Diğer Serbetini iyi cekmesi icin ne yapilmali? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kemal pasa tatlisi yapiyorum ama serbetini kolay kolay cekmeyen bir tatliymis serbeti kac dk kaynatilmali serbetini iyi cekmesi icin ne yapilmali Güncellemeler+1 yıl Kendi serbetinde kaynatarak serbetledim mis gibi yumusacik oldu simdide muhlebisini yapiyorum Serbetini iyi cekmesi icin ne yapilmali? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Belırsızlık99 Takip Et Xper 5 Yaş: 107 , eic 66% +1 yıl Şerbetini pişirirken içine kemalpaşa tatlısını da at o şekilde kaynat. Sonra hepsini bir tepsiye boşalt. Soğuyunca şerbetini ayırırsın.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi Yorumla
dağlarınNefesii Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Şerbet kaynamaya başladığında şerbetin içine atıp bir süre kaynatıyosun o tatlıyı . 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi Yorumla dağlarınNefesii +1 yıl Bilmiyorum onu. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şerbetle birlikte kaynatman gerek biraz tatlıları genişçe bir tencerede 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şerbeti fokurdayana kadar kaynat sonra 1, 2 dakika beklet tatlinin üzerine dök kuru yer kalmayacak şekilde şerbet soğuk olursa tatli çekmez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl serbetini 10 dk kaynattim sogumaya biraktim kafam karisti simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten mantıken de aynı şekilde kemalpasa kurumus ekmek gibi birsey serbet sicak olmazsa nasil çekecek Yorumla Soran +1 yıl Serbet simdi buz gibi oldu yenidenmi kaynatayim nasil yapayim kemal pasayida ev yapimi yaptim firina attim serbetin icindemi kaynaticam nasil olucak Yorumla Soran +1 yıl Benim yaptigim peynirsiz irmikli olanindan Yorumla Soran +1 yıl Kendi serbetinde kaynatarak serbetledim mis gibi yumusacik oldu simdide muhlebisini yapiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şerbetini çok fazla kaynatma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10 dk kaynattim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şerbetini pişirirken içine kemalpaşa tatlısını da at o şekilde kaynat. Sonra hepsini bir tepsiye boşalt. Soğuyunca şerbetini ayırırsın..
O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi
Şerbet kaynamaya başladığında şerbetin içine atıp bir süre kaynatıyosun o tatlıyı .
O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi
Bilmiyorum onu.
şerbetle birlikte kaynatman gerek biraz tatlıları genişçe bir tencerede
Şerbeti fokurdayana kadar kaynat sonra 1, 2 dakika beklet tatlinin üzerine dök kuru yer kalmayacak şekilde şerbet soğuk olursa tatli çekmez
serbetini 10 dk kaynattim sogumaya biraktim kafam karisti simdi
Zaten mantıken de aynı şekilde kemalpasa kurumus ekmek gibi birsey serbet sicak olmazsa nasil çekecek
Serbet simdi buz gibi oldu yenidenmi kaynatayim nasil yapayim kemal pasayida ev yapimi yaptim firina attim serbetin icindemi kaynaticam nasil olucak
Benim yaptigim peynirsiz irmikli olanindan
Kendi serbetinde kaynatarak serbetledim mis gibi yumusacik oldu simdide muhlebisini yapiyorum
Şerbetini çok fazla kaynatma
10 dk kaynattim