Çok moralim bozuk?

Cidden artik çok bunaldim bunu yazarken bile ağlıyorum güvendiklerimden kazık yedim ve bu dönem en berbat geçen dönemim arkadaşım gibi görünenler çoktan unuttular bu sene sınava giricem odaklanamıyorum dünde kız kardeşimle kavga ettik hep ediyoruz zaten saygısızın teki kufur ediyor falan önce sözlü ettik sonra saldırınca bana sonrası malum bide ben çok sinirli biriyim sinirden her yeri kırdım annem babam demedigi laf kalmadı hep böyleler hiç anlamaya calismiyorlar beni istemedigim bir okulda 4 sene zorla okudum i. h. l diye iyi iyi dediler iğrenç bir okuldu egitim yok ancak dar mı uzun mu okulumuz iyi gorunsun diyorlardı zaten 1 sene sinav senem gitti okul derslerini caliscam ezberler yapcam diye okul olayında bile beni anlamayan ailemden psikoloji bakımından anlamalarıni beklemek saçmalık zaten babam zaten hep kendisi haklıdır üstüne laf söyleyince ağzına geleni sayar kardesim kendi arkadaslarina çok iyi bana saygısız terbiyesiz annen babamın arasida 2 gun iyi 3 gun kötü aile ortamından arkadaslik ortamindan okul ortamından sogudum artik hiçbiri ile muhattap olmak istemiyorum sıcak havalar beni çok bunaltıyor yoksa odamdan dahi çıkmayacağim sinriden sanki her yerim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Çok moralim bozuk?