Eşya değil bu sonuçta öyle "kırılınca" yenisini alamıyorum...hatırlatmayın...
Duygusal boşluğa karşı ne iyi gelir?
Eşya değil bu sonuçta öyle "kırılınca" yenisini alamıyorum...hatırlatmayın...
bence evcil bir hayvan al ama ona ömrü boyunca bakacaksan.hayvanlar dosttan dost oluoyrlar.ve de onun veterineriydi mamasıydı derken vakit geçiyor.çocuğun olmuş gibi tatlı bir yorgunluğun oluyor.yok o mamayı yemedi yok bu veteriner iyi değil derken bir sürü uğraş çıkıyor.o büyüdükçe sende mutlu oluyorsun.sen onu beslemekten haz alıyorsun o yedikçe yiyor.geliyor seni yalıyor teşekkür eder gibi.bir kere gün içinde hiç suratın asılmıyor.çünkü bi saçmalık komiklik yapıp seni güldürüyor.ağlarken gelip yanağımı yalayan bir köpeğim ve eve geldiğimde bacaklarıma yapışan bir kedim.onlar benim çocuklarım gibi.hiç adam gibi ağlayamıyorum çünkü bir komiklik yapıp o kötü havayı dağıtıyorlar.birbirlerini kıskanıp beni güldürüyorlar hatta kahkahalara boğuldugum oluyor.inan anlatılmaz yaşanır.ama sakın onları bi meşgul edici bir heves gibi görüp alma.o zaman o hayvancağızı duygusal boşluğa sokarsın.senin boşluk ölümcül değil ama onun ki ölümcül olur.
canım sana önerim bi nlp kursu veya yoga..ben genelde kitap okurum..bi ara sevgilimden ayrıldığımda hergün iki kitap okuyordum..resmen manyak olmuşdum..ev kitap doldu..şu an geniş bi kütüphanem var...sağolsun kabimi kırdı ama yakında filozof olacağım sayesinde...dediğim gibi..sevgilimi boşver..kendine dön..gelişim kitaplapları oku...ama daha güzel bi yöntem spor yap..acayip iyi geliyor..yüzmek için havuzlara kayıt ol..rahatlarsın
zaman zaman herkesin boşluğa düştüğü zamanlar oluyor ki bu en klişe cevapla yani ''sevgili bul'' demekle de çözülebilecek bir şey değil sanırım. zaten hiç aramadığın hiç beklemediğin bir anda çıkıp gelen ve bitmesini istemeyeceğin bir ilişki gerçekten sağlam ve kalıcı oluyo ve büyüsüyle insanı başka dünyalara götürüyo. şu an sanırım yapılabilecek en iyi şey sevgiğin şeylere yönelmen ya da yeni uğraş alanları bulman. biliyorum, bu da klişe oldu ama hayatının genelini değiştirmen lazım bu boşlukların azalması için boş insanlar daha çok boşluğa düşerler bunun olmaması için mutluluğu aramadan mutlu olman lazım :)
daha derin bir duygusal bosluk iyi gelir. emin ol..saka degil
duygusal bosluk sürecinin kendisi aslında koza icine gomulmus ipekbocegi boşluğudur . O bosluktan kacmaz da üstüne gidersen, daha derinleştirirsen bir bakacaksın ki o boşluk bir parça bilgelik ve ozguvenle ve yaşama tutkusuyla dolmuş. Bunu diyorum, ve bunu dedim diye eksi oylanmışım. Kuru bezelyeler geliyor aklıma böyle durumlarda:)
Cevap
16Cevap
Hayat hep tatlı, hep güzel çekilmiyor bazen. Çivi çiviyi söker demişler. Melankoli takılın, melankolik müzikler dinleyin bir süre. Sıkıldığınızda zaten bırakıp bulunduğunuz durumdan kurtulacaksınız. Etkileyici, dramatik ve anlamı olan filmler de izleyebilirsiniz, "Bir Rüya için Ağıt" gibi mesela.
Spor !
... Eğer ruhuna iyi gelmezse bile bedenine iyi gelecektir.Ruhum daraldığında spor benim için çok daha hırslı oluyor.Gözüm hiçbirşy görmüyor o an.Bedenimi en üst düzeyde zorladığımı hissediyorum.Bir enerji boşalması yaşanıyor.Bu hem ruhuma iyi geliyor hem bedenime .
hobilerinizi geliştirin...sosyal çevreler girin...bağlama veya gitar kursuna,hatta halk danları veya foklör kurslarına devam et...oralara daha aklı başında insanların devam ettiğini unutma..çevren genişler,arkadaş ortamın oluşur...
ayrıca külkedisi bile evde otururken prens tarafından keşfedilmedi...hikayeyi hatırla gece yarına kadar perinin yardımıyla prensin balosuna katılmıştı,ayrılırkende ayakkabısını acaleden düşürmüştü...
e içmiyosan nasıl kapatacaksın :)) o boşluğu kapatacak bi insan gerekir. Duygusal boşluğunu herhangi bi madde ile kapatamazsın aklıma geldi bakk şimdi bi hayvan besleyebilirsin
Bence eski sevgiliyi bastıracak en güzel şey salatalıktır. Diğer ismini söylemek istemiyorum :)
Duygusallıktan uzak durarak yeni aktivitelere, arkadaş ortamlarına girebilirsin. Kendini işine verebilirsin.:)
Mastürbasyon.
Bu kadar abazan erkek yanılıyor olamaz herhalde.
Çikolata :)
Ne alaka deme, çikolata kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan endorfin hormonu salgılatıyo.
sanal bebek :)
yada bir hayvan :)
köpek olabilir :)
örnek : golden retriever
var ve çok mutluyum :)
Eski sevgili seni kaybetmişse ona anca salatalık denir gibi geliyor. )) Sözüm meclisten dışarı üzerine alınma
is guc bir sey bul kendine, buyuk ihtimalle her seyin varken rahat batiyordur
sana şöyle herzaman destek olucak, kız ya da erkek farketmez, eğlenceli, esprili ve konuşkan bir arkadaş lazım.. seni canlı tutmalı, yalnız olduğunu hissettirmemeli..
zamanı unutturacak hobiler edinmelisin mesela ben model araç boyuyorum kafma göre taslaklar çıkarıp boyuyorum olmuyor zımparalayıp bi daha boyuyorum dünyayı unutuyorum sende hoşuna gidecek bişeyler bulmalısın
erkekler masturbasyon diyeceklerdir.
bence belgesel programlarına takıl. insanı rahatlatıyor.
iceceksin bacim raki ve balik baska yok arama bosuna
bende icmiyorum ama bazen ii geliyor
uyku. günde 18 saat uyuycaksın bak bakayım o zaman kalıyo mu duygusal boşluk falan :)
tum cevapları sevmemiş ya da begenmemişsin napsan da gecsin bn düşüncem senin için
dostlarınla kafanı dağıtmak.
masturbasyon yap rahatlarsin
ne beddua ediyosun londrada yapilan bir arastirmaya gore cani sklan her 100 ingilizin 96sinin sexle rahatladigi tespit edilmis eee bizde bekariz yapabilecegimiz tek sey masturbasyon ayrica yapilmayan bisey mi yani
sevgili bul kendine
evlen
sıvı conta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar