Lol mu Dota mı? Dota Lolun babası mıdır sizcede?
Ben herşeye ragmen Lol diyorum.
Ben herşeye ragmen Lol diyorum.
Yalnız Ben Dotacıyım OF Geçen Bir Lycan Atmışım 19-3-16 28bin Para Vardı Oyun Sonu LH'yi Düşünün Artık Aslında Dotada çocuk lolun babası belki ama dota 1 ilk başta oyun bile değildi bir oyuna gelen bir moddu sadece yanılmıyorsam heroes of stormdu oyun dota daha kaliteli bunu bilgisayarım bile söylüyor şöyle ki ben dotada orta yani %25 lik ayarlarda 50 fps felan alıyorum lolde full ayarlarda 100 fps alıyorum bazen 120 lol çöp
Dota hani şu internette üzerinden Steam vasıtasıyla oynana oyun değil mi. Tüm ülkelerde kullanıcı olan ve arada ''Yessss'' diye bağıran bir yaratık sesi. Tam bir lanet oyun. Arkadaşım onu oynuyor ve kafayı yemek üzere bilmem kaç yüz saat o oyunu oynamış saatini pek hatırlamıyorum.
Cevap
12Cevap
Dota tabi ki de seviyesiz insan var ama loldeki gibi kaynamıyor en azından , mekanikleri zor
mantık yürütmen gerekiyor öyle her önüne geçen oynayamıyor zeka istiyor
oynanabilirlik ve turkce dil desteginden dolayi lol.
Evet babası Dota ama oynanış grafik hikaye vs... Lol daha iyi şu anda. Özellikle dota2 de ki uyuşuk oynanış ve arayüz kontrolsüzlüğü küfür kıyametlik
lol bilmemde 8 9 seneye yakin tahiminen tam bilmiyorum.. dota oynadim ilk maptan beri ondan öncede nebula oynardim ne günlerdi be :(
Tabi ki lol ama lolun bazı karakterleri dotadan çalma onu kabuullenmek gerek --fizz--
Dota lolun babasıdır tabiki :)
dota ve lolün babası warcraft 3 tür
Cabal'ı değişmem ikisine de.
Dota Lol'un babaannesi. Lol'un babaannesi kaşar.
lol dotanın karısıdır
lolün am. k, dotA'ya birşey olmasn.
ikisi birden :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar