Sevgilimle kafede buluştuğumda hiç bir şey yeyip içmiyorum. Ona herhangi bir zarar da bulunmak istemiyorum. Ne yapacağım? Bu ne kadar doğru?

Gerçekten 3 senedir her buluşmamızda içtiğim yediğim şeyler onun zoruyla olmuştur. ve toplasan 20 etmez. Ben ödesem rahat edeceğim ama ona yük olmak istemiyorum. Parası olmadığından değil. olduğunu biliyorum varlıklılar zaten. ama dediğim gibi çekiniyorum.oda bıkmadan usanmadan her defasında soruyor zorluyor bitanem yesene şöyle böyle. artık o an o kadar gerilmeye başladımki. bu durumu nasıl duzltsem de 'kız açıldı' lafını söylemesin.
Güncellemeler
+1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1355154-sevgiliyle-yapilabilecek-eglenceli-aktiviteler-nelerdir-iliskiye az önce bu soruyu gördüm. ciddi ciddi benimde erkek arkadaşımla olab problemlerimden. öneride bulunursanız çok mutlu olurum. bende soracaktım ama düşüncelerimi tam anlamıyla ıfade etmiş soran arkadaşımız.. fikirlerinizi bekliyorum.
Sevgilimle kafede buluştuğumda hiç bir şey yeyip içmiyorum. Ona herhangi bir zarar da bulunmak istemiyorum. Ne yapacağım? Bu ne kadar doğru?