Güncellemeler
+1 yıl
Kendi serbetinde kaynatarak serbetledim mis gibi yumusacik oldu simdide muhlebisini yapiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şerbetini pişirirken içine kemalpaşa tatlısını da at o şekilde kaynat. Sonra hepsini bir tepsiye boşalt. Soğuyunca şerbetini ayırırsın..
O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi
Şerbet kaynamaya başladığında şerbetin içine atıp bir süre kaynatıyosun o tatlıyı .
O hqzir olaninda olmuyomu ben ev yapimi yapicam bide serbetini 10 dk kaynattim aogumaya biraktim kafam karisti simdi
Bilmiyorum onu.
şerbetle birlikte kaynatman gerek biraz tatlıları genişçe bir tencerede
Şerbeti fokurdayana kadar kaynat sonra 1, 2 dakika beklet tatlinin üzerine dök kuru yer kalmayacak şekilde şerbet soğuk olursa tatli çekmez
serbetini 10 dk kaynattim sogumaya biraktim kafam karisti simdi
Zaten mantıken de aynı şekilde kemalpasa kurumus ekmek gibi birsey serbet sicak olmazsa nasil çekecek
Serbet simdi buz gibi oldu yenidenmi kaynatayim nasil yapayim kemal pasayida ev yapimi yaptim firina attim serbetin icindemi kaynaticam nasil olucak
Benim yaptigim peynirsiz irmikli olanindan
Kendi serbetinde kaynatarak serbetledim mis gibi yumusacik oldu simdide muhlebisini yapiyorum
Şerbetini çok fazla kaynatma
10 dk kaynattim