Diğer Ekran kartım directx 11 destekle mi? nasıl anlarım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum başlıkta belirtiğim gibi bu ekran kartına sahibim.Destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?www.vatanbilgisayar.com/...-dx111-ekran-karti.html Ekran kartım directx 11 destekle mi? nasıl anlarım? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burakbas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Zaten o destekli bir ekran kartı gösterdiğin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nerden anlaşılıyor söyler misin? ben pek anlamıyorum.crysis 3 oynamak için öyle destekli olması lazımmış. Yorumla burakbas +1 yıl HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı yazıyor ya başlığında Yorumla Soran +1 yıl tamam o zaman sorun yok oyunu yükleyeyim :D Yorumla burakbas +1 yıl Haha hadi bakalım Yorumla
TheSadTruth Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 33% +1 yıl Marka model nedir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl linte ki ekran kartı işte Yorumla TheSadTruth +1 yıl Desteklemez olur mu hocam. Dana gibi yazıyor zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zaten o destekli bir ekran kartı gösterdiğin
nerden anlaşılıyor söyler misin? ben pek anlamıyorum.crysis 3 oynamak için öyle destekli olması lazımmış.
HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı yazıyor ya başlığında
tamam o zaman sorun yok oyunu yükleyeyim :D
Haha hadi bakalım
Marka model nedir?
linte ki ekran kartı işte
Desteklemez olur mu hocam. Dana gibi yazıyor zaten.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!