Zayıflayınca göğüslerim çok yumuşadı. Sarkma olayları olmadı ama bu durum beni çok rahatsız ediyor. Nasıl eskisi gibi sert olur göğüs egzersizleri yaparsam sertleşir mi?
Zayıflayınca yumuşayan göğüslerime nasıl eski haline döndürebilirim?
Ağırlık olursa tabi iyi olur. Ama bayanlara ağırlık fazla kullanmaz. Eğer spor ağırlıklarından alma gibi durumunuz yoksa. 1 veya 2 lt kola şişelerine su koyup öyle hareketleri yapın.
Regl dönemnde sertleşir elleşme. Göğüs egzersizleri ile ilgili videolar YouTube da mevcut
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ton balığı ye ben fitnnes yapıyorum ton balığı direk göğüsleri gidiyor haberin olsun hergun ufak konservelerden bitir şok olacaksin göğüs kaslarim şu an efsane. oldu
sen ve senın gıbılerın pıslıklıklerı yazmasan daha ıyı alcak ınsan ENGEL BUTYONU VAR SIKAYET BUTONU VAR SEN VE SENIN GIUBI ALCAKLAR IFTIRA ATARAK KENDINIUZ GIBILERI BELIRTIRSINIZ YAZIK
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sporda göğüs hareketleri yaparak istedigin sertlikte yapabilirsin...
Peki ağırlıksiz da faydası olurmu
Ağırlık olursa tabi iyi olur. Ama bayanlara ağırlık fazla kullanmaz. Eğer spor ağırlıklarından alma gibi durumunuz yoksa. 1 veya 2 lt kola şişelerine su koyup öyle hareketleri yapın.
Teşekkürler 😊
Regl dönemnde sertleşir elleşme.
Göğüs egzersizleri ile ilgili videolar YouTube da mevcut
Ton balığı ye ben fitnnes yapıyorum ton balığı direk göğüsleri gidiyor haberin olsun hergun ufak konservelerden bitir şok olacaksin göğüs kaslarim şu an efsane. oldu
Kokusu cok kötü geliyor bana malesef.
Sen bilirsin ozaman yapacak bişey yok. kucuck. goguslerinle mutluluklar sana
Ton balığı yersen harekete falan gerek yok direk. goguse gidiyor. İlk aydan itibaren etkisini görürsün
arkadaşım 3 altın kural var sıtede 5-6 kısıye saygıda kusur etmeden detaylı anlattım ıstersen anlatayım?
Dinliyorum.
musaıt oldugunda bana yaz bır kac soruda soracagım detaylı anlatmak ıcın ve saygıda ksur etmeden tek hata olsa dırek engellersın bu kadar net
uygula olmadıysa kopek gıbı havlarım yuzlerce tesekkur eden oldu sen bılrısın arkadasım hadı ıyı gunler
Özeline yazacak kadar saf değilim merak etme.
sen ve senın gıbılerın pıslıklıklerı yazmasan daha ıyı alcak ınsan ENGEL BUTYONU VAR SIKAYET BUTONU VAR SEN VE SENIN GIUBI ALCAKLAR IFTIRA ATARAK KENDINIUZ GIBILERI BELIRTIRSINIZ YAZIK
Parmaklarımi yormama değmezsin.
hadi lan ordan şeref yolksunu seni alcak iftira atan şerefsiz dilerim bu iftara ya bedeninden cıkar ya da aillenden
Çok zor bir durum bişi yapamazsın sıkılaştırıcı kremler tavsiye ederim
Kremlerin etkisine inanmıyorum aslında
Ama tek çözüm yolu da bu kaç kilo verdin
12 kilo
Ne kadar zaman oldu belki vücut kendini toparlama sürecinde olabilir
1 yil geçti üstünden o zamana kadar toparlanırdi bence.
Evet haklısın toparlaması gerekir di şu an göğüs bedenin kaç ve şekli nasıl
Fitnes işi çözer gibi
Umarim çoksa bıçak altına yatıcağım.
Değmez yahu önemli olan göğüs değil onun altındaki kalp
Oyle ama insan takıyor kafasına
Hallolmayacak şey değil
Spor diyolaaa
Fayda eder mi acaba
Birini bul ellesin bol bol.
Sertlesmesinimi istiyorsun 😀
Görmek lazım tanı ve tedavi için 😂😂
Kas yap. Sıkılaşır.