Mesela okuduğum kitapta çok beğendiğim, altını çizdiğim bir cümle olsun. Veya izlediğim bir film, dizide çok beğendiğim sahne veya replik olsun. Bunlar maksimum 2 ay kadar aklımda kalıyor.
Sonra kitabı elime aldığımda ya da filmi yeniden izlemeye oturduğumda birçok yeri, sahneyi hatırlamıyorum. Hikaye yabancı geliyor.
Bu sadece bana veya birkaç kişilik azınlığa ait sorun mu? Birçok insan da yaşıyor mu bunu?
Yoksa okuduğumuz kitaplar ve izlediğimiz filmlerden geriye hikaye, konu, replikten çok bunların toplamının insanda bıraktığı izlenim ve oluşturduğu düşünce, bakış açısı mı önemli?
Sonra kitabı elime aldığımda ya da filmi yeniden izlemeye oturduğumda birçok yeri, sahneyi hatırlamıyorum. Hikaye yabancı geliyor.
Bu sadece bana veya birkaç kişilik azınlığa ait sorun mu? Birçok insan da yaşıyor mu bunu?
Yoksa okuduğumuz kitaplar ve izlediğimiz filmlerden geriye hikaye, konu, replikten çok bunların toplamının insanda bıraktığı izlenim ve oluşturduğu düşünce, bakış açısı mı önemli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mesela o kadar çok uzaylı filmi izliyorum ki bazen dönüp tekrar izlediğimde senaryoları karıştırabiliyorum😄
Unutmam çabuk çabuk hiçbir şeyi ama kitaplarım için ajandalarım var altını çizmekle kalmıyorum muhakkak not alırım
Sorsan unuturum ama kitaplı ilgili bir konu açılsa hemen hakkında adan zye her şeyi anlatabilirim
Bende de durum öyle ne yazık ki unutkanım bu konuda kötü bir durum
Olaylari falan unutuyorum ama karakterler. genelde aklimda kalir sadece
kalıyor
Hafızam iyidir