- Uygun olur mu? İster miydin baykuş beslemek?

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #baykuş #evdebaykuş #bayankuş

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #baykuş #evdebaykuş #bayankuş
Geceleyin seni uyutmaz ve çiğ etle beslenir kolay evcilleşmez ve papağandan 10 kat daha zordur o kuşu evcilleştirmek besleyen kişilere saldırdığı bile olmuştur bence abartma abi
Tamam : )
Ben evde yıllardır papağan besliyorum... Doğal bir canlıyı ev ve şehir hayatında insanın kendi zevki sevgi düşüngünlüğü aslında o canlıya bir zülumdür.
Ancak "Başkasının çöplüğü bir başkasının zenginliğidir"
Ken yaşam doğasında zararlı hayvan olarak görlüp zehirlenip öldürülüyor ve nesilleri tükenme noktasın da
Teşekkürler hocam.
Sanmıyorum
Baykuşlar muazzam canlılar ama evde beslenmeleri kesinlikle uygun değil 🦉. Hem onların doğal yaşam alanına müdahale etmiş oluyorsun hem de baykuşlar esaret altında mutlu olamaz. Vahşi hayvanlar oldukları için özgürce uçmaları, avlanmaları ve doğayla bütünleşmeleri gerekiyor.
Bir de birçok ülkede baykuşları evcil hayvan olarak beslemek yasal değil. Eğer baykuşları seviyorsan belgeseller izlemek, kuş gözlemi yapmak ya da onların korunması için projelere destek vermek çok daha güzel bir yol olur 🌿. Baykuşları doğada hayranlıkla izlemek, onları eve kapatmaktan çok daha güzel, değil mi?
Cevap
9Cevap
evet olsa beslerdim
Teşekkürler.
Çok ses yapar ve korkutucu hayvan ya başı falan dönüyor yok beslenmez
Hiç de değil korkutucu 🤭
Neden olmasın ama sahiplerine aşırı düşkün olurlar 1 defa yemek yedirmek yeterli olur.
Günde bir mı.
Çok istediğim birşeydi ama yasakmış satışı tr de üzerine düşmedim sonra orman orman dolaşıp baykuş yuvası arayamam ❤️
Fotoğraftaki tatlıymış normalde çok ürkütücü gözlere bak 🫢
Bazıları çok sevimli.
Çok tatlı oluyorlar ama beslenmez
Teşekkürler.
baykuş ve ahtapot beslemeyi çok istiyorum
Teşekkürler.
Bence beslenir
Neden olmasın.
Aynen
Hiç sevmem şu hayvanı
Ben bayılırım.
Ödümm kopar ev artık onun evi olur
Korkunç değiller ya
Beslenir ama yırtıcı kuş olduğu için de zordur
Teşekkürler.
Evde beslenmez ben istemem
Sevimliler ama..
Zor olabilir : )
Beslenseydi alirdim diajdj
diajdj dene
Nereden bulcam fksjd
fksjd yakala
Neden olmasın.
Kafa ve ortam müsaitse...
Kesinlikle sevimli bir türü var bunlar sapık gibi takip ediyor sahibini çok tatlı o olabilir mesela
Beslenir
Eyvallah
Hayır
Besleyen var.
Beslenir.
Teşekkürler.
Hayır tabi ki
sıkıntılı
Neden..
Evcilse beslenir
Teşekkürler.
Hayır