Mesela dünyanın en psikopat kişilerine bakın Erkeklerdir.
Zekidir ve zekiliğini kötü işlere harcamıştır.
Kadınların aklı biraz daha Erkeklere göre eksiktir. Bunun kanıtınıda yaptım bolca ;)
dahilerin daha çok erkeklerden çıkması evrensel bir gerçek ama yine de kadınlara aklı eksik diyemeyiz dediğin gibi kadın bilim adamları düşünürler yazarlar da yok değil kadınların toplum içindeki yaşantısı da sıkıntı en azından bizim toplumda belli bir yerden sonra kariyer mi çocuk mu diye bir durum var bunlar bizim toplumumuz için onları kısıtlıyo olabilir kadınların duygusal yapıları kısıtlıyo olabilir ama yine de üniversitelerde çoğu bölümlerde kızlar fazladır daha başarılıdır hatta ayrıca en son beyaz şova çıktı bilim yarışmalarında farklı yarışmalarda tabi dünya 1. ve 2. olmuş 4 kız vardı geçen sene elif bilgin vardı ismini yanlış hatırlamıyosam google bilim fuarında 1.olmuştu galiba görüldüğü gibi kızlardan da çıkıyor ve az da değil hatta benim gördüğüm kızlar genç yaşlarda daha azimli sonra aile kurmaları mı artık neyse birşeyler onları kısıtlıyolar bu azimleri kayboluyor yoksa kızların aklı kısa değil isterlerse çok şey başarabilirler
Neden yine de diyemiyorum? En gelişmiş ülkelerde dahi kadınlar çok etkisiz. Erkekler daha üst kısımlarda ve önderler. Bu bir gerçek neden savunmaya geçiyorsunuz kabullenmek yerine.
Ben bütün kızlar aptal demedim sadece erkeklere göre biraz daha aklı eksik dedim ki örneklerim de sağlam.
Detayda yazdığı gibi 10 tane erkekten bir tane bayan çıkıyor :))
Erkeklerde de var bu İş bulma aileyi yönetme o bu derken Erkekte de kısıtlama var Kadını yönetmesi lazım hemde.
ALLAH öyle yaratmış ama Erkeğin sorumluluğu da biraz daha çok.
o zaman dünyayı erkekler erkekleri de kadınlar yönetir diyeyim susayım :D bende ilk belirtiğim gibi dahiler ve liderler erkekler daha çok çıkar bu evrensel gerçekdir ama sen burada kadınlar aklınız kısa gibi küçümseyici bir üslup takınırsan ona katılmam işte
Yok ben incelememde gördük ki Erkekler daha zeki şartlara göre Erkekler daha zeki ama kadınlarda aklı eksik.
yok bu sözüne katıl katılma ama kadınları aklı eksik bence ve bunu kanıtlarım...
hocam tabıkı erkek ve kadın beynı aynı calısmaz ıkı canlının ıyı oldugu kategorıler farklıdır yanı olayı akıl ya da zeka olark algılamak yanlış olur bence.bayanlarında hıslerı cok ıyıdır daha erkegın yürüyüşünden ne mal oldugunu bılırler:) ama bılmemek ıslerıne gelebılır.erkek ve kadını aynı terazıde degerlenıdrmek elma ıle armutu kıyaslamaya benzer
Nasıl bir egodur bilmiyorum sendeki ama Allah'ın kadın ve erkeği eşit yarattığı Kuran-ı Kerimde açık bir biçimde ifade ediliyor.Sen kalkmış eksik diyorsun belki güç olarak sizler kadar dayanıklı değiliz bir alıntı yapmak istiyorum. "İnsan vücudu en fazla 45 del (acı birimi) acıya dayanabilir. Fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. Bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşdeğerdir" bu kanıtlanmış bir şey. Sadece küçük bir örnek verdim bunları çoğaltabilirim.Erkekler ve kadınlar tek başlarına mükemmel değillerdir ama birbirlerini tamamlarlar.Senin karşına gerçekten seni zekasıyla etkileyebilecek biri çıkmamış olabilir ama bu aklımızın eksik olduğunu göstermez. Ayrıca o bayan değil doğrusu kadındır.
Bizde sünnet oluyoruz onun acısı var :D
iyi de bizden daha zeki değilsiniz diye neden bu kadar tepki verdin ki :D
bu senin fikrin herkes senin gibi düşünmüyor sünnet acısıyla çocuk doğurmanın acısını karşılaştırmanda ayrıca başka türlü ilginç kıyaslanamaz bile kadın acıya daha dayanıklıdır erkeklerin sinirsel eşiği kadınlarınkinden 9 kez düşüktür bu yüzden daha fazla acı hissederler.
