Abi kedi köpek eti yiyiyormuşlar, ya kıtlık mı var orda anlamadım.. bir insan neden onlarin etini yer ki..
https://youtu.be/mPXE43WUTG0
https://youtu.be/mPXE43WUTG0
Yemek kültürü coğrafyaya göre değişiyor. Fransızlar salyangoz yer mesela, uzak doğuda böcekler revaşta bunların felsefi de 4 ayaklı ne varsa yeriz üzerine ne yazık ki. Benim de içim asla el yemez yemeye ve yenmesine. Ayrıca sağlıksız ve kontrolsüz bir beslenme şekli.
Hangi ülkeler böcek yiyor 🤮
Tayland, Meksika, Japonya, Çin, Uganda, Afrika ülkeleri, Arabistan'da çekirge yerler vs.
Kültür işte.. Ama midem bulandı 🤮
Kendi ülkemizde dahi ayrımlar söz konusu yemek kültüründe kelle yiyenler mesele hayvanın gözünü, dilini, beynini yiyor.
Evet ya burda bile yiyen vardır
Tabiki var.
En kötü gelen hangisi sana?
Cenin çorbası ve fetüs ördek yumurtası
Fetüs ne oluyor 🤮
Ya cidden duydukça tüylerim diken diken oldu. Ne kadar değişikler
İzlerken kusacaktım... bir Çin atasözü der ki her yürüyen canlıyı yani her canlı varsa yeriz ayırd etmeksizin... Dinen onlara günah olmadığı için onların inancına göre herşeyi yiyorlarda ceni yiyorlar yani (anne karnında ölen bebek gelişimini tamamlamadan olan bebek hastaneler veriyor onlar kendi canından bir parçayı yok sayıyor niye diğer canlılara acısınlar ki... ama gerçekten mide bulandırıcı 😐😶
Türkiye'mizden nefret edenler izleyin bizim kadar temiz memleket var mı? İnsanlarımızın bağnaz olmasından dert yanarsınız , keşke yabancılar da biraz bağnaz olsaydı da bunları yemeselerdi
Allah bunların bin türlü belasını versin. Sanki nimet tükenmiş gibi şunların yediklerine ve ortamın pisliğine igrencligine bir bakın. İnsan kılığına bürünmüş hayvanoğlu hayvanlar.
Cevap
14Cevap
içinde Çin geçen hiçbir şeyi gormek ıstemıyorum ne bıcım toplum bunlar yemekdıklerı bır essegın s*kı kalmıs
Ya gerçekten kediden köpekten ne isterler
Cinlier hareket eden her türlü canliyi yiyorlar. Yemedikleri hic bir sey yok
Yeni doğan kız bebekleri de dahil. Sırf üremesinler diye
Şaka mı? Yeni doğan bebeği mi yiyorlar 😲😲
Bunu bilmiyor olamazsınız?
Bunu bilmiyordum kimler yiyor
Onların lüks restoranlarında,
düşünebiliyor musun sırf üremesinler diye
Allah kahretmesin pislikler ya 🤮🤮🤮
Adamlara hak verdiğim tek nokta 1.5 milyardan fazlalar o kadar insan neyle doyacak yoksa ben Türk ülkeleri hariç kim varsa nefret ediyorum
gittim de..
kıtlık da var ama genelde seviyor midesizler..
yok kedi ve köpeğin danadan tek farkı yırtıcı olmaları bana abes gelmiyor ama sağlıksız ve kontrolsüz olduklarından yememeliler
ayrıca kıtlık yok ama halkın büyük bir kısmı aşırı fakir ve düşük sosyoekonomik düzeydekiler bunu yiyor.
ama zengin olup da bunu yiyen lüx lokantalarda servis edilen cins hayvanlar var maymun gibi
Ciddi misin sen maymundamı yiyolar 🤮 fakirler mi kedi köpek yiyor hey Allahım nasıl bir mide bunlardaki
@Şaziyewaynhaus türkiyede yasak olan bir şeyin çinde serbest olmasının nedeni ne sence? Benim midem bulanmaz ama damak zevkime uymuyor bu tarz şeyler.
@Şaziyewaynhaus türkiyede kedi köpek yemek yasak de mi ama orada serbest acaba neden çok merak ettim
Kültürel fark olsa gerek ama bu nasıl kültür diye sorar insan.. Böcek yiyen ülkelerde varmış
@Şaziyewaynhaus böcek genellikle tayland filipin mikronezya kısımlarında yeniliyor proteini bol diye yiyorlar hatta bok böceği yiyenler de var
yırtıcı hayvanların besin değeri düşüktür :D bu mallar kuru fasulye yeseler daha çok protein alırlar
maymun beyni yiyorlar diye biliyorum bir de pitonun cinsel organını
bokumu çıkarıp yerim daha besleyici
Pitonun cinsel organı maymun beyni mi 😲 gittikçe şaşırıyorum cidden yani bok bile yiyolar dır
@Şaziyewaynhaus boku yiyen profesör celal şengör ayrıca tadını da çok beğenmiş :D
zehirli yılan şarabı da içiyorlar
Neey Türk prfs. mü bok yemiş 🤣😅
Maşallah sırada ne yiyip içerler acaba
@Şaziyewaynhaus ya celal şengör abimiz biraz farklı biri kendisi aziz nesinin ultra trol ve sapık hali :D
@Şaziyewaynhaus tuvaletten sonra ellerini de yıkamıyor çoğu sokağa tükürüyorlar
@Şaziyewaynhaus bir de canlı ahtapot yiyorlar acı çektikçe daha lezzetli oluyor diyorlar
Canlı ahtopuda kimler yiyor 🤣 vay be celal şengöre bak sen 😲
Iyy iğrençler ya tuvalet alışkanlığı olmaması üzdü.
@Şaziyewaynhaus güney koreliler yer
celal şengörün değil AHAHAHHASHAHHA çinlilerin yok celal hocaya laf söyletmem :D
celal hoca daş gibidir
@Şaziyewaynhaus son yorumun beni öyle güldürdü ki sandalyeden düştüm
Ya aslında çokta komik bişey demedim😅 anam bunlar her bok yiyo desene ben kırmızı et bile yiyemiyorum adamlar tüm hayvanları böcekleri gömüyolar kdlfkfkfkc
@Şaziyewaynhaus hadi be sakatat yemezsin anlarım da kızıl et yemelisin aşırı faydalı
@Şaziyewaynhaus corona yüzünden et de yemeyin diyorlar iyice fakir gibi oldum ben de ya
Ben sadece arada bir tavuğun göğüs kısmını tüketiyorum. Bir de balık o kadar.
@Şaziyewaynhaus ben balığı sevmem mesela aşırı yosun deniz tadı geliyor hiçbir cinsini beğenmem tavuk da bebe yemeği gibi geliyor ben tavuk yerine ördek yerim
domuz yemem çünkü sert gelmiyor
Ya git ne ördeği arkadaşım 😅😅😅
karides yerim denizden çıkan o kadar
Çin pazarı rezil
Kaç gündür et falan yiyemiyorum
İzleyemedim videoyu kusucam yoksa
Sonuna kadar izlersem kusucam 🤮
B.. unu kurutup yer o zıkkım yiyesiceler
Yani bunları yiyen b. Kta yiyordur
Çinliler insan türüne mensup değiller
Insan yerlerken gördüm
Ben cok izliyom midem kaldirmiyor