Arkadaslar stresten su 4 5 gunde asirii yemek yer oldum kilo almış hissediyorum tartilmaya korkuyorum
sizce 4 5 kilo almis olabilir miyim?
sizce 4 5 kilo almis olabilir miyim?
Bir anda kilo yapmaz ama kalori fazlası alıyorsan birkaç güne kilo olarak sana geri dönebilir. Kilo almak istemiyorsan kendini durdurmalısın. Ya da yeşillik ye, yeme ihtiyacını kalorisi düşük besinler ile gidermeye çalış.
yarindan itibaren oyle zaten ama ya aldiysam
aldıysan da en fazla bir kilodur, yeme düzene girince kolayca verirsin. Yaz geliyor, kilo alıp iyice strese sokma bence kendini. Başka şeylerle ilgilen, ne yap et sıkıntını gider ama yeme.
:) yemeseydın o kadar :) bunyeye gore degısır o canım mınyon tıplı ısen aldıgını hıc sanmıyorum
hayır minyon tipli değilim
insallah
ahahah :)
1 kilo 7000 kalori
4 5 kilo - 28 - 35bin kalori..
İmkansız yani.
tartıda onu görsem bile ödem sudur yani
vallahi öyle korkuyorumm ki zaten kilo fazlalığım var. öncesinde uzun süreli diyet yapıyordum çok sıkıydı. onun hıncı bunlar hep. yine kilo alırım korkusu...
Yarın diyete gircem. bir 2 -3 gün sonra da tartılcam bakalım..
çünkü yarın kilo almıs görünücem zaten sismanım olmaaaz :)
yook olmaz valla :)) yarın lahana çorbası diyetine girmek istiyorum ya insallah güzel sonuç alırım
2-3 haftada 7 vermeliyim
Kaç kilosun ki?
Tek öğün yerdim ve sağlıksız beslenirdim.
98i geçtim ben. Ardından beslenme düzenimi tamamen değiştirdim. Uyku düzenim yoktu gündüz uyur gece kalırdım.
Şimdi yeni bir düzen oturttum uyku spor yemek içme..
91'im şu an için. Hedef 75.
Matematiğim iyi değil ama tahminen 1 ay civarında hedefimin %30'undayım :D Büyük başarı bence..
Zamanı dert etmeden hedefine ulaşmaya bak derim.
Spor çok önemli ne kadar diyet yaparsan yap günde 1 saat civarı yürümedikten spor yapmadıktan sonra boşuna..
hahah tebrik ederim seni. benimde boyum 170 kilom 68. yani en son öyleydi :) bir ara 83 falandım diyet yaptım düstüm. her gün zaten 1 saat spor yapıyorum
iyi gelir tabi. kilo aldığımı nerden çıkardın? sadece öyle hissediyorum %99 aldım. %1lik ihtimal de var tabii
ahhaha insallah :) o dedigim lahana diyeti kur gibi yani detoks. vücudu sikilastiriyo falan. iste deniycem 1 hafta bakalim..
Cevap
11Cevap
4-5 kilo alabilir misin bilmem ama sağlık açısından zararlı olacağı kesin
Harcayacağın Paraya Bağlı da Sen Fakirsindir Alamazsın Hemen :D
Mümkün, git Gaziantep'e 3-4 gün gez, yemek ye, kesin alırsın )
4 gün üst üste 2 şer menü mc ye çok rahat alırsın isrifini bozma.
tabiki olursun hemde yeri gelir 1 öğünde 1 kilo bile alabilirsin bünyeye bağlı
Hiç tuvalete gitmezde taş olursa mümkün anca
yok canim tuvalete gidiyorum. acayip yedim ama her gun de 1 saat kardiyo yaptım
Kardiyo yaparsan yediğini yakarsın amaç neki kardiyo yapmakta
yatmadan önce ekmek ye bol bol
ben kilo vermek istiyorum zaten almak degil ki sadece bu 4 gun asiri yedim ve kilo almaktan korkuyirum
en fazla 1 kilo almışsındır
İnşallah. Teşekkürler
Gel ben sana aldirim 3 ayda 23 kg almisim
ben vermek istiyorum
Alirsin :) tartilda gel kocum :)
2 günde bile alınabilir :/
2 günde 5 imkansız ya
ne kadar yiyosun en fazla bide ona bakmak lazım çok aşırı iştah diyip günde 3-4 ekmek yiyen var bide 2 ekmek yiyen var abur cubur mesela poşetlerce yani ne bilim ama depresyon halindesin sanırım ondan
aynen mesela ustteki yorumw dun neler yedigimi yazdim bakabilirsen sevinirim
yok ya bu yediklerinle 4 günde almazsın , anca 1 ay böyle beslensen alırsın:D
ahahha insallah :D
Benimle takıl, imkansızı başarırsın ehe '-'
alırsın ama tuvalette geri bırtakırsın =D
Yiyip sicmiyosan 10 kiloda alirsin.
saçmalama..bir kilo 7500 kaloriye tekabül eder.
o senin yemene bağlı
haklısın. mesela dün sabah 3 dilim kepek ekmeği kahvaltılıklar yedim. okulda dondurma ve çikolatalı bisküvi. evde de puding yaptım 2 kase o ve makarna yedim. aksam da 1 saat zumba yaptım :D
ahahha yarın diyete baslıyorum
şu an sınav haftasındayız o yüzden bir de regl döneminde ben acayip yiyorum doysam da yiyorum. insallah almamısımdır. yarın diyett
hahah sanki kendinden biliyormus da söylüyormussun gibi oldu. Neyse insallah almamısımdır yoksa hepten depresyona girerim
4 5 gune alamazsin
bencede saçma
imkansız heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar