yasal mı yani? değilse de nerden bulabiliriz? fiyatı nedir?
ne kadar tüketiyosunuz?
ne kadar tüketiyosunuz?
var diye biliyorum ama alkol yuzdesi cok dusuk. kibristan getirtiliyor en yakin diye duymustum, baska yerlerden de getirenler vardir avrupadan filan. hic icmedim. cesaret edemedim. icimdeki van gogh ortaya cikar, kulagimi filan keser neme lazim :))
ben de onu istiyorum işte, içimdekiler çıksın :D
redhotchili ye sorduğum sorulara sen de cevap verir misin lütfen :)
ya işte hangisi hangi zamanda ortamda içilir bilmiyorum
ağır toplantılarda genelde şarap içilir. arkadaş ortamında vodka, bira, rahı, viski vs vs içilebilir. genelde bira başlanınca bira gidilir. başka bir şeyle başlanınca birayla cila yapılır gecenin sonunda. rakı ıcılen masada baska bır sey ıcmek rakıya saygısızlıktır :) falan işte. içtikçe öğren ne bileyim.
peki vodka mı viski mi? :) bir de tekilayı ne zaman ya bu üçü işte ne zaman :D
farkları ne üçünün
Satılıyor ve satışı alkol ve thujone oranının sınırlanması şartı ile yasal. Bizim yakınlardaki bir markette var mesela ama bir halta yaramaz o ayrı.Fiyatı da 200 lira.
neden bir halta yaramıyo? ya ben pek anlamıyorum içki kültüründen yardım etsene bana, sarhoş olmak istediğimde, sert bir şeyler istediğimde falan ne içmeliyim? ya da hangi ortamlarda ne içmeliyim lütfen cevap ver? erkek arkadaşların ne içer mesela?
Şunu belirteyim ben daha önce içmedim halüsinatif olduğu içinde içeceğimi de sanmıyorum. Deneyen arkadaşlarım var içtiğinde çok yakıcı nefes alamakta güçlük çektiklerini ama alkol yüksek olup, thujone oranı düşük olduğu için bir adet 70lik içmiş gibi bir etki buraktığla ilgili ortak söylemleri var. Bu yüzden alkol oranı %50-90lerde de olsa içindeki thujone oranı %1-2 (ki yasal olanı bu) ise aynı etkiyi muhtemelen sende göreceksin. Yani bu durumda (anladığım kadarıyla sen halüsinatif kısmıyla ilgilisin ) alkol miktarından çok thujone oranının yüksek olmasına bakman gerekiyor.
Not: Tavsiye etmem beynine kastın mı var? Bir de zaten yüksek oranlarda bulman imkansıza yakın.
thujoneye dikkat edicem tamam :) absenti geçelim, benim pek içki kültürüm yok diyorum, hangi ortamlarda neleri içmeliyim? en tercih edilenler erkeklerin hangi içkiler acaba?
:D gidip viski, rakı hatta vodka içiyim deme sırf ortamı diye :D Bira ve şarap iyidir hafiftir başlangıçtır çakır keyif olunca bırak yani ağzınla içmiş ol.zamanla diğerlerini de içmeye başlarsın ama abartma sağlık önemli çünkü.Neden kendimi kötü hissediyorum lskdflk soran başka bir şey sorma lütfen.
ya lütfen sorcam işte :D kötü hissetme kendini sanki hemen alıp içecek miyim? :D rakı ve bira içmişliğim var da diğerlerini bilmiyorum pek. sen ortamı söyle hadi? hangisi içilebilir nerde? lütfen söyle bırakayım peşini astrix :))
Ne bileyim kafeye gidiyorsan bira iç
sokakta - parkta takılıyorsan şarap iç ya da birada iç
yemekteysen yine şarap iç
balık varsa rakı iç - beyaz şarapta olur.
dans ediyorsan vodka iç hatırıma 2 şatta tekila
kumsalda mojito iç
bunun dışında doğaçlama takıl işte ne diyim ldfvlk
viskiyi ne zaman içeyim :D teşekkür ederim çok çok <3
yasal değil
ama satıldığını gördüm
facebook a absent yaz orda çıkan sayfalarda satan kişiler vardı
belki bulursun yine (fiyat 250 tl filan diye hatırlıyorum bir bakarsın sen)
yok hacı türkiyede yasaklandı avrupadayaşıyom ben alıyom az iççen ölün yoksa bilmiyosan bildigin zehir mk
getirsene biraz kendinle bana da :) duydumki üçüncü kadehte ölüyomuşsun, öyle mi?
normal bir fincan varya ceyregi ni içiyon 3 4 gün sarhoş oluyon tadı zehir hacı bildigin
Cevap
4Cevap
Satılıyor illaki.Bildiğim kadarıya %90 oranlısı yasak, yani yasal değil sınır dışından sokman. Oranına görede değişiyordur nerden bulabilirsin bilmiyorum tekelcilere sor, aracı olarak getirebilirler
absent gibi başka hangi içkiler var öyle güçlü? ya da ne tavsiye edersin sen?
Iste ben bilmiyorum aslinda pek :) bir gun birlikte icelim mi :)
Edirnede içki yasagı diye birsey yok mahalle bakkalinda bile bulabilirsin :D
alsana bana :D biz seninle içecektik hem hatırladın mı :D
ayy sen de beni unutmamışsın :D
tamam ben alırım, cimri :P
haklısın, tutumlu ol yine tamam :) biliyorum aklından çıkmadığımı tatlım, ben de seni aklımdan atamıyorum bir türlü :P
yaa öyle işte :) kavuşacağımız anı bekliyorum ben de
Elimde 70 lik %69 alkol değerli var arkadaşlar satıyorum.
İletişim erturan95@gmail. com
Detaylı iletişim ve fotoğrafları iletişim sonrası ulaştırırım
Elimde 2şişe mevcuttur. 70cl Xenta marka. Alkol oranı %70. Isteyen varsa iletişim kurabilir. Fiyatı 300TL. 0543 844 8994
kaçlık istiyon?
Yeşilay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar