1 hafta oluyor artik besliyorum kanadi kirik oldugu icin ilk baslarda yemek falan yemiyordu ama artik yemekte yiyor su da iciyor evde geziyor Ben hic evde daha once kus beslemedim sorum soyle evde yalniz basina beslenirmi guvercin? ve disari kac gunde bir cikarmam gerek kafesde aldim onun icin
Bir kaç ay evvel ben de tüyleri tam oluşmamış bir kahverengi yavru bulmuştum. O zaman dışarısı da ayazdı. 2-3 hafta evde baktıktan sonra saldık doğaya. Kanadı kırık olduğuna göre onu kafeste tutmakta fayda var. Arada bir ev içinde salarsın. Uçup uçamadığını gözlemlersin.
Oyle yapacagim zaten evim kucuk tesekkurler disi ve ya erkek oldugunu nasil anlaya bilirim birde gunde kac ogun yer bunlar sanirim ben onu cok yemeye alistirdim gun asiri yemek yemek istiyor😁 eger bilgin varsa lutfen paylas.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çatıda veya balkonda bir yuva yapıp periyodik olarak uçurman lazım. Muhabbet kuşu ve papağan gibi sürekli kafeste yerinde sabit duramaz.
Catiya cikarma gibi bir luksum yok ve hala kanadi duzelmis durumda degil bu kuslar sosyal kuslar papaganlar gibi degil yalniz kalmasi sorun olurmu?
Bir kaç ay evvel ben de tüyleri tam oluşmamış bir kahverengi yavru bulmuştum. O zaman dışarısı da ayazdı. 2-3 hafta evde baktıktan sonra saldık doğaya. Kanadı kırık olduğuna göre onu kafeste tutmakta fayda var. Arada bir ev içinde salarsın. Uçup uçamadığını gözlemlersin.
Evde beslersın ama saglıgı duzelene adar dıger turlu onun ucma gereksınımı var
Evde beslemeni onermem acikcasi şu aylarda heleki daha skntili
Neden?
Kanadi kirik ucamiyor disarida kalirsa kediler yer onu 🙂
İyilestikten sonra salabilirsiniz efendim 🙂🙂
Oyle yapacagim zaten evim kucuk tesekkurler disi ve ya erkek oldugunu nasil anlaya bilirim birde gunde kac ogun yer bunlar sanirim ben onu cok yemeye alistirdim gun asiri yemek yemek istiyor😁 eger bilgin varsa lutfen paylas.
Hayir malesef yok 🙂 insanin kuş olasi geliyor 😅🤦
Ya sen ne kadar iyi kalpli birisin boyle
Evde olmaz