Erkeklerin cinsel organının oradaki bir yeri işte anladın sen oraya atılan bir tepme doğum acısından yaklaşık 10 kat daha çok olduğunu biliyor muydun? :)
Hemde sünnet acısını sen bilemezsin yaşayan bilir :D
sende doğum acısını bilemiceksin doğumdan ölen kadınlar var ama sünnetten ölen var mı bilinmez varsa da sayıca azdır. Hem sünneti kadınlara da yapıyorlar Afrikada Batı Asyada Suriye, Irak ve İran'da da din adamlarının adam kısmı tartışılır gerçi bunun dinin gereği olduğunu söyleyip kadınları zorla sünnet ediyorlar. Yani bunun o ülkelerde savunulmasını ben nasıl bütün erkeklere yükleyemezsem sende kadınların eksik olduğunu söyleyemezsin Allahın yarattığı her canlı kusursuzdur.
Kadınların sünnet edilmesi kötü bir şey mi?
Kadın daha çok zevk alması için kesilir git de bir araştır.
Peygamber s.a.v. emir veriyor kadın daha çok zevk alır ve kocasıyla birlikte olduğunda kadın boşalır. Ve bu Erkeğin hoşuna gider bağımlılık artar. Şimdikilerde kadını tatmin edemiyorlar ki çoğu erkek nedeni Erkek sünnetli kadın değil...
Araştırmadan konuşma. Ve uydurma sözlere kanma.
Tamam da erkekler cinsel organın altı bölgesine bir tepme alsa ya da bir yerde çaptırması sonucu ne kadar acı biliyor musun? Bir kadının doğurmasından çok daha fazla. Araştır istersen.
Hemde ne alaka dayanılıkla dünya profesörlerine bakalım hep erkek... :D
Ya birşey diyim mi sen bu beyinle bu yaşa iyi gelmişsin gerçekten. Sen bana bunun kanıtını bul getir Allah aşkına ya git biraz kitap filan oku Kuran-ı Kerimi okumanı tavsiye ediyorum aradığın herşey içinde.Ben seni ikna etmeye çalışmıyorum.Sen neysen çevrendekilerde odur.
boş ver mal işte zoruna gitmiş kardeş
hak veriyorum
Cevap
10Cevap
öncelikle genelleme yapma. senin karşılaştığın kızlar zeki değilmiş. hem başarılı okullara bakarsan kızların oranı erkeklerin oranından daha fazladır. ha bazı konularda kızlar kalbine yenik düşüp hatalar yapabilir ama bu bizim eksik olduğumuzu göstermez. sana katılmıyorum
Ama bir konu üzerinden değerlendirme yapacak olursan 10 tane başarılı Uzman erkeğin içinden 1 tane bayan çıkıyor.
Hemde aklınızın eksik olduğunun canlı kanıtı detayı iyi oku genelleme mi yapıyorum yoksa Erkeklerden biraz daha mı aklı eksik diyorum iyi oku.
ozaman bende sana şunu söyleyeyim. en iyi olarak bakılacak olursa belki haklsındır. ama ortalamaya vuracak olursak bayanlar hep başarılıdır.
Kendinizi savunacaksınız diye bir yol aramayın.
Haklısın derken bile yanlış yazıyorsun :)
Evde dahi Bütün karı kocalara bakalım Yüzde 90 ında Erkek
Kadından daha akıllı. Nasıl akıllı evi geçindiriyor kadını elinde tutuyor sözü geçiyor çocuklarını yönetiyor yani Erkek daha zeki. İşini ayarlıyor vb.
Not: Kocalarını aldatan eviyle ilgilenmeyen erkekler akıllı sınıfında kesinlikle değillerdir. Biz normal olması gereken kısmından değerlendiriyoruz.
ahahhaha hiç güleceğim yoktu.senin odediğin ev reisleri (!) karıları okumayıp cahil yetişen adamlardır. hem bu erkeğin zeki olduğunu göstermez. sadece evi geçindirdiğini gösterir. ve inana bana dünyanın en zor mesleği ev hanımıdır. ayrıca okuyup kültürlü yetişen bayanların ailelerinde ev reisi diye bir tabir kullanılmaz , canım.eğer bütün bayanlara okuma hakkı verilseydi inan bana herşey çok daha iyi olurdu
Avrupaya bakalım orada da eğitimi yüksek okullarda verilmiş bir hanım kızımız neden bir icatkar profesör olamıyor? :D
Bırakalım bu boş sözleri. Şu an Türkiye'de 75 milyon kişiden doğu dışında kim gitmiyor okula ya da gitmemiş hiç? Çok nadirdir :) Geneli gitti ve bayanlarda gitti hani icatkarlar bırakın bu boş sözleri :D :D:d
Yani Ev reisliğini de tam yaparız böyle...
