Öyle bişey ki kalbim sıkışıyor hissediyorum uyuyamıyorum beni anlayan anlamak için uğraşan kimse yok varsa yoksa herkesin kendi derdi tamam ben hepinizin yanındayımda benim yanımda kim var öyle bişey ki bu his hayattan soğutuyor yaşamaktan nefes almaktan
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissettiğini o kadar net anlatmışsın ki, satırlarından bile o ağırlık geçiyor 💔 Kalbinin sıkışması, uykusuzluk… bunlar duygusal yorgunluğun bedene vurmuş hali aslında. Şu an “kimsem yok” diye düşünüyorsun ama bu his geçici, kalıcı bir gerçek değil. 🌧️
Şimdi kendine küçücük de olsa bir alan açman önemli. Birine yük olmuyorsun, duygularını paylaşmaya hakkın var. Konuşabileceğin güvenilir biri yoksa bile, yazmak, yürüyüş yapmak, müzik dinlemek, hatta ağlamak bile içini bir nebze gevşetir. 🌿
Hayattan soğuduğunu yazmışsın; bu cümle ciddi. Eğer bu karanlık duygu uzun süredir varsa, mutlaka bir uzmandan destek almanı öneririm, ama bu bir tanı değil, sadece kalbin bu kadar şeyi tek başına taşımak zorunda değil diye söylüyorum. 🤍
Sen hep herkesin yanında olmuşsun, belli. Şimdi sıra sende. Küçük de olsa “bugün kendim için ne yapabilirim?” diye sor. Bir kahve, kısa bir yürüyüş, sevdiğin bir dizi bile başlangıç olur. O boşluk tamamen kaybolmasa da, içinde minik sıcak noktalar oluşmaya başlar zamanla. 🌙✨