Diğer Of çok canım sıkılıyor, moralim bozuk? Nabbbber Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 2-3 normal insan çıkar değil mi 🤦🏻♀️Nasılsınız ne yapıyorsunuz Siz de sıkılmadınız mi 😂 ? Of çok canım sıkılıyor, moralim bozuk? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Okty_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cidden sıkıcı saatler gece oturmayı çok severim ama sıkıldım yapacak hiçbirşey yok. 1 0 Yorumla
erdemm3466 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Valla icimde bir sıkıntı var sabahtan beri 1 13 Yorumla Nabbbber +1 yıl Ne tesadüf benim doğduğumdan beri 🙂 Yorumla erdemm3466 +1 yıl 🤣 🤣 Güldürdün beni valla aferin sana sıkıntıların sebeplerinede bir bulabilsem Yorumla Nabbbber +1 yıl Oyoe mi🤣🤣 ne guzel iste 😂😂Ben de bulamıyorum 😅 Yorumla erdemm3466 +1 yıl 🤣 Yok yani neyin var diyorm ic sesimde söylemiyor 😊 Yorumla Nabbbber +1 yıl Benimki haykırıyor anam şu an sjsnsjsjjs Yorumla erdemm3466 +1 yıl Ah benimkide bir haykırsa 👁️👁️ Yorumla Nabbbber +1 yıl Yok be böyle daha kötü haykırıyor ama çözüm yok 😡😡 sen yine arayistasin 🤣 Yorumla erdemm3466 +1 yıl Ben bişeyin arayışında değilim arayan beni bulsun 👍🕶️ Yorumla Nabbbber +1 yıl Yani derdinin sıkıntının ne olduğunu bulamamandan bahsediyordum 😅 Yorumla Nabbbber +1 yıl Onun arayisi Yorumla erdemm3466 +1 yıl 🤣 🤣 Tamam bende ondan bahsediyorum işte ama oda bulamıyor beni Yorumla Nabbbber +1 yıl Düşünürsen bulursun aslında 🤔🤣 Yorumla erdemm3466 +1 yıl Yok bulunmaz hint kumaşı cıkmıyo 👍 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. bozulsun bizene jkjkjk 1 8 Yorumla Nabbbber +1 yıl Acımasızsin isyankarsin cefasizsiin riyakarsin jsjdnsidd Yorumla Kâl-Ell +1 yıl kudur 20 yaş altı sokağa çıkamayan kişilik jkjkjk Yorumla Nabbbber +1 yıl Suss beee yaşlı nsjsnsjsjd Yorumla Kâl-Ell +1 yıl kudur evde jkjkjk Yorumla Nabbbber +1 yıl Dışarı çıkma evlâdım corona olursun otur oturduğun yerde djhdhsjd Yorumla Kâl-Ell +1 yıl benim çıkıp çıkmamak elimde en azından senin oda değil jkjkjk Yorumla Nabbbber +1 yıl Olsun anacim sen otur otur yerinde Bol bol da kolonya sur jdsndjdnd Yorumla Kâl-Ell +1 yıl kudurrr evinde jkjkjk Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Çık dolaş biraz hava al 1 12 Yorumla Nabbbber +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla Highline +1 yıl Tüh yasaktı dimi Yorumla Nabbbber +1 yıl Evet 🤦🏻♀️😅😅 Yorumla Highline +1 yıl Seneye artık 😂😂 Yorumla Nabbbber +1 yıl Ahahaha aynen Yorumla Highline +1 yıl Ama 3 ay sonra bakkala çıkış izni gelir yaa öyle ümid ediyorum 😃😀 Yorumla Nabbbber +1 yıl Cikmazsa firar edeceğim gibi 🙊🥵 Yorumla Highline +1 yıl Evden firar eden tek millet olacaz yakında 😂 Yorumla Nabbbber +1 yıl Az kaldı bence ona da 🤣🤣 Yorumla Highline +1 yıl Suç işlemeden hapis hayatı yaşıyoz helal olsun 😂 Yorumla Nabbbber +1 yıl Aynen öyle yaaDarlandim artık 😒 Yorumla Highline +1 yıl Yakında kızlı erkekli psikopat bir millet olacaz demedi demw 😃 Yorumla
AçılınEdyGeldi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Sıkılıyorum babamla tartıştım 😒 1 1 Yorumla Nabbbber +1 yıl O benim rutinim 🤦🏻♀️😅 Yorumla
ScorpionKaan07 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Normal sanırsın, onunda altından birşey çıkar 0 0 Yorumla
Ecmeldiye Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Herkes baya normal burda 0 1 Yorumla Nabbbber +1 yıl Biliyorum Yorumla
kartal_0685 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Neyin kafasi 0 2 Yorumla Nabbbber +1 yıl Uyku Yorumla kartal_0685 +1 yıl Iyi uykular Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı. Yatisa hazirlik 1 0 Yorumla
harun1905 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 359 cevap paylaştı. Neden konuşalım 0 5 Yorumla Nabbbber +1 yıl Gerek duymuyorsan konuşma Yorumla harun1905 +1 yıl Neden canın sıkkın konuşalım dedim Yorumla Nabbbber +1 yıl Kusura bakmayın yanlış anlamışım kabalık etmek istemezdim 😊 uzun ve klasik mevzular aslında 😅 Yorumla harun1905 +1 yıl Önemli değil sağol Yorumla Nabbbber +1 yıl Rica ederim 😊🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cidden sıkıcı saatler gece oturmayı çok severim ama sıkıldım yapacak hiçbirşey yok.
Valla icimde bir sıkıntı var sabahtan beri
Ne tesadüf benim doğduğumdan beri 🙂
🤣 🤣 Güldürdün beni valla aferin sana sıkıntıların sebeplerinede bir bulabilsem
Oyoe mi🤣🤣 ne guzel iste 😂😂Ben de bulamıyorum 😅
🤣 Yok yani neyin var diyorm ic sesimde söylemiyor 😊
Benimki haykırıyor anam şu an sjsnsjsjjs
Ah benimkide bir haykırsa 👁️👁️
Yok be böyle daha kötü haykırıyor ama çözüm yok 😡😡 sen yine arayistasin 🤣
Ben bişeyin arayışında değilim arayan beni bulsun 👍🕶️
Yani derdinin sıkıntının ne olduğunu bulamamandan bahsediyordum 😅
Onun arayisi
🤣 🤣 Tamam bende ondan bahsediyorum işte ama oda bulamıyor beni
Düşünürsen bulursun aslında 🤔🤣
Yok bulunmaz hint kumaşı cıkmıyo 👍
bozulsun bizene jkjkjk
Acımasızsin isyankarsin cefasizsiin riyakarsin jsjdnsidd
kudur 20 yaş altı sokağa çıkamayan kişilik jkjkjk
Suss beee yaşlı nsjsnsjsjd
kudur evde jkjkjk
Dışarı çıkma evlâdım corona olursun otur oturduğun yerde djhdhsjd
benim çıkıp çıkmamak elimde en azından senin oda değil jkjkjk
Olsun anacim sen otur otur yerinde
Bol bol da kolonya sur jdsndjdnd
kudurrr evinde jkjkjk
Çık dolaş biraz hava al
19 yaşındayım
Tüh yasaktı dimi
Evet 🤦🏻♀️😅😅
Seneye artık 😂😂
Ahahaha aynen
Ama 3 ay sonra bakkala çıkış izni gelir yaa öyle ümid ediyorum 😃😀
Cikmazsa firar edeceğim gibi 🙊🥵
Evden firar eden tek millet olacaz yakında 😂
Az kaldı bence ona da 🤣🤣
Suç işlemeden hapis hayatı yaşıyoz helal olsun 😂
Aynen öyle yaa
Darlandim artık 😒
Yakında kızlı erkekli psikopat bir millet olacaz demedi demw 😃
Sıkılıyorum babamla tartıştım 😒
O benim rutinim 🤦🏻♀️😅
O kadarrr sıkıldım ki buraya geldim
@Nabbbber muhabet edelim
Konuşalım morelin düzelir belki
Normal sanırsın, onunda altından birşey çıkar
Herkes baya normal burda
Biliyorum
benimde moralim bozuk
Neyin kafasi
Uyku
Iyi uykular
Yatisa hazirlik
Neden konuşalım
Gerek duymuyorsan konuşma
Neden canın sıkkın konuşalım dedim
Kusura bakmayın yanlış anlamışım kabalık etmek istemezdim 😊 uzun ve klasik mevzular aslında 😅
Önemli değil sağol
Rica ederim 😊🙏
Cekımdeyız