Okullara taytlarla gelen kızlar gösteriyor ne kadar zeki olduklarını :D:Ddd
hala kızlar diyorsun. genelleme yapma
Kadınlar ya da erkekler diye genelleme arkadaşım. Ben sana o kadar akılsız erkekler gösteririm ki cinsiyetinden utanırsın.
Kadınların içinde elbette var düşünemeyen mantıksız davranan. Ama bu cinsiyetle alakalı değil kişilikle alakalı.
O zaman şöyle düşünmek lazım. Bizim annelerimiz de birer bayan bizi onlar yetiştirdi değil mi? Onlar da mı akılsız?
Yorum yaparken biraz düşünür dimi insan.
Biz zaten genelleme yapmıyoruz detayları okusana.
Sadece neden 10 tane profesör erkek çıkarken 1 tane bayan oluyor diyoruz.
Aynı eğitimi bayan ve erkeğe ver bayan gidip hocasına aşık oluyor anasını satayım anlama kıtlığı mı var sinirlendim ya...
Vala onu bunu bilmem kadınlarda zeka kıtlığı var diyorsun da sende de biraz iletişim eksikliği var galiba. Sen sinirlensen ne olcak aslanım.
Bak ne dedik orda. Cinsiyetle alakalı değil kişilikle alakalı. Senle oturup tartışcak değilim. Hadi şimdi bak yoluna.
Erkeklerde hiç akıl olmadığından sizin için kullanıcaz derken eksik kalıyor işte naparsın.
Erkeklerde akıl olmasa kızlar birbirlerini yerler :D
Bu nasıl cevap neremizi yediriyoruz ki
Erkeklerin de akılsızı var tabi. Kadının da zekisi var ama erkeğin akılsızı kadının akılsızından daha akıllı yinede.
Biz başımızın etini yedirtiyoruz :)))
aklı eksik demen yanlış.kadınlar okumamış zamanında, okutulmamış. anne babamız zamanından bahsediyorum. yeni nesil okuyor. sebebi bu. diğer sebebi de bayanların daha duygusal olması olabilir ama diğer sebep esas neden
Diğer ülkelerde de öyle ama Türkiye açısından bakıyosun sen ben ise dünya.
Devleti yönetenler falan hep Erkeklerdir çok örnek var ama sizin bahaneleriz örnekleriniz yetersiz bence.
Ben diyorum ki dünyanın en zeki profesörleri icatkarları falan hep Erkek diyorum sen bana diyorsun ki zeki kadın yabancı ülkede daha çok diyosun o zaman neden görmüyoruz biz onları nedenn :Dd
Ben zeki olmasaydım sen beni bozmaya çalışmak için o kadar uğraşmazdın güzelim ahaha :D
Aman git sizin aklınız eksik.
Ben sana kanıt sunuyorum kanıta karşılık fikir sunuyosun ters fikir bu da terstir ters :D:D:dd
Kanıta karşı her ters fikir bir bahane arayışıdır.
Ben ben erkeğim ve güzel söz söyledim :D:D:Ddd
Çöllere düşen, erkek
Dağları delen, erkek
Tapılacak kadın diyen, erkek
Kadının ayaklarına kapanıp yalvaran gözlerle "benimle evlenir misin?" diyen erkek ama aklıyla değil, duygularıyla yaşamakla suçlanan kadın!
Yoksa, bizimki ilkel içgüdünün maskelenmiş hali mi? Duygu yoksa, sevgi kocaman bir yalan ya da
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Yani asıl zeki olanlar kadınlardır.
Bak ne güzel bir genelleme yaptım.
Hayır erkeklerin Zayıf kaldığı nokta Nefsleri. Yani şehveti çok fazladır erkeklerin. Kadınların şehvetleri o kadar yoktur ya da daha çabuk engelleyebilir.
Erkek daha zekidir ama zekiliğini nerede kullanıyor orası tuhaftır.
Bir kadını alt edebilir :)))
Tabi mesela bir kadın benim şehvetimi giderir ise benim de diğer konularda başarılı olmamı sağlar hemde kadınlar psikolojik olarak da çok destek verirler.
Ama her Başarılı kadının arkasında bir Erkek vardır diyemiyoruz çünkü başarılı kadın çok az :D.
okullara bir bak en çok kızlar okuyor. biz sadece biraz daha duygusalız
Eşin olursa yaparsın linkerboy.
Şimdi bende senin bacına böyle yazsam önsevişme falan hoşuna gider mi?
Gitmez değil mi. Namusunu bilen birisine ağır gelir bu söz.
Şimdi bu kızda benim kardeşim hadi şimdi defol.
Erkeklerin hepsi de zeki olacak değil arada çıkıyor işte böyle :))
Akli eksik kizlarin pesinde kosarak hic akilli olmadillarini belli ediyolar =) bizde eksik ama sizde hic yok
O zaman bizim ki 0 sizinki - lerde hehehe :D
Sen git bide anana bacina anlat bunlari canm =)
Benim anam bacım da profesör değiller :)
Bir icatkar da değiller Kocalarına bağlılar ve kocaları daha zeki bence ;)
Iyi ne guzel =) sen kendini zeki sanda egon tatmin olsun tatlm
Ben kadının peşinden koşmadım hiç. Hep onlar geldi. Gelmese de koşmam ayrı. Ayrıca erkeklerin çoğu da kadının kendisi ve varlığı için koşmuyor o deliğe sokup boşalmak için koşuyor güzelim.
diziler filmler yüzünden heralde.ama genelleme yapma çoğu de :)
bayanlar düşünmeyi erkeklere bırakıp beyinlerinin %99 unu alışverişe harcıyor :D
ben bile bazen aklımı skyim diyebiliyorsam, soran haklı.dağılabilirsiniz.
Yapamayacağın şeyleri neden söylüyorsun harbi dağılın bu kızlar değişil :D:dd
Çükümüzle düşünmediğimiz müddetçe mükemmel varlıklarız aslında ^^
Erkeklerin en hassas konusu Şehveti zaten.
Şehveti bir durdurmayı öğrensek tamamdır da :Dd
Bir de aklımızı doğru kullansak tamamdır.
Mesela ortamda yarı açık kızlar olmasa netlerde yarı çıplak kız fotoları reklamları olmasa erkek daha kontrollu olur.
Zekiyiz ağa kızları bizim yönetmemiz lazım.
Onlara ilgi göstereceksin iş çocuk koruma Ar namus Akrabalar
Evin gereçleri hep sende :D
Bir de bunları yapıp da bir konuda aşırı uzamanlaşanlar var. Erkek olarka gururlanıyorum :D:Dddd
Ego tatmini olsa gerek..
Neden egomu tatmin edeyim ki ben profesör değil ama en gelişmiş ülkere dahi bakıldığında erkekler daha üst kısımlarda.
Zaten Erkekler kadınlardan daha üstündür ki.
Erkek korur. Mesela benim aklımda Evimi korumak var karımı korumak var ilerde nasipse çocuklarımı korumak olacak onların karnı açıksa ilk benim beynime sinyal gidecek. Tamam kadın doyuracak onları ama onlara yiyeceğini benim almam lazım yoksa kadın nasıl doyuracak değil mi benim bir adım önde olmam lazım hep.
Ekmek getirmem iş kurmam evimi korumam aileme bakmam bir Ev kurmam borca da girmem ohoooooooooooooooooooo :Dd
Bunlarla başa çıkıp bir de profesör olanlar var icat yapanlar var düşün Erkekler ne kadar zeki :Dd
hıhıhı ineklerde uçar zaten.bırak bu işleri ya kadınları köleniz görmeyin kusura bakmada şimdiki kızlar erkekleri solda sıfır bırakır bizim size ihtiyacımız olmadan her türlü yaşarız ama siz? zorrrr dostum zorrrr kendinize bakmaktan acizsiniz malesef kesinlikle arkanızda biri olacak sizi toplaması gereken...
noksanlıklarımla doksandan vurduğum olmuştur.
Çünkü yarısını genellikle yatakta unutuyorlar.
Çünkü ihtiyaçları yok.
çok dizi izlemekten gerçek dünyadan kopuyolar
senile akraba olanların mı? genetik olabilr
maalesef öyleler
Emin misin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar