+1 yıl1-2 kutu daha sprey al bence, sıktığın iyi olmuş, senin canın yansa dahamı iyiydi. Yine gelsinler yine sık, git müdür yardımcısının odasına beni tehdit ediyolar dı üstüme geliyolardı de. Biber gazı taşımak suç değil, insan da kalıcı hasar bırakmıyor, gereksiz kullanmak suç. Zaten sana sataşıyorlarmış. Her durumda haklısın, çok uzun konuştum :D Al anneni müdür yardımcısına gidin anlatın arkadaş, dağbaşımı burası sıkıştırmalar tehdit etmeler filan
02 Yorumla
Soran+1 yılokul kapısında sıkıştırcaklar ya
- +1 yıl
okul neresi bir ders geç git ne olcak hocanın yanına gidiyorsun izin kağıdı yazar
En İyi Cevaplar
- 01 Yorumla
Soran+1 yılyarıma ihtiyacım var diyorum sen ne diyosun ya
hangi okuldasın söyle bakalım ben bir geleyim oraya kim kimin kafasını uçuruyor görürüz o zaman. nasıl sinirlendim bu millet kendini ne sanıyor yahu? sıç kızım ağızlarına neden korkuyorsun? bu o.rspular okumak için gelmiyor buraya sktrsinler gitsinler diye olay çıkart müdüre git milli eğitim bakanlığına kadar gitcem diye bağır çağır müdürün odasında anlat mağduriyetini. bide biber gazı suçmu diyosun. ne demek ya. gebertsen az gelir.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten çoğu hoca şikayetçi onlardan disiplin sucalrı falan da var ama ben tekim onlar 4,5 kişi yarın dahada fzla olurlar
- +1 yıl
canım sen korkma rahat ol. hiç bir bok yapamazlar. eğer yanına yaklaşmaya kalkarlarsa dediğimi yap. polise varıncaya kadar her yeri ayağa kaldır. hiç ama hiç bir şey olmaz. git ailenede anlat durumu. çok daha rahatlarsın. al yarın anneni ya da babanı ya da abin falan varsa daha iyi olur. git okula. sınıfa girmeden önce müdürün yanına git. ya sorunu çözün ya da polisi arıyorum şimdi de. sen bana güven dediklerimi bir bir yap. bak korkudan bir daha yanına yaklaşabiliyorlarmı.
Soran+1 yılyarın okulun kapısında beni beklicekler ben simidden polisi falan aramak istiyorum nasıl yapıcam yaa
Soran+1 yılkapıda beklicekler eminim. zaten annemle birilikte gidicem yarın okula
+1 yılokulun rehber öğretmenine anlat durumu o senin için de onlar içinde uygun çözümü bulur zaten okulda başka da bir öğretmenin bu durumla ilgileneceğini sanmam, bırakırlar sizi birbirinizin hakkından gelin de okuldan atılasınız diye o yüzden rehber hocana git görüş yarın sabah sabah, eğer anlattıklarında ciddi isen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Diğer konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılsen iyi yapmışsın merak etme bir şey olmaz yine sıkıştırırlarsa yine yap fakat bu sefer yaparken elini tutmaya falan çalışırlar o yüzden okuldan çıkarken biber gazı çantanda değil de elinde sakla.baktın yine geldiler bu sefer okul yöneticilerine şikayet et.biber gazı kullanmak suç değildir.çünkü kadınlar savunmasızdır.
07 Yorumla
Soran+1 yılyarın ya ben ya onlar dayak yicek
- +1 yıl
ya herru ya merru kaptır gitsin biber gazın sağlam bir silahtır.sen sıktıktan sonra sana bir şey yapamazlar zaten ama üstüne gelmeye devam ediceklerdir büyük ihtimalle altta kalıcak tiplere benzemiyor.okul yönetimine başvurmaktan çekinme sakın.
- +1 yıl
bir de hangi okul ya orası öyle kavgacı kız tipleri falan merak ettim.
Soran+1 yılbursadayım okulu söylemiyim şimdi görürler falan
- +1 yıl
bursa da sıkıntılı tipler vardır biliyorum az çok dikkatli ol derim ben sana ve şikayet etmekten hiç bir zaman çekinme
Soran+1 yılonlar benden önce davranıp şikayet etmişler yarın annemle birlikte gidicem okula
- +1 yıl
ughhh biber gazı sıktın diye mi :)
sıkıştırdıklarını falan söyle üstüme geliyorlardı kendimi savunmak için biber gazına başvurduğunu söylersen senin açından pek bir sorun olacağını sanmıyorum.
Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. iyi yapmışsın, o yetmez tekrar bir sıkıntı gördüğünde sınıfta falan bıçak çek sonra 2 de laf et tamamdr ondan sonra olay kapanır, 2 tanesine birer tane patlat diyicektimde 3-5 kişiyiden dayak yeme ihtimalin var o yüzden bıçak ile falan korkutman en iyisi, ya da siteden aynı şehirde yardım edicek bir erkek bulabilirsin, ya da 3-5 grup çağırabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılahah aynen bir duyuru yapiyim bekle :)
+1 yılUcunda kavga edersen eğer bir iki tane öneri ;
Yakala birini ve iki parmağını gözüne sok.(İsteğe göre baş parmağını gözüne sokup göz yuvasının içinde döndürebilirsin.) Sonra diğerine , diğerine...
Bir de korkma.Sen en iyisini yapmışsın şimdi kaçarsan daha çok üzerine gelirler.02 Yorumla
Soran+1 yılyarın napıcam ya çok sinirliler büyük ihtimal yarın yine sıkıcam
- +1 yıl
Biber gazı da bir korunmadır ancak herhangibir şekilde onları döversen - arkadaş yardımıyla , deli gücüyle - kesin çözüm olacaktır.
Yapamayacağım diyorsan bir büyüğünden yardım almalısın.Sana verdiğim tavsiye çok etkilidir ama.
+1 yılNe suçu be sana ödül vermeleri lazım hatta kör edene kadar sıksaydın keşke. biber gazı kullanmak suç değil bir savunmadır. asıl onların seni sıkıştırmas ve dövmeye yeltenmesi suçtur. yarın okulda kelleni filan alamaz kimse saçmalama. hatta 2 şişe daha gaz götür
04 Yorumla
Soran+1 yılya okulda yeniyim bide aynı sınıftayız. kızlar hani su sokaklarda gördüğününz ellerinde tesbihleri eksik kızlar varya onlardan işte
- +1 yıl
bence müdüre söyle bunu
Soran+1 yılokulun kapısında beklicekler hangi durumda söylicmki
- +1 yıl
gene sıkarsın
+1 yılİyi yapmışsın , annene babana olayı anlat.sonuçta nefsi müdafa yapmışsın , müdüre gidip durumdan soz et eğer icabına bakmazsanız dilekçe yazarım de.biber gazını yanından ayırma ve okula tek gitme.bi arkadaşına söyle bikaç kişi olun
011 Yorumla
Soran+1 yılah keşke okul evime çok uzak nakil olarak gittim kimseyi tanımıyorum
- +1 yıl
İlk dersin ortalarında git hemen müdüre çıkıp anlat.dayak yersen doktordan darp raporu al ve savcılığa git.anaları ağlasın kezoların
Soran+1 yılokuln kapısında beklicekler beni
- +1 yıl
Bursa'da hangi lise bı söylesene ya da özelden ekleyip söyle.belki bı yardımım dokunur
- +1 yıl
Noldu yine sataştılarmı merak ettim
Soran+1 yıldün yanıma geldi diğer sınıftan bikaçkişi salak salak konustular gittiler ondan sonra gelen olmadı okulun son günü için hazırlık yapıyorlarmış twit falan atmıslar salaklar
- +1 yıl
İyi papuç bırakmamışsın.sende son güne kadar tek takılma ne olur ne olmaz
Soran+1 yılaynen son gün ne yapıcaklarsa artık arkadaslar söyledi sıkıştırırız bir yerde bunu falan diyolarmış çok kişiler ama yine sıkarım ya hele bir gelsinler :))
- +1 yıl
alikarasu falan mı ya bu kadar paçoz toplanmış?
Soran+1 yılyok değil bursada yasıyosun sen galiba
- +1 yıl
Evet bursadayım.
Korkmana gerek yok bence sonuçta sen kendini korudun eğer biber gazi sıkmasaydın daha kotu sonuçlar çıkacaktı burada suçlu olan onlar polis falan çok abartılı olur annene herşeyi anlat üstüme geldiler bende yapmak zorunda kaldım de annen seni savunacaktır çünkü burada mağdur olan sensin :))
00 Yorumla
+1 yılbir ağbinle tanıdığın güçlü erkek bir akrabanla okula git gel.okulda müdüre öğretmene kime şikayet edebiliyorsan et.onlar karşısında güçlü dur.korkma.cesaretli ol.zor durumalara karşı bir bıçak çantanda dursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılOKUL KAPISINDA BEKLİCEKLER ANNEMLE GİRİCEM İÇERİ OF YAA :(:((
- +1 yıl
ne tür lise? anadolu kız meslek ticaret
Soran+1 yılanadolu lisesi ama sonradan lanlardan
+1 yılÖyle kızlar gerçekten kendilerini okulun ağası gibi hisseder. okul onunmuş gibi davranır. Anneni okula çağırmalısın. Biber gazı kullanmak zorunda kalmışsın ona bişey demezler. ama yarın anneni çağır kızlarla hiç konuşma annen de konuşmasın direk müdüre gidin müdür halleder sonrasını zaten. Üzüldüm senin adına :(
01 Yorumla
Soran+1 yılmüdür bir bok yapmadı isim aldı sadece
+1 yılBen polisin bunla uğraşacağını düşünmüyorum.Yapacağın tek şey annenide alıp okul müdürüyle konuşmak.Biraz süt olduğunu düşünecekler.Yada tercihen kızlara dayağı basıcan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılteke tek olsa neysede :):)):
+1 yılKizim cakamiyomusun agzina 3-5 tane ya da bir grubunuz yok mu saglam arkadasin. Biz lisede boyle degildik yaa. Annene haber ver onunla git ya da babanla.
04 Yorumla
Soran+1 yılokula gideli 3 ay falan oldu yeni yeni ortam kuruyorum teke tek gelseler neysede hepsi bir yandan etrafımı sarınca sıkmak zorunda kaldım
- +1 yıl
bir abim veya ablan yok mu gozlerini korkutsun? O zaman bir daha yanina yaklasiyolarmi bak bakalim. Nerede oturuyosun lise kacsin?
Soran+1 yılbursa da oturuyorum abim okul için farklı sehirde kimi götiriyim bilmiyorum ki
- +1 yıl
Abini ara abinin cevresi genisse onun orda oturan bir arkadasi sana goz kulak olur. Gidersiniz beraber
+1 yılne cezası sana madalya takmaları lazım. vallahi. sinir oluyorumm öyle kezibiçlere. ıykk midem bulanıyor. kesinlikle aileni çağırman lazım. suçlu taraf onlar, sen değilsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılservis şoförü ben okul müdürüyle konusurum annen gelmesine gerek yok dedi
- +1 yıl
bence yinede gelsinler ama sen bilrisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise git.. bundan sonra başına gelecek en ufak şeyde hapse girerler. Başıma gelmişti böyle bir olay, en son yalvarıyorlardı ne olur şikayetini geri al diye. Sonradan şikayetini geri alsan bile sana dokunurlarsa hapis cezası var.
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi benim ne yapmam gerekiyor çünkü yarın 8de okulum var ve beni okulun kapısında bekliyo olcakalr polisi şimdi arasam beni dikkate alırlar mı
Cevap sahibi+1 yılkarakola git
Soran+1 yılinternet üzerinden yapabileceğim bisey yokmu?
Hayır kendini korumuşsun orada nasıl bir okul orası öyle?
Okula gitme sınavların filan bittiyse boş ver psikolojisini bozar insanın öyle tipler.05 Yorumla
Soran+1 yılyarın sınavım var iki tane tüm hafta boyunca sınavamı çalısıyım bunlsrımı düşüniyim
Soran+1 yılya annem beni haksız göricek kesin hep öyle olmustur ama fenalasır falan diye korkuyorum
Soran+1 yılaz önce anneme söyledim pek bisey demedi ama olayın ciddiyetini anlatmadım
Aslanım benim :)
Yürü be...
Ezdirme kendini.
Aile büyüklerinden yardım iste ( abi varsa daha da kıyak olur :)03 Yorumla
Soran+1 yılabim var ama üni için baska sehirde çok korkuyorum şimdi yarın dayak yerim diye
Soran+1 yılolmaz habe rveremem onun sınavları var bu hafta kafasını ona taksın istemiyorum
+1 yılaileni bu konuda bilgilendir.. biber gazı sıkmak suç degildir.. bidaha yanaşırlar ise daha fazla sıkarsın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılokulda beni beklicekler yarın kavga çıkcak ben tek basıma dayak yicem anneme söylersem annem fenalasır o yüzden söylemek istemiyorum çok kararsızım
- +1 yıl
müdüre söyle öğretmenlerine söyle birilerine söyle :) ya da yanlız kovboy gibi atla ortalarına hepsine gaz sık :) sonrada dayak yersin bişi olmaz hiçmi dayak yemedik :))
Soran+1 yılhiç dayak yemedim ilk olcak galiba ama sıkarım gazı öyle bisey olursa
- +1 yıl
sık sık RTE bize az sıkmadı :) alıştım ben artık ona :)
Soran+1 yılhah :):)):
+1 yıltanıdığın bir erkek arkadaşın yok mu onlara söyle, mutlaka yardım eder biri.hem erkekler kendilerinden yardım isteyen kızlara bayılırlar :D korkma yani hiç olmadı müdüre söylersin ispiyonsa ispiyon eğitim hayatından daha mı önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama twitterda yazı falan yazmıslar hepsi yarın okul kapısında beklicekler beni
git kız döven bir erkek arkadaşına söyle dövsünler. ben lisede böyle tipleri dövüyordum rahat ol erkek bul ama
04 Yorumla
Soran+1 yılokul kapısında sıkıştırcaklar nasıl bulabilirimki
Soran+1 yılmalesef keske olsa sen ayarsıza benziyosun gelsene yaa :):)))
+1 yılAilenden birine haber ver soylersin kendimi mudafa ettim diye gaz sikmadim diye yalan soyleme okulda kamera vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yalan söylemem zatende az önce annme söyledim yarın bende gelcem diyo off allahım nelere bulastım
+1 yılailenede haber ver derim olay sonradan büyür ailen sonradan öğrenirse bide onların tepkisini çekme
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın fenalasır diye falan korkuyorum ben
bir kere hemen annene söyle ya da babana yarın okula gitme bir yok yazılmaktan bişey olmaz hatta 2 gün gitme sonra yanına gene al biber gazını git aynı şeyi yapmaya kalkarlarsa sık
02 Yorumla
Soran+1 yılsınavalrım var hem korktu gelemedi derler
+1 yılpolısın hıc bır ısı gucu yok sızınle ılgılınecektı dımı :D
ıyı yapmıssın bende yarın alayım bır kac kıseye sıkayım...01 Yorumla- +1 yıl
ne o limon mu sıkıyon takoz
+1 yılkavga var dediler geldik :D
öyle bişey oldumu biber gazıyla olmaz o işler kafayı vurdumu yıkacaksın senin kafana fazla bişey olmaz merak etme010 Yorumla
Soran+1 yılya ama çok kişiler ben tekim
- +1 yıl
zaten biri yere yıkılınca digerleri yanaşamaz
erkek kavgası olsa direk kaç derim çünkü hepsi dalar :D
Soran+1 yılyok bunlar normal kız değil erkek fatmalar serseriler onlarda dalıcak çünkü
- +1 yıl
onlar beni bile döver o zaman :D:D
Soran+1 yılhaha :)
- +1 yıl
sen adresi verde bende geliyim yanında bir biber gazıda ben alırım :D
Soran+1 yılahah bursadayım gell :):):)
- +1 yıl
ben teker teker gelin lan erkekseniz derim onlarda erkek olmadıgı için dayak yeriz vaz geçtim :D:D
Soran+1 yılya asfdasgdsgde :))
- +1 yıl
şaka yapıyorum hiç bişey yapamazlar korkma yok mu erkek arkadaşın filan ona söyle gözlerini korkutsun
çekemıyorlar senı maralım dsa yarım bir toma misali 10 luk su al yanına.. dsa
O değilde biber gazını farklı cinse kullanmakta ayrı mizah..00 YorumlaBiber gazı kullanımı poliste de çok yaygın olduğu için sana saygı bile duyarlar "bu bizden" derler merak etme. :P
02 Yorumla
Soran+1 yılya dalga geçme okul kapısında beklicek orsplar
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMüdüre şikayet et bu kezolar bana taktılar eğer sen müdahale edemiyorsan ben hallederim diyebilirsin daha nazik bir tonda.
