Güncellemeler
+1 yıl
tarık suresi 7. ayet
"öyleyse insan neden yaratıldığına bir baksın. fışkırıp çıkan bir sudan yaratıldı. bu su, bel ile kaburga kemikleri arasından çıkar." tarık 5-7
Ateistler bilime göre sperm testiste üretilir Kuran bilime aykırı diyorlardı. İlikle spermin bir ilişkisi olduğunu haberde okudum. Bu durumda ateistler yalancı çıkıyor.
"öyleyse insan neden yaratıldığına bir baksın. fışkırıp çıkan bir sudan yaratıldı. bu su, bel ile kaburga kemikleri arasından çıkar." tarık 5-7
Ateistler bilime göre sperm testiste üretilir Kuran bilime aykırı diyorlardı. İlikle spermin bir ilişkisi olduğunu haberde okudum. Bu durumda ateistler yalancı çıkıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya onu bunu bosversinler de beyinden kollara bacaklara giden bir sinir e bişey olsa vucut felç kaliyor ve şu an ki teknoloji bile buna bir çare bulamiyorken insan vucudunun tesadufen oluştugunu savunan ahmak toplulugu işte
Ateist Allahı bildiğinden dolayı Ateisttir zaten :)
Ne demek bu?
Siee len allahın hadi ordan ettiği pire''
Orsp çocuklarını ALLAH yaratmaz''
@Asabimen Küfür hoş değil.
Küfür değil ki' şeytan taşlamak''
@Asabimen Bence saçmalıyorsun. Ayette siz onların putlarına hakaret etmeyin ki onlarda hata edip Allaha hakaret etmesin diyor. Hoş değil bu sataşman.
Bana onları savunma' uzaaa
@Asabimen Kusura bakma ama öküzsün.
Yazdığı yaşa bakma.. çocuk bu... 15-16 lık ergen... Soru ve cevaplarından belli. Üstelik aile den eğitim de almamış.
@BeniBöyleBill bencede öyle.
Senin dediğinle haberin hiç alakasi yok haberi iyi oku
Tarık 7. ayette bel ve kaburga arasından sıvıdan bahsediyor.
Hangi ayet
Hadi ateistler bunu da açıklayın
İslam dini'' en büyük ilim zaten''