Ne zaman ki, Musa, mikatımıza geldi, Rabbi ona kelâmıyla ihsanda bulundu. "Ey Rabbim, göster bana kendini de bakayım sana." dedi. Rabbi ona buyurdu ki; "Beni katiyyen göremezsin ve lâkin dağa bak, eğer o yerinde durabilirse, sonra sen de beni göreceksin." Daha sonra Rabbi dağa tecelli edince onu yerle bir ediverdi, Musa da baygın düştü. Ayılıp kendine gelince, "Sen sübhansın", "tevbe ettim, sana döndüm ve ben inananların ilkiyim," dedi."Araf suresi 143. ayet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne zaman ki, Musa, mikatımıza geldi, Rabbi ona kelâmıyla ihsanda bulundu. "Ey Rabbim, göster bana kendini de bakayım sana." dedi. Rabbi ona buyurdu ki; "Beni katiyyen göremezsin ve lâkin dağa bak, eğer o yerinde durabilirse, sonra sen de beni göreceksin." Daha sonra Rabbi dağa tecelli edince onu yerle bir ediverdi, Musa da baygın düştü. Ayılıp kendine gelince, "Sen sübhansın", "tevbe ettim, sana döndüm ve ben inananların ilkiyim," dedi."Araf suresi 143. ayet.
Allahın görünüşü yok bence. Evreni kaplayan bir iradî enerji
Nur suresi 31. Ayetten itibaren okuduğun zaman gözünde canlanıyor tavsiye ederim ☺️☺️müthiş bisey
Ne alaka nur suresiyle bambaşka bişeyden bahsediyor orda
31 yazmışım pardon 35 olacaktı
Tam bir tasfir değil gibi. Somut bişey canlandı gözümde.
Nurdan somut bisey mi canlandı
Kandil içinde kandil falan diyor
İşte onu hayel ediceksin
Orda tıkanırsın.. ölümden sonrayı düşünmek gibi birşey
Bu kadarını düşünmek bizim saksının harcı değil
Eskiden düşünürdüm ve sonra Allah diye bir şey olmadığını anladım.
Saçmalıyosun
Ben küçükken kafamda hep bulut şeklinde canlandırırdım
Bir şekil olduğunu sanmıyorum.
Beyaz kaba sakallı bir adam 😁
Evet çok
Düşünmedim
Merak etmiyorum