01 Yorumla
Soran+1 yılyarın okul kapsında sıkıştırcaklar ya
+1 yılailenden ziyade abi ya da abla olarak gördüğün yakın birilerine haber verebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılyokki keske olsa
- +1 yıl
o zaman ailene haber ver.ama şöyle bişey varki bütün okulun ağzında sakız olursun.ne yazıkki böyle bir saçmalık var.eğerki sadece dayak yiyceksen hani canına bir zarar gelmeyecekse boşver sen de gir kavgaya.cesur olursan dayak yesen de yemesen de bir daha yaklaşamazlar.yaşadım biliyorum
Soran+1 yılyarın okulun kapısında beklicekler beni ne yapıcam ya polise falan haber versem
- +1 yıl
çok korkuyorsan ver
Bişey yapamazlar öyle bir durumda okulda ceza alır disiplini sağlayamıyo diye sen en iyisi git savcıya sonuçta nefsi müdafaa var anneni al yanına okul müdürüyle konuşsn bişey yapamazlar
00 Yorumlabiber gazını yanından ayırma
hatta birde elektro şok al
ama dikkat et elinden kapıp seni şoklamasınlar
git müdüre şikayet et01 Yorumla
Soran+1 yılyaa sınıfa nasıl gircem ben
Gaz sıktığını söyleme annene anlat kendinden emin bir şekilde git okuluna birşey olcanı sanmam olursa annen müdüre gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdiden twitterda twit falan atmaya baslamıslar yarın okulun kapısında beklicekler beni
kızlar daha cesaret edip yanına gelemez sende kendinden emin okula git ayrıca onlar suclu oldugu için kimseyede sölemezler bu kadar heyecan yapma
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha fazla cesaret ederler aslında ama yine sıkarım gelirlerse ki gelcekler zaten aynı sınıftayız
annene söylemelisin okul müdürüyle konuşursa geçici olarak korunursun ama problemi başka yolla çöz bence bükemediğin bileği öpüceksin:(
05 Yorumla
Soran+1 yılgazım var yine sıkarım
Soran+1 yılalırız yine
Soran+1 yılokul kapısında beklicekler ya ne zaman yapıcam ki
+1 yıldirek müdüre git anlat durumu canımı zor kurtardım de şikayetçi ol
polise de suç duyurusunda bulunacam de müdürü korkut02 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben polise haber vermek istiyorum ama nasıl
- +1 yıl
arayarak ya da bizzat karakola giderek
ailene söyle okula ailenle birlikte gel müdürle konuşun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni çağır ben o kezbanları bafiliyim hepsine yeterim korkma sen bişi yapamazlar.biber gazı da suç falan değil
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah ya üstüme gelirlerse yine sıkarım
+1 yılpolise ve okul müdürüne durumu anlat bilsinler. tabi ailene anlat önce
01 Yorumla
Soran+1 yılpolise nasıl anlatıcam şimdi onlara söylemek istiyorum iilk önce
Diğer konusunda 626 cevap paylaştı. yine bibber gazıyla git okula bişey yaparlarsa sık gitsin afferin delikanlı kızmışsın
05 Yorumla
Soran+1 yılhepsi bir anda gelirse sıkarım tabide dayak yerim heralde
Soran+1 yılaynen ben haklıyım yoksa dayak yicektim ama biber gazı suçmu
Soran+1 yılevet yarın yine sıkıcam galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen bir erkek arkadaş bul, yarında kolundan çıkma çocuğun ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı sınıftayız okula gider gitmez sıkıştırcaklar
en iyisini yapmışsın sen biber gazını yanından ayırma bişi olmaz birde tek takılma yalnız kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yanımda bir tane arkadasım varda onlar beni okul kapısında sıkıştırcaklar
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. bir büyüğüne haber ver isimlerini söyle yarın başına bir iş gelirse kim oldukları bilinsin
010 Yorumla
Soran+1 yılya dayak yicem hemde çok fena tekrar sıkıyımmı öyle bir durumda
Soran+1 yılpolis falan çağırıyımmı. kızlar öyle normal değil serserinin teki
Soran+1 yılpolise sığınmak en iyisi ama dikkate alıcaklarını sanmıyorum
Soran+1 yılanneme söyledim az önce bende geliyorum yarın okula diyo gelmemesi lazım yaaa napıcam
Soran+1 yılannem yanımdayken satasmazlar insallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiber gazı kullanmak suc evet , ailenden bırını cagır yeterlı bence
03 Yorumla
Soran+1 yılkendimi savundum ben dayakmı yeseydim
Cevap sahibi+1 yıldayak yeseydın demedım sen sucmu demıssın bende onu acıkladım evet senın kullanman suc
Soran+1 yılsavundum kendimi
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmışsın nefsi müdafaa denir buna. gören oldu mu biber gazını sıkarken? inkar et yapmadım de
01 Yorumla
Soran+1 yılinkar edemem ya ne olucaksa olsun dayakmı yicem nolcak
hangi okul yakınsa ben geleyim döwerim kezoları asD:AS :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahha bursadamısın hemen söyliyim ozaman :):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise haber ver ayrıca okula sikayet et yarın okula annenle git
03 Yorumla
Soran+1 yılyarın sabah kavga çıkıcak muhtemelen ve ben dayak yicem
Cevap sahibi+1 yılyemezsin kız topla biraz hangi okul?
