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılgenel olarak koyu renk giyinerek kilounu kapatacak şeyler giyersen gayet çekici olabilirsin. ama yinede kilo vermeye çalış derim. kilolu bayan seven erkekler var ama geneli zayıf sever.
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki o kilo verilecek :)
- +1 yıl
öyle çok daha iyi olursun :):)
Soran+1 yılAyy :)
- +1 yıl
:))
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilolu kızlar çok seksi ztn birşey yapmasalar bile azıyorum:D bide tayt giyse off
12 Yorumla
Soran+1 yıloha töbe töbe :D
Cevap sahibi+1 yılşişman bir fuckbuddy veya sevgili arıyrum :D
+1 yılBence kilolu kızlar güzel olur dolgun olur diye kilolu kız hayrını biriyim her zamanda öyle istemişimdir. Bana şahsi mesaj atabilirmisinz.
10 Yorumla
+1 yılKilolu kadın bence çekicidir bana baya çekici gelir. Göğüs dekolteli ve göbek dekolteli alta da bitane short müthiş olur vallaha.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ama zayıf hatun kadar çekici olabileceğini de sanmıyorum.
3.bp.blogspot.com/.../4.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılEe yani tabiki :)
- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılçok tatlı kilolu arkadaşlarım var ve çok da güzel giyiniyorlar. Kendine yakısanı giy. Siyah tercih et.
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ne demek. Bir de istersen korse alabilirsin ve siyah saran dar bluzler giyebilirsin. Çok güzel duruyor. Bir de göğüsleri çok güzel oluyor kilolu bayanların :D
Soran+1 yılEhehe güzel değil sadece büyük ve garip :D
- +1 yıl
güzeldir senin haberin yoktur :D
Soran+1 yılYok kız :D
- +1 yıl
ya bir susar mısın ben biliyorum öyle :DD
Soran+1 yılEeheheh :D Ama sarkık gibi bir değişik :D
- +1 yıl
toplarsın önemli değil
Soran+1 yılUmarın :)
+1 yılgenelde zayıf bayanlar ilgi çekici olur erkekler kiloluda olsa bunu kapatabiliyor ama bayanları bilemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çok fazla olmamalı. örneğin 1.65 boya 65 kilo çekici olabilir ama 75 kilo olmaz ya. Kız birazda zayıf olacak da.
10 YorumlaDiğer konusunda 735 cevap paylaştı. www.facebook.com/photo.php bunu izle sn söyle
00 Yorumlakiloyu önce sağlık için ver ama çok verme balık et iyidir :) çekicilik enteresan birşey herkeste olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim gibi biri olabilirsem :) Tam balık etli olur :
)
Soran+1 yılGelmez zaten :D
Soran+1 yılBak ben sevdiğim çocuğu kilom yüzünden kaybettim sırf o bana oha dedi diye 10-12 günde 9 kilo verdim.. Ama yinede hiç gelmeden gitti ve ben hoşlanıyorum birinden onu kaybetmek istemiyorum o giden aptalı pişman etmek istiyorum
Soran+1 yılElime ne mi geçicek ben hayatımda ikince kez intikam almak istiyorum :) Biri o..ben rahatlıcam o görücek bah gene sinirlendim ya :D
Soran+1 yılSen öylesan :)
Soran+1 yılYok rahat ol öyle birşey yapmam ben insanlarla oynayamam da zaten :)
Soran+1 yılteşekkür ederim bende sanaa :)
+1 yılseksi ve bakımlıysa neden olması balık etli kadın:)
10 Yorumla
+1 yılevet kilolu bayan bana göre benim tercihim ve hem seksi ve hemde güzel olurlar öyle bir sevgilim olmasını isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılZevkler işte :)
- +1 yıl
isterseniz tanışabiliriz
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana çekici gelsende çoğuna gelmezsin. Giyim çekici göstermez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir tabiki ama karşındaki insan bir burak özçivitse bir zahmet kilo ver dimi?
10 YorumlaSakıncası yoksa kilonuzu ve boyunuzu öğrenebilirmiyim? Ona göre yorum yapıcamda :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl170 kilo ton balığı :)
Şahsen kilolu kızlara fistan türü giysileri çok yakıştırıyorum boydan elbise tercihimdir kilolu kızlar candır
10 Yorumlabazıları çok tatlı oluyor bence örn. pelin öztekin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm :)
+1 yılgogus dekoltesı tercıhın olmalı dıye dusunuyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
ozelden eklermısın bı
+1 yılasırı olmamak kaydıyla boy 160-170 arasında kılo 65-75 arasında bı bayan bence super seksı gelıyor nedense bana
10 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. tabikii kilolu olupta yuzu cok guzel sevımlı olan bayanlarımız var :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzümün güzel olduğu söyleniyor.)
Soran+1 yılMaşallah banaa :)
Ola bilir giyim çok önemli bu noktada.
17 Yorumla
Soran+1 yılHmm pekala :))
Soran+1 yılBundan sonra daha iyi giyiniyoruz bir taraftan kilo veriyoruz yeaah :D
Soran+1 yılSaçmalama be ne açıcam :D 170 boy.. Kiloyu salla
Soran+1 yılumarım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskili uzun elbise
İçinde de iplik Tanga. ..
Şişman zayıf
Çirkin güzel. .
Sadece ayrıntı:😐10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoyu renkler tercih etmelisin, çok dar giymemeli'sin, dik durmalısın.
10 YorumlaNe kadar kilolu olduğuna bağlı.
11 Yorumla
Soran+1 yılbaya
Bakımlı olursa olabilir :D
15 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
Soran+1 yılEhheeh :D Bakımlı derken mesela? :D
Soran+1 yılhhıığmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir. Kendimden biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKendine saygı duy güzelim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çekici olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl peki
kime göre kilolu? neye göre kilolu?
10 Yorumla165 boy ve 60 kilomusun
10 Yorumlakilolu bir bayan ancak tatlı olabilir
10 Yorumlakim kardashian gibiyse olur
00 Yorumlaolur ama kilosuna bağlı
10 Yorumla
+1 yılBBW seven çok var.
20 Yorumla
+1 yılhemde nasıl
13 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasıl?
- +1 yıl
çekici olur anlamında :)
Soran+1 yılhmm :)
+1 yılGayet tabii olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkilolular bana aşırı seksi geliyor:D
10 Yorumlacekici olabilir
10 YorumlaDiğer konusunda 327 cevap paylaştı. benim hatun şişman
06 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi :)
Soran+1 yılAdamsın sen gerçekten ben kaybettim sevdiğim çocuğu..Egosu tavandı..
Soran+1 yılSen onu başta öyle kabullenmişsin ya o yeter ona :) Zayıflar emin ol insan sevince herşeyi yapar..
boy Kilo?
00 Yorumla
+1 yılDeğişir
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?