İki dişime kanal tedavisi yapılıcak ve korkudan gidemiyorum dişçiye . Aranızda bunu yaptıran varmı acıyomu ? :/
yardımcı olursanız sevinirim
yardımcı olursanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle geçmiş olsun.Uyuşturulacak yapılacağı için korkmana gerek yok.Dişin kökleri öldürülecek.Kanal tedavisi işlemi nasıl yapılır link
Kanal tedavisi yapılırken acı hissedilir mi link
Kanal tedavisi yapılan kişi nelere dikkat etmeli link
tesekkür ederim.
Rica ederim.Panik yapma derim.
yaptım bile su ikinci linki izledimde agznı koparaydı o ne öyle :(
Senin kendi diş doktorun vardır mutlaka .Ona güvenmelisin.
:/
Sen linke aldanma.Yapılan işlemi görmediğin için etkilenmezsin.Direkt gördüğün için etkilenmiştir.Hiç korkmana gerek yok.Uyuşturacaklar acı duymazsın.
umarım
Sonucu haber vermeyi unutma ama:)
:) tamam tesekkür ederim.
çok acıyı ve çok zor bir tedavi
Bana lutfen yardimci olun bir yil once dolgu yaptrdim agri veya sizi yok ama bole uyaninca falan sanki dusecek gibi hava aliyor gibi oluyor yarin disciye gidecem ve kanal tedavisi yapacak diye cok korkuyorum hissediyormusun kanal tedavisini
Bende kanal tedavisi yaptım korkulcak birşey yok. Gerçi doktora görede değiştir bu benim gittiğim doktor bir kere bile acıtmadı canımı :) uyuşturuyor zaten.
Cevap
9Cevap
Korkacak bişi yok uyuşturuyorlar bişi hissetmiyorsun, dişin köküne inip sinirleri alıyorlar sonrada önce geçici dolguyla eğer ağrı sızı hissetmezsen bir süre sonra kalıcı dolguyla kapatıyorlar.. Dikkat et direk dolgu yapmasın baştan savarak, iyi dişçiler tedavinin olumlu olumsuz yanlarını görmek için bir süre kalıcı dolgu yapmaz eğer ağrı sızın olursa tekrar kolay müdahale edebilmek içindir...
teşekkürler
Aynen öyle gece cıldırttı beni ! :(
ya şimdi gitsem bile gün verirler. acıyomuş hem gitmicem agrı kesici braz yardım ediyo
Neyse artık
uyuşturacaklar hiç bi acı hissetmicen sadece orada bir aletin işledini hissedeceksin.dişin köküne kadar oyuyorlar ve dişin içindeki sinirleri çeşitli yollarla bloke ediyorlar.sonrada yanlış hatırlamıyorsam önce geçici bi dolgu yapıyorlar eğer geçici dolgu varken artık ağrı sızı hissetmiyosan gerçek dolguyu yapıyorlar.
benm gerekiyodu ama doktorum önermedi sinirler alındığı için diş ölüyomuş ve kararıyomuş yani arkadaki dişleri bilmem ama benm ön dişim olduğu için doktor kesinlikle yaptırma dedi ilaç tedavisiyle hallettik
ilaç tedavisiyle hallediliyomuymuş kanal ?
Anladım
yaptırdım acımıyoda o sesler bunaltıyo dızır dızırrr bide 1 hafta sürüyo kanal tedavisi git gel
acı yok
tesekkür ederim.
rica ederim
Şöyle ki kanal tedavisi yaptırdım büyük bir korkum vardı dişçiye zar zor yaptırmaya cesaret ettim acı yok iğneden sonra zaten boşaltıp dolduruyolar eğer iltihap varsa geçici dolgu koyup ilaç veriyorlar ithihap geçince sağlam dolgu yapılıyor ve iş bitiyo sizin için fark eden tek şey süre yani dolgunun uzunu gibi düşünün yani o kadar zaman dişinizin ağrısını çekmeye değmez...
geçmiş olsun. ben üç dört kere yaptırdım. iğneyle uyuşturacağı için canın yanmaz ve bir iki dakika sürebilir.
özelde 150- 250 arası olabilir. ama devlet hastanesi parasız sanırım. fakat orası talepten dolayı randevuyu çok geç bir tarihe veriyor. Devlet veye Numune hastanesinden özele sevk yaptırırsan bir kısımın devlet karşılıyor. tabii sosyal güvencen varsa. kredi kartının taksit yaptırma özelliği varsa tek çekim yaptırıp bankayı arayarak taksit yaptırabilirsin.
Dişçiye de bağlı fakat hiç acımıyor rahat olabilirsin 😊
Hem de nasıl acıyor. Hayatımın en kötü dakikalarını yaşadığımı söyleyebilirim. Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Acı hissetmeyenler de var.
Ciddimisin ?
Tabii ki. Kanal tedavisini geçtim, doktor normal dolgu yaparken bile çok acı çektim. Acıların colduyum sayın soran. Daha fazla acılı anılarımı anlattırmayın bana lütfen :(
dolgunun acımadığı biliyorum neyseki :D
tamam tamam coldsocold bey tesekkürler yinede.
1 saat sonra gidecem.. snn içinde doktora sorarim :PP
oyyy :D yol yakınken dön gitme :D
Sordun muu :D
döwerm bak.d
Dişçi telefonla konuşurken içeri arı girmesi dışında korkulacak birşey yok kanal tedavisi yaptırmışdım ama ne olduğunu hatırlamıyorum şu an :)
:) tamam tesekkürler
:O hayııırr :(
ben anlamam21 imdeyim 20 liklerim cıkmadı
şimdiye kadar hiç dişciye gitmedim
4 dolgu yapılmalıymıs yaptırmamakta ısrar ediyrm
yaptırmadım yaptıran var bıliyorum...acı fılan yok...
:)
Daha yeni kanal tedavisi yaptırdım hiç acı felan yok gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz ki benim dişim çok kötü durumdaydı iki seansta yaptı dişimi..
Var yaptım iğne yaptıktan sonra birşey hissetmiyorsun
Bende cumartesi günü gidicem ve çok korkuyorum gerçekten acıyor mu? Bu arada koku oluyor mu?
hiç acımıyorrr hatta bi daha giderim yani eğlenceliydiiii oksijen filan korkma :D
yaptırmadım ma cok acıyormus.
kanal tedavisi acımaz veya ağrılı geçmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar