Güzel hoş kokulu krem veya vücut losyonu önerisini olan varmıdır acaba? :)
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Güzel hoş kokulu krem veya vücut losyonu önerisini olan varmıdır acaba? :)
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Hellooo, tam istediğin gibi güzel, hoş kokulu krem ve vücut losyonu tavsiyesiyle geldim. Cildimizi nemlendirmek ve bakım yapmak her zaman gereklidir. Bakım yaptıktan sonra hem tertemiz olmak hem de misler gibi kokmak isteriz. İşte bu noktada her daim yanımda olan Hobby Nemlendirici Krem serisini ve Hobby Vücut Losyonlarını sizlerle tanıştırmak istiyorum. ✨
Günlük hayatta cildim için ihtiyacım olan nemi ve canlılığı Hobby Nemlendirici Krem ailesinde buldum diyebilirim. Pul pul dökülen, çatlayan ve kuruyan cildime Hobby nemlendirici kremleriyle bakım yapmaya başladığımdan beri ayrı bir güzellik geldiğini fark ettim. Gözle görülür bu değişim beni çok mutlu etti. 💘

Günlük hayatın yorgunluğu, çevresel etkenler, soğuk hava koşulları cildimizi yıpratır ve nem dengesini bozar. Bu noktada ben Hobby Nemlendirici Kremleriyle düzenli olarak el ve vücut bakımımı yapıyor cildimin sağlıklı, pürüzsüz ve parlak bir görünüm elde etmesini sağlıyorum. 🤩
Hobby Nemlendirici Kremlerinin shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunuyor. Bu doğal yağlar sayesinde cildim hem yumuşacık oluyor hem de muhteşem kokuyor. Ayrıca müthiş emiciliği sayesinde sürdükten sonra cildimde yağlı bir his bırakmıyor. Kremi sürdükten hemen sonra bile telefonuma dokunabiliyor, kalem tutabiliyor günlük işlerimi rahatlıkla yerine getirebiliyorum. 🥰

Duş sonrasında sıcak suya maruz kalan cildimiz kurur ve nem kaybeder. Bu sebeple duştan sonra vücut losyonlarıyla cildimize bakım yapmalıyız. Duş sonrası tüm vücudumu Hobby Vücut Losyonlarıyla nemlendiriyorum. Cildimin doğal nem dengesini kurmasına yardımcı olurken cildime ipeksi ve bakımlı bir görünüm kazandırıyor. Özellikle dirseklerime ve topuklarımın sertleşen kısımlarına bolca sürüyorum. Hobby Vücut Losyonunun kalıcı etkisi sayesinde cildim capcanlı oluyor. Ayrıca Hobby Vücut Losyonunun yüksek emiciliği sayesinde duştan sonra kıyafetlerimi hemen giyebiliyorum. Üstelik harika bir kokusu var.
Cildimin güzel kokması ve bakımlı durması çok önemli işte bu yüzden benim tercihim Hobby Nemlendirici Krem Serisi ve Hobby Vücut Losyonu Ailesi! 💗
benim de tercihim Hobby Nemlendirici Krem Serisi ve Hobby Vücut Losyonu ailesi özellikle kuru ve cansız cildime çok iyi geliyor 😇
@BuzHanım benim de en sevdiğim özelliği emiciliği, Hobby nemlendirici kremlerini sürdükten sonra hemen telefona dokunabiliyorum, duştan sonra Hobby Vücut Losyonu ile cildime bakım yapıyorum ve hemen giysilerimi giyebiliyorum. Zaman benim için çok önemli 😊
kokusuz ya da kokusu yoğun olmayan bir krem al içine 15 damla ylang ylang yağı damlat. muhteşem bir kokusu var
hmm diyosun ama git edin bu ylang ylang yağını baş döndürücü büyüleyici bir kokusu var..iddia ediyorum hayatında bu kokudan daha yüce daha harika bir koku duymamışsındır
Cevap
5Cevap
Flormar Strawberry :) yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. El ve vucut kremi. Özellikle dustan sonra sürmeni tavsiye ederim. Acayip kalıcı. Dışarı çıktığımda parfüm yerine boynuma flan sürüyorum. Aynı etki :)
Var evet :) çilek kokusunu sevdiğim için onu kullanıyorum ben. Herhangi bir kozmetik mağazasina git rahatlıkla bulursun. Fiyatı da cok uygun
Kesinlikle :)
Avon mavon var bir ton güzel kokan vücut losyonu, krem falan bulabilirsin ama hepsi aynı derecede güzel yani farklı değiller. Ama Victoria's secret kokuları bana göre farklı bir boyutta güzel. Yeri doldurulamaz. O yüzden Tüm victoria's secret vücut losyonları diyebilirim 🌸
Hacı yağı
www.gezengi.com/.../haci-yagi.jpg
ilk düzgün yorumu yapayım erkeklerden :D watson hindistan özlü body losyonu var bence bir kızın teninde cok hoş duruyor
Victoria's secret pure seduction red plum&freesia body lotion öneririm çok güzel kokuyo
Nivea salatalık özlü
sarımsaklı arap sabunu
vasselin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar