Diğer Hdmi kablo hiç dışarı çıkmadan nasıl alabilirim hemen şu an gelsin getirde yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç dışarı çıkmadan hemen şu an gelsin istiyorum nerden alabilirim ya getir uygulamasında yokmuş? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben salak değilim internetten sipariş vermeyi biliyorum ama şu an gelsin istiyorum Hdmi kablo hiç dışarı çıkmadan nasıl alabilirim hemen şu an gelsin getirde yok? Cevapla Uygulama Soruları Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 29,5b cevap paylaştı. Sanki sokakta virüs var gadası abarttin sende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var çıkmaya üşendim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hemen getiren zo rbulursun ama istersen ertesi gün gelir.www.avansas.com/s-link-sl-h4k1-19-1-hdmi-to-hdmi-kilifli-v2-0-ultra-hd-4k-2160p-3d-kablo-1-5-m-p-76677 0 0 Yorumla
Phoboss Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Migros sanal markete bak ya da hepsiburada da süper hızlı gönderi var 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaa trendyoldan aldım iptal edip o hızlı gönderiden alayım Yorumla Phoboss +1 yıl Dikkatli bak hepsi hızlı değil Yorumla Soran +1 yıl Ama bulamadım standart teslimat diyor Yorumla Phoboss +1 yıl Satıcı hepsiburada olmalı Yorumla Soran +1 yıl Sen bakar mısın ya ajdndjdj Yorumla Phoboss +1 yıl www.hepsiburada.com/case-4u-premium-4k-hdmi-20-kablo---60-hz---naylon-orgulu---altin-uclu---3-metre-p-HBV00000JGIFQ Yorumla Phoboss +1 yıl Al bakalım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ya 20 liraya falan yok mu ahjshah Yorumla Phoboss +1 yıl www.hepsiburada.com/case-4u-15-metre-hasir-filtreli-hdmi-kablo-14-v-p-HBV00000BQ3H7 Yorumla Phoboss +1 yıl Al 20 lira 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hızlı gelmesi için 15 lira mi çok fazla Yorumla Phoboss +1 yıl 75 e tamamla bedava olsun kanks Yorumla
egopusher Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl yok olmuyor tatlım az önce denedim. sistemde büyük açık 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl hemen gelmez netten sipariş verebilirsin ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bravo Yorumla
mertt_ali Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Migrosa bak 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Okuduğunuzu anladınız mı Yorumla mertt_ali +1 yıl Evet byan çok bilmiş.. Migros sanal market var Yorumla Soran +1 yıl Hemen getirmiyor en yakın yarını gösteriyor Yorumla mertt_ali +1 yıl Mesaj at rca ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne münasebet buradan yaz Yorumla mertt_ali +1 yıl İyi günler Yorumla Soran +1 yıl Güle güle Yorumla mertt_ali +1 yıl Byan ego Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanki sokakta virüs var gadası abarttin sende
Ne alakası var çıkmaya üşendim
hemen getiren zo rbulursun ama istersen ertesi gün gelir.
www.avansas.com/s-link-sl-h4k1-19-1-hdmi-to-hdmi-kilifli-v2-0-ultra-hd-4k-2160p-3d-kablo-1-5-m-p-76677
Migros sanal markete bak ya da hepsiburada da süper hızlı gönderi var
Yaa trendyoldan aldım iptal edip o hızlı gönderiden alayım
Dikkatli bak hepsi hızlı değil
Ama bulamadım standart teslimat diyor
Satıcı hepsiburada olmalı
Sen bakar mısın ya ajdndjdj
www.hepsiburada.com/case-4u-premium-4k-hdmi-20-kablo---60-hz---naylon-orgulu---altin-uclu---3-metre-p-HBV00000JGIFQ
Al bakalım 😀
Ya 20 liraya falan yok mu ahjshah
www.hepsiburada.com/case-4u-15-metre-hasir-filtreli-hdmi-kablo-14-v-p-HBV00000BQ3H7
Al 20 lira 😀
Hızlı gelmesi için 15 lira mi çok fazla
75 e tamamla bedava olsun kanks
yok olmuyor tatlım az önce denedim. sistemde büyük açık
hemen gelmez netten sipariş verebilirsin ama
Bravo
Migrosa bak
Okuduğunuzu anladınız mı
Evet byan çok bilmiş.. Migros sanal market var
Hemen getirmiyor en yakın yarını gösteriyor
Mesaj at rca ediyorum
Ne münasebet buradan yaz