Soran+1 yılbursada da isim vermiyim görürler falan
+1 yılSence bu ülkede biber gazı kullanmak suç mudur? :)
26 Yorumla
Soran+1 yılderslerimde basarılı bir öğrenciyim disiplin sucu falan almak istemiyorum
- +1 yıl
Alsan ne olacak? :) O zamanlar korkulur bu tür şeylerden. İleride ne kadar komik olduğunu anlayacaksın.
Soran+1 yılüstüme gelirlerse sıkarım gazı
- +1 yıl
Ahahaha :) Ailene haber verirsen iyi olabilir.
Soran+1 yılverdim zatende annem yanımdayken üstüme falan gelirlerse o kötü olur işte
- +1 yıl
O kadar da olacağını sanmam.
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. ssen yapmasaysıdın dayak yicektin ama
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sınıfta sana arka çıkacak bir delikanlı yokmu?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir delikanlı malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılson durum ne canım bir aksilik oldu mu
01 Yorumla
Soran+1 yılannem okula geldi durumu anlattık kızların zaten baya disiplin sucu oldugu için ben haklı çıktım ama bisey yapmadı müfür sadece isim aldı bida böyle bir olay olursa onlar okuldan atılcaklarmış şimdi dilekçe falan yazıyolar okula biber gazı sıktım diye ne olucak bilmiyorum he bide okulun son günü için planları varmıs sıkıştırcaklarmış beni twit falan atıyolar ama bilmiyorum ya ne olcak :)
+1 yılkaçıncı sınıfsın peki?
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaslarını veya erkek tanıdıklarına söyle
08 Yorumla
Soran+1 yılyok malesef yeniyim okulda
- +1 yıl
nabam bizmi gelem hocalara söyle ailene söyle
Soran+1 yılsöylicem zatende okulda sıkıştırcaklar beni
- +1 yıl
bir biber daha sıkarsın hoslarına gider belki
Soran+1 yılmecbur kalırsam sıkarım
- +1 yıl
direk sık gitsin kasınıyolar herhalde
Soran+1 yılya ama okul kapısında sıkıştırcaklar napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
elinde hazır tut o zaman babanı cagır okuldamısın sen şimdi
üzülme yarın sıkıştırırlrsa yine gaz sık gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam ama anneme falan haber veriyimmi
Soran+1 yıltırstıklarını sanmıyorum daha çok gaza gelicekler
+1 yılBir nevi nefsi-müdafa birşey olmaz merak etme.
00 YorumlaDiğer konusunda 371 cevap paylaştı. Saçını başını yol :P
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 e tek zorbiraz
+1 yılyaşın kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıllise öğrencisiyim
- +1 yıl
onlar senden şikayetçi olsa dahi gözaltına alınamayacağına göre en fazla çocuk şubeye ifadeye gidersin. büyük ihtimal bir yaptırımı olmaz. okulda sıkıştırırlarsa onu bilemem :)
+1 yılkelleni mi alacaklar
01 Yorumla
Soran+1 yılkavga çıkar tekim ben
+1 yılmüdüre git
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ona gidicem zatende bunlarbeni okul kapısında bekliyo olcak :)):
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem