25 yaşındayım. Sofrayı kürüyorum mesela biçtikten sonra gidip oturuyorum ne kaldırıyorum Ne makinaya dolduruyorum Haftada 1 olan temizliği bile yapmak istemiyorum elim kolum kalkmıyor keyfim ne zaman gelirse o zaman yapıyıorum annem de kızıyor çünkü o hiç oturmuyor Kadın Tv izlerken bile bir şeyler doğruyor yemek için ya de elbiseleri dikiyor Hiç ona çekmemişim
Siz yardım ediyor musunuz? Temizliği kaç güne bir yapıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sofrayı kuruyorum mesela yedik içtikten sonra***** Yanlış yazmışım
Aklinda su bulunsun ki bu kadin seni büyüttü her gün bakti sana bir an bile birakmadi seni hastayken iyilesmen icin her seyi verirdi zamanini sana verdi yillarca yanindaydi bir gün evlenip gideceksin ve o yanliz kalcak en azindan simdi elinden geleni her seyi yapmak zorundasin ev isi bu fazla bir sey degil :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah'ın her günü temizlik yapıyoruz. Mecbur yardım ediyoruz.3 kız kardeş olunca iş bölümü yapınca işler kolay bitiyor
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok şanslısınız 3 kız kardeş olduğunuz için ben tek kızım ve 3 erkek var evde hepsi çok dağınık ve pis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aklinda su bulunsun ki bu kadin seni büyüttü her gün bakti sana bir an bile birakmadi seni hastayken iyilesmen icin her seyi verirdi zamanini sana verdi yillarca yanindaydi bir gün evlenip gideceksin ve o yanliz kalcak en azindan simdi elinden geleni her seyi yapmak zorundasin ev isi bu fazla bir sey degil :)
Allah'ın her günü temizlik yapıyoruz. Mecbur yardım ediyoruz.3 kız kardeş olunca iş bölümü yapınca işler kolay bitiyor
Çok şanslısınız 3 kız kardeş olduğunuz için ben tek kızım ve 3 erkek var evde hepsi çok dağınık ve pis
Allah sana yardım etsin. erkekler hem pis hem de dağınık. Birde evdelerdir şimdi. Senin için dua edicem😂😂
Aynen öyle evdeler
Öğlen 2 ye kadar uyuyorlar en basitinden
Onlar varken temizlikte yapılmaz. Bizde tek babam var onu atıyoruz evden temizlik için
Anneme köyde olduğumda hep yardım ederim erkek halimle evi temizler yemek yaparım
Bende öyleyim bu durum habire kavga ediyoruz ama gerçekten çok üşeniyorum 26 yaşındayım ben de
El kapısına gidersen görürsün
😂😂😂
Yok kız onlar eskide kaldı
Hiçbir kaynana böyle bir geline tahammül etmez oğlunu fişekler
Fişek oğlan nerde ki 🙈
Senin gelinin olmak istemezdim
Tembelligin bahanesi çok
Yardım et ben bile ederim evde olursam eğer
Farkındalıkta güzel bişe
Bumu farkındalık
Annem kendi işini halleder ben kendi işimi
Ben de öyle